|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
24.7.2009 10:35:19   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: lake
Midva sva dala za kompletno prenovo stare hiše, z menjavo vodovoda in cele elektrike, podiarnjem zidov, in opremo vred cca 90m2, cca 35.000  evrov, če ne štejem še zimskega vrta, ki je bil itak skor še pol tok.

Pa prištej še koliko sta dala za hišo, pa si tam tam. Midva računava, da naju bo vse skupaj - parcela, papirji, zidava, oprema prišlo okoli 120.000 evrov... drago, ampak sva šla v nizkoenergetsko gradnjo - dražje v štartu, pa cenejše za uporabo.

Aja, bo pa slabih 150 m2, parcela je pa malo manjša od 400 m2.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
24.7.2009 10:39:41   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ojla

malčica je zaspala na ležalniku. Bi jo kr gledala.user posted image

Katmat kako pridno je že tvoja pokonciuser posted image Luškanček mali od punčke.
hvala!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
24.7.2009 10:41:35   
lake
Ne sej hiša je bla zastonj, ker sta prej živela notr babica in dedek, v zgornjem delu pa itak živita moja starša, samo njun del sta že prej obnovila. 

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
24.7.2009 10:48:21   
Dudica1
grem k dr. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.7.2009 10:52:40   
Anonimen
uh, debata o hišah. Nama je skoraj malo žal, da sva kupila decembra tole stanovnaje, ker bi zdaj dobila večje za ta denar. Samo je bla mala na poti in v prejšnjem so rekli, da naju ne bi preveč dolgo gledali tam. Pa sva šla. Čeprav si želiva hiško tud midva...zdaj mava kredit, tak da ne vem, kako bi še šparala zraven.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.7.2009 10:58:40   
Anonimen
Dudica, dobro opravi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.7.2009 11:02:21   
Blueeyes
Blueeyes Vlogo za vpis daš lahko kadarkoli do 31.3. 2010, najboljš čim prej, jst sm jo oddala že junija, čeprov gre komisija potem po principu bližine vrtca od doma, po staroti otroka, in šele nazadnje po tem kdaj kdo odda vlogo.

evo včeri sem spisala nekaj vlog za vrtec... v ponedeljek jih bom oddala... upam da bo kakšna uspešna... s katerim dnem ste napisala za vstop v vrtec?? jz sem 4.4.2010.. zaenkrat sem napisala 5 prošenj

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
JUTRI (sreda) cca. ob 10-10.30 SE DOBIM V TIVOLIJU ŠE Z ENO JUNIJSKO RR-jevko (majana79) (k nas tudi redno bere in se nam občasno oglaša)... 
 SE NAMA MOGOČE KERA PRIDRUŽI PRI VOZIČKANJU ???

ČE bo Oskar šel z bratrančkom in sestričnico v Mostec brez mene, potem bi lahko prišla do Tivolija.
Blueeyes, mi lahko pošlješ telefonsko, da te v tem primeru pokličem? in še: nikoli nisem šla z vozkom na trolo, greš gor na sredini? če bi šla peš, bi gotovo porabila več kot pol ure do tjauser posted image  razen če tečem,...user posted image

he he, jz sem peškala iz Bežigrada... sej je blo prov luštno, edino vroče je blo že (ob 9h sem štartala pa je kr tekl z mene dol)... bom v naslednjem postu objavila tud neki malga slikic

IZVIRNO SPOROČILO: *bucka*
omslite si tako majčko
user posted image
- v izogib neprijetnim situacijam in pogledom kamor ni zaželjeno

svetovna majica... mogoče si jo pa res omislim... glede na trebuh bi mi prav prišla

sem bila pred leti panična, ker sem zatipala bulico in takoj h ginekologinji, ki je tudi bolj panične narave in me po pregledu napoti na slikanje (sem v stiski čakala več kot pol leta???!!! da so me sprejeli), me tam  pretipa in reče, da ne čuti nobene bulice, da me sploh ne bo slikala, ker je nepotrebno,... in jaz tipam in tipam in spet odkrijem bulico, za katero se je izkazalo, da je samo ena žleza, potem pa mi je rekla, naj se pogledam v ogledalo, da je to zato, ker imam eno večjo od druge (do takrat sem bila prepričana, da sta obe enako veliki!) bila sem kar malo osramočena,... mi je rekla, naj si zunaj na mizi pri m. sestri potipam, kako izgleda tumor,...

in kaj si naredila???

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
blue ker vem, da imaš za Bežigradom ginekologa.. A si si tudi pediatra izbrala tam? In če ja, kako si zadovoljna? Katerega imaš?

ja, tud pediatra mam tm... in sicer Savkovič Tatjano... men je full cool... čeprov pravi lake drugače... ampak jz se ne obremenjujem s tem, ker vem da je pri njej po sredi poklicna deformacija...

Ojla!
Smo nazaj iz vozičkankja po Tivoliju, je blo prov luštno, v senčki je mal pihal, tko da ni blo tko vroče, smo mele skupinsko hranjenje in previjanje user posted image . Se je treba večkrat tko zment.

ja super je blo... res pa da ste vse flaškale, samo jz jem ji joške rinla v usta user posted image user posted image

Blueeyes, lake, majana, fino vas je bilo videti v živo! upam, da se še kdaj srečamo! (bom takrat poskusila priti samo z Urbanom) in se opravičujem, ker sem tako hitro pobegnila,... mi je uspelo priti domov brez vklopljenih hudih živčkovuser posted image user posted image .

ni panike... sej si bla full z nami.. je bil Oskar full priden... sam se je igral lepo na igralih, in pustil nas mamice da čvekamo, previjamo,... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: leda_
Ojla punce....
jest sem še ena majčica in bi se vam pridružila pri čvekanju...mal sem vas že brala in ste tako fajn punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi rada čvekala z vami!.
Naš Miha se je rodil 29.5., velik 55 cm težak 4440g - je kar konkreten fant user posted image (rok sem imela 27.5.)
Še ostali podatki:
1 mesec 5600 g, 59 cm
30.7. - kontrola teže
7.9. naslednji pregled
8.9. pregled kolkov (smo pa imeli v porodnišnici oba 1auser posted image )
naslednjič pa še kaj več napišem...

super... še kakšno slikco svojega Mihata objavi.. super za kolke

IZVIRNO SPOROČILO: zmajama
pa še ena slikca našega korenjaka, lahko jo tudi na seznamu zamenjate
user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

maja1488 hvala za tko podrobno objavo (slikce) z vašega mitinga... jz nisem bla tko pridna... ni kej, luštne mamice, kako da ne bi bli pol luštni tud naši zmajčki

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
aja moj mail : strelisce.katar@yahoo.com

sem te tud jz dodala na seznam... sej ne boš mogla sfalit kera sm jz... k mam povsod isti oz podoben nick

mayflower vse najboljše... sorči za zamudo, ampak nisem bla od 21. nč na netu

cveka30 aleluja da si se vrnila med nas zmajčke user posted image  user posted image  user posted image

Vprašanje za tiste ki dojite- a vam že celo noč spijo? K Hana se še kr zbuja dvakrat ponoči in tako malo dobiva na teži, se res bojim, da dobi premalo mleka od mene. Ne vem, a nej ji začnem kr dodajat? Čist sm že napsihirana zarad tega polivanje, ne-pridobivanja na teži..Mate kak nasvet, kaj nej nardim?

mi tud še 2x na noč dojimo...

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Evo današnje kopanje
user posted image  
user posted image  
user posted image  
Takole je Maj medtem spančkal
user posted image  
In tako pase kravice
user posted image  

hude slikce,... dober bazen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
jz sem si pa kkkooonnnčččnnnooo zrihtala FB in MSNuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image  
koncno smo ukrotili frizuro!

oprosti, ampak tale tvoja Tija pa zgleda k da ma že vsaj 5 mesecev... ne morm vrjet kako lepo drži glavo gor... pa ta čupca user posted image user posted image

sam za kamero je malo bolj sramezljiva...ko jo snemam nic ne pove...no tuki se pa je mal pogovarjala
user posted image

to je kopija mame, prava čvekica je user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

tanja, mi mamo tukej v bežigradu pediatrinjo-dr. savkovič, se mi zdi kr ok, kokr sm jo uspela spoznat...bomo pa sčasoma vidl, kako pa kaj user posted image

super.. pol se pa mogoče kdaj srečamo

Thanksuser posted image Pol si pa ti čist blizu mene doma?Mi mamo do zdr.doma ene 5 minut hoje.Kolk je pa stara Ramovševa?

pol se pa lahko kdaj dobiva k pridem na pregled, pa gremo na kavico

blue se zmer piseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem jo mela vmes na joški, pa previjala sem jo... tko da je trajal user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
grem k dr. 

dobro opravi

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
24.7.2009 11:03:02   
Blueeyes
sej k da nisem cele strani napisala user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
24.7.2009 11:18:03   
Blueeyes
obljubljene slikce (mi nismo tko pozirale kot vi "Postonjčanke", tko da nimamo niti skupinske slikce... no edin KatMat jo je po telefonu dobila k sem ji jo poslala da vidi kaj zamuja - pol mi pa pove da se je z vami dobila user posted image ):

lake in Taja
user posted image user posted image

k.tja, Urban in Oskar

majana79 in Jure
user posted image user posted image

in moja Gaja
user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.7.2009 11:22:33   
Blueeyes
tkole smo pa uživali včeri ko smo bili prvič na zunanjem kopanju pred bajto user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.7.2009 11:32:14   
Anonimen
oooo kere fotkice.user posted image user posted image
Mi pa na našem koncu dolenjke skupaj vlečemo, pa nam ne rata...user posted image . Tak da kr vsaka po svoje vozička.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.7.2009 11:33:55   
lake
Kok sta luštna pred hišo. Razlika med nami in Postonjčankami je očitna, pri nas ni noben od z-majčkov spal. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.7.2009 11:35:02   
Anonimen

to je pa naša malčica, k je mamiki mal pozirala.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.7.2009 11:39:15   
Anonimen
blueeyes...ful kjutkano. SE nisi šla še ti namočit? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.7.2009 11:49:18   
Tanja_
mama11 to se je mož menil, tko da ne vem vseh info. Midva sva še v fazi iskanja parcele in se ni tok natančno zanimal. Najbrž pa je brez materiala.

blue kavica komot. Sej mi je ful žal, k nism mogla v Tivoli prit.

lake ti maš insajderske info o pediatrih. Torej Ramovševa je okej. Pa katera še za Bežigradom? Mislim, da bom jst menjala.

Smo ble zunej-vroče za znoret

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.7.2009 11:50:34   
Blueeyes

oooo kere fotkice.user posted image user posted image
Mi pa na našem koncu dolenjke skupaj vlečemo, pa nam ne rata...user posted image . Tak da kr vsaka po svoje vozička.

sej mi tud rabmo cel meses da se zmenmo, pol pa nam na koncu celo uspe user posted image

Kok sta luštna pred hišo. Razlika med nami in Postonjčankami je očitna, pri nas ni noben od z-majčkov spal. user posted image

valda... so se frajerji in frajle hotla mal pokazat kaj vse že znajo (kakat, jokat, jest) user posted image  user posted image  uni so pa samo spal, pa skrival denarnice user posted image  user posted image

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  kera čupca... pa s čem jih to umivate punce... a z gnojem da tko hitr rastejo al kaj???

blueeyes...ful kjutkano. SE nisi šla še ti namočit? user posted image

ne, mene voda ne gane, tko da sem rajš samo gledala in uživala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.7.2009 11:52:30   
Blueeyes
blue kavica komot. Sej mi je ful žal, k nism mogla v Tivoli prit.

ma sej bomo mele še kej časa... mam pa spet 4.8. pregled, k mam cepljenje.. ga mam 8.45, pol sem pa frej,.. tko da se lahko dobiva pa skuoaj odpeškava do Tivolija če bo še kera pršla

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.7.2009 11:52:45   
leda_
..evo midva sva prišla iz sprehoda. Zunaj je pa tako zelo vroče. Sva bila skoz v senčki, pa še vse tečeuser posted image !

Punce dejte mi prosim povedati kako objavim slikco!

blueeyes - kolk sta luškane v bazenčku. Se vidi, da je zelo uživalauser posted image user posted image user posted image user posted image

dudica - kolk ste se imeli fajn, eden uživa v bazenčku, drugi pridno pančka user posted image user posted image user posted image

KatMat - tvoja Tija, pa že tako fino drži glavico..prehiteva vsaj za dva meseca. Bravo Tija user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.7.2009 11:53:07   
Blueeyes
madona, so skor samo moji posti na te strani... ha ha user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.7.2009 11:58:39   
leda_

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.7.2009 11:59:08   
Blueeyes
dudi za seznam.. glihkar sem dobila pošto, da mamo prestavljen kardio pregled zarad odsotnosti zdravnika... zdej mamo pregled 17.9. user posted image   lahko bi ga prej dal, ne pa še kasnej

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 24.7.2009 12:01:53 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.7.2009 12:02:01   
Anonimen

kera čupca... pa s čem jih to umivate punce... a z gnojem da tko hitr rastejo al kaj???

naša je taka že od rojstva...sem vedla, da sem pretiravala s substralomuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.7.2009 12:03:49   
lake
Tanja: Za Bežigradom so polegSavkovičeve še Rusova, ki je tud vredu, Savkovič, pa še ena, ki ne vem kako se piše. Maš pa najbližje Ramovševo, ki je drgač vZD Črnuče.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.7.2009 12:06:21   
Blueeyes

Tanja: Za Bežigradom so polegSavkovičeve še Rusova, ki je tud vredu, Savkovič, pa še ena, ki ne vem kako se piše. Maš pa najbližje Ramovševo, ki je drgač vZD Črnuče.

ja sam je vprašanje kok so še kej frej... da nimajo gužve s pacienti

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.7.2009 12:12:26   
Tanja_

ja sam je vprašanje kok so še kej frej... da nimajo gužve s pacienti

Sej te morjo vzet. Gužva je itak povsod. Kaj nej otroke sami zdravimo?Sej plačujemo zavarovanje..

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!