|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.
25.7.2009 10:04:04   
leda_
cveki jest sem tud že ob pol šestih ustala..nisem mogla več spat...je bila dolga nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vreme je pa res dolgočasno...pada pa ne pada pa spet pada...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
25.7.2009 10:06:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: leda_

cveki jest sem tud že ob pol šestih ustala..nisem mogla več spat...je bila dolga nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vreme je pa res dolgočasno...pada pa ne pada pa spet pada...user posted image user posted image

no pol sve pa skup ustaleuser posted image user posted image user posted image

jz čakam da se mi nika zbudi, da jo nafutram in da gremo v trgovino k mi je par stvari zmanjkal

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
25.7.2009 10:06:33   
leda_
zoja 10 - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
25.7.2009 10:08:02   
leda_
jest sem pa zdele pospravljala, ker mali pančka...sedaj pa čakam če bo nehal padat, ker bi šla mal ven na zrak...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
25.7.2009 10:09:40   
leda_
danes pa ni nobene tukaj..se vidi, da je sobota in se vse crkljajouser posted image user posted image user posted image user posted image
moj možek je pa v službiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
25.7.2009 10:10:09   
Anonimen
ja sej jz tud, upam da kej kmal ustane, k bi šla rada peš v trgovino pa čeprav neki dol leti, k sem prov živčna k moram bit v hiši

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
25.7.2009 10:11:09   
Anonimen

danes pa ni nobene tukaj..se vidi, da je sobota in se vse crkljajouser posted image user posted image user posted image user posted image
moj možek je pa v službiuser posted image user posted image user posted image

o božica

da te potolažim moj je pr men pa že cel juter spi na kavču tak da je isto kot da ga ni
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
25.7.2009 10:12:33   
leda_
kaj pa sinček, ti še pančka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
25.7.2009 10:16:43   
Anonimen

kaj pa sinček, ti še pančka?

ne leži na sredi dnevne in se igra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1409
25.7.2009 10:21:07   
leda_
priden sinkouser posted image user posted image

jest pa sploh ne vem kaj naj danes kuhamuser posted image user posted image user posted image ali imaš kakšno idejo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
25.7.2009 10:24:51   
Anonimen
jz bom mela lignje ocvrte na žaru in paradižnikovo solato, zdele pa malcam jogurt
user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 25.7.2009 10:25:31 >

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1411
25.7.2009 10:29:53   
Anonimen
jz sem mela čez teden

pon: pohan meso, krompir pečen, solata
tor: zrezki v gorgonzoli, testenine, solata
sred: kanalone, pire krompir, solata
četr: pečene postrvi, solata
pet: kuhane hrenavke, solata
no danes bojo pa pečeni lignji

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
25.7.2009 10:31:59   
leda_
cveki hvala za ideje...bom nardila zrezki v gorgonzoli in testenine..pa peso, ker solate ne smemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
25.7.2009 10:36:05   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka_237

Vsem lep pozdrav!

Sporočam veselo novico. Včeraj sem imela rojstni dan in dobila najlepše darilo. Moj dragi me je zaprosil! Ja, 17. 10. bova krstila najino zvezdico in rekla DA. user posted image user posted image user posted image

Priprave so v polnem teku. Sicer nisva človeka, ki bi kaj komplicirala, ampak sva bolj neiznajdljiva. user posted image Zato sva že najela agencijo Glamur, ki nama bo pričarala čarobne trenutke!

Veselite se z mano. Lep pozdrav
Andreja

Čestitke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image
Naj bo ta dan najbolj pravljični.

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
25.7.2009 10:45:47   
PapuaNG
jutro,

pri nas tudi fino spali 7 ur v kosu, a kaj mi to pomaga, ko nikakor nisem mogla zaspat...pomoje sem do ene dveh ko čuk se premetavala po postelji. No, navkljub temu sem kr ok, čeprav je blo jutranje bujenje ob pol osmih. Bomo čez dan kej nadomestil. Sem se mislila kuhinjo mal spravt pospravit, pa se je tamal lih takrat zbudil, da bi se igral user posted image Pa kasneje...vreme itak ni ne vem kaj. Upam, da z mojim danes skočiva do tržnice po ribice, jih že kaka dva tedna nisva...pa malo solate, je zmanjkalo. V štacuni je pa itak zanič.

Jst sm pa ugotovila, da mi noro hitr nohti rastejo. No, al se mi pa samo zdi, ampak od poroda naprej jih moram skos strižt pa že spet so dolgi. Pa mi je zoprno met dolge nohte, ker moram pol skos pazit, da malega ne popraskam...

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
25.7.2009 10:50:49   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Mama11 Dojenčki kao pijejo Evian, in so čist naspidirani, rolajo, plezajo...

A to je reklama za ali proti pitju Eviana??? Tega so se gotovo spomnili ljudje brez otrok...

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
hihi joj o zgagi me sploh ne razlagat. SEm misla, da bom umrla od tega. Sede sem spala, zaletaval se mi je od kisline, in nič ni pomagal. Zdaj vem zakajuser posted image

Hmm, pri nas pa tale vraža ni veljala. Pri Tamari me je ful dajala, pa je imela malo več kot puhek, pri Juliji pa čisto nič od nič, pa se je rodila z 3 cm dolgimi laski.

IZVIRNO SPOROČILO: tea
Ali vaši otroci kaj pijejo?

Zadnje 3 dni, ko je bilo vroče kot pri norcih, sem ji po flaški dajala vodo - je spila okoli 1 dcl vode na dan. Danes pa nič, ker ni potrebe.

IZVIRNO SPOROČILO: HM84
Eno vprašanje kar se tiče ležalnika za dojenčke... koliko časa je sploh uporaben, danes je namreč prišla reklama od BC in je notri ležalnik za 20€ (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200724) . Jaz sem ga že hotla kupit, pa se mi je zdel 50€ in več čisto preveč...user posted image Zdaj pa ne vem...Alex ima danes 2 meseca ( juuu huuuuuser posted image user posted image ) pa ne vem koliko časa bi ga sploh rabilauser posted image

Jaz sem ga pri starejši do 5-6 meseca, ko je splazila, pa ni hotela več biti notri.

Sporočam veselo novico. Včeraj sem imela rojstni dan in dobila najlepše darilo. Moj dragi me je zaprosil! Ja, 17. 10. bova krstila najino zvezdico in rekla DA. user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image , veselim se s teboj!

leda_, Cveka30, Zoja10, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje. Upam, da vam kmalu sledimo (sanja svinja o koruzi user posted image )

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
25.7.2009 10:55:59   
Anonimen
no pa ste vse ustaleuser posted image user posted image user posted image

ja jz sem prov vesela da moja nika tako lepo spi user posted image user posted image user posted image user posted image

no pri nas se pa sonček neki kažeuser posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
25.7.2009 11:52:42   
Dudica1
ojla

vidim da ste me ene pogrešale...user posted image ...ja mam eno rumeno pego-piko v očesu in zato tam vidim megleno...včeraj mi je reku dr. da bi mogla dol ostat pa sm rekla da mam dva majhna otroka in sm šla lahko domov,da pa moram hodit vsaka dva dni na kontrolo...pa sm bla danes in je bla druga zdravnica in je rekla da kaj sm sploh pršla da to kar mam zgine samo in da je najrž virusno ali od stresa...v ponedeljek imam kontrolo in še ene preiskave,upam da pridem domov.

dava zdej oba spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
25.7.2009 11:58:28   
lake
Evo mene iz trgovine, ne vem a so vsi na dopustu al am bla tok zgodej da je bil cel city park prazen. Sm kupla kuro za kosilo, pa me je prej tašča klicala da bi šli ven jest, no ja bomo pa jutr kuro jedl.

Taja je itak spala medtem ko me ni bilo, ker če sm doma itak ne spi, zdej se pa na ležalniku z igračkami igra, samo se jih hitr naveliča. Ona bi, da se nekdo skoz z njo pogovarja, pol je pa srečna. Očitno bo taka čveka ko mami user posted image

Mama11 Tista reklama je za Evian, sm pozabla kuptuser posted image . Čeprov moja je že itak hiperaktivna, samo še rolerje ji kupm, pa mi bo ušla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
25.7.2009 12:10:55   
Kasija
izbira zdravnika   A ni tako, da te mora vzet tisti v katerem kraju živiš? To sicer ni vedno najboljša izbira, samo vsaj zdravnika ima otrok.

stanovanje Sva v rstni hiši z atrijem seveda user posted image . Prej sva bila v stanovanju 32m2 tako da sem zdaj navdušena!!! Predvsem atrija ne dam več user posted image

tea dobrodošlauser posted image

ležalnik ga tudi imam. je pa bolj ko nek stolček z lučkami in glasbo, tako da sem ga šele pred kratkim začekla uporabljat (ker notri nekako napol sedi, ni ravna podlaga). Večinoma je notri, ko kuham ali pospravljam v kuhinji, da me vidi.

andrejka 237 čestitke za poroko oz. za zaprositev user posted image

blue lepe fotke!

Punce - Pa mogoče v razmislek, čeprav mogoče pretiravam - ne dajat gor slikc od slečenih dojenčkov. Tole je javni forum in lahko kdorkoli pogleda, ne samo dobronamerne druge mamice. Pa ne zamerit, če katera meni drugače...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
25.7.2009 13:12:53   
maja1488

Vsem lep pozdrav!

Priprave so v polnem teku. Sicer nisva človeka, ki bi kaj komplicirala, ampak sva bolj neiznajdljiva. user posted image Zato sva že najela agencijo Glamur, ki nama bo pričarala čarobne trenutke!

Veselite se z mano. Lep pozdrav
Andreja

ČESTITKE!!!!

Dudi, upam, da se hitro konča in do bo vse ok. IZGINI PIKA RUMENA!!

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
25.7.2009 14:44:17   
Dudica1
MAJA hvala...upam da bo čimprej bolje,res se bojim da bi mogla dol ostat ali še huje da bi mi kaj šarili notr po očesu.

Nekaj švoh sem prebrala nazaj ker ne smem bit ta računalnikom in TV-jem user posted image (mam sončna očala gor)
andrejka_237 čestitke za zaroko...vse najlepše user posted image

blue dej prosim kr ti seznam obnovi ker si ne bom matrala oči,bom raje samo vsake tok časa kej napisalauser posted image ...prosimuser posted image

Razmišljam kam čmo it jutri pa nisem nekaj pametnega našla...kaj kaj greste??
Zaenkrat imam Idrijsko belo na seznamu...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
25.7.2009 15:02:03   
Anonimen
dudi: upam dase bo vse uštimalo in da boš šla v ponedeljek samo še domov in da ne boš dol ustalauser posted image user posted image user posted image user posted image

no jz sem bla pa v trgovini in sem zapravla cel kup dnarja sam sem pa kupila boga in poluser posted image user posted image user posted image

no je že ratal vroče se cela limamuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1423
25.7.2009 15:09:15   
Dudica1
no sonček,mogoče nam bo pa ratal na en sprehod...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
25.7.2009 15:12:07   
Anonimen
ja pr nas že kuruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katero ime izbrati za punčko?
t4sa

Katero ime se vam bolj dopade za punčko?

Neli (64%)

Evelin (36%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!