Tanik
|
uffffffff, od jutra vas nisem brala, tako da sedaj sem pa rabila nekaj časa. mislim da sem vse pokomentirala sarchi, jaz še pridem delat za 7 dni (30.7.-7.8.) če mi nič PDP ne prestavi.potem pa res nič več. povijalke, verjetno misliš tiste "stari" model-tak večji in tisti novi, ki je kratek. oboje je OK,samo tistga starga lahko mal zavihaš in prirediš,baje ima te stare povijalke tosama, jaz bom šla pogledat. bambina23 in kupido dobrodošli sontschica ful hudo slika iz puzzl otekanje nog in vročina gresta pri meni skupaj, upam da bo sobota mal bolj ohlajena veselka, to sem jaz že hotla vprašat. jaz imam ene mini rjave pike,ne vem če so bradavičke.imam jih pa na prsih na kolobarju okol bradavice. ne vem če imava isto, vem edino da tega prej nisem imela. špikanje v jajčnikih, mislim da imamo vse to, po moje ni panike. pri meni se pojavi,potem spet nekaj dni nič, pa spet. nekak podobno kot na začetku nosečnosti. dulsineya jaz nisem jemala nobenih tablet, nič antibiotikov. jaz svojemu G in osebni dohtarci zelo zaupam,kar rečeta tega se držim. glede lege: nimam pojma kako je tamal, bom v sredo vprašala G.ker moj je zgleda bolj nežen, pri meni so še zmeraj nežni gibi pa utripanje oz. valovanje,moj ni fuzbaler.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|