Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in ni nobene tle gor, no midva sva dobila poročne prstane, so ravno takšni kot sva želela, tudi za njega imava že vse, jaz pa grem danes na probo in bom potem dala še par slikic v album, še malo pa bo avgust.Lep pozdrav vsem.
... no sicer pa še samo jutri, potem pa imam 4 dni prosto da napišem malo diplomske in potem grem konec tedna s svojimi družicami za dve nočitvi na morje! juhej:) ga bomo malo špičle in se pripravljale na poroko:)
. Jaz tud sama delam vabila, že več kot mesec in prve bomo danes zvečer končno sestavili. Upam, ker je že res čas da se začnejo nositi. So res lepa in taka kot sem želela ampak to je toliko dela noter da res ne vem če se splača. Poleg tega sem imela smolo da nisem vse dobila tu ampak sem mogla iti v Gradz po določene stvari in pa skoraj po celi Sloveniji da sem dobila vse kar rabim. Ampak upam da se je splačalo in da jim bodo všeč. Bom dala v galerijo ko bo končano. Imam pa tudi za zahvale že vse doma, pa naprsne bomo tud delalali, tu čakam sam še na neke rožice, za konfete pa imam tudi že vse razen bonbončkov. Tako da bomo imeli doma celo manufakturo
:)
Kakšno barvno kombinacijo bosta imela? Sta se usklajevala, ali je tvoj dragi kar sam spontano vse to nabavil?
Čeprav tudi free style varijanta ni slaba - hitreje steče... Bova še videla!