skuštrana
|
Hojla... Upam, da bom imela čas pokomentirat vse in ne samo preletet Kasija, Arsen ima rokavčke, v fredu se dere ko zverina. Rokavčke ima kar navadne, tiste od 3 let naprej, ker manjših nisem našla. Ljubosumje, mi hb tudi nimamao problemov, pa sem mislila da bodo, glede na to da je Arsen kar navezan name. Še celo v svojo veliko posteljo se je prestavil te dni ( že več kot en teden nazaj) in mu gre super Moram pa isto kot Mišk, full pazit, ker bi Otona non stop ljubčkal, pa božal, pa non stop sprašuje kaj ima to, pa to in kaže na oke, nogice , nos in ker pač še nima občutka ga včasih malo bolj čvrsto stisne... Sanwebdra, če je to res držim pesti Jasna, mi smo tu še do cca 5.8, mogoče kak dan dlje...Javi se Desetka, kaj ša če bi se prijateljica bolj ukvarjala s Katjo, ti pa s Tjašo, ker Tjaša po moje trenutno bolj rabi tvojo pozornost. Pa jaz je ne bi dala stran za cel teden, vem da tebii paše, da se lahko spočiješ, ampak...Kaj pa vem, meni se zdi full pomembno da so otroci na začetku več skupaj, da se privadijo eden na drugega, pa da vidijo da se življenje s prihodom novega člana ne bo obrnilo na glavo Oton je pa danes star 1 mesec, madona kako čas leti In ravno danes je dobil svojo osebno, jupi. Je pa full smešno, ker sta na slikah za osebno z Lizo ista, bi lahko njeno sliko dali pa ne bi nihče ugotovil Arsen trenutno še spi, je imel zadnje dni tak zmešan ritem, včeraj ponoči je baje mesečaril, ga je moj ate videl, kakao ponoči lazi okoli po hiši in ko se je ate vstal ga sploh ni šmirgla, je malo pogledal naokoli in šel nazaj spat Svašta...Pa sploh ni lune kASIJA, HIŠA, VRT...nI BOLJŠGA ZA MAJHNE OTROKE