mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mama11 Dojenčki kao pijejo Evian, in so čist naspidirani, rolajo, plezajo... A to je reklama za ali proti pitju Eviana??? Tega so se gotovo spomnili ljudje brez otrok... IZVIRNO SPOROČILO: Majch hihi joj o zgagi me sploh ne razlagat. SEm misla, da bom umrla od tega. Sede sem spala, zaletaval se mi je od kisline, in nič ni pomagal. Zdaj vem zakaj Hmm, pri nas pa tale vraža ni veljala. Pri Tamari me je ful dajala, pa je imela malo več kot puhek, pri Juliji pa čisto nič od nič, pa se je rodila z 3 cm dolgimi laski. IZVIRNO SPOROČILO: tea Ali vaši otroci kaj pijejo? Zadnje 3 dni, ko je bilo vroče kot pri norcih, sem ji po flaški dajala vodo - je spila okoli 1 dcl vode na dan. Danes pa nič, ker ni potrebe. IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Eno vprašanje kar se tiče ležalnika za dojenčke... koliko časa je sploh uporaben, danes je namreč prišla reklama od BC in je notri ležalnik za 20€ (http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200724) . Jaz sem ga že hotla kupit, pa se mi je zdel 50€ in več čisto preveč... Zdaj pa ne vem...Alex ima danes 2 meseca ( juuu huuuu ) pa ne vem koliko časa bi ga sploh rabila Jaz sem ga pri starejši do 5-6 meseca, ko je splazila, pa ni hotela več biti notri. IZVIRNO SPOROČILO: andrejka_237 Sporočam veselo novico. Včeraj sem imela rojstni dan in dobila najlepše darilo. Moj dragi me je zaprosil! Ja, 17. 10. bova krstila najino zvezdico in rekla DA. Čestitke , veselim se s teboj! leda_, Cveka30, Zoja10, za spanje. Upam, da vam kmalu sledimo (sanja svinja o koruzi )
|