|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
25.7.2009 16:58:37   
Anonimen
z Oskarjem sva si danes privoščila štiri ure v Atlantisu! brez očka in Urbana! sem si zjutraj sčrpala mleko, da me ni skrbelo za malega, poklicala kolegico (in njeno hči) in tako sva dobila še družbo. nam je minilo prehitro!
ko sem prišla domov, me je Urban seveda takoj zavohal in izpil vse kar se je nabralo ta čas.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Luka je začel spati pri 3 letih. Prej pa bi lahko prištela na prste ene roke, če je prespal celo noč. Tak otrok kaj čem.

Oskar je kakšen mesec ali dva pred drugim rojstnim dnevom začel spati vso noč,... po tem, ko smo mu ukinili čokoladno mleko ponočiuser posted image .

andrejka čestitke! za rojstni dan in zaroko! se veselim s teboj! jupi!user posted image

leda_ čestitke za spanec! Mihec je pravi korenjaček!user posted image
solate ne smeš jesti?

zoja10, takšen nasmeh ti pa res polepša dan!user posted image

cveka, fino, da imaš jedilnik pripravljen že za ves teden,... tako je bilo pri moji babici, si samo pogledal kateri dan je v tednu in vedel, kaj bo za kosilo (ponavadi je skuhala dve jedi in si lahko še izbiral,... zlata je bila!)
pa še veš, kaj v trgovini kupiti!

Papua, meni tudi nohti kar rastejo in rastejo! to je dobro, se mi zdi.
drugače pa - punce, so kateri že začeli izpadati lasje? meni sicer še ne, a pričakujem zdaj zdaj tisti čas, ko začnejo po porodu lasje noro izpadatiuser posted image  si boste takrat pustile dolge lase ali se postrigle?

Evian, saj veste, kako se prebere nazaj, ne?user posted image

Dudica, upam, da se tole rumeno pega da ostraniti?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
25.7.2009 17:04:20   
Anonimen
ker vidim, da ni nobene, bom še malo pobrskala po drugih forumih, potem pa kakšna urica z Urbanom in počitek,... se mi od utrujenosti kar megli pred očmiuser posted image  (in moj še pričakuje "pravljico za odrasle"????)
HB, da je Urban orto priden dojenček (vzamem nazaj občutke prvega meseca! ko se mi je zdel zelo zelo zahteven!)user posted image moj moj je, ga ne zamenjam za nič in nikogar!

in Oskar je tudi moj moj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
25.7.2009 19:33:56   
Dudica1
ktja baje ti izgine samo...vsaj tako so rekli...saj vid je iz včeraj do danes že boljši...včeraj na pregledu sem videla na desno oko samo 40%,danes pa že 80% tako da se izboljšujeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
25.7.2009 19:53:30   
Anonimen
super, Dudica, ker težave z očmi so zame nočna mora! naj se ti čim prej popravi!

sama nosim očala zaradi kratkovidnosti (na srečo ni kaj hujšega), moja sestra pa ima že od otroštva stalne težave z očmi,...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
25.7.2009 19:54:36   
Anonimen
otročka že spita?
ste lepo preživeli dan?

Oskar je ravnokar mrknil.
Urbana ima moj trenutno na čaju, ga bova tudi potem kar v posteljico položila, ko bo lačen, me bo že zahteval.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
25.7.2009 20:02:37   
zoja10
meni so lasje začeli noro izpadati, pa kr nevem kaj naj,..jih mam skoz v repu kar je verjetno še slabš kaj čem....kadarkoli se dotaknem las jih mam povsod pa tud drgače jih srečujem povsod okrog user posted image .....  pa že tko so bolj bogi...kdaj se pa to neha? po pleši? user posted image

zdej pa morm že it je Taja malo bolj zahtevna danes, pa oči tudi... komaj čakam da se starši vrnejo z dopusta da me mal razbremenijo....
grem rože zalivatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.7.2009 20:07:43   
Anonimen
zoja10, se bo umirilo tole izpadanje las,... pred koncem nosečnosti nam niso nič izpadali, zdaj pa morajo nadoknaditi z rastjo novih las in izpadanjem starih.

prejšnjo nosečnost mi je sestrična svetovala, naj se ne postrižem, ker s tem nič ne izboljšam zadeve (takrat sem imela res bolj dolge lase in sem jo upoštevala,... las je bilo res ogromno, a se mi ni toliko poznala izguba las kot njej, ki se je postriglauser posted image )  me pa samo zanima, kako je pri vas
imam mnogo krajše lase kot prvikrat, za zdaj kakšnega hudega izpadanja še nisem zasledila, a ga pričakujem kmalu.

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.7.2009 20:08:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

otročka že spita?
ste lepo preživeli dan?

Urbana ima moj trenutno na čaju, ga bova tudi potem kar v posteljico položila, ko bo lačen, me bo že zahteval.

ammm ravnokar sta oba otroka in mož v banjiuser posted image user posted image ...vsi trije in imajo se noro...cela kopalnica je že poplavljena user posted image pa samo da se imajo luštno.Zdaj grem pa Maja ven vzet pa zrihtat za spančkat potem pa mož še večjega spedena in potem končno MIR user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.7.2009 20:09:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

meni so lasje začeli noro izpadati

tudi meni...ko si jih umijem je polna banja...na elastiki prav tako in ko se češem je polna krtača...baje da je to rado po nosečnosti ja.Potem bo kmalu bolje

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
25.7.2009 20:10:48   
lake
No za nami je pa en lep popoldan, smo šli s taščo na kosilo, pol pa še na en sprehod do tortic. Je bil dobesedno sprehod, ker smo nameravali v gostilno kjer je zraven parkirni prostor, in nisem sabo vzela vozička, ampak samo lupinico, potem smo šli pa v center, in smo jo seveda mogli nost okol v lupinici, kar pa ni tko lahka zadeva. user posted image Ampak do tortic sm pa vseen pršla.

Vmez je itak ene tri ure spala, zdej pa gleda ko čuk, tko da pred enajsto ne pričakujem miru.

Zdej pa vem zakaj men tok lasje odpadajo, v nosečnosti so mi v celih devetih mesecih tok kot zdej v enem dnevu. Sicer jih mam itak mal preveč, ampak vseen plešasta pa nebi rada bla. Kdaj se pa to neha?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
25.7.2009 20:13:15   
Anonimen
kaj imate že vse otroke v postelji moji se šele odpravljajo spatuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
25.7.2009 20:17:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

otročka že spita?
ste lepo preživeli dan?

ammm ravnokar sta oba otroka in mož v banjiuser posted image user posted image ...vsi trije in imajo se noro...cela kopalnica je že poplavljena user posted image pa samo da se imajo luštno.Zdaj grem pa Maja ven vzet pa zrihtat za spančkat potem pa mož še večjega spedena in potem končno MIR user posted image

luštno! pa potem samo splakneš banjo in po tleh pobrišeš in imate še kopalnico čisto!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
25.7.2009 20:18:23   
Dudica1
evo Maj skopan,kopalnica še stoji user posted image ,dam ga spat in se vam pridružim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
25.7.2009 20:19:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

smo jo seveda mogli nost okol v lupinici, kar pa ni tko lahka zadeva. 

lake, še dobro, da je Taja bolj pri lahkih! si vsaj dve tortici potem pojedla?

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
25.7.2009 20:20:45   
lake
Ah kje moja nikol ne zaspi pred deseto, zdej ma hudo telovadbo v ležalniku.
-..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
25.7.2009 20:21:47   
Anonimen
cveka, pri nas je tale začetek spanja ob osmih postalo kar rutina, za katero upam, da bo trajala in trajala dokler ne bosta zrasla in se odselilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
25.7.2009 20:23:53   
lake
Ne sm pa eno veliko ledeno kavo z velik smetane, no da ne omenimn prej obilnega kosila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
25.7.2009 20:30:57   
Dudica1
nas je tud rutina pri večjemu da gre kmal po 19h uri spat zarad vrtca zjutraj,mali pa gre tam okrog 20h ponavadi,moram ga uvajat n kaj prej da bosta šla hkrati,bo dalj časa mir zvečer in več časa za najuuser posted image
Drugače pa je maj prespal danes celo noč od 20h pa do 6h zjutraj user posted image user posted image user posted image ,upam da nadaljuje tako po starejšemu bratcu.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
25.7.2009 20:31:07   
Anonimen
tudi jaz bi eno ledeno kavo, prosim,...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
25.7.2009 20:33:26   
Anonimen
Dudica čestitke za Majevo nočno spanje! Bo šel zdaj kmalu v svojo sobico, ne?

Pa čimbolj koristno izkoristita večerni čas!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
25.7.2009 20:38:24   
KatMat
user posted image

Danes je Tija pozirala kot prava in velika manikenka. Za posladek samo en utrinek z današnjega dne. Več pa v prihodnjih dneh...... LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
25.7.2009 20:41:18   
lake
user posted image

Evo ena ledena kava zate K.tja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
25.7.2009 20:41:53   
Anonimen
KatMat, čuuuudoooviiiitaaa slikica, Tija pa še bolj!
Ste bili pri fotografu?????

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
25.7.2009 20:42:34   
Anonimen
hvala, lake, jo bom prec spila!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
25.7.2009 20:48:31   
lake
KatMat: Ful lušna slikica, a je za na osebno? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poštnina
nada56

Raje plačate poštnino za paket posebej ali, da je vracunana v ceno .

Raje placam posebej, da vidim koliko kaj stane. (19%)

Raje plačam vse naenkrat in le cakam svojo pošiljko (73%)

Vseeno mi je (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!