talika81
|
punce, najprej naj vam posrežem z eno svežo in okusno zaljubljena, z mano je končno vse v najlepšem redu. sem ravno v fazi zaključevanja ovulacije. sluznica je dovolj debela glede na to, da je ovulacija in ginekologinja je rekla, da se vse lepo pripravlja na prihod . ginekologinja mi je tudi rekla, da je dovolj, če spustima samo to , naslednji mesec pa lahko začneva napad na polno. tako da bejbe, midva že julija ponovno začneva delat na . beba, ja so mi šle sestre res na roko. včeraj sem tudi od moje G dobila novo napotnico, ker mi je prejšnja potekla. tako da bomo videli, kaj bi bodo rekli. in 17. julij bo hitro tu ... kot bi mignil. beba, jaz sem tud mela zdaj celih 15 dni po abraziji tak izcedek. tako da to ni nič narobe. na ta način se telo čisti. 7lina7, kako se počutiš? lepo greješ tvojo ? ja, točno. miklarom, a se ti že kaj pozna buši? je že kaj napet? a si komu že povedala, da si noseča? TASSI1, SEPTEMBER1, KJE STA?