|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
24.7.2009 16:16:41   
Anonimen
hihi joj o zgagi me sploh ne razlagat. SEm misla, da bom umrla od tega. Sede sem spala, zaletaval se mi je od kisline, in nič ni pomagal. Zdaj vem zakajuser posted image

Čuj peta žena tud ni tako slabo.user posted image Če ne bi mela kake tečne so-žene al kako se to reče. Sam kdaj pa pol na vrsto za user posted image prideš? Vsak peti dan al skoz, dokler ne najde žene št šest? user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.7.2009 16:21:31   
lake
Sej maš kakšne služabnike, al ba vrtnarje za to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.7.2009 16:24:22   
Anonimen
evnuhe...jea baby...vrtnarji so ponavad superuser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.7.2009 16:31:49   
tea
Hvala za dobrodošlicouser posted image  Je prijetno poklepetat z nekom, ki ima podobne križe in probleme, kot jih imaš sam. Z majčicami 2006 še vedno čvekamo, samo ne tako aktivno kot veuser posted image
Najini fantje so odšli na bazen, tako da sva z Mihcem spet sama. Je še prevroče, da bi šla ven, raje kasneje, tam okrog 18.
Ali vaši otroci kaj pijejo? Jaz zaenrat ne dodajam nič, ampak sem včeraj končno kupila flaško, da bo očka lahko dal načrpano mleko, če bom kam šlauser posted image
O, piškotiuser posted image ... mi ful paše vse kar je sladko, bi še marmelado z žlico jedla. Pa se trudim, da ne bi, ker moram nekako 15 kg+ stran spravit. Grem mal sladoleda pojestuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.7.2009 16:35:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat: A si mogla piškote  oment, zdej si me pa spomnla da jih mam v omari, pa že tko sm lepo pozabla na to.

Mama11
Dojenčki kao pijejo Evian, in so čist naspidirani, rolajo, plezajo...

jest od poroda nisem cokolade jedla...danes sem pa samo en piskot z cokolado v usta dala in sem bila pečena

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.7.2009 16:37:14   
lake
Ja tuki je ena od tem tud hrana, tko da če se še tok trudm ohrant linijo, me kakšna spomne na sladoled, al pa piškote, pol grem pa omaro ropat user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.7.2009 16:37:37   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.7.2009 16:38:10   
KatMat
sam tih bod...dva paketa sem zmazala...pa pr vsakemu sem rekla sam se tega

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.7.2009 16:39:13   
KatMat
morm skrit ostanke dokazev da moj ne vidi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.7.2009 16:45:43   
KatMat
meni noce nobene slikice vec dat v rr album...noce in noce...prenasa pol se pa kr neki pokaze...pa pise httpstatus???wtf??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.7.2009 16:52:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tea

Pozdravljene,

se vam lahko občasno pridružim pri klepetu? Tudi pri nas imamo (še) enega majčka. Naš Miha je rojen 29.05., 4 dni po roku. Težak je bil 3640 in velik 53 cm. Doma imamo še dva junaka - Gregi bo 26.9. star 5 let, Jaša je bil pa 24.5. 3 leta. Tako da imamo kar pestrouser posted image  ampak luštno. A je kakšna letošnja majčica iz zasavskega konca?
Lep dan, tea

dobrodošla tea!
še en Miha pri nas!user posted image
zdaj sem se spomnila - Jaša mali majček 2006 (isti rojstni dan kot naš Oskar!)

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.7.2009 16:54:06   
HM84
Ko ste že lih pri čokoladi, jaz je ŽE! 3 dni ne jem, pa ima Alex skoraj vsako previjanje polno plenico, bo treba nazaj začet jest, da ne bo spet kje mim usekaluser posted image user posted image user posted image

tea - welcomeuser posted image user posted image user posted image

Olive - jst bi isto tako štalo nardila  kot tiuser posted image user posted image sem čist anti žuželkičuser posted image user posted image

Eno vprašanje kar se tiče ležalnika za dojenčke... koliko časa je sploh uporaben, danes je namreč prišla reklama od BC in je notri ležalnik za 20€ (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200724) . Jaz sem ga že hotla kupit, pa se mi je zdel 50€ in več čisto preveč...user posted image Zdaj pa ne vem...Alex ima danes 2 meseca ( juuu huuuuuser posted image user posted image ) pa ne vem koliko časa bi ga sploh rabilauser posted image

Ker smo lih pri dveh mesecih, nam posvetovalnica zarad dopustov odpade, tako da imamo pregled pri treh mesecih. Ga bova pa potem kar sama stehtala in zmerila (mal na oko user posted image ) za seznamček pa baby book :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.7.2009 17:13:13   
lake
Ja jst sm tud pri prvemu piškotu Domačica rekla samo tega, ker sm jih kupla če kakšen obisk pride, zdej je pa skor prazna škatla.

Ležalnik je uporaben tm nekje do petega, šetega meseca, potem morjo bit baje večalmanj na tleh, pa ko začnejo sedet itak nočjo bit več not.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.7.2009 18:20:41   
KatMat
meni ga je mami danes kupila....ce se obnese bomo vidl

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.7.2009 18:34:24   
KatMat
njokci z bolonez omakco...njami..pa pesa...sele sedaj bom jedla kosilo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
24.7.2009 18:35:33   
lake
Men je ležalnik bolj važen kot voziček, ker je cel dan v ležalniku, drgač bi jo mogla pa po rokah nosit, al pa če bi ležala v pojstlci cel dan. Se tud hranva v ležalniku, ker se mi ne more tok zvirat. Pa še zaspi not, tko da je res nepogrešljiv pripomoček. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
24.7.2009 18:48:27   
Tanja_
Mi smo bli pa na sprehodu. Smo mogl it k župniku, pa ma zdele uradne ure- je blo vroče k user posted image . Smo pa dobil dovoljenje za krst v drugi župniji. Zdej pa čakamo obiske.
Jst pa ne smem piškotov, čokolade, Nutelle....user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
24.7.2009 18:59:38   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
jest od poroda nisem cokolade jedla...danes sem pa samo en piskot z cokolado v usta dala in sem bila pečena

jz sem že v porodnišnici nadaljevala k sem dobila 1kg čokolade z lešniki.. pa veš da sem jo mogla sprobat user posted image

Men je ležalnik bolj važen kot voziček, ker je cel dan v ležalniku, drgač bi jo mogla pa po rokah nosit, al pa če bi ležala v pojstlci cel dan. Se tud hranva v ležalniku, ker se mi ne more tok zvirat. Pa še zaspi not, tko da je res nepogrešljiv pripomoček. 

se strinjam

poglejte ta grozen link: men je šlo kr na jok k sem brala... jz bi jih še mučla zraven poleg doživljenjske - to je premalo za to kar sta naredila
http://24ur.com/novice/crna-kronika/dojencico-metala-ob-zid.html

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 24.7.2009 19:14:05 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.7.2009 19:36:36   
lake
Žal vem iz prve roke da se to dogaja tudi pri nas, samo staršem ne naredijo nič. Je oče otroka že po 12 urah ko je prišel iz porodnišnice vrgel ob steno, ker se je jokal, naslednjič ga je pretepel, in šele nato so jim odvzeli otroka. Otrok je sicer preživel, samo je bil še po 3. mesecih ko je bil ločen od staršev tako znerviran, da se ga nisi smel niti dotaknt. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.7.2009 19:45:32   
Blueeyes

Žal vem iz prve roke da se to dogaja tudi pri nas, samo staršem ne naredijo nič. Je oče otroka že po 12 urah ko je prišel iz porodnišnice vrgel ob steno, ker se je jokal, naslednjič ga je pretepel, in šele nato so jim odvzeli otroka. Otrok je sicer preživel, samo je bil še po 3. mesecih ko je bil ločen od staršev tako znerviran, da se ga nisi smel niti dotaknt. 

vem da se dogaja to tud pri nas... samo pri nas je to bolj tiho... ne pride tokrat v javnost... takrat k pa pride je pa cela štala user posted image  user posted image  sploh ne vem zakaj majo eni otoke če pol take delajo... dam prov eni k je pred kratkim napisala (mislim da je bla KatMat) da bi mogl dajat dovoljenja za otroke,... pa še skoz bi jih mogl čekirat, da se kej tazga ne bi dogajalo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
24.7.2009 19:48:42   
lake
To sm jst napisala in je res, še za psa praktično skor raboš dovoljenje, oz. ti vsaj predno ga kupiš dajo kup enih napotkov. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.7.2009 19:59:49   
Blueeyes

To sm jst napisala in je res, še za psa praktično skor raboš dovoljenje, oz. ti vsaj predno ga kupiš dajo kup enih napotkov. 

sorči.. ponavad ma ona take komentarje user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
24.7.2009 20:02:27   
lake
Ni panike, sej mogoče je ona tud to napisalauser posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.7.2009 21:10:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

evnuhe...jea baby...vrtnarji so ponavad superuser posted image

a niso evnuhi brez genitalij?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.7.2009 21:18:25   
Anonimen

pri nas je tudi dosti v ležalniku,... če je siten, mu damo vibro in se že smeji! veliko tudi spi na njem, mi je pa priročen zato ker me lahko iz ležalnika vidi iz koška pa ne. da bi ga imela na tleh, si še ne upam,... zaradi Oskarja... saj on bi že pazil, da ga ne pohodi, a prec bi lahko kaj padlo nanj.
sem ga pa začela privezovat, ker se je že zgodilo, da ga je Oskar hotel dvigniti iz ležalnika,...

tele črne kronike pa jaz rajši ne prebiram,... mi ni prijetno.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Menstruacija
dejzi

Koliko časa po porodu ste dobile menstruacijo?

1-3 mes. (43%)

3-4 mes. (12%)

4-5 mes. (7%)

5-6 mes. (6%)

6-7 mes. (7%)

kasneje (24%)

Število vseh glasov: 562

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!