talika81
|
ziva1, tvoj bo moral še enkrat na spermiogram. ti boš pa dobila kr nekaj napotnic za hormonske preiskave in tudi spremljanje ciklusa na UZ. nato pa bosta imela nov pogovor, kjer se boste odločili, kaj in kako. pri nama je bilo tako, da je moj šel 2x na spermiogram in je blo rečeno, da je bp. oziroma, da ni idealno, da pa tudi tko slabo ni. pri meni so tudi ugotovili, da je bp. tako da sva šla v IUI, kjer pa so ugotovili, da je seme od mojega manj primerno za naravno oploditev. tako da imam ta petek pogovor pri dr. kovač in bomo videli, kaj se bomo zmenili. ker se je pač zgodilo marsikaj od marca do danes, bo po moje kar zanimiv pogovor. D0aisy, mislim, da je čakalna doba za prvi pogovor nekje 3-4 mesece. naroči se zato čimprej. klicati moraš med 14. in 15. uro. če imaš kakšne izvide, jih nesi s sabo. drugače te pa vprašajo osnovne stvari, kot npr. kako dolgo se že trudita za , ali sta že bila na kakšnih preiskavah, glede tvoje , vajine starosti itd. če nimata narejenih nobenih preiskav, bodo najprej tvojega poslali na spermiogram, ker najprej pri moških pogledajo, če je kaj narobe. ti boš morala na hormonske preiskave (dati boš morala kri na točno določene dneve ciklusa), da bodo videli, če sploh imaš O. ko boš na razgovoru, naj te ne bo nikar strah vprašat karkoli, ker ti vse lepo in prijazno razložijo.