Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 9:42:14
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja...jest sem mislila da bc v btc-ju!!(blont>) blond ja. Pa do postojne se zapelji ane.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 9:47:12
|
|
|
|
KatMat
|
ma predelc...ce bi bla v cerknicic bi...tko pa ne bom prisla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 9:49:38
|
|
|
|
mama11
|
Vidim, da imate pestro jutro. Jaz sem imela že pred osmo en napad pop**ditisa. Moj je ob 7h vstal s starejšo, midve z Julijo sva hrčkale, ker se je ob šestih najedla in potem ponavadi potegne do pol devetih. No in - zrihtal je tamalo, potem jo pa pustil, da teče in tuli po celi bajti, namesto, da bi šel z njo v dnevno sobo in lepo pil kavo in gledal risanke - dela doma, tako da je do 8h frej. In seveda se je zbudila Julija in so padle v vodo moje sanje, da se bom danes zjutraj pobarvala . Sivčkov pa že toliko, da je veselje. Sem se odločila, da bom maščevalna - si bom vzela 2 uri in se šla barvat k frizerju... babysitter za obe ta čas bo pa on, grrrr.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 10:01:16
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Vidim, da imate pestro jutro. Jaz sem imela že pred osmo en napad pop**ditisa. Moj je ob 7h vstal s starejšo, midve z Julijo sva hrčkale, ker se je ob šestih najedla in potem ponavadi potegne do pol devetih. No in - zrihtal je tamalo, potem jo pa pustil, da teče in tuli po celi bajti, namesto, da bi šel z njo v dnevno sobo in lepo pil kavo in gledal risanke - dela doma, tako da je do 8h frej. In seveda se je zbudila Julija in so padle v vodo moje sanje, da se bom danes zjutraj pobarvala . Sivčkov pa že toliko, da je veselje. Sem se odločila, da bom maščevalna - si bom vzela 2 uri in se šla barvat k frizerju... babysitter za obe ta čas bo pa on, grrrr. Eno vzgojno, da bo vedu za naslednjič. Bravo mami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 10:55:04
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mama11, dobro si se odločila! Čeprav bo pomoje isti šmorn, samo da ti ne boš videla in slišala živžava- kar je pa tut nekaj Naša prigoda od včeraj: Ko je prišel moj domov, sem jih nagnala pred bajto, da se zamotijo. (da bi jaz lahko celo bajto spucala v nulo- me pršice dajejo ) Maja je bila pridna, gledala je ko čuk. Jaka se je nekej trudil zaposlit, ampak načeloma je bilo samo ljubo kričanje. Moj se je pa z njegovim bratom pogovarjal na klopci. In po pol ure kričanja mi moj pozvoni, da je tamali zaspan in nič noče- da se samo dere. Ok, pripelji ga gor (ura pa SPLOH še ni bila za spanje). Ga zrihtam in umijem, dam za jest, v posteljo. Pa mu rečem zakaj je bil tako žalosten in je samo jokal. A si se moral sam igrat? Ja... A se je ati kaj s tabo igral? Ne, nič... In sem mojmu to povedala. Je kar slabo vest dobil. Itak, on dela kar mu paše, če se pa otrok dere je pa otrokova krivda. Japajade. Zdej se bo naslednjič z njim igral, sem vidla, da mu je bilo pol ful bedno- še opravičil se je Jakcu. Evo, sam da bo boljš
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 11:13:34
|
|
|
|
maja1488
|
Ful jih prizadane. Moja tavečja je tudi včasih žalostna, ker se ne morem z njo igrat. Se mi kr srce trga. Kaj čmo. Je pa pote tolko bolj vesela, ko si vzamem pol urce in sem z njo. Ji kr očke žarijo in me najprej 10 minut sam objema in lupčka, ker sem sam njena... Sej so bogi, kr na enkrat so prikrajšani za mamin čas.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 11:16:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
Je res, ja... Sej do mene se Jaka vredu obnaša, ker si še vedno vzamem čas in se vsak dan skupaj igrava in čebljava... Včeraj ga je pa moj kar pustil, to mu Jakcu ni bilo všeč. Itak. Sej barvice same po sebi niso zanimive. Mora ati tudi kaj zraven narisat- sam kaj, ko atiju to ne kapne ta prav čas
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 11:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro midve sva že s terena. Mala se zabava v ležalniku. SE ful smeje ko face pokam. Vsak čas se bo na glas smejala, ker že neke čudne zvoke spušča. No, janež je včeraj deloval HB. Pismo...je bil projekt...danes bomo pa vidli. Sva ble na kavici z eno znanko zjutraj ni mi prvo kelnarca skor v voziček zleze...pa ok to še preživim, ker se itak ne morem dovolj hvalit z Živo. No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 11:44:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
lep dan... se spet javljam med pavzo pospravljanja.. morm mal učke spočit, pa sem vas prošla počekirat IZVIRNO SPOROČILO: lake Hippovo knjižico pa čajček smo pa očitno vsi dobili, to je pomoje tist ko smo neki izpolnjeval v porodnišnici. to sem tuds jz dubla... knjižica mi je full všeč nohti jz si svoje strižem čist na kratko, ker naša Gaja tok opleta okrog, da sem jo že parkrat fejst popraskala... zdej pa raj čist postrižem na kratko IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja...jest sem mislila da bc v btc-ju!!(blont>) tud jz sem najprej mislila.... pa sem se že dkor prijavila na miting kako ste pa kej drgač??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 11:46:18
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan. Se mi dogaja ja. Enkrat je en malček pred vrtcem svoji mamici rekel, da bo maša zdaj dobila še bratca. In kazal na moj trebuh. kr noče in noče zgint. Se mi zdi, da je še celo večji kot ko sem prišla iz porodnišnice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 11:46:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Sva ble na kavici z eno znanko zjutraj ni mi prvo kelnarca skor v voziček zleze...pa ok to še preživim, ker se itak ne morem dovolj hvalit z Živo. No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan. ja rekla bi ji, ja spet smo v pričakovanju... men tud marsikdo reče če sem spet v pričakovanju... pač eni ne zastopjo da po porodu ne ratajo vsi anoreksični
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 11:49:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem pospravljat nazaj... se še kej oglasim vmes med pavzicami
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:12:38
|
|
|
|
maja1488
|
Zarja je končno zaspala, pa jo že slišim ko neki godrnja. Včeraj je spala vse skupaj 30 minut čez dan. Danes bo zgleda ista pesem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:25:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, tud jaz bi morala še kaj pospravit. Malčica drema. Men se pa ne da kaj dosti. Likanje še mam, pa pranje. In kaj bomo pol s temi trebuščki punce?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:37:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Joj, tud jaz bi morala še kaj pospravit. Malčica drema. Men se pa ne da kaj dosti. Likanje še mam, pa pranje. In kaj bomo pol s temi trebuščki punce? ja nč, kaj pa nej bi naredil... tko k so se povečal upam da se bojo tud zmanjšal ne bom se obremenjevala z njim... je tak k je... če komu ni všeč nej ne gleda vanga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:41:38
|
|
|
|
Anonimen
|
norim danes,... se mi zdi, da so me malo čudno gledali, ko sem Urbana dala iz traka v vozek, ker sem si ga tako čudno privezala, potem pa ga jemljem iz vozička in mu govorim, da mora znati počakati (seveda si je dal glasovni dušek) in to ne z ravno dojenčkom prijaznim glasom,... pa še Oskar je bil danes tako tako,... sem bila kot ena zmešanka! šli pa smo do pošte. ja, KatMat, danes pa sem prišla do zvezd sem dojila Urbana in Oskar mi reče, da bi dal kamenčke tisti mamici, ki je odhaja z igrišča. sem mu rekla, da naj jih rajši da meni pa je kar šel,... jaz pa z Urbanom na joški, hitro podereva kupčka in zatem bruhne ven vse kar je popil,... hitro pobrišem in letim z vozkom za Oskarjem, že na bližnjem hribu in tam se en otroček z očkom dere, da naj ne meče kamnov. vprašam, če je metal kamne pa očka odkima,... se je vse uredilo, na srečo, a sladkor mi je pa narastel! zdaj pa gledat Bernarda,.. ta ima pa scene!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:42:00
|
|
|
|
Blueeyes
|
JUTRI (sreda) cca. ob 10-10.30 SE DOBIM V TIVOLIJU ŠE Z ENO JUNIJSKO RR-jevko (majana79) (k nas tudi redno bere in se nam občasno oglaša)... SE NAMA MOGOČE KERA PRIDRUŽI PRI VOZIČKANJU ???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:43:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ja, KatMat, danes pa sem prišla do zvezd sem dojila Urbana in Oskar mi reče, da bi dal kamenčke tisti mamici, ki je odhaja z igrišča. sem mu rekla, da naj jih rajši da meni pa je kar šel,... jaz pa z Urbanom na joški, hitro podereva kupčka in zatem bruhne ven vse kar je popil,... hitro pobrišem in letim z vozkom za Oskarjem, že na bližnjem hribu in tam se en otroček z očkom dere, da naj ne meče kamnov. vprašam, če je metal kamne pa očka odkima,... se je vse uredilo, na srečo, a sladkor mi je pa narastel! zdaj pa gledat Bernarda,.. ta ima pa scene! o bogica... sej bi se mi zmešalo ... še dobr da mamo samo eno (zaenkrat) - se morm najprej to naučit obvladovat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:56:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Jutro midve sva že s terena. Mala se zabava v ležalniku. SE ful smeje ko face pokam. Vsak čas se bo na glas smejala, ker že neke čudne zvoke spušča. No, janež je včeraj deloval HB. Pismo...je bil projekt...danes bomo pa vidli. Sva ble na kavici z eno znanko zjutraj ni mi prvo kelnarca skor v voziček zleze...pa ok to še preživim, ker se itak ne morem dovolj hvalit z Živo. No, pol pa pride računat, pa prijavi, da če bomo mel še enga. I'M JUST FAT! Šus babji. Ful mi je polepšala dan. ojoj oprost jest sem se tok nasmejala k se te predstavljam kako si bila besna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:58:18
|
|
|
|
lake
|
Mogoče se pa res pridružim v Tivoliju, čpe ne bo vroče, pa če ne bo sitna na vsezgodej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 12:59:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja norim danes,... se mi zdi, da so me malo čudno gledali, ko sem Urbana dala iz traka v vozek, ker sem si ga tako čudno privezala, potem pa ga jemljem iz vozička in mu govorim, da mora znati počakati (seveda si je dal glasovni dušek) in to ne z ravno dojenčkom prijaznim glasom,... pa še Oskar je bil danes tako tako,... sem bila kot ena zmešanka! šli pa smo do pošte. ja, KatMat, danes pa sem prišla do zvezd sem dojila Urbana in Oskar mi reče, da bi dal kamenčke tisti mamici, ki je odhaja z igrišča. sem mu rekla, da naj jih rajši da meni pa je kar šel,... jaz pa z Urbanom na joški, hitro podereva kupčka in zatem bruhne ven vse kar je popil,... hitro pobrišem in letim z vozkom za Oskarjem, že na bližnjem hribu in tam se en otroček z očkom dere, da naj ne meče kamnov. vprašam, če je metal kamne pa očka odkima,... se je vse uredilo, na srečo, a sladkor mi je pa narastel! zdaj pa gledat Bernarda,.. ta ima pa scene! za znoret. Jaz grem z obema redkokdaj sama dlje kot do dvorišča. No včasih pred vrtec ampak je skoraj obvezen kak tak izpad. Al ena al druga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 13:08:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mogoče se pa res pridružim v Tivoliju, čpe ne bo vroče, pa če ne bo sitna na vsezgodej. pa kaj pol če bo sitna.. sej naša je tud.. se bojo vsaj skupi sporazumeval dokler bomo mi čvekale mojo številko pa maš, tko da če se odločiš da pridš poklič da ti povem kje bova
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 13:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Katmat...Hehe ja prav fina scena je bla. Ampak js sem lojzka ker mi možgani šele čez pol ure proradijo. Mogla bi ji kako lepo nazaj povedat v stilu "to sem hotla js tebe vprašat". Sicer js upam, da uno 9 mescov gor, 9 mescov dol drži...če ne pa...5 kil mam viška, pa že prej sem mela mal sumljiv trebušček...tak da komi čakam, da grem taka nazaj v službo...tam so najhujše tercialke. Sem bla noseča že 3 leta Prav privoščla bi si, da bi šla nazaj s ful hudo postavo. (sanja svinja....)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 21.7.2009 13:29:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Katmat...Hehe ja prav fina scena je bla. Ampak js sem lojzka ker mi možgani šele čez pol ure proradijo. Mogla bi ji kako lepo nazaj povedat v stilu "to sem hotla js tebe vprašat". Sicer js upam, da uno 9 mescov gor, 9 mescov dol drži...če ne pa...5 kil mam viška, pa že prej sem mela mal sumljiv trebušček...tak da komi čakam, da grem taka nazaj v službo...tam so najhujše tercialke. Sem bla noseča že 3 leta Prav privoščla bi si, da bi šla nazaj s ful hudo postavo. (sanja svinja....) ah, 5 kg pa res ni nč... sm mislila da maš 20 viška k se tko pritožuješ men je ostal še 8 kg
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?