Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Pa trebuh, ko sem se komaj premikala
Vem pa,da komaj čakaš da spoznaš
ker je pol še lepše

, tko da spet čakam. Sm pa hotla povedat, da so me danes prav prijetno presenetili v porodnišnici. Zadnje tedne sem poslušala kako so ratali strogi glede plačila da je očka zdraven. da enega sploh vratar ni pustu notr, dokler ni imel potrdila, ker žena je rodila ponoči in takrat blagajna ne dela. Pa je šel moj
to kar danes uredit, pa čeprav nima potrdila iz materinske šole, ker je tega že več kot šest let, je plačal samo 16 eur ko je povedal, da je bil na prvem porodu.
, namreč trebuh mi zadnje dneve pogosto odtrdeva). No pol pa me je pregledala še zdravnica vaginalno in me je tako boleloooooooooo... kaj je to normalno??? Sem mislila, da bom rodila gor na stolu. V glavnem sem 2 cm odprta, glavica je vstavljena... pa me je vprašala, da če grem kar rodit oz. če bi ostala notri, pa sem rekla da ne, da grem domov. V glavnem odkar sem prišla s tistega stola dol, me je tako začelo pritiskat kot da bi imela za it na veliko potrebo, pa v križu bolet, tako da sem počivala do zdaj in je zdaj malo boljše...
. Sem imela v petek ctg in mi je G rekla super ctg...mali se dobro počuti, je živahen in nič popadkov. saj vem, da imam še 2 dni do PDP in da se vse skupaj lahko v trenutku spremeni, sam jaz res ne bi rada hodila na preglede v porodnišnico po roku, pa čakala, pa čakala
peljemo na sprehod že po dobrem tednu oz. 10 dneh, če se mi dobro počutimo in je z malim vse ok. Izogibat se je treba samo najhujši vročini.
!
ČESTITKE!!!!!!!!
Mislim, da bom pa kar jaz zdaj zadnja
, sicer dan je še dolg