Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:16:41
|
|
|
|
Anonimen
|
hihi joj o zgagi me sploh ne razlagat. SEm misla, da bom umrla od tega. Sede sem spala, zaletaval se mi je od kisline, in nič ni pomagal. Zdaj vem zakaj Čuj peta žena tud ni tako slabo. Če ne bi mela kake tečne so-žene al kako se to reče. Sam kdaj pa pol na vrsto za prideš? Vsak peti dan al skoz, dokler ne najde žene št šest?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:21:31
|
|
|
|
lake
|
Sej maš kakšne služabnike, al ba vrtnarje za to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
evnuhe...jea baby...vrtnarji so ponavad super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:31:49
|
|
|
|
tea
|
Hvala za dobrodošlico Je prijetno poklepetat z nekom, ki ima podobne križe in probleme, kot jih imaš sam. Z majčicami 2006 še vedno čvekamo, samo ne tako aktivno kot ve Najini fantje so odšli na bazen, tako da sva z Mihcem spet sama. Je še prevroče, da bi šla ven, raje kasneje, tam okrog 18. Ali vaši otroci kaj pijejo? Jaz zaenrat ne dodajam nič, ampak sem včeraj končno kupila flaško, da bo očka lahko dal načrpano mleko, če bom kam šla O, piškoti ... mi ful paše vse kar je sladko, bi še marmelado z žlico jedla. Pa se trudim, da ne bi, ker moram nekako 15 kg+ stran spravit. Grem mal sladoleda pojest
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:35:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat: A si mogla piškote oment, zdej si me pa spomnla da jih mam v omari, pa že tko sm lepo pozabla na to. Mama11 Dojenčki kao pijejo Evian, in so čist naspidirani, rolajo, plezajo... jest od poroda nisem cokolade jedla...danes sem pa samo en piskot z cokolado v usta dala in sem bila pečena
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:37:14
|
|
|
|
lake
|
Ja tuki je ena od tem tud hrana, tko da če se še tok trudm ohrant linijo, me kakšna spomne na sladoled, al pa piškote, pol grem pa omaro ropat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:37:37
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:38:10
|
|
|
|
KatMat
|
sam tih bod...dva paketa sem zmazala...pa pr vsakemu sem rekla sam se tega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:39:13
|
|
|
|
KatMat
|
morm skrit ostanke dokazev da moj ne vidi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:45:43
|
|
|
|
KatMat
|
meni noce nobene slikice vec dat v rr album...noce in noce...prenasa pol se pa kr neki pokaze...pa pise httpstatus???wtf??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea Pozdravljene, se vam lahko občasno pridružim pri klepetu? Tudi pri nas imamo (še) enega majčka. Naš Miha je rojen 29.05., 4 dni po roku. Težak je bil 3640 in velik 53 cm. Doma imamo še dva junaka - Gregi bo 26.9. star 5 let, Jaša je bil pa 24.5. 3 leta. Tako da imamo kar pestro ampak luštno. A je kakšna letošnja majčica iz zasavskega konca? Lep dan, tea dobrodošla tea! še en Miha pri nas! zdaj sem se spomnila - Jaša mali majček 2006 (isti rojstni dan kot naš Oskar!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 16:54:06
|
|
|
|
HM84
|
Ko ste že lih pri čokoladi, jaz je ŽE! 3 dni ne jem, pa ima Alex skoraj vsako previjanje polno plenico, bo treba nazaj začet jest, da ne bo spet kje mim usekal tea - welcome Olive - jst bi isto tako štalo nardila kot ti sem čist anti žuželkič Eno vprašanje kar se tiče ležalnika za dojenčke... koliko časa je sploh uporaben, danes je namreč prišla reklama od BC in je notri ležalnik za 20€ (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200724) . Jaz sem ga že hotla kupit, pa se mi je zdel 50€ in več čisto preveč... Zdaj pa ne vem...Alex ima danes 2 meseca ( juuu huuuu ) pa ne vem koliko časa bi ga sploh rabila Ker smo lih pri dveh mesecih, nam posvetovalnica zarad dopustov odpade, tako da imamo pregled pri treh mesecih. Ga bova pa potem kar sama stehtala in zmerila (mal na oko ) za seznamček pa baby book :)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 17:13:13
|
|
|
|
lake
|
Ja jst sm tud pri prvemu piškotu Domačica rekla samo tega, ker sm jih kupla če kakšen obisk pride, zdej je pa skor prazna škatla. Ležalnik je uporaben tm nekje do petega, šetega meseca, potem morjo bit baje večalmanj na tleh, pa ko začnejo sedet itak nočjo bit več not.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 18:20:41
|
|
|
|
KatMat
|
meni ga je mami danes kupila....ce se obnese bomo vidl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 18:34:24
|
|
|
|
KatMat
|
njokci z bolonez omakco...njami..pa pesa...sele sedaj bom jedla kosilo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 18:35:33
|
|
|
|
lake
|
Men je ležalnik bolj važen kot voziček, ker je cel dan v ležalniku, drgač bi jo mogla pa po rokah nosit, al pa če bi ležala v pojstlci cel dan. Se tud hranva v ležalniku, ker se mi ne more tok zvirat. Pa še zaspi not, tko da je res nepogrešljiv pripomoček.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 18:48:27
|
|
|
|
Tanja_
|
Mi smo bli pa na sprehodu. Smo mogl it k župniku, pa ma zdele uradne ure- je blo vroče k . Smo pa dobil dovoljenje za krst v drugi župniji. Zdej pa čakamo obiske. Jst pa ne smem piškotov, čokolade, Nutelle....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 18:59:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest od poroda nisem cokolade jedla...danes sem pa samo en piskot z cokolado v usta dala in sem bila pečena jz sem že v porodnišnici nadaljevala k sem dobila 1kg čokolade z lešniki.. pa veš da sem jo mogla sprobat IZVIRNO SPOROČILO: lake Men je ležalnik bolj važen kot voziček, ker je cel dan v ležalniku, drgač bi jo mogla pa po rokah nosit, al pa če bi ležala v pojstlci cel dan. Se tud hranva v ležalniku, ker se mi ne more tok zvirat. Pa še zaspi not, tko da je res nepogrešljiv pripomoček. se strinjam poglejte ta grozen link: men je šlo kr na jok k sem brala... jz bi jih še mučla zraven poleg doživljenjske - to je premalo za to kar sta naredila http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencico-metala-ob-zid.html
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 24.7.2009 19:14:05 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 19:36:36
|
|
|
|
lake
|
Žal vem iz prve roke da se to dogaja tudi pri nas, samo staršem ne naredijo nič. Je oče otroka že po 12 urah ko je prišel iz porodnišnice vrgel ob steno, ker se je jokal, naslednjič ga je pretepel, in šele nato so jim odvzeli otroka. Otrok je sicer preživel, samo je bil še po 3. mesecih ko je bil ločen od staršev tako znerviran, da se ga nisi smel niti dotaknt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 19:45:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Žal vem iz prve roke da se to dogaja tudi pri nas, samo staršem ne naredijo nič. Je oče otroka že po 12 urah ko je prišel iz porodnišnice vrgel ob steno, ker se je jokal, naslednjič ga je pretepel, in šele nato so jim odvzeli otroka. Otrok je sicer preživel, samo je bil še po 3. mesecih ko je bil ločen od staršev tako znerviran, da se ga nisi smel niti dotaknt. vem da se dogaja to tud pri nas... samo pri nas je to bolj tiho... ne pride tokrat v javnost... takrat k pa pride je pa cela štala sploh ne vem zakaj majo eni otoke če pol take delajo... dam prov eni k je pred kratkim napisala (mislim da je bla KatMat) da bi mogl dajat dovoljenja za otroke,... pa še skoz bi jih mogl čekirat, da se kej tazga ne bi dogajalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 19:48:42
|
|
|
|
lake
|
To sm jst napisala in je res, še za psa praktično skor raboš dovoljenje, oz. ti vsaj predno ga kupiš dajo kup enih napotkov.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 19:59:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake To sm jst napisala in je res, še za psa praktično skor raboš dovoljenje, oz. ti vsaj predno ga kupiš dajo kup enih napotkov. sorči.. ponavad ma ona take komentarje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 20:02:27
|
|
|
|
lake
|
Ni panike, sej mogoče je ona tud to napisala .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 21:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch evnuhe...jea baby...vrtnarji so ponavad super a niso evnuhi brez genitalij?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 21:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Men je ležalnik bolj važen kot voziček, ker je cel dan v ležalniku, drgač bi jo mogla pa po rokah nosit, al pa če bi ležala v pojstlci cel dan. Se tud hranva v ležalniku, ker se mi ne more tok zvirat. Pa še zaspi not, tko da je res nepogrešljiv pripomoček. pri nas je tudi dosti v ležalniku,... če je siten, mu damo vibro in se že smeji! veliko tudi spi na njem, mi je pa priročen zato ker me lahko iz ležalnika vidi iz koška pa ne. da bi ga imela na tleh, si še ne upam,... zaradi Oskarja... saj on bi že pazil, da ga ne pohodi, a prec bi lahko kaj padlo nanj. sem ga pa začela privezovat, ker se je že zgodilo, da ga je Oskar hotel dvigniti iz ležalnika,... tele črne kronike pa jaz rajši ne prebiram,... mi ni prijetno.
|
|
|
Tiste ki imate fantka..ErinKdaj mu je šla kožica od lulija čisto dol?do 1. leta (
44%)

do 2. leta (
13%)

do 3. leta (
7%)

kasneje (
21%)

operativno (
14%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!