|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
24.7.2009 12:14:53   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tanja: Za Bežigradom so polegSavkovičeve še Rusova, ki je tud vredu, Savkovič, pa še ena, ki ne vem kako se piše. Maš pa najbližje Ramovševo, ki je drgač vZD Črnuče.

ja sam je vprašanje kok so še kej frej... da nimajo gužve s pacienti

Sej te morjo vzet. Gužva je itak povsod. Kaj nej otroke sami zdravimo?Sej plačujemo zavarovanje..

če ma full gužvo te ne vzame ampak preusmeri k drugi

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
24.7.2009 12:50:54   
lake
Mene je vzela brez problema, pomoje nimajo take gneča. Taja ma tud 4.8. cepljenje, ampak šele ob  14h.
Sva odspale eno kitico.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
24.7.2009 13:00:43   
FLASK_A
Ohoj. Tolk se javim, da vidite, da še dihamuser posted image

Zdejle DVDje pripravljam, da bo Jaka lahko kakšno lepo risanko pogledal na TVju...

Sem dva dni nazaj jedla mislije, pa kozarec mleka... In smo imeli rompompom cela dva dni, eno celo noč... Skratka ostajam pri malinovcu, kruhu in poli salamiuser posted image Nikol več, tako se je matrala revčka...

Katmat, ful luškana tale tvoja pikica!!!! Ati je pa čist zmatranuser posted image

Bazenček- mislim, da je Dudi objavila kopanje- tudi super! Kakšen velik bazen, kje si ga kupila?

Stanovanje- zdaj sva pri tastu, decembra se seliva v najino stanovanje (pritljičje v dvojčku). Ga je dobil od očeta, tako da imava veeeeelikoooo srečo, da nama ni treba za stanovanje dajat...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
24.7.2009 13:16:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Ohoj. Tolk se javim, da vidite, da še dihamuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
24.7.2009 13:17:32   
Blueeyes

Mene je vzela brez problema, pomoje nimajo take gneča. Taja ma tud 4.8. cepljenje, ampak šele ob  14h.
Sva odspale eno kitico.

pol se pa mogoče lahko kej zmenimo če je Tanja_ za stvar... jz pridem po cepljenju, vidve se pa že magar dobita.. pa gremo pol nekam kofetkat

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 24.7.2009 13:18:12 >

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
24.7.2009 13:19:13   
Tanja_
Tanja_ je za stvaruser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
24.7.2009 13:29:38   
Dudica1
ahoj
mam napotnico za okulistični pregled...mi je dala en kup številk da pokličem in sm poklicala na očesno kliniko in moram pridit ob 5h popoldne doluser posted image ...zdravnica nč ne ve kaj bi blo ker se nč ne vidi...v glavnem...zdaj ne vem kam naj tamala dva dam ker moj enmu pomaga in pride ob 7h user posted image ...ohhh kr neki no ful sm slabe volje in še strah me je kaj mi bojo nardil

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
24.7.2009 13:30:42   
Dudica1

Bazenček- mislim, da je Dudi objavila kopanje- tudi super! Kakšen velik bazen, kje si ga kupila?

v interšparu za bogih 19€...bil je pa 45€ redna cena mislim da...bil je enkrat v reklamiuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.7.2009 13:35:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

v interšparu za bogih 19€...bil je pa 45€ redna cena mislim da...bil je enkrat v reklamiuser posted image

zdej ga najbrž ni več ane...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.7.2009 13:37:03   
FLASK_A

ahoj
mam napotnico za okulistični pregled...mi je dala en kup številk da pokličem in sm poklicala na očesno kliniko in moram pridit ob 5h popoldne doluser posted image ...zdravnica nč ne ve kaj bi blo ker se nč ne vidi...v glavnem...zdaj ne vem kam naj tamala dva dam ker moj enmu pomaga in pride ob 7h user posted image ...ohhh kr neki no ful sm slabe volje in še strah me je kaj mi bojo nardil

joj, kar pogumno, pomoje bo samo pregled, nič hujšega.
itak bo vse vredu.
za mala dva je pa res smotano, kaj pa kakšne babice?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.7.2009 13:37:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Tanja_ je za stvaruser posted image

user posted image user posted image user posted image  kje pa pol živiš če si 5 min od ZD..lahko mi tud ZS pošlješ

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
24.7.2009 13:38:33   
Blueeyes

ahoj

vse bo ok... bomo mislile na tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.7.2009 13:39:21   
lake
tud jst sm za stvar.

Dudica
Kaj jih ne more noben pazit doma? Na očesni pa reč da maš malega doma, da te bojo takoj vzel.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
24.7.2009 13:43:43   
Dudica1

zdej ga najbrž ni več ane...

ej res ne vem...mal poklič al pa komu naroči naj ti gre pogledat...je pa res super ker je dost velik in glih taprav za mulce

Hvala vsem !

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
24.7.2009 13:44:56   
Dudica1

tud jst sm za stvar.

Dudica
Kaj jih ne more noben pazit doma? Na očesni pa reč da maš malega doma, da te bojo takoj vzel.

sm zdej zrihtala,večji bo šou že s kolegico iz vrtca in ga bo mela dokler jaz ali mož ne prideva domov...malega pa bo doma eden paziluser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
24.7.2009 13:46:00   
Blueeyes

tud jst sm za stvar.

Dudica

sm zdej zrihtala,večji bo šou že s kolegico iz vrtca in ga bo mela dokler jaz ali mož ne prideva domov...malega pa bo doma eden paziluser posted image

SUPER user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
24.7.2009 13:46:58   
Blueeyes
tud jst sm za stvar.

JUHEJ, POL SE 4.8. SPET VIDMO, PA BOMO MAL VOZIČKALE IN KOFETKALE

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.7.2009 13:49:13   
lake
Super da si zrihtala. Dobr oprav, pa upam da ni kej hujšega. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.7.2009 13:50:42   
Dudica1
ja tud jaz upam

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.7.2009 13:53:55   
meduzica
se par dni nisem logirala pa sem porabila zdej pol dneva (z vmesnimi prekinitvami jasno) da vse preberem

dudica: a je ta tvoj slabši vid, ko da bi imela packo sredi uča? ali se premika ali te moti če v temi gledaš proti svetlobi?
sem pa tudi jaz kake tedna pred porodom začela slabše videt, pa se je potem kak mesec po porodu vse poštimalo nazaj. Mam pa kr velik dioptrje sicer.

ful lepe slikice ste objavile user posted image user posted image user posted image sami čudoviti zmajčki .. pa ne spomnim se več kera je filmček objavila ... ampak mali(a) RES super kravce pase

mi žal kravic še ne smemo past ker se mali zvija nazaj (nam je pri prvem pregledu pediatrinja rekla) upam da zdej konec meseca nam dajo zeleno luč. Mali ful uživa na trebuščku (vem ker se prekršim vsaketolko in ga dam kupčka podret tako)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.7.2009 13:59:09   
Dudica1
meduzica moj vid je že skoz ok...nikol nobenih težav...zdaj pa kot da mam eno packo se mi zdi da bolj na notranji strani očesa...moti me samo ko kaj berem pa računalnik in tv...tko ko gledam ven pa kot da nič niuser posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.7.2009 14:02:09   
Blueeyes
EN SIMPATIČEN FILMČEK (le glejte kaj boste dajale pit svojim otročičkom - k mamo tko prisrčne Z-majčke):

user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.7.2009 14:06:15   
lake
Mislm da bom zamenjala vodo user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.7.2009 14:08:01   
Blueeyes

Mislm da bom zamenjala vodo user posted image

ZAKAJ??? a niso posrečeni... polni energije, živahni user posted image  user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.7.2009 14:08:01   
Anonimen
meduzica: moja se tud zvija nazaj, pa so mi tud neki govoril kaj vse morem narest ko pa sem rekla da noče spat drugače kot na trebuščku je pa bla P. čist tiho, zdej pa že ene 14 dni opažam da se mi ne zvija več tojk nazajuser posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kakšen mislite da je vzrok moževe ljubosumnosti?
cupacups

pomanjkanje samozavesti (25%)

slaba vest iz njegove strani (16%)

popolna kontrola nad vami (12%)

ker ste prevec seksi za ostale?? (20%)

razlika med leti (6%)

drugo (21%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!