|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
3.7.2009 20:27:23   
mayamaya
evo, morfologija uspešna. vse bp in normalno user posted image . valda se počutim čisto v user posted image . spol bo pa za vse nas eno prijetno presenečenje... novembra ko prijoka na svet. naju namreč niti malo ne zanima kaj bo. fant ali punca sploh ni pmembno, samo da je vse o.k.

zdej pa šibam... imam pecivo v pečici

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
3.7.2009 20:35:17   
Menta
mayamaya bravo za morfologijo! user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda vsem ostalim, ki ste jo že imele. Fajn da imamo same dobre novice. Midva jo imava šele naslednji teden. Joj, kako se vleče. Ampak me boja bebica čist nežno pika in mi daje vedeti, da je tam, tako da bom tudi do naslednjega tedna lažje počakala.

Drugače vse ok. Pravkar si kuham krompirjevo juhico in že prav lepo diši. Ponavadi si zraven naredim še palačinke, ampak se jim bom danes odpovedala. Pozna ura, pa še ne da se mi user posted image user posted image .

Držite se!

P.S.: Tudi pri meni je polovica že naokoli. Wow, še malo...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
3.7.2009 22:24:29   
murkica
user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem najprej čestitke za MFuser posted image user posted image user posted image user posted image , to je bil meni eden najlepših pregledov, ker res vse natančno vidiš!!!!

Zadnje dneve sem tako zaposlena, da nisem imela nič časa pisati, ampak vseeno sem vse prebrala. Danes, ko sem imela čas, pa sem malo zabušava z Lupinco na kavi :), tako, da upam, da mi bo med vikendom uspelo kaj več posedeti pred računalnikom in napisati kakšno vrtsico.

Hotela sem vas samo pozdraviti in vam zaželeti čim lepši vikend, pa kjerkoli že boste.

Aja Lupinca, v eni knjigici sem prebrala, da je najbolje, da greš v lekarno po kakšno zadevo proti zgagi, seveda jih opozori, da si noseča, piše pa, da vsekakor odsvetujejo sodobikarbono. Tako, da najbolje, da povprašaš farmacevte, ki bodo sigurno najbolje vedeli kaj storiti.

No pa uživajte.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
4.7.2009 10:14:32   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

hej user posted image

a mogoče katera ve, kako se spopasti s pekočo zgago?user posted image  me zdej že kar pošteno peče..sem brala malo po internetu...pa nisem našla nič pametnega.

pa čestitke vsem za MF!user posted image

hahahaha lupinica tvojemu user posted image rastejo laseki, zato te peče zgaga, hec hec user posted image tak pravijo stare vražeuser posted image , meni je moj zdravnik predlagav da naj pojem malo suhega kruha oz. prepečenec!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.7.2009 10:29:34   
valerija77
hahahaha lupinica tvojemu user posted image rastejo laseki, zato te peče zgaga, hec hec user posted image tak pravijo stare vražeuser posted image , meni je moj zdravnik predlagav da naj pojem malo suhega kruha oz. prepečenec!

Pol bo moje dete celo kosmato...user posted image user posted image ker me tolk zgaga daje da skoraj bruham. Peče pa tolk da mi kaj druga kot rupurut ne pomaga. Sem ga pa že pri prvem tud jemala pa je blo vse ok.
Tud pri prvem me je grozn pekla zgaga, pa ni blo kaj dosti laskov.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
4.7.2009 12:35:24   
Anonimen
Dan user posted image , kje pa ste vse, verjetno na sončkuuser posted image
Mam mal časa, je šla Gaja spat, pol k se pa zbudi gremo pa na en piknik.
Sm pa jezna dons, včeri nismo mel štroma, dons pa nimamo vodeuser posted image . Sm pa vseen neki spacala skupi za kosilo, sm mela od včeri narezano in umito zelenjavo, ker nism mogla včer pol nč nardit, dons sm vsaj lohk pečico uporabila. Sam zdej pa je ene umazane posodeuser posted image

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
4.7.2009 16:50:14   
rožica13
Čao!

Da še jaz malo pozdravim! Trebušček raste, kile tudi, sem se zredila že od 6-7 kg, sicer pa sedaj stopam počasi v 24t tako da bi že moralo biti kaj več kg, če ne drugje joške tehtajo vsaj 2 kg user posted image .
Teli traki oz. rute za nošenje otroka tudi mene zanimajo, ker bi rada imela, saj lahko narediš veliko več stvari če ga imaš pri sebi, pa tudi dobro je za dojenčka.
Jutri grem zopet na morje, z nečakinjama bomo same en teden, saj nebi bila ampak kaj ko je morska voda tako zdrava, sploh plavanje pa zrak tudi! Tako da bom spet brala 1 uro ko pridem domov ko boste toliko načvekale user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
4.7.2009 18:17:09   
Perlica76
Tudi jaz vas lepo pozdravljam po dolgem času.Morfologija je že zamano,vse bp,do zdaj sem se zredila 4kg,bebica brca,kak dan bolj nežno,kak dan pa kar pošteno,verjetno je to odvisno,od tega kako je obrnjena?Na morfologiji je gledal(gledala) v moj križ.
Tudi modva nočeva vedet za spol,ker želiva da to ostane presenečenje.
Imam ful mozoljev po obrazu,takih malih belih,seveda me to jezi,a nikdar hujše!Tudi to bo minilo(tako vsaj pravijo)!
Z zgago nimam problemov,me pa boli križ,podobno kot pred M,pa noge so mi začele čisto malo otekat.......
Drugače pa....uživam v nosečnosti!!

Lepo se imejte in srečno nosečnost naprej!!!!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
4.7.2009 22:02:39   
Nončika
čer!!

po malo daljšem premoru se vam spet oglašam. sem mela izklopljen računalnik in v celoti razmontiran. končno so zaključili z centralno in zdaj mam spet moj računalnik

mi tudi šibamo oz. smo že v 24t. pridelala sem kar 6kg. kaj naj, saj so že joške za 2kg večje.user posted image user posted image user posted image  jaz sem se z mojo pikico, ki raste pod srcem zmenila,da lepo počakava do konca septembra, in da ni šans, pred koncem avgusta nima kaj ven prikukat. user posted image user posted image user posted image  full me je strah predčasnega poroda.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.7.2009 11:42:25   
sashy
hoj
Joj punce a imate vi tud probleme  z nihanjem razpoloženjauser posted image . Jaz sem včasih kar tako brez razloga žalostna, da bi se kar zjokala drugič spet ful dobre volje.

Mi gremo zdej na Bled se mal kopat pa na sprehode, upam, da vreme zdrži, ker so neke nevihte napovedane

Čestitike za vse uspešno opravljene morfologijeuser posted image jaz tudi komaj čakam sredouser posted image

PApa uživajte!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.7.2009 12:34:44   
valerija77
Živjo

Mene je pa danes dotolkl. Sem bla pr dežurnem ker imam hudo vnetje mehurja.user posted image Zdaj morm it pa še na ginek. pa da vidimo kaj je z bebico. Mi je pa rekla dohtarc da me znajo obdržat kakšen dan ali dva. Bomo vidl. Zdajle se še najemo, pol me pa moj pele v bolnico.
Se beremo kaj..

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
5.7.2009 12:44:52   
Nončika
valerija77, drži se! poročaj! upam, da ne boš dolgo v bolnici. pozdravi se in pazi na bebiko.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 3687
5.7.2009 13:35:46   
Eva19
držim pesti, da bo vse ok... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
5.7.2009 13:58:43   
mashy
valerija77, drži se!!! Upam, da ni kaj hujšega! user posted image

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
5.7.2009 16:01:46   
Lupinca
ojli

zdele mi ni pa nič jasno...a se je še kateri zgodilo, da se je njena objava zbrisala?user posted image   sem prejšnji dan napisala vsem hvala za nasvete glede zgage, zdej pa nikjer ni tega...edin če sploh ni objavilo? ah zmeda nosečniškauser posted image

torej še enkrat hvala vsem, mi pomagauser posted image   mogoče je pa "krivo" tudi to, da sem kavo pila...zdej jo ne več. sem namreč tud opazila, da me je začela pečt tist dan, ko sem kavo začela pit...pa še to je nebi, pa mi je sestra pri G rekla, da imam zelo nizek pritisk (80/50) in da naj kar spijem kako kavo....ja lih branila se je nisem aneuser posted image  no, ampak zdej je ne več in je bolš...morm pa skos kaj po malem pojest...

heheh, je pa ta dobra, da laski rastejo ja...user posted image  kako so prišli do takih vraž ej....res jim je moglo bit dolgčas v časih, ko še ni bilo internetauser posted image

murkica ja sem tud js brala za to sodobikarbono ja...hvala. Ampak v lekarno po tabčelete bom šla samo v primeru, če par dni nam spala zarad zgage...ker js pa tableti....no gouser posted image

valerijauser posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
5.7.2009 16:04:34   
tassika
Lupinica a si pila kavo z mlekom, ker to rado potem useka na zgago, poskusi brez ali pa kakšen kapučino. Saj pravim, meni zaenkrat pomaga donat, pa ne smem jest suhih marelic to je pol grozauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
5.7.2009 16:11:31   
Lupinca
tassika belo kavo sem pila ja. no evo, to je pa še en fajn nasvet...nisem vedla da to igra kako vlogo...zanimivo. To bom pa res probala...kavo brez...sicer bom trpela, ampak mi je ta nizek pritisk res zoprn. Donat pa tudi pridno pijem ja in pomaga! user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
5.7.2009 16:18:30   
tassika
Jaz jo pijem tako, brez sladkorja in brez mleka, potem pa obvezno vodo ali sok zraven da poplaknem, brez vsega jo ne morem, ampak gre, moj pritisk je sicer mal boljši od tvojega 107/60 ampak vseeno rabim vsaj eno na danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
5.7.2009 16:41:43   
Lupinca
tudi brez sladkorja?? uf...dobra si ej :)) js že zraven bele kave rabim obvezno vsaj vodo...no, sicer pa, kokr si navajen. Ja, imaš tud ti nizek pritisk ja...tečna zadeva.
No, zdej si grem pa kavico kuhat...sem dans sama doma ima moj delovni vikend in pol tkole lah zabušavam :))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
5.7.2009 17:58:23   
lelyka
evo pri nas spet dež..

drugače pa je res grozno imeti nizek pritisk..ker ga imam tudi sama in sem res kak dan kot kaka
cunja zaradi tega..
koliko kavic pa spijete na dan?jaz samo zjutraj..kaj več me je strah=)..
drugače sem pa jaz tudi učiraj mojo štručko v joku prosila,da naj počaka še nekaj mesecev..
v bušiju..
sem imela grozne krče  v spodnjem delu trebuha,da nisem nič mogla..
sestrična,ki je par mesecev nazaj rodila je rekla,da so to lažni popadki..
jaz pa mislim,da je to bilo zaradi tega ker nisem na blato šla že nekaj dni..
ker potem ko sem šla je bolečina prenehala in sem bila ok..
upam res,da je bilo samo to..ker v četrtek ko sem mela pregled pa morfologijo je rekla..
da sem lepo zaprta in da je z bebico vse ok...
tako,da upam,da je res samo bilo to,pa da niso bili kakšni popadki..
ker sem danes v 21tednu..tako,da ne bi bilo ok..če bi bili res popadki..

valerija77 upam,da je s teboj in bebico vse ok...

lep pozdravček...

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
5.7.2009 18:43:51   
Perlica76
lelyka
Jaz sem v knjižici Nosečnost od tedna do tedna od dr.Pušenjaka prebrala pri 23.tednu naslednje:
Od 22.tedna dalje se lahko pojavljajo tako imenovani Braxton-Hicksovi popadki,omejeni krči,ki se čutijo kot neboleče otrdevanje ali le kot kratkotrajna povečana občutljivost maternice.S krčenjem in raztezanjem se maternica namreč prilagaja stalnemu povečevanju potrebe po prostoru ploda.

Sashy
Ja,jaz imam problem z nihanjem razpoloženja in je včasih zelo neprijetno,še posebej,ko gledam kak lep film s happy endom in potem jokam kot kake nonice,ali pa se tudi hitro ujezim,eksplodiram,....kar težko kontroliram ta nora nosečniška čustva!A kaj čmo,tako je,še dobro,da me moj razume in mirno prenaša!!!

valerija77
Jaz verjamem,da bo z bebico vse ok,ker sem ravno zadnjič vprašala G,(ker sem nagnjena k vnetjem mehurja),če bi bilo lahko kaj narobe,če do vnetja pride,pa je rekel,da NE!!
Pa piješ veliko tekočine?Jaz vsake tolko naredim kako kuro z brusnicami,bodisi sokom,ali pa čjem-tako malo preventivno.

Mene pa je ponoči začelo bolet grlo,da komaj požiram.Ampak kar pridno grgram žajbelj,pa pijem limonado,pa šipkov čaj,limonco,....in upam,da čimprej mine,da se ne razvije v kaj hujšega.....

Bodite lepo in pazite nase in na svoje draguljčke pod srčkom!!!

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
5.7.2009 18:46:35   
mashy
Pozdravljene čveke! Jaz imam pa spet novo težavo user posted image  Vse pišete o zaprtju, mene pa že nekaj dni muči ravno nasprotno. Kar teče iz meneuser posted image  Pa želodec tako boli in cel trebuh, črevesje. Malo sem si sama kriva, ker se ne pazim dovolj (lakota dela svoje). V četrtek zvečer se je začelo. V petek do večera bilo OK, potem zvečer spet težave, v soboto sem bolj pazila čez dan kaj sem jedla, zvečer sem šla na eno slow food večerjo user posted image  danes pa je bilo spet OK, do kosila. Zdaj pa me spet fejst boli user posted image
Jem pa suhe borovnice in naribana jabolka, pa Linex sem vzelauser posted image  
Upam, da ni kaj hujšega....

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
5.7.2009 18:54:06   
tassika
Masy tudi jaz sem zadnje čase bolj pogosto na wc-ju in kar gre iz mene, zgleda da je to spet neko obdobje, samo mene nič ne boli, jem pa potem banane in pazim da veliko pijem. Za lineks ne vem vtipkaj v googla če boš kaj našla, vem pa da lahko medicinsko oglje.

Perlica meni so zadnjič rekli, ko sem si hotla naredit prežgan sladkor z mlekom in žajbelj notri, da ga ne smem in potem nisem, pa mi je to vedno pomagalo pri kašlju, tko da sem potem pristala na limoandi in granobilu. Zdaj sem kolikor toliko ok in upam, da me napovedana ohladitev ne bo spet spravila v enako stanje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.7.2009 8:10:44   
pikica 28
pozdravljene čveke,

se samo na hitro oglašam...sem bila ta vikend na morju...super...sam danes pa spet v pisarni čmarim..user posted image
No je pa ta vikend se pričelo, da ko se najina bebica premika, se že pozna na bušiju in se tudi brce kar fajn vidijo in čutijo, ko daš roko na bušija...noro...res dober filing...

Se mi je po diagonali postavil, nogice uprl na stran in glavo navzgor...kak je to dober filing...mnjami...je pa zelooo živahen...he he, ko ati...in mami...sva oba hiperaktivčka...
pa ve moje čveke

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.7.2009 8:50:31   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
Visim da ste skoraj  vse že ble na morju, samo jaz ne grem letos nikamoruser posted image pa tak bi šla malo pogledat!!!No bom že potrpela to leto da nikamor ne grem, drugače pa sem vredu in komaj že čakam na sredo ko imam Morfologijo, da vidim po dooooooooolgem času mojo bebico!!Upam da se vzdrži tole vreme ta tedn brez deža sam je spet nekaj napovedano!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?