|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
24.7.2009 21:22:46   
lake
K.tja Vidm da si informirana o evnuhih user posted image , sej vrtnarji so ponavad boljši, pa še bolj pomanjkljivo oblečeni.

Zdej je pa že cajt da jo grem počas skopat, je popoldan tok spala da zdej spet nebo hotla do 11h

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.7.2009 21:59:30   
AKP
Sem si vzela malce fraj, da pogledam kaj je novega. Tavečja je prava tečka user posted image . Jo precej moti, da ima omejeno gobanje. Danes sem ji dovolila, da je računalniku, da vsaj malo klepeta z kolegicami. Vročino je imela ša samo dopoldan in ji že gre na boljše. Tamala je pa pravi sončni žarek. Je zelo pridna in se samo smeji. Upam, da bom imela jutri več časa za računalnik. Zdaj pa počasi odhajam na spanje. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.7.2009 22:02:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

K.tja Vidm da si informirana o evnuhih user posted image , sej vrtnarji so ponavad boljši, pa še bolj pomanjkljivo oblečeni.

Zdej je pa že cajt da jo grem počas skopat, je popoldan tok spala da zdej spet nebo hotla do 11h

user posted image  ja, vrtnarji:)

lake, imaš probleme z uspavanjem? sovica mala je ta tvoja Taja!
poskusi jo kakšen dan bolj zbujati ali ji vsak drugi dan premakni uro za spanje na zgodnejšo,...user posted image
imam res srečo (trkam, da kaj ne zarečem), da Urban zaspi po osmi uri zvečer (danes je bil prav zadovoljen, je kar zavzdihnil, ko sem ga nesla proti posteljici,... čez dan ga skoraj nikoli ne dam v posteljico, tako da ve, da je to čas za spanje. in zjutraj godrnja, dokler ga ne nesem v dnevno sobo pa če ga tam spet položim v ležeče stanje, samo da ni več v posteljici.)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
24.7.2009 22:03:32   
Anonimen
AKP, super da gre hčeri na bolje!
je že tako, da imajo otroci prednost, ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
24.7.2009 22:13:48   
lake
Je zaspala, sej je niti ne morem čez dan zbujat, ker spi samo ene dvakrat po 20 minut, dons je izredno spala enkrat tri ure skupej.

Še mleko si črpam, pa pridem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
24.7.2009 22:14:00   
Anonimen
pa še lahko noč vam zaželim!

čim lepše sanje, ki naj trajajo dolgo kot spanec!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
24.7.2009 22:17:30   
maja1488
Vas nisem brala v celoti, sem sam mal poškilla po zadnjih straneh. Pozdravim na hitro in grem spat.

Sem bla sama celo popoldan z obema. Ob sedmih je prišla od mojga sestra in čisto naspidirala tavečjo, tko da sem jo komaj umirila v postelji. Mi je dvignla pritisk do maximuma in sem ji eno čisto majhno na rit pripopala. Mala misli, da če je kdo pri nas pa lahko počne karkoli hoče in je magar do polnoči pokonci. In kriči iz postelje v dnevno... No zarja pa je zaspala na previjalni, kjer jo je čuvala dokler sem jaz mašo mirila.

Zdej sem pa čist zmatrana, pojedla eno skledo sladoleda...

Lepe sanje pa pridne zmajčke to noč.

Aja sem srečala znanko, ki ima mal več kot 6 mesecev starga fantka in se še vedno zbuja 2-3x na noč. Ej hvala nevemkomu, da mi obedve spita od 3 tednov celo noč. Milina.

Aja, pa svizec mi je odvil čokolado in pustu da sem jo pol pojedla, pol je pa spet zavil.

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
24.7.2009 22:30:56   
Leela
Luka je začel spati pri 3 letih. Prej pa bi lahko prištela na prste ene roke, če je prespal celo noč. Tak otrok kaj čem.

Upam, da je dudi dobr opravla.

ljubljanski miting - luštni ste vsi user posted image
Blue - lušne fotke s kopanja, prava pozerka Gaja.
majch -luštna punči

tea živjo, tebe bomo še ponucali ker imaš izkušnje user posted image

HM84 - tisti ležalnik je znižan na 20€. Meni ni žal da sem ga kupila, ga pa zdajle nuca že 4.otrok (2 nista mojauser posted image )

Evian reklama: noro! Če bi tole bilo res bi jaz evian zase nabavla.
Črne kronike tudi jaz rajši ne pogledam, ker mi fizično slabo rata. Lake mora biti res grozno take stvari vidit. Ubogi ubogi otroci.

< Sporočilo je popravil Leela -- 24.7.2009 22:40:27 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
24.7.2009 22:54:12   
lake
Dudica se pa res ni nič oglasla, upam da je vse ok.

Grem počas tud jst spat, če bom sploh lahko zaspala ker je tok vroče.
lahko noč!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
25.7.2009 0:08:03   
andrejka_237
Vsem lep pozdrav!

Sporočam veselo novico. Včeraj sem imela rojstni dan in dobila najlepše darilo. Moj dragi me je zaprosil! Ja, 17. 10. bova krstila najino zvezdico in rekla DA. user posted image user posted image user posted image

Priprave so v polnem teku. Sicer nisva človeka, ki bi kaj komplicirala, ampak sva bolj neiznajdljiva. user posted image Zato sva že najela agencijo Glamur, ki nama bo pričarala čarobne trenutke!

Veselite se z mano. Lep pozdrav
Andreja

12. 5. je v najina življenja posijala zvezdica Ines.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
25.7.2009 0:14:47   
PapuaNG
Mi smo bli pa danes cel popoldan u btc, kupil ene par stvari,pa še jest sva šla v tajsko. Je bil tamal skor do konca priden, ko je bil nenadoma spet neki lačen, pa sem ga kar tm mal nafutrala. Me je pa tko zmatral vse skup,da sem morala doma mal poležat pol, tamal je pa kr skos neki jest hotu user posted image Ga je pol moj odpelu na sprehod in je seveda zaspal,jst sm si pa v miru mal spočila. Matr, k da bi ne vem kok hodila, v resnic pa vse skup nič. Zgleda je bil tak dan.

Sem mal gledala za kšne cote, pa nič pametnega ni blouser posted image Je hudič, če si mal nadstandardnih proporcev. Že če nimam par kil viška, komi kej pametnega dobim, tkole je pa sploh kriza. Pa prav na živce mi gre, ker moram gledat, da bojo take cunje, da ni problem dojit (se pravi, da se ne slečeš čist, če je treba kje zuni dojit). Bom na morju bolj skos v istih cunjahuser posted image

Nič, bo treba počas spat...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
25.7.2009 1:52:42   
Andrejka9386
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

tkole smo pa uživali včeri ko smo bili prvič na zunanjem kopanju pred bajto user posted image
user posted image user posted image user posted image

kak lepe slikce...a tak pokonci že drži glavo?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
25.7.2009 5:47:32   
Anonimen
dobro jutro punce

no pri nas pa še csi spijo jaz pa nemoremuser posted image

nika spi celo noč zdajle se je pa neki zbujala pa sem ji dala dudo in spi naprejuser posted image
jz pa sem pršla mal kločt pred računalnikuser posted image

dudi: upam da je s tabo vse okuser posted image

(odgovor članu Andrejka9386)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
25.7.2009 5:50:17   
Anonimen
vam moram še to povedat, sem včeraj imela dve uri samo zase in sem šla lahko k prijateljici na en čvek, mi je dal mož dve uri dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image mi je mirkal otroke, k drugač jih morem kamor grem skojz sabo vlačtuser posted image no včeraj je pa sam rekel da nej grem da bo že on pomikal otrokauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
25.7.2009 6:48:47   
Anonimen
kaj danes pa vs spiteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
25.7.2009 7:05:34   
leda_
Dobro jutro!
Mi smo danes prvič spali celo noč od 21-6 ure - 9 ur skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa že pravi luksuz...sploh ne vem kdaj sem nazadnje spala tolk cajta skupaj. Bravo Miha!!!! In sedaj spet spimo dalje!!!
Glede večernega spanja smo imeli tudi pri nas malce problemov. Je šel spat okrog desetih in je samo nekaj jokcal, pa kar jedel ne bi...skratka to je bil cel projekt, da smo zaspali - tudi dve ure je trajalo. Potem sem pa dva tedna nazaj mu dala ob osmih jest in je lepo pojedel in smo do devetih že spali. In to nam ratuje že dva tedna user posted image user posted image - upam, da tako tudi ostane. Ponoči smo pa isto samo enkrat jedli, kot takrat, ko je šel ob enajstih spat.

Včeraj smo pa šli k sestri na obisk in je bil zelooo priden, da sva lahko čvekaleuser posted image user posted image .

tea pozdravljena. Moram ti povedati, da jest imam tudi Mihca, pa na isti dan sta rojena!!

lake - hvala, ker si napisala kako dam slikco gor. Bom probala, če mi bo ratal.

ležalnik - pri nas je tudi zelo v uporabi. Men je fajn, ker ga ni treba po rokah nositi. Mihcu je pa všeč, ker lahko vse vidi - je pravi firbec.

Dudica - za tebe pa user posted image user posted image da je vse ok.
andrejka - user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo 17.10. super dan za tebe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.7.2009 7:11:50   
leda_
evo še ena slikca Mihca...
user posted image

< Sporočilo je popravil leda_ -- 25.7.2009 7:12:19 >

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.7.2009 7:36:00   
Anonimen
živjo leda

danes sve pa prve ustaleuser posted image user posted image user posted image

moja je danes tud prvič spali od 21-6h in zdaj spet spiuser posted image sem ustala že ob pol šestih k nisem mogla spat sem se ful spočilauser posted image

bravo za mihca da je tojk dolh spaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
25.7.2009 8:21:04   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka_237

Vsem lep pozdrav!

Sporočam veselo novico. Včeraj sem imela rojstni dan in dobila najlepše darilo. Moj dragi me je zaprosil! Ja, 17. 10. bova krstila najino zvezdico in rekla DA. user posted image user posted image user posted image

Priprave so v polnem teku. Sicer nisva človeka, ki bi kaj komplicirala, ampak sva bolj neiznajdljiva. user posted image Zato sva že najela agencijo Glamur, ki nama bo pričarala čarobne trenutke!

Veselite se z mano. Lep pozdrav
Andreja

čestitke andreja user posted image , pametno tole z agencijo, bosta samo uživala nič skrbi glede organizacije.

leda lušten Mihec

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.7.2009 8:27:39   
lake
Dobro jutro!

Midve mava spet navsezgodej borbe s hrano, drgač smo pa spal kr vredu, dvakrat sm jo nahranla, je pa ponoči tok pihal ob ene 1h, da sm letala po celi bajti pa okna zapirala, pa zuni je kr odnašal vse stvari.

Andrejka237 Čestitke, user posted image user posted image . In kako je zgledal, ko te j zaprosu? In pa seveda vse najboljše za rojstni dan. Sploh vedla nisem da pri nas obstaja agencija, ki e s tem ukvarja.

Leda Luškan Mihec.

Dudice pa še kr ni.

< Sporočilo je popravil lake -- 25.7.2009 8:31:33 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.7.2009 9:20:22   
Tanja_
Andrejka237 ČESTITKE!!!!Si čist hin, a?Men je blo takrat ful dobr. Čista evforija!

Mi smo tud dobr spali-od22ih do 4ih in potem do 7ih. Zdej pa grem v mesto, če majo kake čevlje zame.Mleko sem si načrpala, pa jo bo mal mož imel.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.7.2009 9:26:51   
lake
Tud jst grem v city parka mal pogledat, pa na eno kavico s prjatlco, mleko je pa itak skoz načrpanuser posted image .

Popoldan bova šla pa v Bohinj. če se bo kej lep vreme naredu.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: Z-majčki 2009 - 2. živjo
25.7.2009 9:56:28   
Anonimen
živjo

kako ste punce

no danes je pa en zelo dolgočasen dan kr naprej neki dol letiuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
   RE: Z-majčki 2009 - 2.
25.7.2009 10:01:52   
Anonimen
kaj ni nobeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.7.2009 10:02:10   
zoja10
ojla hojla, dobro jutro user posted image

mi že skor en tedn spimo od 11 do 8.30 user posted image user posted image  milina...
je pa danes tako vreme, brr... zebe pa še vn ne morm k tok piha...user posted image

vam ne utegnem sledit ker sm zdej dva dni sam z vozičkom okol hodila,..
u sredo grem u barbarigo mislim da nam bo uspelo se dobit z lananai user posted image

še ena fotka za dobro jutro

user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Koliko otrok načrtujete?
jagodka7

Koliko otrok želite imeti/imate?

Nobenega (5%)

1 (11%)

2 (35%)

3 (37%)

4 (7%)

5 ali več (5%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!