Anonimen
|
z Oskarjem sva si danes privoščila štiri ure v Atlantisu! brez očka in Urbana! sem si zjutraj sčrpala mleko, da me ni skrbelo za malega, poklicala kolegico (in njeno hči) in tako sva dobila še družbo. nam je minilo prehitro! ko sem prišla domov, me je Urban seveda takoj zavohal in izpil vse kar se je nabralo ta čas. IZVIRNO SPOROČILO: Leela Luka je začel spati pri 3 letih. Prej pa bi lahko prištela na prste ene roke, če je prespal celo noč. Tak otrok kaj čem. Oskar je kakšen mesec ali dva pred drugim rojstnim dnevom začel spati vso noč,... po tem, ko smo mu ukinili čokoladno mleko ponoči . andrejka čestitke! za rojstni dan in zaroko! se veselim s teboj! jupi! leda_ čestitke za spanec! Mihec je pravi korenjaček! solate ne smeš jesti? zoja10, takšen nasmeh ti pa res polepša dan! cveka, fino, da imaš jedilnik pripravljen že za ves teden,... tako je bilo pri moji babici, si samo pogledal kateri dan je v tednu in vedel, kaj bo za kosilo (ponavadi je skuhala dve jedi in si lahko še izbiral,... zlata je bila!) pa še veš, kaj v trgovini kupiti! Papua, meni tudi nohti kar rastejo in rastejo! to je dobro, se mi zdi. drugače pa - punce, so kateri že začeli izpadati lasje? meni sicer še ne, a pričakujem zdaj zdaj tisti čas, ko začnejo po porodu lasje noro izpadati si boste takrat pustile dolge lase ali se postrigle? Evian, saj veste, kako se prebere nazaj, ne? Dudica, upam, da se tole rumeno pega da ostraniti?
|