|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
16.7.2009 9:11:17   
september1
dan!

Ksenya hvala!
zaljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo user posted image da se je le prikazala.vrjemem da boš dobila zeleno luč.

7lina7 čestitke, zdravo ter mirno nosečnost ti želim.

men se je pa dans ponoč sanjalo da sem rodila in sploh nisem mogla dojet da držim dojenčka v rokah.no pol sem se pa tudi zbudila.

ziva1 dokler imaš razne preiskave čas teče kar hitro, potem ko te pa dajo na čakalno listo pa se ti zdi kot da se je čas zaustavil.Vsaj pr men se je tako zdelo. Samo ko zdaj za nazaj pomislim je hitro minilo teh 8 mesecev in še ta dva bosta.
jst se tolažim da poletja bo tko hitr konec, pol mam roj.dan pol pa že pričakujem pošto. Pa še zdaj razmišljam da bi se na magisterij vpisala pol pa bo itak na 1,2,3, mimo.

morm se taliki zahvalit da sem se začela ponovno javljat na forumu.hvala še enkrat!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
16.7.2009 11:16:20   
talika81
september1, ni za kaj. boš še lažje dočakala september, ko pričakuješ pošto, če boš tu pa tam poklepetala z nami ... user posted image

kje pa je kaj miklarom, da nam malo poroča, kako je kaj? upam, da ni kaj narobe ... ne sme bit ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
16.7.2009 16:41:50   
zaljubljena23
Talika in september, hvala vama, tudi jaz upam, da bo vse ok, predvsem, da nimam pregrade, drugače pa jaz tudi za vaju navijam, predvsem septmeber, da ji mineta ta dva meseca kot šususer posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 1903
16.7.2009 18:43:26   
ziva1
Mislite, da je v MB dlje za čakati kot v LJ. Premišljujem ker zdaj je še čas da se premislim in naročim v LJuser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
17.7.2009 9:08:58   
september1
ziva1 kar se tiče čakalnih dob med LJ in MB ne vem. vem samo to da dosti parov pride iz LJ ali primorske v MB.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
17.7.2009 9:27:20   
miklarom
ojla!  evo mene, po dolgem času se vam zopet javljam. žal se vam nisem mogla, ker sem bila dva tedna v bolnici, in prišla včeraj zvečer domov. Malo mi je pritisk narastel, pa me je notri obdržal, na opazovanju, sedaj pa sem dobila tablete ki jih moram jesti celo nosečnost, in je sedaj vse vredu. mali je pravi nagajivček in veselo skače v trebuščku, in lepo napredujemo. Ne bom brala za nazaj k je preveč, ampak sem pa vesela, da se vam spet lahko javljam.
rada vas imam vse in za vsako držim pesti da vam čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1906
17.7.2009 9:35:14   
Anonimen
Živa, v LJ so krajše čakalne dobe kot v MB. Evo, ti bom dala svoj primer:
30.3. smo dali papirje na konzilij
10.4. sem dobila domov pošto
22.4. sem dobila M
24.4. sem imela prvi UZ
26.4. sem se začela pikat.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1907
17.7.2009 11:59:09   
september1
o miklarom lepo da si spet z nami. jst sem šele včeri zvedla da si v bolnici. no skratka super da je vse ok in da je tamali korajžen.

zaljubljena hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
17.7.2009 20:29:45   
zaljubljena23
OO miklarom, lepo da si spet z nami...

September, ni kaj

Neposredna povezava do sporočila: 1909
18.7.2009 18:39:02   
D0aisy
Zdravo punce!

Jaz sem se končno prijavila v neplodnostni ambulanti. Prvi razgovor me čaka komaj decembra!!!!!
Zanima pa me, kakšna je praksa, ste se na prvi pogovor odpravile same ali s partnerjem?
Držim pesti, da čimprej zagledamo user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1910
18.7.2009 20:05:20   
ziva1
D0aisy, jaz imam prvi razgorov oktobra in moram priti z mojim skupaj, saj so mi tako rekli, morala pa sem dati tudi podatke od mojega (roj. dantum, naslov, ne vem zakaj). Sem se naročila v MB.

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
19.7.2009 8:26:19   
zaljubljena23
Jaz sme na prvi pregled šla sama, sja moj nikakor ni mogel dobiti prosto.
Tudi jaz sme morala dati podatke od svojega, saj so ga vnesli v njihov register

Neposredna povezava do sporočila: 1912
20.7.2009 7:15:48   
beba75
Pozdravljene!

Pri meni se ne dogaja kaj dosti pa se skoraj nič ne javljam, Berem vas pa redno. Moja M bi že mogla priti ampak ker sem prejšnji mesec krvavela 7dni normalno ostalo pa 14dni izcedki , se mi je kar zdelo da bo vse pomešano. Upam samo da se ne bo ravno na morju ( čez 14dni) odločila priti.

Glede muce in toksoplazme, ker je samo noter in je takoj bila pri veterinarju mislim da se nimam kaj bati da bi od nje kaj staknila. Prej se bo to zgodilo pri moji sestri ali starših kjer muce hodijo zunaj. Saj ko bom dobila pošto ( čez 2 meseca), jih pač ne bom več vsepoprek cartala, samo mojo doma, pa WC bo tudi začel mož čistiti. Zaenkrat pa je Tačka najina carta poleg katere pozabiva vse skrbi.

Bodite mi lepo, sem vesela da je z vami vsemi vse vredu, user posted image naj lepo počivajo. Rada vas imam.

Neposredna povezava do sporočila: 1913
20.7.2009 7:28:10   
talika81
jutro!

miklarom, sem zelo vesela, da si spet doma in da se je stanje popravilo. kr tako naj ostane in upam, da bo od sedaj naprej vse vredu.

D0aisy, jaz sem šla na prvi pogovor sama, moj dragi je šel z mano potem na drugi pogovor. tako da je od vaju odvisno, ali bosta šla skupaj ali ne.

beba75, me veseli, da imata tako veselje z vajino muco. a nisi še pozitivna na tokso? če nisi, se pol res moraš paziti muck, pa tudi seveda drugih stvari, s katerimi se lahko okužiš.

no, da še jaz poročam. v petek sem imela pogovor pri dr. kovač. povedala sem ji  glede moje zanositve in kasneje abrazije. nato pa sva se dogovorili, da še enkrat probam IUI, vendar pa tokrat z ampulami. nato pa imava spet pogovor in se bomo odločili, kako naprej. verjetno se naju bo dalo na čakalno listo za IVF. kdaj bova šla na IUI, ne veva - al zdaj avgusta al pa septembra. bova vidla, kdaj bom dobila user posted image  (upam sicer, da je ne bi bilo). naslednji pogovor pa mava, če ne rata, konec novembra.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
20.7.2009 18:05:36   
beba75
talika v bolnici ko so pogledali izvide  za IVF mi niso nič rekli da naj se česa pazim. Res pa je da jih je pogledala samo sestra Danijela ko sem imela iui postopek. Od sodelavca žena je dobila to mačjo zadelo ker jo je domov prinesel on. Tak da nikoli ne veš, lahko jo dobiš tudi od koga drugega ne samo od mačk. Tak da je pač moje mišljenje tako da (se izogibam tuhij mačk, domače pa pač cartam) kar mi je usojeno se tako bo zgodilo.

miklarom bravo za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image da je vse o.k in naj tako tudi ostane, tako kot je napisala talika.

ja talika upam da ne bo potrebno iti na IUI in da vama spet rata po naravni poti

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
20.7.2009 18:08:42   
frulica
lepo da je vse vredu.ampak kljub temu previdnost velja.user posted image user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
20.7.2009 20:17:59   
talika81
beba, jaz tud upam na to. tako da se pustimo presenetit, a ne? ker nikoli ne veš, kdaj te kaj preseneti. user posted image

kaj veš, mogoče bo tudi vama uspelo na morju. bosta prinesla kakega slepega potnika z morja. a ne bi bilo to lepo?

(odgovor članu frulica)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
21.7.2009 7:15:16   
september1
jutro

talika no lepo da ste se dogovorili. škoda le da vaju že zdaj ni dala na čakalno listo za IVF,saj veš par mesecev bi takoj pridobila.No skratka navijam pa da vama še na IUI ne bo potrebno it.
beba75 previdnost vseeno ne bo odveč.saj veš hočem ti le najboljše.(ne mislit da te kregamuser posted image )

D0aisy jst sem tudi na prvi razgovor šla sama.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
21.7.2009 7:16:30   
beba75
talika to pa bi bilo prečudovito ! Držim pest za vse nas!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
21.7.2009 9:09:10   
talika81
september, saj vem, da bi blo vredu, če bi me že zdaj dala na seznam. sam je pa rekla, da je kao pogoj za to, da dam čez 3x IUI s klomifenom in 1x z ampulami.
sicer je pol še neki govorila, da bi mogoče probali še 1x z IUI, sam ji bom novembra, če ne bo ratalo rekla, da naj kr da mojo kartoteko na konzilij in da me dajo na čakalno listo. ker tak ko si rekla, meseci hitro grejo mimo.

ja, točno, beba, previdnost ni nikoli odveč.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
21.7.2009 15:40:01   
beba75
Punce saj vem da mi želite samo dobro, in ne nisem mislila da me katera s tem krega. Samo ko bi ve videle koliko pozitivnega mi je moja Tačka prinesla, bom pa ostala pri cartanju samo nje in nobene druge muce. S tem pa mislim da sem riziko res zmanjšala skoraj na nulo, a ne?

talika mene je dr. dala na čakalno listo že po 2poskusih IUI, res pa je da sem bila kar malo tečna in sem skorajda izsilila da me je dala na listo. Pač probaj malo na lep način zatečnarit ( dolge čakalne dobe, leta...) , saj zgubit nimaš kaj le če ti uspe si prišparaš nekaj mesecev čakanja.

september sem vesela da se spet oglašaš na forumu, pa če boš imela kaj časa pa pridi kaj v službo na obis. Bi bila zelo vesela!

Lep preostanek dneva še naprej!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
21.7.2009 16:08:53   
Anonimen
Sicer sem se samo enkrat oglasila tu gor, no skratka a ima še katera v oktobru prvi informativni razgovor? Joj, kje je še to.
Kaj lahko pričakujem od tega posveta? Pa še vem ne pri katerem zdravniku sva.
user posted image

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
21.7.2009 17:01:00   
bambi75
Pozdravljene punce po dolgem času user posted image . Ne vem sicer, če se me še spomnite, ampak še vedno navijam za vse , da zagledate pluske, ampak sem rabila malo odklopa. Javljam pa se na tej strani, ker le ne morem brez mariborskih zdravnikov.user posted image   Vem, da sem se odločila iti v Lj, ampak, ker bi sedaj bila nekje istočasno oz. samo kakšen mesec kasneje na vrsti v MB sem se odločila še enkrat srečo poskusiti v MB. Sem pač tam že skoraj kot doma in navada je železna srajca. Tako, da se me očitno še ne boste znebile.user posted image

Beba sem prebrala tvoje probleme glede strahu za tokso. Ko boš šla naslednjič v Mb, ti naj pogledajo izvide in boš vedela, če si jo prebolela ali ne. Tudi jaz nisem vedela, da so me testirali zanjo pa so me že takrat ko so mi prvič vzeli kri. Zvedela sem šele sedaj spomladi, ko sem kopirala izvide za Ljubljano.
Miklarom vidim, da lepo napredujete in, da je sedaj vse ok. user posted image No s tistimi tabletkami se bo pa že preživelo.

Vsem ostalim pa lep sončen pozdravček.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.7.2009 7:02:47   
beba75
bambi75 dobrodošla spet med nami.
Lepo da nas nisi pozabila, zdaj pa kar pogumno v nove boje, saj zdaj pa bo tak uspelo, itak!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.7.2009 7:19:55   
talika81
beba, sej bom novembra, če bom šla, rekla, da naj me kr da na listo. ker na IUI lahko grem tudi, če sem na listi, a ne? sploh pa tudi zato, ker je rekla, da je brezveze čakat na to, da bom spet spontano zanosila, glede na to, da je seme od mojga v zelo slabem stanju. tako da se me takrt pa ne bo znebila z odgovorom, da gremo še 1x na IUI.
beba, a tebi niso povedali, če si pozitivna al negativna za tokso? men so povedali na drugem pogovoru v MB. ko boš šla naslednjič na kliniko, jih vprašaj, kako je s tem. ker ziher so ti naredili tudi to preiskavo.

mucamaca, na prvem razgovoru se boste malo pogovorili o vama. s sabo nesi vse izvide, ki jih imaš (če jih imeš že kaj). potem se boste pogovorili o tem, kaj boste najprej naredili.  tvoj dragi bo moral na spermiogram, ker je v MB ta prva preiskava, ki jo opravijo, ker morajo videt, kako je pri njemu. ti boš dobila tudi kr nekaj napotnic za preiskave - hormonske in verjetno te bodo tudi spremljali čez cilkus z UZ-jem.
prvi pogovor je v bistvu namenjen predvsem pogovoru o tem, kaj je za naredit.
nič bat glede tega. sej boš že zvedela, kateri zdravnik te bo obravnaval. tako ali tako so vsi zdravniki v MB zelo dobro strokovno podkovani in prijazni, tako da je vseeno, katerega imaš.

bambi75, WELCOME BACK. se te še spomnimo, ja. in me tudi veseli, da si se odločila za MB. sem zelo vesela, ker si zopet z nami. kako si drugače?
a že veš, kdaj boš začela s postopkom?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Miomi in pomen ginekoloških pregledov
Zdrava ženska vsak mesec dobi menstruacijo, mnoge med njimi pa se soočajo z izredno močnimi krvavitvami in neprijetnimi ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?