Perlica76
|
lelyka Jaz sem v knjižici Nosečnost od tedna do tedna od dr.Pušenjaka prebrala pri 23.tednu naslednje: Od 22.tedna dalje se lahko pojavljajo tako imenovani Braxton-Hicksovi popadki,omejeni krči,ki se čutijo kot neboleče otrdevanje ali le kot kratkotrajna povečana občutljivost maternice.S krčenjem in raztezanjem se maternica namreč prilagaja stalnemu povečevanju potrebe po prostoru ploda. Sashy Ja,jaz imam problem z nihanjem razpoloženja in je včasih zelo neprijetno,še posebej,ko gledam kak lep film s happy endom in potem jokam kot kake nonice,ali pa se tudi hitro ujezim,eksplodiram,....kar težko kontroliram ta nora nosečniška čustva!A kaj čmo,tako je,še dobro,da me moj razume in mirno prenaša!!! valerija77 Jaz verjamem,da bo z bebico vse ok,ker sem ravno zadnjič vprašala G,(ker sem nagnjena k vnetjem mehurja),če bi bilo lahko kaj narobe,če do vnetja pride,pa je rekel,da NE!! Pa piješ veliko tekočine?Jaz vsake tolko naredim kako kuro z brusnicami,bodisi sokom,ali pa čjem-tako malo preventivno. Mene pa je ponoči začelo bolet grlo,da komaj požiram.Ampak kar pridno grgram žajbelj,pa pijem limonado,pa šipkov čaj,limonco,....in upam,da čimprej mine,da se ne razvije v kaj hujšega..... Bodite lepo in pazite nase in na svoje draguljčke pod srčkom!!!
|