|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
24.6.2009 19:57:52   
ziva1
user posted image user posted image user posted image  vav, to bo pa kmalu. Kako dolgo pa si čakala na postopek? Je to tvoj prvi postopek ali si že prej bila na IUI.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
24.6.2009 21:22:07   
db
ne to je moj prvi ivf postopek,prej pa nisem mela nobenega iui so me kar direkt dal in ivf

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
25.6.2009 12:07:03   
7lina7
db- tako kot jaz. sem tud kr šla na icsi. verjetno to naredijo,če je prisotna težja oblika moške neplodnosti. mi2 sva imela ( imava ) lene plavalce..

ja, jaz sem šla na razgovor, pol pa sem čakala, da mi pošlejo domov program. taki rumrni list A4, na katerem piše kako in kaj. najprej začneš ( vsaj jaz)  z kontracepcijskimi tbl, da uskladijo ciklus večih žensk na enkrat. jaz sem začela 24.4 s Femodenom. jedla sem jih neprekinjeno do 24.5. in 29.5 sem imela prvi UZ, dobila injekcije Gonala in tako so me naročali sproti na UZ. vse do stop injekcije. punkcijo sem imela 11.6. pridelala 9 celic in od teh se je oplodilo 6 in do 5 dne,ko smo imeli transfer( 16.6)   so ostale 3! vstavili so mi 1, 2 pa zamrznili.
aja, po femodenu mi je bilo slabo, zredila sem se, joške so me bolele 100/h pa jajčniki tudi. po Gonalu me je glava bolela,slabo mi je bilo, vrtelo se mi je, boleče prsi sem že omenila?? kar pa je seveda odvisno od vsake posameznice!!user posted image nič bat!! jaz sem pač vzela all inclusive!! hehe
...in ta 1 se je obdržala!!!user posted image

saj bo hitro mimo!!user posted image  

Lin@

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
26.6.2009 9:06:34   
db
ja upam da se bo vse izteklo tako kot more bit

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.6.2009 11:33:23   
talika81
db, user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  supwer zate in zato, da bosta že tako hitro šla v postopek. naj bo uspešen tako kot je bil pri 7lina7, kateri moram še 1x čestitat ... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

no, jaz pa čakam na mojo prvo user posted image  po abraziji. in potem greva tud midva v napad. me pa zanima, kaj mi bo kaj rekla dr. kovač 17.7., ko mam pogovor pri njej. al bom šla še 1x skozi IUI, al me bo dala kr na konzilij, da me obravnavajo.

bomo videli, kaj in kako ... in to kr kmalu ...

kako ste drugače, punce moje, v tem deževnem in turibnem vremenu? jaz sem sama doma, ker je šel moj user posted image  nekam delat ... pa sem se odločila, da bom imela generalko v kuhni ... je že dolgo nisem imela ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.6.2009 13:56:27   
7lina7

ah..vreme,ja.. ni glih poletno! user posted image

čakam na sonček!!
tud jaz bi lahko kako generalko naredila,pa mi ni najbolj..saj bo počakalo..
kuham..  potem bo pa treba razmislit kaj z preostankom dneva!user posted image

lep konec vikenda vsem skupaj!!

Lin@

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.6.2009 19:59:34   
pikica36
hoj talika , jaz sem prejela v petek histološki izvid. čakam še izvide citogenetske preiskave. si ga ti tudi??

lp

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
29.6.2009 7:31:54   
talika81
pikica, ja, sem ga tudi. ampak nič kaj dosti ne piše. samo dve al tri latinske besede in to je to ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
29.6.2009 7:53:04   
pikica36
ja saj histološki izvid ne pove kaj dosti, samo to da je šlo za nosečnost, nič kaj drugega, tako od tega izvida ne dobiš nobenega konktretnega odgovorauser posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
29.6.2009 8:08:39   
talika81
ja, na žalost je to tako. samo pol pa ne razumem, zakaj tako dolgo traja, da dobiš izvid. ker je pri meni pisalo, da so histologijo naredili že 4.6., izvid pa sem dobila šele prejšnji teden.

sej jaz tako ali tako nisem ne vem kaj pričakovala od tega izvida. men je sedaj bolj važno to, da lahko kmalu greva v nove boje. in to je to ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
29.6.2009 9:54:59   
pikica36
ja enakouser posted image  pač si vzamejo čas, kot povsoduser posted image user posted image me prav zanima kdaj bom dobila izvid citogenetske preiskaveuser posted image upam da čimprej, da si bomo bolj na jasnem kako in kaj, če bo seveda sploh kaj pokazaluser posted image

user posted image  da ti rata čimprej

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
29.6.2009 10:10:38   
talika81
enako, pikica ... naj tudi vama spet čimprej rata ... da se bova lahko pogovarjali o user posted image  tegobah in ne o teh stvareh ... user posted image   user posted image  

user posted image   user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
29.6.2009 14:52:24   
zaljubljena23
db, čestitke za pošto user posted image

7lina7, čestitke še enkrat za plusek user posted image

Talika, jaz sem tudi klicala v petek G, sem mu omenila glede histološkega izvida in pridejo do njega, mi pa je na hitro povedal, da je G, ki mi je opravil abrazijo tudi napisal, da imam kontrolo čez 3 mesece, pa jaz kot paf, pa rečem, če mi je ob odpustu dejal, da moram počakati samo 1 M in on meni, ja načeloma bi lahko. In ker še moje M ni, ali pa je mogoče bila tista dva dni, rahel izcedek, in ker moram ponovno na klomifen, mi je dejal, naj se v juliju oglasim pri njemu, ko pride iz dopusta. Aja, histološki izvidi so bili BP, sledi ploda ni bilo, bili so neki ostanki (pazi, latinska beseda), ki bi lahko nakazovali spet latinska beseda. Bom podrobneje vprašala, ko grem na pregled, ker preko telefona je zelo težko se vse zmeniti, ker se mu je mudilo.

Drugače pa midva več ne paziva, če jej tista šibka kri bila M, potem sem že eno M dala skozi, drugače pa itak imam malo možnosti, da bi zanosila brez pomoči klomifena, ker svojih O nimam. Klomifen pa bom potem začela papcat po pregledu ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
29.6.2009 20:45:23   
7lina7
punce, eno vprašanje.. no,gre bolj za vaše mnenje.

17.7 imava planiran dopust - morje. pa ne vem al naj grem al ne. saj vem,da nosečnice hodijo tud čist normalno na morje, ampak imam vseeno pomisleke. šla bi naj čist na jug dalmacije.. ker poznam več punc,ki so imele neke krvavitve čist na začetku nosečnosti me je zdaj strah, kaj če se meni tud to zgodi - kaj potem,ko sem 700 al pa 800 km stran od Maribora?? doma vem, da lahko grem v KC, kaj pa tam?!
no, počutje je čist ok. nobenih slabosti ni, sam joške mi bo razneslo,pa včasih me malo ščipa od sopdaj.drugače pa sem brez težav!!

kaj pravite, naj greva al naj ostaneva v SLO, kjer je vse blizu?  zelo bi mi pomagalo vaše mnenje!! hvala!!

aja, ju3 mam UZ. javim kako je bilo!!

lep večer

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 29.6.2009 20:47:17 >

Lin@

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
30.6.2009 7:11:53   
talika81
zaljubljena, men na izvidu ni nič pisalo, kdaj naj bi imela kontrolo, ampak samo, da imam pri mojem lečečem G pregled z izvidi.

men je rekla moja G brez da bi imela histološki izvid (ki ne pove nič kaj pretresljivega, ampak samo dve al tri latinske besede), da je dovolj, če počakava samo to prvo user posted image , da potem pa lahka že normalno delava s polno paro na user posted image . tud pušenjaka sem brala in on vsaki odgovori, da priporoča, da se 2 ciklusa počaka, če je šlo za čiščenje, ki so ga nardili zdravniki. da pa če je vse vredu, pa niti ni panike, če takoj po prvi user posted image  zanosiš.
jaz mam tud 17.7. pogovor na kliniki v MB in bom videla, kaj mi bo rekla dr. kovač glede tega. ker tko al tko moram nest histološki izvid do moje G, samo je ni do 20.7..

zaljubljena, kaj pa veš. mogoče pa vama vendarle rata, a ne? upanje mora bit vedno, a veš? glej, jaz sem jemala klomifen in bila na inseminaciji. pa ni ratalo. ko pa je blo to vse mimo, pa nama je ratalo spontano. tako da imam sedaj veliko upanja, da nama ponovno kmalu rata spontano. sploh še zato, ko so končno ugotovili, da le ni sve bp.

7lina7, če imaš jutri UZ, mogoče njih tam vprašaj, kaj oni menijo. jaz osebno mislim, da če nimaš nekih krvavitev in če se vredu počutiš, mislim, da ni ovir, da ne bi šla na morje. da bi bilo kej narobe, ne smeš mislit, ampak tko al tko veš, da moraš vedno mislit na najboljše.
vprašaj jutri zdravnike v MB in mislim, da ti bodo oni znali najlepše odgovorit na to.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
30.6.2009 9:13:27   
zaljubljena23
Talika, hmm bila bi zelo vesela, če rata spontano, se sploh ne bi branila user posted image .

Mnenja zdravnikov pa so si in si bodo vedno različna, nažalost.

Lina, javi kako je šlo?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
30.6.2009 13:33:17   
tassi1
Ker sem se danes malce postarala user posted image , vas moram malo počastit, da ne boste rekle, da smo savinjčanke škrte!  user posted image user posted image
user posted image  , pa še malo user posted image , pa da zalijemo še user posted image

lep dan vseuser posted image m

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
30.6.2009 13:54:57   
talika81
oo, tassi1, HAPPY BIRTHDAY in VSE NAJ, NAJ!!!

user posted image                                
ampak ne smeš rečt, da si se postarala, ampak da si se pomladila ... user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil talika81 -- 30.6.2009 13:55:18 >

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
30.6.2009 16:37:41   
db
tassi 1 vse naj naj in najs e izpolni to kar sama želiš

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
30.6.2009 17:05:41   
miklarom
tassi1 - še tukaj vse najboljše, in vse kar si sama najbolj srčno želiš

db - a nisi ti danes imela v MB, al sem kaj falila

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
1.7.2009 8:38:59   
db
ne 7.7. imam maribor

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
1.7.2009 10:22:17   
miklarom
db - se mi je zdelo da sem zaštrikala, bemo mastuser posted image , no saj 7.7. bo kmalu tu, držim pesti, da dobro opraviš

talika - pikica36 - beba75 - kako ste mim kaj!

tassi - pa ti si dobro včeraj zapila rojstni danuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.7.2009 10:30:22   
7lina7
 tassi-user posted image vse naj naj naj za včerajšnji praznik!!  user posted image   upam,da ste  super praznovali.

včeraj bila v UKC ju , tak, da smo tud uradno zdaj user posted image !  ni bilo UZ, ta bo 14.7. 

počutje v mejah normale! user posted image

mislim,da prehajam iz faze nespečnosti v tisto s kronično utrujenostjo... grem malo zaajat.. user posted image

lep dan vsem skupaj!!

Lin@

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.7.2009 10:39:29   
miklarom
bravouser posted image user posted image user posted image , zdaj pa mirno in lepo user posted image do konca, spančkanje pa je sedaj čisto normalnouser posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.7.2009 11:21:42   
talika81
7lina7, user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  za vas ... lepo grej user posted image  i počivaj, če ti telo tako ukaže ...

miklarom, jaz sem vredu. pričakujem user posted image . se ne spomnim, kdaj sem nazadnje tako zelo pričakovala user posted image . ponavadi si želimo, da je ne bi bilo, a ne? zdaj pa komaj čakam, da je že mimo, da lahko začneva delat na polno na user posted image .

miklarom, a so tebi že naredili cerklažo? sej mogoče si to že napisala, samo se ne spomnim. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tanita (12%)

Nika (40%)

Ines (8%)

Rebeka (12%)

Karmen (4%)

Karin (24%)

Število vseh glasov: 251

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!