Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: lake Blueeyes Vlogo za vpis daš lahko kadarkoli do 31.3. 2010, najboljš čim prej, jst sm jo oddala že junija, čeprov gre komisija potem po principu bližine vrtca od doma, po staroti otroka, in šele nazadnje po tem kdaj kdo odda vlogo. evo včeri sem spisala nekaj vlog za vrtec... v ponedeljek jih bom oddala... upam da bo kakšna uspešna... s katerim dnem ste napisala za vstop v vrtec?? jz sem 4.4.2010.. zaenkrat sem napisala 5 prošenj Če daješ vlogo za vpis pred 1.9.2010 se to šteje v "šolsko" leto 2009/10. Mesto v tem primeru dobiš le, če ga bodo na tisti datum v obstoječih oddelkih imeli. Raje daj še eno vlogo za vpis 1.9.2010 - imaš več možnosti, da bo mesto prosto takrat, ker se v novem šolskem letu oblikujejo novi oddelki. to vem, samo jz je res nimam kam za dat od aprila do septembra kaj a pol kr pošljem v iste vrtce prošnje za 4.4. tko k sem jih zdej spisala, pa zraven še prošnje za 1.9.2010 al kaj IZVIRNO SPOROČILO: lake Ja no sej zato bom pa zamenjala vodo, bom iz Jane prešla na Evian. aja, sem mislila da si zdej na evian in da boš rajš prešaltala kam drugam IZVIRNO SPOROČILO: tea Pozdravljene, se vam lahko občasno pridružim pri klepetu? Tudi pri nas imamo (še) enega majčka. Naš Miha je rojen 29.05., 4 dni po roku. Težak je bil 3640 in velik 53 cm. Doma imamo še dva junaka - Gregi bo 26.9. star 5 let, Jaša je bil pa 24.5. 3 leta. Tako da imamo kar pestro ampak luštno. A je kakšna letošnja majčica iz zasavskega konca? Lep dan, tea če bo šlo tko naprej, bi jih po tistem prvotnem seznamu majčic imeli že blizu 200 jz grem tud južno zdejle delat... do 17h k pride dam bom mela glih narejeno... bom delala zelenjavno rižoto, pa bo trajal preden prštimam korenje, papriko, buče, paradižnik, gobe,... se javim kej zvečer če ne bomo preveč zaposleni ( ).. dons sva sama, no, Gaja ne šteje k še ne ve .. smo mel zdej od srede taščo tuki, dons je šla pa domov
|