valči
|
No,babike,pozdravček! Da vam par besed zapišem za nazaj in naprej. Tržnica na Jesenicah,ja,v soboto sem spet šla in sine zraven,najbrž bo tako vedno sedaj v sezoni,ko je veliko zelenjave.Ja,mi paše it od doma,priznam,ker sem sicer ves čas doma in tako sva z mojim ves dan skupaj.Ćeprav je treba ob treh vstat in it na dolgo pot,pa fajn mogat tam gor,samo...Fajn mi je.Sploh,če me še na poti nazaj uči kombi vozit v Tuhinjski,jao meni,sem bila trda od groze,ker ceste ne poznam Aja,kaj so mi naredili dedci tam.Se je en primorc šel stavit z enim,da me moj upa pustit samo...Kar na hitro me pusti moj samo,češ,ne bo več gužve.In jaz,genij,si kaso zablokiram,da je nisem mogla odpret več in mi piska tam....pa niti časa nisem imela,da bi mojega klicala,ker sem imela skoz stranke...Tako sem jih prosila za drobiž,beležit nisem uspela,tisti piiiiiiii pa je cela tržnica slišala Ja,sedaj mi je smešno,takrat bi pa mojega pregriznila in tudi primorca...Bova imela učne ure za učenje dela z blagajno.No ja,saj se bom navadila. Nina brez mene.Baje zlata punčka,nič ne joka,lepo pridna,lepo spi in je,brez ipike in jezice.Neverjetno,res,proti vsem pričakovanjem.Ko pa pride mami,pa jok,iskanje zize in kar neko sitnarjenje.Se more po mojem fajn zadrževat,da je pridna.Sem vesela,da je tako. VANILI,bravo za uspehe in lepo bodite na morju,pa spočij si možgančke. jasna,lepo,da si se me spomnila Tvoja Neli je pa pridna,res.Da tako lepo gre lulat in kakat.Sem Nino imela kakih 10 dni brez plenice,pa ni šlo.Je kar lulala,s kahle dol,vedla je,da jo lulat,plenico vlekla dol,samo ni pokaspirala.Bom sedaj probala spet,ko bo spet vroče,morda bo kaj.Pa ji vedno rečem,greš lulat na kahlico,ne v gatke..Bomo videli. Klaudia,ozravite Lio,pa sebe zaščitite,bilo kako,da boste zdravi ostali 10ka,nič kaj fajn ti ni tole.Nekako hitro je to prišlo.Našadva sta se v mlajših letih bolj razumela,kot sedaj,ko se skoz nekaj ruvata,kregata,Lara se pa samo dere Miha jo pa izziva,da joj,ja redki so tihi dnevi,oz. jih ni pri bnas. Upam,da se naspiš pred službo