talika81
|
zaljubljena, men na izvidu ni nič pisalo, kdaj naj bi imela kontrolo, ampak samo, da imam pri mojem lečečem G pregled z izvidi. men je rekla moja G brez da bi imela histološki izvid (ki ne pove nič kaj pretresljivega, ampak samo dve al tri latinske besede), da je dovolj, če počakava samo to prvo , da potem pa lahka že normalno delava s polno paro na . tud pušenjaka sem brala in on vsaki odgovori, da priporoča, da se 2 ciklusa počaka, če je šlo za čiščenje, ki so ga nardili zdravniki. da pa če je vse vredu, pa niti ni panike, če takoj po prvi zanosiš. jaz mam tud 17.7. pogovor na kliniki v MB in bom videla, kaj mi bo rekla dr. kovač glede tega. ker tko al tko moram nest histološki izvid do moje G, samo je ni do 20.7.. zaljubljena, kaj pa veš. mogoče pa vama vendarle rata, a ne? upanje mora bit vedno, a veš? glej, jaz sem jemala klomifen in bila na inseminaciji. pa ni ratalo. ko pa je blo to vse mimo, pa nama je ratalo spontano. tako da imam sedaj veliko upanja, da nama ponovno kmalu rata spontano. sploh še zato, ko so končno ugotovili, da le ni sve bp. 7lina7, če imaš jutri UZ, mogoče njih tam vprašaj, kaj oni menijo. jaz osebno mislim, da če nimaš nekih krvavitev in če se vredu počutiš, mislim, da ni ovir, da ne bi šla na morje. da bi bilo kej narobe, ne smeš mislit, ampak tko al tko veš, da moraš vedno mislit na najboljše. vprašaj jutri zdravnike v MB in mislim, da ti bodo oni znali najlepše odgovorit na to.