|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glede mleka
29.5.2005 23:38:21   
corfu
Ker sva pričela z gosto hrano, ni več toliko na prsih Imam polne mleka, tako, da me kar boli, si naj to izčrpam :zmeden2: za njegov obrok ki ga je z kašo.
Pustiti si ne morem, ker me preveč boli,. Kako zgleda to takrat, ko prenehuješ z dojenjem?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   glede mleka
29.5.2005 23:57:56   
lin
Iztisni si samo malo(kr z roko)glih tolko da napetost popusti,drugače,pa boš počasi mela manj mleka,ponudba-povpraševanje,manj ko bo vleku manj bo mleka,se bo samo uravnalo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   glede mleka
30.5.2005 7:23:25   
Žirafca Helena1
Če hočeš prenehati z dojenjem, naredi tako kot ti svetuje lin, če pa bi rada še nadaljevala, je izstiskanje za nadaljno uporabo idealna rešitev, pa tudi umetnega ti ne bo treba kupovat za kašice.
:miska:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   glede mleka
30.5.2005 8:03:44   
kaja11
Jaz sem si čisto na miru pustila... čeprav sem imela kdaj zize trde kot kamen. V parih dneh se mi je zadeva zrihtala... imam pač manj mleka, ker ga manj porabimo. Malček ima že tri goste obroke ostalih 100:zmeden: se pa dojiva (od tega jih je 97 ponoči:(). Nikakor se nisem mogla navaditi na iztiskanje mleka, tako, da mu kašice kar z Aptamilom delam.
Čeprav si mleka ne črpam mi ga ne zmanjkuje. Ko je čas za dojenje imam zmeraj polne zize.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?