|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
1.7.2009 11:23:39   
tassi1
babe žabe, hvala vsem za lepe želje!!  user posted image user posted image user posted image

navijam še vedno prav za vsako, boste vidle, tudi me gremo po poti za miklarom in 7lina7 user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.7.2009 10:20:14   
talika81
babnce, kje pa ste vse'

a vse lepo martinčkate doma al kako?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.7.2009 10:26:06   
miklarom
Talika - ojla, ne niso mi je še naredili. Jutri imam pregled in NS pa mi bo povedal kdaj pridem na cerklažo, seveda če bo jutri vse vredu kar upam da bouser posted image

Tassi1 - komaj čakam da dobiš pošto iz MB in da ti sedaj uspeuser posted image , močno držim pesti

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.7.2009 10:40:52   
beba75
Še jaz VSE NAJBOLJŠE tassi!

Malo sem pozna ampak sploh ninam več časa za PC, skozi sem z mojo muco Tačko ki je vsak dan bolj navihana.
Sem se pa čisto pomirila glede vsega; ne morem verjet kako žival pomirja.Jo pa razvajam na 101način, kot malega otroka. Ja pa še to z nama gre tudi na dopust-morje.

Punce sedaj pijem maco 14dni in ne morte verjet spet sem čutila O. Ta stvar res pomaga!

Vsem pa želim veliko sončka in veselih dni!!! Rada vas imam!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.7.2009 10:50:55   
talika81
tassi1, tudi jaz ti želim, da pa tokrat uspe in da bi končno tudi ti držala svojo štručko v naročju ... navijam zate ...

miklarom, potem nisem spregledala, da ti je še niso nardili. a NS imaš? kje pa jo boš imela? najbrž že komaj čakaš, da spet vidiš user posted image , a ne?

beba75, super, da si se malo razbremenila s svojo muco. in da jo razvajaš. kr nekak odmisliš določene zadeve, a ne? in mislim, da je to samo vredu zate. ker tak ne boš toliko mislila na druge stvari.

a res? z vama gre na morje? ja, super. me veseli. pa mata lahko domače živali v app.?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.7.2009 13:55:24   
zaljubljena23
Tassi, z malo zamude, ampak vseeno, vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image

7LIna7, super za uspešen pregleduser posted image

Talika, nisi edina, jaz se tudi ne spomnim, kdaj sem jo nazadnje tako pričakovala in ravno zdaj me zafrkava...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
3.7.2009 10:24:20   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

a res? z vama gre na morje? ja, super. me veseli. pa mata lahko domače živali v app.?

talika lahko jo imava zraven, v teh app. to dovoljujejo, pa tudi direktno sem jih klicala in jo najavila. Malo jim je bilo sicer čudno ker so bolj navajeni na kužke, ampak niso nič komplicirali.

< Sporočilo je popravil beba75 -- 3.7.2009 10:25:02 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
3.7.2009 11:11:55   
talika81
no, pol pa tko, če je dovoljeno. jo bosta lahko še na dopustu razvajala. user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.7.2009 12:39:54   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Tassi, z malo zamude, ampak vseeno, vse najboljše za tvoj rojstni danuser posted image

Talika, nisi edina, jaz se tudi ne spomnim, kdaj sem jo nazadnje tako pričakovala in ravno zdaj me zafrkava...

no, zaljubljena, moram ti povedat, da se je moja user posted image  danes prikazala. user posted image   user posted image   user posted image je bolj hitra, kot sem pričakovala, ampak mi je vseeno. še boljš. se je že včeraj nekaj nakazovalo, da bo prišla, sam sem rajš počakala, predno vam sporočim ...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
3.7.2009 12:51:05   
zaljubljena23
Talika, čestitke za M user posted image user posted image , zdaj pa se začne za vaju nov krog.

Moje še ni od nikoder, nakazovanja nobenega, delala danes še en test, da sem lahko začela brezskrbno jest primolut. TAko, da bo čez približno 14 dni tudi prišla

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
4.7.2009 12:32:43   
talika81
ja, točno tako, zaljubljena, kmalu greeva v najin nov prvi krog ... user posted image   user posted image   user posted image

upam, da bo tud pri tebi kmalu prišla. samo če nisi dobila user posted image , potem verjetno tudi nisi imela ovulacije, a ne? glede na to, da si rekla, da nimaš svojih O.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
4.7.2009 21:35:29   
zaljubljena23
Talika, hvala.

Ja, če ni M potem verjetno tudi O ni bilo. Talika, z zagotovostjo lahko trdim, da v zadnjem letu od kar si želiva postati starša sem imela samo 2x O in še to s pomočjo klomifena. Tako, da pri meni bo težko šlo brez klomifena, ampak dokler ni M in pregleda, da je vse OK, mi tudi klomifen ne pride v poštev.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
6.7.2009 8:33:13   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

no, zaljubljena, moram ti povedat, da se je moja user posted image  danes prikazala. user posted image   user posted image   user posted image je bolj hitra, kot sem pričakovala, ampak mi je vseeno. še boljš. se je že včeraj nekaj nakazovalo
, da bo prišla, sam sem rajš počakala, predno vam sporočim ...

jutro!!! en lep sončen pozdravček! no, talika... pa sva spet skupajuser posted image  tudi moja user posted image  se je pokazala v četrtekuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
6.7.2009 9:06:50   
talika81
ja, točno tko, pikica ... no, moja user posted image  je že skor pri koncu, tako da prav kmalu gremo v nove boje za naše user posted image  ...

in kako si kaj, pikica?

miklarom, kako je bilo na NS? vse ok?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
6.7.2009 14:33:43   
pikica36
talika hvala, se kar dobro držim, šibamo daljeuser posted image  upam da te dni dobim izvide iz citogenetike, sicer pa vseeno.. saj ne morem vplivat na kaj, kakršnikoli že bodo!
user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
6.7.2009 14:38:31   
talika81
pikica, mislim, da jih znaš dobit te dni. ker je punca, ki je bila zraven naju v "čakalnici", danes dobila citološke izvide. mislim, da si že to prebrala (Milamay). tako da mislim, da jih lahko te dni pričakuješ.

ja, točno tko. sedaj je treba pozitivno mislit naprej in met upanje, da čimprej rata in da bi bilo tokrat vse vredu.

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
6.7.2009 14:40:16   
pikica36
ja sem prebrala, zraven naju je bila???? katera pa?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
6.7.2009 14:48:17   
pikica36
mogoče tista ki je sedela med nama , paž frizura?? najboljše da kar njo vprašamuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
6.7.2009 14:53:55   
talika81
to je tista, ki je sedela med nama ... ja, mislim, da je imela paža. tako da kr njo vprašaj, kaj in kako ... ker če je ona dans dobila, mislim, da znaš ti tudi te dni ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.7.2009 14:55:07   
pikica36
user posted image hvala šibam - službe je konecuser posted image  uživaj!!!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
6.7.2009 15:10:21   
talika81
sej jst tud še čisto malo, pol pa grem proti domu. upam, da ne bomo imeli gužve in da bomo hitro doma ... user posted image

mej se ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.7.2009 7:49:11   
pikica36
jutroo! talika včeraj nisem dobila izvida, upam da bo danes ali te dni!!

ne delaj prevečuser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.7.2009 9:18:23   
talika81
sej ne bom pikica, brez skrbi ... sem tolk zaspana, da komaj držim oči odprte ... user posted image

sej bo, upam, da ga kmalu dobiš ... user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.7.2009 9:37:35   
talika81
babnce, kje ste vse?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
8.7.2009 7:18:13   
db
no da poročam kako je bilo včeraj v mb sedaj sem uradno v postopku sedaj moram dva meseca jesti tablete fendomen konec avgusta grem še po inekcije gonal in še nekaj ,nekje sredi septembra pa bom imela punkcijo če bo vse posreči

aja imam še eno vprašnje kaj priporočate jemati tifol ali evilat

< Sporočilo je popravil db -- 8.7.2009 7:19:10 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

partnerstvo in dojenček
Katka123 RR

sta se po prihodu novorojenčka zbližala z partnerjem?

DA, vse je kot mora biti (67%)

Ne, nastajajo problemi (33%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!