talika81
|
beba, sej bom novembra, če bom šla, rekla, da naj me kr da na listo. ker na IUI lahko grem tudi, če sem na listi, a ne? sploh pa tudi zato, ker je rekla, da je brezveze čakat na to, da bom spet spontano zanosila, glede na to, da je seme od mojga v zelo slabem stanju. tako da se me takrt pa ne bo znebila z odgovorom, da gremo še 1x na IUI. beba, a tebi niso povedali, če si pozitivna al negativna za tokso? men so povedali na drugem pogovoru v MB. ko boš šla naslednjič na kliniko, jih vprašaj, kako je s tem. ker ziher so ti naredili tudi to preiskavo. mucamaca, na prvem razgovoru se boste malo pogovorili o vama. s sabo nesi vse izvide, ki jih imaš (če jih imeš že kaj). potem se boste pogovorili o tem, kaj boste najprej naredili. tvoj dragi bo moral na spermiogram, ker je v MB ta prva preiskava, ki jo opravijo, ker morajo videt, kako je pri njemu. ti boš dobila tudi kr nekaj napotnic za preiskave - hormonske in verjetno te bodo tudi spremljali čez cilkus z UZ-jem. prvi pogovor je v bistvu namenjen predvsem pogovoru o tem, kaj je za naredit. nič bat glede tega. sej boš že zvedela, kateri zdravnik te bo obravnaval. tako ali tako so vsi zdravniki v MB zelo dobro strokovno podkovani in prijazni, tako da je vseeno, katerega imaš. bambi75, WELCOME BACK. se te še spomnimo, ja. in me tudi veseli, da si se odločila za MB. sem zelo vesela, ker si zopet z nami. kako si drugače? a že veš, kdaj boš začela s postopkom?