|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
8.7.2009 7:32:15   
talika81
db, user posted image   user posted image   user posted image  zate oziroma za vaju ...

jaz jemljem elevit. ker ima mislim da več vitaminov kot tifol.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
9.7.2009 18:08:10   
pikica36
halooo!! kako ste? zatišje pred nevihto??user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
10.7.2009 9:00:57   
talika81
ja, ne vem, kje so vse ... a se vse stiskajo, ko je tako vreme al kako? 

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
10.7.2009 19:04:03   
pikica36
ali pa že vse na dopustu!?

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
12.7.2009 15:24:38   
zaljubljena23
Jaz sem bila te dni na dopustu, za naju se je luštno včeraj končalouser posted image

OO talika in pikica sta že obe rešeni teh grdob, moje pa še ni. Danes vzamem zadnjo tableto in ima da do četrtka prideuser posted image . Da grem lahko končno na pregled in novim zmagam na proti.

Db, superuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
13.7.2009 11:34:30   
talika81
punce, kje pa ste vse? a se vse lepo sončite al kaj?

miklarom, beba, tassi1, db in druge ... kje tičite? zdej je toplo, se ne rabite več tolko stiskat ...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
13.7.2009 13:00:51   
beba75
Pozdrav vsem skupaj.

Bila sem brez interneta pa se nisem nič javila. Nič novega pri meni, le ta moja Tačka(muca) mi vzame vsako minuto prostega časa, da se ukvarjam z njo. Če je pa tolk srčkana pa bi rada ji nudila vse najboljše kar je mogoče.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
13.7.2009 15:34:58   
Ksenya
Pozdrav vsem skupaj!
sem bolj nova na tem forumu, čeprav se trudiva že dve leti in pol user posted image . Po laporo in histero in še vedno brez rezultata sem tudi jaz dobila napotnico:  ambulanta za neplodnost, kjer se srečamo z upanjem. Vzrok za neplodnost - neopredeljen.
Naročila sem se v ambulanti v MB, ki mi je bližje in dobila šele oktobra za prvi pogovor termin.
Vas, ki ste že bolj izkušene naprošam, če mi lahko poveste, kakšen je potek naprej. Sedaj bom dejansko čakala 4 mesece na prvi pregled. V primeru, da se odločijo za ivf ali to pomeni še + 10mesecev čakanja?? kako je če greš samoplančniško?? Brala sem, da v Dravljav pri Rešu prideš naslednji mesec v postopek, kako pa je s tem v MB??

Hvala vam za ogovore in seveda veliko sreče user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
13.7.2009 20:09:42   
september1
pozdrav vsem puncam

kar nekaj časa me ni bilo na forumu. redno sem vas brala samo javljala se nisem nič ker se pr nama nič ne dogaja.čakam na pošto, ki bi morala priti nekje v drugi polovici septembra. se pravi še 2 mesecauser posted image , pa saj bo, če smo zdržali že 8 bomo pa še dva. a ne?

ksenya: najverjetneje bo tvoj  dobil napotnico za spermiogram( to pride hitro na vrsto), potem pa kakšne krvne preiskave obeh. pa UZ boš še imela. glede na to da pa si že bla na histero in laporoskopiji( no ne vem kakšni so rezultati) si boš verjetno prišparala nekaj mesecev. Bo pa kr neki časa minilo da te bodo dali na čakalno listo za ivf ali icsi.Mogoče pa bojo poskusli s IUI če bo spermiogram bp.
Ja drugače pa je čakalna doba v MB 10 mesecev, samoplačniško pa še malo več.(je veliko tujcev).
Pri dr.Rešu pa prideš v roku enega meseca na vrsto. Imajo pa v MB zelo dobre rezultate.

miklarom me veseli da nosečnost poteka tako kot je treba. res ti iz srca privoščim da tako tudi ostane.

Talika in pikica36
veselo na delo in v nove boje.
zaljubljena po eh tabl. boš tudi ti dočakala svojo user posted image in se boš pridružla taliki in db.

beba75 lepo da se malo zamotiš z mucko kaj pa toksoplazma?Jst se mačk na daleč izogibam. pa v vrtu delam vse z rokavicami.

db ogromno sreče ti želim v postopku.

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
14.7.2009 8:51:47   
Ksenya
Pozdravček,

September1 hvala za odgovor;
Imela sem neprehoden levi jajcevod in malo pregrado v maternici; kar je bilo sanirano na operaciji lani septembra. Vendar moj G pravi, da ni rečeno, da se ni še kaj ponovilo, ampak da se ne moreva v nedogled vrteti v začaranem krogu... Moj je že tudi bil na spermiogramu in je bp.
Me pa mučijo tele čakalne dobe in potem še to, da sploh ni rečeno, da te dajo na čakalno listo za ivf po prvem razgovoru user posted image  
Pa že tako čas teče katastrofalno hitro. Ko bom oktobra izvedela kakšen bo potek naprej pri Dr. Kovačevi, se bova verjetno odločila za samoplačniško v Dravljah, pa čeprav je MB na dobrem glasu. Življenje bi bilo namreč popolnejše z malo pikico user posted image , ki si jo oba noro želiva.

September1 želim ti, da ti poletje hitro mine in da boš čimprej dobila svojo pošto, ki ti bo pričarala nasmeh na obrazu. user posted image

Veliko sreče in hvala še enkrat.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
14.7.2009 9:13:52   
ziva1
Ksenya, tudi sama grem v neplodnostno MB oktobra in sicer k dr. Vlasiljeviču. Imam za sabo laparo in histero, pa tudi razmišljam, kaj me čaka. Ker je spermiogram bp, po moje IUI, ali pa kak klomifen, ker še nisem bila na hormonskih terapijah.

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
14.7.2009 9:41:39   
D0aisy
Ziva1 zanima me kdaj si se naročila v neplodnostno, ker se jaz nameravam te dni pa me zanima kakšne so čakalne vrste. Zanima me tudi kaj vse te vprašajo pri naročanju?

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
14.7.2009 10:17:25   
talika81
ziva1, tvoj user posted image  bo moral še enkrat na spermiogram. ti boš pa dobila kr nekaj napotnic za hormonske preiskave in tudi spremljanje ciklusa na UZ. nato pa bosta imela nov pogovor, kjer se boste odločili, kaj in kako.
pri nama je bilo tako, da je moj šel 2x na spermiogram in je blo rečeno, da je bp. oziroma, da ni idealno, da pa tudi tko slabo ni. pri meni so tudi ugotovili, da je bp. tako da sva šla v IUI, kjer pa so ugotovili, da je seme od mojega user posted image  manj primerno za naravno oploditev. tako da imam ta petek pogovor pri dr. kovač in bomo videli, kaj se bomo zmenili. ker se je pač zgodilo marsikaj od marca do danes, bo po moje kar zanimiv pogovor.

D0aisy, mislim, da je čakalna doba za prvi pogovor nekje 3-4 mesece. naroči se zato čimprej. klicati moraš med 14. in 15. uro. če imaš kakšne izvide, jih nesi s sabo. drugače te pa vprašajo osnovne stvari, kot npr. kako dolgo se že trudita za user posted image , ali sta že bila na kakšnih preiskavah, glede tvoje user posted image , vajine starosti itd. če nimata narejenih nobenih preiskav, bodo najprej tvojega user posted image  poslali na spermiogram, ker najprej pri moških pogledajo, če je kaj narobe. ti boš morala na hormonske preiskave (dati boš morala kri na točno določene dneve ciklusa), da bodo videli, če sploh imaš O.

ko boš na razgovoru, naj te ne bo nikar strah vprašat karkoli, ker ti vse lepo in prijazno razložijo.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
14.7.2009 12:38:34   
Ksenya
Ojla Ziva1,
meni je že dal moj G Dabroston - za debeljenje maternične sluznice, kar jemljem že drugi mesec. Septembra pa grem k njemu po Klomifen; tako mi je vsaj obljubil, v kolikor še ne bo rezultata, ker je vedel, da so čakalne dobe v MB za privi termin dolge - pri meni 4 mesece. Bomo videli kako bo naprej.
Upam, da bo pri vseh user posted image  preden bo oktober tu :)

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
14.7.2009 15:40:55   
ziva1
D0aisy naročila sem se konec maja in dobila datum 6.10., ostalo ti je odgovorila Talika81.

Talika81 je tudi tvoj moral iti prvič zraven v ambulanto, zakaj, bo dal spremiogram, potem morava imeti 2-3 dnevni post, ker nisem vprašala in tudi niso nič rekli.

Ksenya žal mi je, da mi ginekologinja ni dala klomifena v teh mesecih čakanja. Sem imela laparo in histero v februarju in mi verjetno zato ni dala, ker je rekla da po teh operacijah večina zanosi.

(odgovor članu Ksenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
14.7.2009 15:43:51   
ziva1
Talika zanima me še kako hudiča se zmeniš v službi, ko si toliko odsotna, jaz sem oddaljena od MB ene 70 km, me je kr strah kak se bom vse skupaj zmenila, ker nočem v službi ničesar povedati user posted image .

Hvala ti za odgovore.

Lp

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
14.7.2009 16:15:16   
db
oj sej se ne stskamo je že tko prevroče vas berem redno ampak služba ne dopušča veliko časa.

živa1 midva nisva bila na nobenem iui naju je profesor kar dal direktno na ivf,pa je moj tudi imel že narejen spermiogram( aja pr tem moraš imet tri dni posta ko ga greš delat) sama pa sem že imela za seboj laporoskopijo in hsg
aja kar se tiče pa vožnje midva se voziva iz ljubljane v maribor,pa moram rečit da kr ge tako v službi kot v ambulati se da prilagodit uro in dneve

< Sporočilo je popravil db -- 14.7.2009 16:16:32 >

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
14.7.2009 21:26:45   
ziva1
hmmm kot vidim je res različno, sem mislila, da če je vse vredu z mano in z mojim, da potem greš prvo na IUI, pa vidim, da je verjetno odvisno kako se odloči sam zdravnik.  Jaz delam samo zjutraj in do 16.00, zato me skrbi kako bom uskladila službo in ambulanto, bom že morala nekako speljati.  Moj je že tudi dal spremiogram vendar pri moji ginekologinji, se bova kar pripravila da bo moral dati še enkrat, upam da bo to kar prvič ko bova prišla na pregled.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
15.7.2009 0:38:54   
7lina7

pozdravljene!!

se javljam po dolgem času..user posted image

danes bila na UZ v neplodnostni in veliki smo že 7.5mm, pa srček bije pune!!user posted image user posted image

so rekli,da je vse ok in da sem od zdaj naprej v oskrbi svojega G.

huh! user posted image

živa- mislim,da ne bo tako lahko s spermiogramom- kr prvič pri razgovoru. verjetno bo dobil napotnico in datum kdaj naj pride dat vzorček. tako je bilo pri mojem  3x. za v naprej po vseh preiskavah pa se odločajo za postopek ( iui,ivf,icsi) napodlagi spermiograma - torej kvalitete plavalcev. pri nama so bili hudo leni in smo šli kr na icsi. ko sem vprašala kako so leni ,mi je Gavričeva rekla,da pač tam kot bi jih dali,tam bi ostali. zato ivf ne pride v poštev - po moje bi sedeli zraven jajčeca in čakali..hehe

pri nama je trajalo od prvega razgovora pa do postopka 18 mesecev.

Lin@

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
15.7.2009 7:20:12   
talika81
7lina7, user posted image   user posted image   user posted image  za vajinega user posted image . le tako naprej naj raste in se razvija ... sem zelo vesela za vaju.

živa1, jaz mam sicer od doma do MB nekje 30 minut. sam glede na to, da sem v LJ v službi, je čisto odvisno glede moje odsotnosti. če imam samo pogovor al pa pregled, potem štukam z viška urami al pa dam kak dan dopusta.
ko sem pa imela inseminacijo in sem morala 3-4x na UZ in pol še inseminacijo, pa sem vzela tisti dan, ko sem šla v MB, bolniško. ti pripada. ti samo rečeš v ambulanti, da ti naj dajo potrdilo, da si bila tam in potem greš s tem potrdilom do svoje osebne zdravnice po bolniški list.
v službi ne rabiš povedat, zakaj si bila na bolniški. ti samo reči, da boš odsotna. sej če boš imela inseminacijo, boš 3-4x na mesec odsotna in to vsaka 2 mesca. če pa ne bosta šla na IUI, pa boš tko al tko morala čakat.
tako da ti jaz priporočam, da si tisti dan, ko greš v MB na kliniko, kr fraj vzameš. sploh, ker imaš kr nekaj km do MB. ker je tudi to, da skoraj nikol ne prideš na vrsto takrat, ko si naročena - torej ob uri. ponavadi se čaka.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
15.7.2009 8:01:46   
ziva1
7lina7 18 mesecev user posted image , hvalabogu da vama je ratalo, čestitke

Vidim, da me čaka še dolga pot user posted image , mi je moja ginekologinja rekla, da bova hitro na vrsti glede na to, da imava preiskave za sabo že narejene, še hvalabogu, da sem izsilila napotnico za naprej, da sem vsaj do datuma še letos prišla.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
15.7.2009 8:49:39   
zaljubljena23
September hvala, včeraj se je pojavila rahla krvavitev, traja še danes, ampak mi je malo čudno, da bi bila M tako šibka, sicer možno je vse...

7lina7, čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
15.7.2009 9:39:33   
talika81
zaljubljena, mogoče pa je to to ... važno je, da se je nekaj pojavilo, a ne?

ziva1, sej mogoče boš pa ti prej prišla na vrsto, glede na to, da imaš določene preiskave že narejene. počakaj na prvi pogovor, ker boš takrat najbolj vedela, pri čem si in kako se boste dogovorili.

Neposredna povezava do sporočila: 1898
15.7.2009 19:26:43   
zaljubljena23
Talika, ja to je to, je pokazala tekom dneva svoj obraz. Končno... Sem že pozabila kako je to, ko je 4 mesece zdaj nisem imelauser posted image user posted image

Vglavnem drugi teden imam pregled in takrat bomo vedeli ali imamo zeleno luč ali ne, predvsem glede pregrade

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
16.7.2009 7:16:37   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image  zate, zaljubljena, da se je le končno prikazala.

ja, jaz sem že tud pozabila, kako je, če imaš user posted image  ... očitno hitro pozabiš na to tečko, a ne?

jaz upam in ti želim, da bi dobila zeleno luč za nove boje. user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?