|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
21.7.2009 12:34:44   
Žaži
areskaa, jaz sem tudi sprašujem zakaj te je s takim izvidom sploh poslala še na ta test, upam, da ti ga ni potrebni še plačatiuser posted image

(odgovor članu areskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
   RE: Januarke 2010
21.7.2009 13:39:46   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: hruškica84

oj...da se vam še jaz malo javim...

vidim da ste bile pridne pa da ste dosti napisale...jst sm bolj malo za računalnikom...z mislimi sem že pri četrtku ko grem na amniocintezo, saj mi na biopsiji horionskih resic niso odvzeli dovolj "materiala"...upam, da bo vse v redu ker sem postala prava živčna razvalina...držite pesti zame...

lep dan vsem...



Joooj hruškica user posted image user posted image user posted image user posted image verjamem, da si živčna ja. Upam, da se vse izteče vredu!!!


grahek tnx za link, sem že videla te zadeve, sam ne vem kolk so kaj funkcionlne...

areskaa super za bris user posted image A boš šla vseen še na preiskave?
žaži pomoje je to to, da se ženska zavaruje kot ji je ginekologinja povedala.
Ja fino, da naši gin nč ne vejo za novo gripo, ker user posted image zgleda nismo tolk pomembne, ja saj sam nosimo novo življenje, kaj je to takega...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  


A katero kaj želodec boli? Mene včasih, odvisno kaj jem pa nikol prej nisem imela težave z njim user posted image

< Sporočilo je popravil nincrli -- 21.7.2009 13:40:19 >


_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
   RE: Januarke 2010
21.7.2009 15:01:16   
kejti
ojla punce moje,
evo sem prišla s pregleda, sem slišala srčeka kako je to fajn. Drugič imam spet laboratorij in je ginekolog rekel da je zraven lahko tudi partner, sedaj pa ne vem a je to že morfologija, pozabila sem ga vprašati.
Uf spet je vroče, se bo treba hladit. Uživajte mi nosečke!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   RE: Januarke 2010
21.7.2009 16:30:37   
viking95
hruškica84, držim pesti zate, da bo vse v redu. A so ti takoj povedal, da ni dovolj materiala? Kje pa si bila na biopsiji? Drži se!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
   RE: Januarke 2010
21.7.2009 20:09:31   
areskaa
žaži- ne zdaj mi ni treba plačat, ker mi je G dala napotnico, drugače pa je še za doplačat 30eur, jaz bom vseeno šla na ta test, me nič ne stane
nincrli- tud mene večkrat boli želodec pa prej nikol nisem imela težave z tem

(odgovor članu viking95)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
   RE: Januarke 2010
21.7.2009 20:47:15   
sisi77
ojla!
Ali mi lahko katera pomaga kako prilimat slikico copy paste mi ne rata drugače pa ne znam. A je kaka fora?
Lep večer vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu areskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 8:26:46   
MMMojca
Mene so pa kljub dobremu rezultatu NS v porodnišnici LJ poslali hkrati še na odvzem krvi - niso vprašali ali hočem ali ne, ma se ne sekiram, bo pa bolj natančen izračun.
Trenutno imam obdobje glavobola in nos se mi stalno nekam maši, čeprav nisem prehlajena. V soboto grem pa po nakupih, ker si sedaj lahko za v službo oblečem samo še ene hlače. Upam, da kaj najdem v BTC.

Lep dan vsem, Mojca 

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 8:52:21   
Žaži
Groza, kako mi net nagaja, ta Tuš je res za en...user posted image . Kar naprej me dol meče, pa strani ne najde............

Kako ste kaj danes? Meni se zdi, da mi bo glavo razneslo, en tak čuden pritisk je že spet. Pa toliko dela me doma čaka, predvsem tisto velik kup perila za zlikat, ki se kar noče sam od sebe v omare pospravituser posted image .

Kaj boste kuhale? Jaz sem čisto brez idej, no, od včeraj mi gre đuveč po glavi, ne vem od kje sem naenkrat to recepturo pobralauser posted image .

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 9:41:20   
grahek85
Zdravo user posted image ! user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

ojla!
Ali mi lahko katera pomaga kako prilimat slikico copy paste mi ne rata drugače pa ne znam. A je kaka fora?
Lep večer vsemuser posted image user posted image



Če imaš mozillo, ne dela. Moraš na explorerja in greš na slikico, ki jo imaš shranjeno v Ringaraja albumu in jo potem samo copy-paste prilimaš v okenček, v katerega pišeš tekst za objavo.


IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Kaj boste kuhale? Jaz sem čisto brez idej, no, od včeraj mi gre đuveč po glavi, ne vem od kje sem naenkrat to recepturo pobrala .



ha ha, ta je pa dobra! Jaz imam danes tudi v planu đuvečuser posted image user posted image user posted image ampak brez riža, moj ne mara. Samo čebula, paprika, paradajz in na koncu jajček ali dvauser posted image



Mam pa vprašanje. A ve se že kaj mažete za strije? Kje vse se je treba mazati? Meni to ni čisto jasno in potem se namažem po celem bušitu, po hrbtu nad ritjo in potem še malo po zunanji strani beder. Sem kak del sustila?


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 9:41:52   
polho3006
oj!

Jaz sem tako lena, da mi je kar nerodno. Ker se v soboto z mojim user posted image  poročiva me že tudi malo živčki dajejo.
V ponedeljek pa greva na morje user posted image user posted image . Komaj čakam!!! Je katera že počitnikovala v bungalovih Kanegra? Kolikor sva gledala po internetu bi moralo biti prav lepo. Pa tudi na agenciji so ta kraj prav pohvalili.

Glede občutkov ki so povezane z user posted image  pa; vsak dan me po malem boli glava, nocoj ponoči me je začelo špika v desnem jajčniku, sedaj me špika v levem in se mi zdi kot da bi čutila da se maternica razteza. user posted image  še nič ne čutim pa tako čakam, pa sem zvečer čisto pri miru, vendar se verjetno ne more prebiti čez vse ta špehecuser posted image .


(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 9:44:09   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Mam pa vprašanje. A ve se že kaj mažete za strije? Kje vse se je treba mazati? Meni to ni čisto jasno in potem se namažem po celem bušitu, po hrbtu nad ritjo in potem še malo po zunanji strani beder. Sem kak del sustila?



Ja si ja...joškice. Jaz imam občutek da mi jih bo razneslo. Ko pa so namazane in je koža verjetno bolj raztegljiva pa je občutek takoj boljši.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 9:46:25   
a.jrad1
Dekleta ja mažite se po joških; jaz se že od prvega meseca dalje z mandljevim oljem po priporočilu ginekologinje, pa so se mi joške v treh mesecih povečale za dve košarici /prej A zdaj C); posledice so strije na vsaki joški kljub vsakodnevnemu mazanju.....

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 9:53:14   
nincrli
Dobro jutro

Mene je tudi zjutraj glava bolela, sem kar potegnila spanec user posted image
pa mam skos nizek pritisk, si ga morem vsak dan merit in zdaj vem kaj je problem za mojo lenobo user posted image
Včeraj sem imela taaak apetit, joj kolk sem pojedla, sploh pomislit ne upam user posted image zjutraj pa se vstala, ker sem bila lačna user posted image se bo res treba brzdat, ker če lahko zdaj tolk jem, ko je vroče kaj šele bo user posted image

Mažem se pa tudi vsepovsod, po joškah bolj redko, ker sploh ne rastejo nekam fejst, ah sem pač mamina hčerka z malimiuser posted image mažem pa se z olivno kremo pa mam tud neko prav za nosečnice, sam še nisem odprla( sem jo dobila, ker sama ne bi teh dragih zadev kupovala, ker je vseen s čim se mažeš)


< Sporočilo je popravil nincrli -- 22.7.2009 9:56:56 >


_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 9:57:34   
Encijan
Pozdravljene souser posted image , nekaj časa vas že spremljam, a se zaradi težav kar nisem mogla odločiti, da se vam oglasim.

No, pred kratkim se mi je rjavkast izcedek ustavil, na UZ pa se je lepo videlo, da je izginil tudi hematom, ki je najverjetneje povzročal težave, dete veselo brca in maha, meni pa se včasih lušta malo nosečniškega čveka, ki ga najbolje razumejo user posted image , zato se vam pridružim še jaz. Saj menda nimate nič protiuser posted image ...

Doma imamo že eno živahno dvoletnico,  PDP imam 20.1.2010,  stara pa sem 39 let.

NS je že za mano, a sem šla tja predvsem zaradi UZ in ne zaradi rezultata, saj mi je na zadnjem pregledu sicer nadomestna G komaj našla utrip in sem podoživljala strah in negotovost izpred tednov, ko sem zaradi izcedka pristala na urgenci in so me - seveda prezgodaj - poslali na čiščenje. Še dobro, da sem se zanesla na lastne občutke in na poseg nisem pristala. Na zadnjem kontrolnem pregledu tam je druga G našla utrip, a tudi hematom in mi vendarle vzbudila nekaj upanja. Na tem zadnjem UZ (NS) pa se je tudi dete lepo videlo in hkrati z velikim olajšanjem in veseljem nad bitjem, ki raste v meni, me je spreletel srh, kaj bi se bilo lahko zgodilo.  

Zdaj končno lahko skupaj z vami delim veselo pričakovanje našega januarčka/januarčice.

< Sporočilo je popravil Encijan -- 22.7.2009 10:02:05 >

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 10:01:44   
Žaži
Polho, jaz sem bila v Kanegri pred leti, menda enih 18 let nazaj, pa je bilo fajn, bungalovi v borovcih in mir, plaža pač takšna kakršna je, nič posebnega, pa čez zaliv boš Portorož gledala.

Jaz se še sploh nič ne mažem, lena sem, prvič nisem pridelala nobene strije, pa sem se z čisto navadno kremo (eno Dove) mazala kadar sem se spomnila, pa sem do konca kljub ogromnemu trebuhu imela še prostora za raztezanje, mi je bil popek še en cm globok) pa se mi zato zgleda tokrat ne ljubi. Mazala sem pa samo trebuh, joške imam že sedaj D, malo so se napele, upam da se ne bodo povečale, se tudi prvič niso nekaj drastično, razen po porodu od navala mleka, pa še to ni bilo preveč hudo. Bolj me skrbi, da se nebi po dojenju v čajne vrečice spremenile, prvič sem samo 3 mesece dojila, ko sem dobila prvo M sem ostala čisto brez kaplje mleka in sem jo dobro odnesla, upam da tokrat tudi, ker če se en D povesi do popka pa se lahko samo obesim.

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 10:07:21   
MAŠKA
Pozdravček še od mene!

Polho3006 v soboto se poročita, jeeeeeeeuser posted image  user posted image user posted image . Naj bo to nepozaben dan in dan, ki se ga bosta vedno z vesdeljem spominjala!

Vidim, da ste pisale o dvojnem hormonskem testu. Meni ga je v Domžalah tudi predlagala, ker sem že 34 let stara. Kar isti dan  - na petek so mi vzeli kri, rezultat pa sem dobila že kar v sredo. Rezultat same NS sem imela 1:4470 z DHT pa 1:11034. Mi ni žal za tistih 36 EUR, ki jih je bilo treba doplačat, ker naj bi bil ta 955 zanesljiv. Upajmo, da nimamo te smole, da bi padle v tistih 5%

Drugače pa že jaz tudi en lep čas nimam več slabosti, utrujenost je minila, tako da se počutim kot rožicauser posted image

Bušija si pa že kakšna dva tedna maže z Vichy kremo. Upam, da tudi tokrat ne dobim strij, čeprav je pa moja koža že kar stara in dvomim, da je še tako elastična kot je bila v prvi nosečnostiuser posted image

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 10:11:45   
MAŠKA
Žaži si me nasmejala s čajnimi vrečicami...user posted image . Moje so bile po dojenju bolj podobne praznim nosilnim vrečkamuser posted image ...prav grozno je izgledalo. Ampak ko sem nehala dojit, se je vse normaliziralo, zato se zdaj sploh s tem ne mislim obremenjevat. Bodo že šle v svoj položaj, čeprav je pa res, da bo tudi EMŠO svoje zraven doprinesel.

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 10:14:34   
MAŠKA
Encijan dobrodošla! Držim pesti, da bo zdaj vse normalno potekalo! Tudi jaz sem že kar nekaj strahu dala skozi v tej nosečnosti. Upam, da smo zdaj izven kritičnega obdobja!

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 11:35:17   
Ksantipa77
Grahek85 ti se kar pridno maži, je pa tako, da če si nagnjena k temu, ti tud mazanje ne bo pomagalo, je pa vsekakor boljš občutek, ko je koža navlažena.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 14:47:45   
nincrli
Če maš tanko belo kožo, se pomoje ne moreš izognit user posted image

_____________________________

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D


(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 17:16:12   
grahek85
juhu, polho, zdej boš pa kr gospauser posted image user posted image A boš priimek spremenila al dodala?

Encijan, lepo, da si se pridružilauser posted image user posted image in fino, da je zdaj vse okuser posted image


glede čajnih vrečk - tudi B izgleda sila žalostno, ko se povesi, mene skos preganja, kake joške ma moja mami, ki nas je tri dojila cca po 1 letouser posted image res žalost, ko dve krpice. Pa še ful je vsakič skujšala (po tem, ko se je tudi ful zredila). Menda ne bo pri meni isto.

A potem, ko se dojenje zaključi in vse to, a ostanejo joški kej večji kot pred nosečnostjo? Bi bla zlo veselauser posted image  



IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Če maš tanko belo kožo, se pomoje ne moreš izognit user posted image


Mnja, torej sem obsojena....user posted image Bo že, bomo vidliuser posted image



Sma pa z mojim po dolgem tel. pregovarjanju pogruntala, da je to, kar bi on jedel, sataraš in ne đuveč (kar sem jaz skos vedlauser posted image ). Sam teta tašča temu pravi đuveč in potem je to tak poseben đuveč brez riža pa mesa... Mu bom prav recepte z neta snela, tok mi je zavrelouser posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
   RE: Januarke 2010
22.7.2009 20:41:42   
sisi77
No tak zdaj mi pa bo verjetno uspelo! Grahek 85 hvala za pomoč!
In tukaj je buši pri 15 tednih....

user posted image

Lep preostanek dneva!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
   RE: Januarke 2010
23.7.2009 7:44:56   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

juhu, polho, zdej boš pa kr gospauser posted image user posted image A boš priimek spremenila al dodala?



Kar njegov priimek bom sprejela. Sem kar malo otožna ker se bom morala posloviti od svojega, vendar...podpisovala bi se tako samo z enim, dokumente bi tako ali tako morala menjati...pa tudi njegov priimek prav lepo paše k mojemu imenu...tako da se mi zdi da je tako najbolj praktično.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
   RE: Januarke 2010
23.7.2009 9:30:00   
ugi
Živio, se javljam po dolgem času. Včeraj sem imela pregled pri G. Sem v redu, malo bitje pridno raste, vsi izvidi pa so tudi OK. Morfologijo imam 20. 8. 2009. So mi pa na NS prestavli datum na 28. 12. 2009. Ampak bom ostala kar pri vas. user posted image

_____________________________

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.
______________
Luka, 30. 3. 2005
Lara, 1. 1. 2010

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
   RE: Januarke 2010
23.7.2009 10:35:08   
grahek85
user posted image  
 
user posted image
 
 
 
 
user posted image
 
 
 
user posted image
 
 
PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED            NS
 
01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?          ?           ?
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?            /
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?         25.8.09           /
02.1.2010   polho3006(33)   (1user posted image ,0user posted image )         ?     21.8.09               ?
02.1.2010   blueeyes*(29)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?                /
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?           ?          /
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          ?
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            ?
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG          ?                /
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               ?
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG      31.7.09      /
03.1.2010  hruškica84(24)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana          ?           /
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika     22.7.09      /
04.1.2010  alex17(32)             (1user posted image ,0user posted image )     Litija         ?         ?
06.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?             ?          /
07.1.2010   oton(32)              (2user posted image , 1user posted image )        ?            ?             /
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ              30.7.09        / 
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?               /
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           ?
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?               ?        24.7.09
10.1.2010   nikita 33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?          13.8.09       /
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ          15.7.09       /
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?              ?
12.1.2010   ThinLizzy(28)       (2user posted image ,1user posted image )      KR           ?             /
12.1.2010   Anna86(?)          (?user posted image ,?user posted image )            ?               ?        ?
12.1.2010  kleopatra28 (?)  (4user posted image ,2user posted image )           ?              ?          ?
12.1.2010   tinncyka(19)        (2user posted image , 0user posted image )     CE       21.7.09       /
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?             ?
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ            ?           /
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR        15.7.09     /
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B       16.7.09         ?
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE         21.7.09             /
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj         18.8.09        /
15.1.2010   Zala01(31)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ              ?         /
15.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS           28.7.09       /
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image )     Kamnik   15.7.09      /
15.1.2010  miklarom(37)      (2 ,1 )      CE         31.7.09      /
16.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image )    Strunjan  4.8.09         /
16.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE           ?           /
16.1.2010  majčyca(23)        (1user posted image ,0user posted image )    Ljutomer   23.7.09      ?  
17.1.2010  Ksantipa77(?)       (2user posted image ,1user posted image )            ?          ?            ?
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          20.7.09         /
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             ?
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš   27.7.09    /
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?        ?           /
19.1.2010  kemo(?)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    3.8.09       /
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                   ?
20.1.2010  tančir(31)             (2user posted image ,1user posted image )       CE      14.7.09    15.7.09
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ      29.7.09      /
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?             /
21.1.2010  poopek(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?              ?               ? 
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?           /
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ            28.7.09      /
21.1.2010  felicia(?)          (2 ,1 )         ?           ?           /
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?         /
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB       ?      15.7.09
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?           /
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0)             ?            ?         /
25.1.2010  pajcevina(26)         (2user posted image ,1user posted image )        LJ     3.8.09   16.7.09
25.1.2010  areskaa(?)      (1user posted image ,0user posted image )           ?      21.7.09      17.7.09
25.1.2010  senmoi(?)      (? ,? )           ?           ?            ?    
25.1.2010 
ellie(27)          (1user posted image ,0user posted image )            ?       17.7.09     17.7.09 
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?     16.7.09   15.7.09
26.1.2010  vesna_14(28)      (5 ,4 )           ?          ?        ?
27.1.2010  marijaa(?)             (2user posted image ,1user posted image )    ?            ?               /
28.1.2010  Hana76(33)         (1user posted image ,0user posted image )        MB       15.7.09     /
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )    KR     30.7.09     20.7.09      
30.1.2010  quellle(32)  (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska     27.7.09     15.7.09
30.1.2010  Oren(24)     (1user posted image ,0user posted image )          ?              ?           28.7.09
?              Anonimna D(33)     (3user posted image ,1user posted image )             ?          ?         ?
?              pika-poka (?)        (2 ,1 )             ?          ?         ?
______________________________________
 
TRENUTNO NAS JE 71 SREČK user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image
 
 
PREGLEDI:
 
JULIJ

majčyca - *23.7.2009*
nika9 - *24.7.2009* - NS
quelle - 27.7.2.009*
nincy* - *27.7.2009*
a.jrad - *28.7.2009*
Oren - *28.7.2009* - NS
renti70 - *28.7.2009*
Boka - *29.7.2009*
lidijajenko - *30.7.2009*
marijaa - *30.7.2009*
grahek85 - *30.7.2009*
lejla969 - *31.7.2009*
 
AVGUST
 
kemo - *3.8.2009*
pajcevina - *3.8.2009*
Žaži - *4.8.2009*
nincrli - *5.8.2009*
reni70 - *7.8.2009*
KiA*** - *13.8.2009* 
sisi77 - *18.8.2009*
polho3006 - *21.8.2009*
Kika99 - *25.8.2009*- morfol.
nincrli - *28.8.2009* - morfol. 
 
 
 
user posted image
 
 
 
 
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
 

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 
 
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

 

  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

  • Še nekaj uporabnih strani:

    NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
     
    BABY BOOK   


  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

    LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC



  • nosečnost in delo:

    TUKAJ                                      TUKAJ  



  • urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

    Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?


    < Sporočilo je popravil grahek85 -- 23.7.2009 10:36:24 >


    _____________________________

    Najina mala velika ljubezen

    (odgovor članu tinncyka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:





    Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
    S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
    3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
    Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...




    Plenice.
    пеперутка16

    Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?