Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Moja sodelavka je suha, ko grinta, ampak ko je bla mosečka, je mela taok velik trebuh, kot bi trojčke mela. No pa je bil samo en fantek
. 
Men so itak vsi bušiji lepi
, bo treba dons mal gledat spet na zdravje... Tut spakirano imam že vse za vikend k greva z
k njegovim u NM. Ker tle nad nami (točno nad našim stanovanjem) namreč prenavljajo kopalnico in je od 9h naprej štemanje in vrtanje
. Mi je včerej čist dop
in sam počakam da moj pride s službe pa greva...do takrat pa ven na eno klopco ob ljubljanci...k drgač se mi bo zmešal. Je kr šit če ne morš ne vem kolk dolgo zdržat zunej (sede ali hoja), pol pa domu pridš pa se ne morš odpočit... Sm bla včerej pol že z vato v ušesih k se ni dal več zdržat...pa jst bi še, sam
je pa čist noru u mojmu bušiju
Sem mela popoldne in zvečer čist trd buši... No, še dobr da je dons sončk...k bojo začel delat grem vn pa bo
Hehe vn bo tko al tko mogu 1x pridet
...
...pa brez zamere