rina22
|
Dobro jutro Sploh ne morem in ne morem spati.. Danes imam pregled in me je taaaaak strah, da me bo spet poslala v bolnico Jaz pa ne ni šla - ne še Ne vem, kaj se dogaja.. Že komaj čakam, da bom lahko cartala najino punčko, pa me je vedno bolj strah poroda Res strah.. Vem, da to ni dobro, ampak... Joj, sem že kar panična. Me je strah, da bom sred poroda "odpovedala" - da ne bom več zmogla.. tega pa res nočem IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 katrinka - ČESTITKE!!!!!!!! To pa je presenečenje Mislim, da bom pa kar jaz zdaj zadnja Tudi jaz čakam vsak dan kakšno špikanje, pa nič.. Aja, edino ena bolečina, ki je v knjigah definirana kot bolečina, ko se ti razmikajo medenične kosti. Tak, da enkrat bo al pa jaz rina... sva imele na isti datum rok z katrinko ... pa je prehitela - pri nas še nič ne kaže... po moje bom čez rok Ja, ja, elevitka, bomo vidli, katera bo zadnja Jaz imam pa rok čez 9 dni, pa se mi včasih zdi, da se bo zdaj zdaj kaj začelo dogajati, pa nič... Tudi jaz mislim, da bom krepko čez rok Kakorkoli že, enkrat bomo vse prišle na vrsto Joj, punce, mene je res tak strah..
|