Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Blueeyes Vlogo za vpis daš lahko kadarkoli do 31.3. 2010, najboljš čim prej, jst sm jo oddala že junija, čeprov gre komisija potem po principu bližine vrtca od doma, po staroti otroka, in šele nazadnje po tem kdaj kdo odda vlogo. evo včeri sem spisala nekaj vlog za vrtec... v ponedeljek jih bom oddala... upam da bo kakšna uspešna... s katerim dnem ste napisala za vstop v vrtec?? jz sem 4.4.2010.. zaenkrat sem napisala 5 prošenj IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes JUTRI (sreda) cca. ob 10-10.30 SE DOBIM V TIVOLIJU ŠE Z ENO JUNIJSKO RR-jevko (majana79) (k nas tudi redno bere in se nam občasno oglaša)... SE NAMA MOGOČE KERA PRIDRUŽI PRI VOZIČKANJU ??? ČE bo Oskar šel z bratrančkom in sestričnico v Mostec brez mene, potem bi lahko prišla do Tivolija. Blueeyes, mi lahko pošlješ telefonsko, da te v tem primeru pokličem? in še: nikoli nisem šla z vozkom na trolo, greš gor na sredini? če bi šla peš, bi gotovo porabila več kot pol ure do tja razen če tečem,... he he, jz sem peškala iz Bežigrada... sej je blo prov luštno, edino vroče je blo že (ob 9h sem štartala pa je kr tekl z mene dol)... bom v naslednjem postu objavila tud neki malga slikic IZVIRNO SPOROČILO: *bucka* omslite si tako majčko - v izogib neprijetnim situacijam in pogledom kamor ni zaželjeno svetovna majica... mogoče si jo pa res omislim... glede na trebuh bi mi prav prišla IZVIRNO SPOROČILO: k.tja sem bila pred leti panična, ker sem zatipala bulico in takoj h ginekologinji, ki je tudi bolj panične narave in me po pregledu napoti na slikanje (sem v stiski čakala več kot pol leta???!!! da so me sprejeli), me tam pretipa in reče, da ne čuti nobene bulice, da me sploh ne bo slikala, ker je nepotrebno,... in jaz tipam in tipam in spet odkrijem bulico, za katero se je izkazalo, da je samo ena žleza, potem pa mi je rekla, naj se pogledam v ogledalo, da je to zato, ker imam eno večjo od druge (do takrat sem bila prepričana, da sta obe enako veliki!) bila sem kar malo osramočena,... mi je rekla, naj si zunaj na mizi pri m. sestri potipam, kako izgleda tumor,... in kaj si naredila??? IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue ker vem, da imaš za Bežigradom ginekologa.. A si si tudi pediatra izbrala tam? In če ja, kako si zadovoljna? Katerega imaš? ja, tud pediatra mam tm... in sicer Savkovič Tatjano... men je full cool... čeprov pravi lake drugače... ampak jz se ne obremenjujem s tem, ker vem da je pri njej po sredi poklicna deformacija... IZVIRNO SPOROČILO: lake Ojla! Smo nazaj iz vozičkankja po Tivoliju, je blo prov luštno, v senčki je mal pihal, tko da ni blo tko vroče, smo mele skupinsko hranjenje in previjanje . Se je treba večkrat tko zment. ja super je blo... res pa da ste vse flaškale, samo jz jem ji joške rinla v usta IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Blueeyes, lake, majana, fino vas je bilo videti v živo! upam, da se še kdaj srečamo! (bom takrat poskusila priti samo z Urbanom) in se opravičujem, ker sem tako hitro pobegnila,... mi je uspelo priti domov brez vklopljenih hudih živčkov . ni panike... sej si bla full z nami.. je bil Oskar full priden... sam se je igral lepo na igralih, in pustil nas mamice da čvekamo, previjamo,... IZVIRNO SPOROČILO: leda_ Ojla punce.... jest sem še ena majčica in bi se vam pridružila pri čvekanju...mal sem vas že brala in ste tako fajn punce , da bi rada čvekala z vami!. Naš Miha se je rodil 29.5., velik 55 cm težak 4440g - je kar konkreten fant (rok sem imela 27.5.) Še ostali podatki: 1 mesec 5600 g, 59 cm 30.7. - kontrola teže 7.9. naslednji pregled 8.9. pregled kolkov (smo pa imeli v porodnišnici oba 1a ) naslednjič pa še kaj več napišem... super... še kakšno slikco svojega Mihata objavi.. super za kolke IZVIRNO SPOROČILO: zmajama pa še ena slikca našega korenjaka, lahko jo tudi na seznamu zamenjate maja1488 hvala za tko podrobno objavo (slikce) z vašega mitinga... jz nisem bla tko pridna... ni kej, luštne mamice, kako da ne bi bli pol luštni tud naši zmajčki IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja moj mail : strelisce.katar@yahoo.com sem te tud jz dodala na seznam... sej ne boš mogla sfalit kera sm jz... k mam povsod isti oz podoben nick mayflower vse najboljše... sorči za zamudo, ampak nisem bla od 21. nč na netu cveka30 aleluja da si se vrnila med nas zmajčke IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Vprašanje za tiste ki dojite- a vam že celo noč spijo? K Hana se še kr zbuja dvakrat ponoči in tako malo dobiva na teži, se res bojim, da dobi premalo mleka od mene. Ne vem, a nej ji začnem kr dodajat? Čist sm že napsihirana zarad tega polivanje, ne-pridobivanja na teži..Mate kak nasvet, kaj nej nardim? mi tud še 2x na noč dojimo... IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Evo današnje kopanje Takole je Maj medtem spančkal In tako pase kravice hude slikce,... dober bazen IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz sem si pa kkkooonnnčččnnnooo zrihtala FB in MSN IZVIRNO SPOROČILO: KatMat koncno smo ukrotili frizuro! oprosti, ampak tale tvoja Tija pa zgleda k da ma že vsaj 5 mesecev... ne morm vrjet kako lepo drži glavo gor... pa ta čupca IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sam za kamero je malo bolj sramezljiva...ko jo snemam nic ne pove...no tuki se pa je mal pogovarjala to je kopija mame, prava čvekica je IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG tanja, mi mamo tukej v bežigradu pediatrinjo-dr. savkovič, se mi zdi kr ok, kokr sm jo uspela spoznat...bomo pa sčasoma vidl, kako pa kaj super.. pol se pa mogoče kdaj srečamo IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Thanks Pol si pa ti čist blizu mene doma?Mi mamo do zdr.doma ene 5 minut hoje.Kolk je pa stara Ramovševa? pol se pa lahko kdaj dobiva k pridem na pregled, pa gremo na kavico IZVIRNO SPOROČILO: KatMat blue se zmer pise sem jo mela vmes na joški, pa previjala sem jo... tko da je trajal IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 grem k dr. dobro opravi
|