Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 21:22:46
|
|
|
|
lake
|
K.tja Vidm da si informirana o evnuhih , sej vrtnarji so ponavad boljši, pa še bolj pomanjkljivo oblečeni. Zdej je pa že cajt da jo grem počas skopat, je popoldan tok spala da zdej spet nebo hotla do 11h
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 21:59:30
|
|
|
|
AKP
|
Sem si vzela malce fraj, da pogledam kaj je novega. Tavečja je prava tečka . Jo precej moti, da ima omejeno gobanje. Danes sem ji dovolila, da je računalniku, da vsaj malo klepeta z kolegicami. Vročino je imela ša samo dopoldan in ji že gre na boljše. Tamala je pa pravi sončni žarek. Je zelo pridna in se samo smeji. Upam, da bom imela jutri več časa za računalnik. Zdaj pa počasi odhajam na spanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 22:02:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja Vidm da si informirana o evnuhih , sej vrtnarji so ponavad boljši, pa še bolj pomanjkljivo oblečeni. Zdej je pa že cajt da jo grem počas skopat, je popoldan tok spala da zdej spet nebo hotla do 11h ja, vrtnarji:) lake, imaš probleme z uspavanjem? sovica mala je ta tvoja Taja! poskusi jo kakšen dan bolj zbujati ali ji vsak drugi dan premakni uro za spanje na zgodnejšo,... imam res srečo (trkam, da kaj ne zarečem), da Urban zaspi po osmi uri zvečer (danes je bil prav zadovoljen, je kar zavzdihnil, ko sem ga nesla proti posteljici,... čez dan ga skoraj nikoli ne dam v posteljico, tako da ve, da je to čas za spanje. in zjutraj godrnja, dokler ga ne nesem v dnevno sobo pa če ga tam spet položim v ležeče stanje, samo da ni več v posteljici.)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 22:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
AKP, super da gre hčeri na bolje! je že tako, da imajo otroci prednost, ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 22:13:48
|
|
|
|
lake
|
Je zaspala, sej je niti ne morem čez dan zbujat, ker spi samo ene dvakrat po 20 minut, dons je izredno spala enkrat tri ure skupej. Še mleko si črpam, pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 22:14:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še lahko noč vam zaželim! čim lepše sanje, ki naj trajajo dolgo kot spanec!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 22:17:30
|
|
|
|
maja1488
|
Vas nisem brala v celoti, sem sam mal poškilla po zadnjih straneh. Pozdravim na hitro in grem spat. Sem bla sama celo popoldan z obema. Ob sedmih je prišla od mojga sestra in čisto naspidirala tavečjo, tko da sem jo komaj umirila v postelji. Mi je dvignla pritisk do maximuma in sem ji eno čisto majhno na rit pripopala. Mala misli, da če je kdo pri nas pa lahko počne karkoli hoče in je magar do polnoči pokonci. In kriči iz postelje v dnevno... No zarja pa je zaspala na previjalni, kjer jo je čuvala dokler sem jaz mašo mirila. Zdej sem pa čist zmatrana, pojedla eno skledo sladoleda... Lepe sanje pa pridne zmajčke to noč. Aja sem srečala znanko, ki ima mal več kot 6 mesecev starga fantka in se še vedno zbuja 2-3x na noč. Ej hvala nevemkomu, da mi obedve spita od 3 tednov celo noč. Milina. Aja, pa svizec mi je odvil čokolado in pustu da sem jo pol pojedla, pol je pa spet zavil. nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 22:30:56
|
|
|
|
Leela
|
Luka je začel spati pri 3 letih. Prej pa bi lahko prištela na prste ene roke, če je prespal celo noč. Tak otrok kaj čem. Upam, da je dudi dobr opravla. ljubljanski miting - luštni ste vsi Blue - lušne fotke s kopanja, prava pozerka Gaja. majch -luštna punči tea živjo, tebe bomo še ponucali ker imaš izkušnje HM84 - tisti ležalnik je znižan na 20€. Meni ni žal da sem ga kupila, ga pa zdajle nuca že 4.otrok (2 nista moja ) Evian reklama: noro! Če bi tole bilo res bi jaz evian zase nabavla. Črne kronike tudi jaz rajši ne pogledam, ker mi fizično slabo rata. Lake mora biti res grozno take stvari vidit. Ubogi ubogi otroci.
< Sporočilo je popravil Leela -- 24.7.2009 22:40:27 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 24.7.2009 22:54:12
|
|
|
|
lake
|
Dudica se pa res ni nič oglasla, upam da je vse ok. Grem počas tud jst spat, če bom sploh lahko zaspala ker je tok vroče. lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 0:08:03
|
|
|
|
andrejka_237
|
Vsem lep pozdrav! Sporočam veselo novico. Včeraj sem imela rojstni dan in dobila najlepše darilo. Moj dragi me je zaprosil! Ja, 17. 10. bova krstila najino zvezdico in rekla DA. Priprave so v polnem teku. Sicer nisva človeka, ki bi kaj komplicirala, ampak sva bolj neiznajdljiva. Zato sva že najela agencijo Glamur, ki nama bo pričarala čarobne trenutke! Veselite se z mano. Lep pozdrav Andreja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 0:14:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi smo bli pa danes cel popoldan u btc, kupil ene par stvari,pa še jest sva šla v tajsko. Je bil tamal skor do konca priden, ko je bil nenadoma spet neki lačen, pa sem ga kar tm mal nafutrala. Me je pa tko zmatral vse skup,da sem morala doma mal poležat pol, tamal je pa kr skos neki jest hotu Ga je pol moj odpelu na sprehod in je seveda zaspal,jst sm si pa v miru mal spočila. Matr, k da bi ne vem kok hodila, v resnic pa vse skup nič. Zgleda je bil tak dan. Sem mal gledala za kšne cote, pa nič pametnega ni blo Je hudič, če si mal nadstandardnih proporcev. Že če nimam par kil viška, komi kej pametnega dobim, tkole je pa sploh kriza. Pa prav na živce mi gre, ker moram gledat, da bojo take cunje, da ni problem dojit (se pravi, da se ne slečeš čist, če je treba kje zuni dojit). Bom na morju bolj skos v istih cunjah Nič, bo treba počas spat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 1:52:42
|
|
|
|
Andrejka9386
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes tkole smo pa uživali včeri ko smo bili prvič na zunanjem kopanju pred bajto kak lepe slikce...a tak pokonci že drži glavo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 5:47:32
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro punce no pri nas pa še csi spijo jaz pa nemorem nika spi celo noč zdajle se je pa neki zbujala pa sem ji dala dudo in spi naprej jz pa sem pršla mal kločt pred računalnik dudi: upam da je s tabo vse ok
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 5:50:17
|
|
|
|
Anonimen
|
vam moram še to povedat, sem včeraj imela dve uri samo zase in sem šla lahko k prijateljici na en čvek, mi je dal mož dve uri dopusta mi je mirkal otroke, k drugač jih morem kamor grem skojz sabo vlačt no včeraj je pa sam rekel da nej grem da bo že on pomikal otroka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 6:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj danes pa vs spite
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 7:05:34
|
|
|
|
leda_
|
Dobro jutro! Mi smo danes prvič spali celo noč od 21-6 ure - 9 ur skupaj to je pa že pravi luksuz...sploh ne vem kdaj sem nazadnje spala tolk cajta skupaj. Bravo Miha!!!! In sedaj spet spimo dalje!!! Glede večernega spanja smo imeli tudi pri nas malce problemov. Je šel spat okrog desetih in je samo nekaj jokcal, pa kar jedel ne bi...skratka to je bil cel projekt, da smo zaspali - tudi dve ure je trajalo. Potem sem pa dva tedna nazaj mu dala ob osmih jest in je lepo pojedel in smo do devetih že spali. In to nam ratuje že dva tedna - upam, da tako tudi ostane. Ponoči smo pa isto samo enkrat jedli, kot takrat, ko je šel ob enajstih spat. Včeraj smo pa šli k sestri na obisk in je bil zelooo priden, da sva lahko čvekale . tea pozdravljena. Moram ti povedati, da jest imam tudi Mihca, pa na isti dan sta rojena!! lake - hvala, ker si napisala kako dam slikco gor. Bom probala, če mi bo ratal. ležalnik - pri nas je tudi zelo v uporabi. Men je fajn, ker ga ni treba po rokah nositi. Mihcu je pa všeč, ker lahko vse vidi - je pravi firbec. Dudica - za tebe pa da je vse ok. andrejka - držim pesti, da bo 17.10. super dan za tebe!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 7:11:50
|
|
|
|
leda_
|
evo še ena slikca Mihca...
< Sporočilo je popravil leda_ -- 25.7.2009 7:12:19 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 7:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo leda danes sve pa prve ustale moja je danes tud prvič spali od 21-6h in zdaj spet spi sem ustala že ob pol šestih k nisem mogla spat sem se ful spočila bravo za mihca da je tojk dolh spal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 8:21:04
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka_237 Vsem lep pozdrav! Sporočam veselo novico. Včeraj sem imela rojstni dan in dobila najlepše darilo. Moj dragi me je zaprosil! Ja, 17. 10. bova krstila najino zvezdico in rekla DA. Priprave so v polnem teku. Sicer nisva človeka, ki bi kaj komplicirala, ampak sva bolj neiznajdljiva. Zato sva že najela agencijo Glamur, ki nama bo pričarala čarobne trenutke! Veselite se z mano. Lep pozdrav Andreja čestitke andreja , pametno tole z agencijo, bosta samo uživala nič skrbi glede organizacije. leda lušten Mihec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 8:27:39
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Midve mava spet navsezgodej borbe s hrano, drgač smo pa spal kr vredu, dvakrat sm jo nahranla, je pa ponoči tok pihal ob ene 1h, da sm letala po celi bajti pa okna zapirala, pa zuni je kr odnašal vse stvari. Andrejka237 Čestitke, . In kako je zgledal, ko te j zaprosu? In pa seveda vse najboljše za rojstni dan. Sploh vedla nisem da pri nas obstaja agencija, ki e s tem ukvarja. Leda Luškan Mihec. Dudice pa še kr ni.
< Sporočilo je popravil lake -- 25.7.2009 8:31:33 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 9:20:22
|
|
|
|
Tanja_
|
Andrejka237 ČESTITKE!!!!Si čist hin, a?Men je blo takrat ful dobr. Čista evforija! Mi smo tud dobr spali-od22ih do 4ih in potem do 7ih. Zdej pa grem v mesto, če majo kake čevlje zame.Mleko sem si načrpala, pa jo bo mal mož imel.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 9:26:51
|
|
|
|
lake
|
Tud jst grem v city parka mal pogledat, pa na eno kavico s prjatlco, mleko je pa itak skoz načrpan . Popoldan bova šla pa v Bohinj. če se bo kej lep vreme naredu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. živjo 25.7.2009 9:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo kako ste punce no danes je pa en zelo dolgočasen dan kr naprej neki dol leti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. 25.7.2009 10:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ni nobene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 25.7.2009 10:02:10
|
|
|
|
zoja10
|
ojla hojla, dobro jutro mi že skor en tedn spimo od 11 do 8.30 milina... je pa danes tako vreme, brr... zebe pa še vn ne morm k tok piha... vam ne utegnem sledit ker sm zdej dva dni sam z vozičkom okol hodila,.. u sredo grem u barbarigo mislim da nam bo uspelo se dobit z lananai še ena fotka za dobro jutro
|
|
|
Koliko otrok načrtujete?jagodka7Koliko otrok želite imeti/imate?Nobenega (
5%)

1 (
11%)

2 (
35%)

3 (
37%)

4 (
7%)

5 ali več (
5%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!