|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
23.6.2009 8:44:11   
talika81
sem bila tudi sama včeraj zelo vesela, ko mi je rekla, da je pa sedaj vse vredu ... user posted image   user posted image   user posted image

hmm, glede na to, da sem imela pred user posted image  ponavadi user posted image  točno 14 dni po O, mislim, da jo jaz lahko pričakujem nekje okrog 6. julija ... upam samo, da me ne bo zafrkavala.

pikica, a si ti že dobila histološki izvid iz bolnice? jaz ga še nisem. sem dobila samo odpusnico.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.6.2009 10:59:03   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

TASSI1, SEPTEMBER1, KJE STA?

Mene lah  zbezaš  ven samo z zeleno barvo!!  user posted image user posted image
Ja, jest sem v redu, vidim pa , da se zadeve urejajo: talika gre pa deug mesec v napad!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Beba- sem bila ful žalostna user posted image user posted image , sam zdej sej vidiš da lahko zanosiš in boš vidla, naslednijč bo vse v redu!!user posted image

Miklarom- kako si naša user posted image ? te že kaj matra?
lp , pr nas dežUje kot pr norcih user posted image user posted image  , mene zeeebbbbeeeeuser posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.6.2009 11:05:05   
talika81
oooo, zgubljena, en velik WELCOME BACK ti želim ...

hja, mislim, da nisi edina, ki te zebe. jaz sem tud oblečena, kot bi se k zimi pripravljalo in ne kot da je že poletje. sploh ne morem verjet, da je lahko tako mrzlo konc junija in tud še neki časa ne pravijo kaj lepše in kaj bolj toplo vreme ...

hitro, bejba, poročaj, kako ste se imeli v egiptu ...

ja, jaz lahko grem že naslednji teden v orng akcijo ... že komaj čakam, če povem po pravici, da spet začneva delat na user posted image  ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.6.2009 11:22:25   
pikica36
jaz tud nisem dobila drugega kot odpustnico. "moje" tkivo so dali na histološke in citogenetske preiskave (ker je bil že 3 ss)in prej kot čez mesec dni (prej kak dan več) jih ne bo.
pa mislim da tud histološki ne pride prej kot v enem mesecuuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.6.2009 11:30:30   
talika81
no, pol boma verjetno to zadevo dobile nekje naslednji teden, ko bo 1 mesec od abrazije ...

a to je bil tvoj že 3SS? ojej, nisem vedela. user posted image

pa si že bila na kakšnih preiskavah?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.6.2009 11:30:59   
zaljubljena23
Punci, a histološki izvidi pridejo domov? A jih ne pošljejo k G?

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.6.2009 11:38:33   
talika81
mislim, da pridejo k nam domov.

ker me je G spraševala, če sem že dobila histološki izvid. in ji ga moram nest k njej, ko ga dobim.

tako da mislim, da ne gredo direkt k G.

Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.6.2009 14:31:27   
zaljubljena23
Aha, ker jaz še ga namreč nisem dobila, pa je bilo prejšnjo sredo že en mesec od čiščenjauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.6.2009 14:39:48   
pikica36
talika nisem še bila na nobenih preiskavahuser posted image  tokrat so dali na citogenetske preiskave, če bo kaj pokazalouser posted image , kar pa dvomim. bolj vse prepisujejo moji starosti in pa naključju, kot pa da bi bilo kaj genetsko, ker sem že 2 x rodila in je bilo vse ok. (sicer s prejšnjim partnerjem). možno je da bi bilo genetsko z mojim sedanjim partnerjem kaj narobe , ampak tudi dvomim , ker tudi ima iz prvega zakona eno hčerko. ampak zdravnik mi je rekel v mb, da pri moških se nikoli ne vem, pri ženskah pa je sigurno da je mama(malo hecauser posted image )

pri mojem prvem ss so histološki izvidi prišli kar k mojemu G. tokrat pa ne vem. G mi je rekel da ko dobim izvide naj pridem na pregled, da se pogovoriva kako naprej, če pa bodo prišli k njemu pa me bodo itak poklicali. tako da, ne vem. po mojem pač kakor se jim zazdi, ker ene jih dobijo domov , ene pa kar k G.

Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.6.2009 14:46:30   
talika81
a tako.
ne, jaz sem mislila, da so tebe in tvojega partnerja poslali na genetske preiskave. ker mi je moj razlagal, da je njegova sodelovka tud 2x mela SS zapored, pa so dali oba na genetske preiskave, ker so preverjali, zakaj prihaja do SS.
ker je lahko tudi to, da mogoče vajini geni ne gredo skupaj, s prejšnjima partnerjema pa so šli. tako da mislim, da bi bilo vredu, če bi šla na te preiskave.

zato sem te vprašala.

bomo videle, kam bo šel izvid, a ne? slej ko prej ... sicer moja G je sedaj do 20. julija na dopustu, tako da če bodo poslali izvide moji G, itak do takrat ne bom nič vedela.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.6.2009 14:55:58   
pikica36
ja jaz upam, da bova šla na te preiskave. so mi rekli da najprej pregledajo tkivo, pol pa se na osnovi tega zgleda odločajo o tem, ker mi je sestra tudi rekla da čez kak mesec bova verjetno morala priti oba da nama vzamejo kri, pa kaj vem kaj še in kako to poteka.

upajmo na najboljše, samo me pa razjezi, ker vse tako dolgo traja, čas pa teče in moj "emšo" je že kar visok, tako da.... nevem bomo videli

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.6.2009 14:58:55   
talika81
ja, verjamem, da te to pizdi. sej koga pa ne, a ne?

ne vem, zakaj to vse tako dolgo traja. sej je mogoče res, da imajo veliko dela, ampak bi vseeno lahko določene stvari kaj hitrej nardili.

a vidva tud mogoče kliniko za neplodnost v mb obiskujeta? ker pol vaju bodo oni verjetno dali na preiskave, če drug ne.
ker sodelavko od mojga je dal njen G.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.6.2009 17:18:35   
7lina7

Aloooooooooo punce!!

grejem,grejem.. user posted image

sem danes naredila test ( nisem več mogla čakat), pa se je zraven kontrolne črtice pokazala še ena , sam čist roza..

a je to to?!?!  sta user posted image sam ena bolj švohna. danes je 8 dan po ET. se pravi  12 dan po punkciji..
do zdaj je na vseh ostalih "34456575"  testih bila vedno 1.
bom ponovila jutri zjutraj in če bosta spet user posted image ....saj ne vem... bom...  juuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu cel dan od veselja!! user posted image

vam javim zjutraj!! držite pesti!  hvala

Lin@

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.6.2009 18:20:52   
miklarom
7lina7 - če ti je pokazalo user posted image , potem je to to, in vse čestitke srečkauser posted image

tassi1 - oooo, izgubljena dušauser posted image  si le prišla iz Egipta. kako ste se imeli? ziher fajn a ne v to ne dvomim. ja meni buši raste, non stop hodim na wcuser posted image , in slabosti so še prisotneuser posted image .
praviš da te samo zelena barva ven vrže. evo pa te bom dala v zelenouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.6.2009 18:56:21   
pikica36
čestitke novi srečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
talika midva ne hodiva v neplodnostno amb. je hvala bogu (vsaj neki) ratalo po naravni poti.v Mb sem pa šla zato na abrazijo, ker v SG ne dela citogenetskih preiskav.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.6.2009 20:40:32   
beba75
7lina7 -  čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image novi user posted image !!!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.6.2009 6:04:04   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

7lina7 -  čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image novi user posted image !!!!

jesss bejba user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.6.2009 7:27:32   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

IZVIRNO SPOROČILO: beba75

jesss bejba user posted image user posted image user posted image

se še jaz pridružujem ... user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

če sta bili user posted image , to pomeni, da si srečka user posted image  ... boš videla, da če boš dans al pa jutri delala test, bo črtica že bolj močna ...

jjeeee, še ena naša user posted image  ... mi gremo pa lepo za vama, 7lina7 in miklarom, a ne punce?

aja, pikica... tako torej. ja, hvalabogu, davama je ratalo po naravni poti. sej nama je tud ratalo po naravni  poti, ker so bile pred tem 3 inseminacije neuspešne. In sedaj imava veliko upanje, da nama spet rata naravno.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.6.2009 9:10:55   
miklarom
jutrouser posted image user posted image  izvolite kavico

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.6.2009 9:13:08   
talika81
mmmm, miklarom, kako dobra kavica ... nas boš čist razvadla s temi kavicami ...  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
24.6.2009 9:15:45   
miklarom
ehuser posted image user posted image user posted image , saj malo vas pa morem, pupe moje

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.6.2009 16:44:40   
db
imam eno veselo novico danes je prišla pošta da imama7.7. razgovor za postopek,ki bo potekal julijain avgusta

miklarom a mi lahko poveš kako pol poteka pa koliko časa je pol to

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.6.2009 17:45:10   
7lina7

hvala vsem za čestitke!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, danes zjutraj spet bili user posted image . torej bo držalo!!! jeeeeeeeeeppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

bi skakala, pa ne upam.. hehehe

zdaj pa še samo počakamo torek,da še v neplodnostni to potrdijo z  UZ in krvnim testom!

..pa še sonček se je pokazal....

miklarom.... a kavica pa je brezkofeinska?  ..pol jo bi jaz tud! user posted image

Lin@

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.6.2009 17:46:28   
7lina7
db - super!!  veš kako hitro bo pa to minilo...

na kateri postopek pa čakaš?

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.6.2009 17:50:11   
db
mela bom postopek ivf danes sm dobila pošto od konzilija

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

vrtec
ninola

Ali ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako? Otrok bo,...

pri starih starših (43%)

pri prijateljici (0%)

v zasebnem vrtcu (19%)

drugje (38%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!