Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Midva imava 12.9!

dam zašit obleko, bo enak kot ženin pa bomo z oblačili gotovi. Vabila sva raznosla, zdaj pa se ravno lotujem izdelave zahval, konfetov in škatlic za pecivo, ter ostale dekoracije. Prejšnji teden sva še skočila v avstrijo malo po nakupih in tam sem deobila še visoke vaze za dekoracijo gostišča ali šotora, kar ne morem se odločit kje bi raje imeli saj sva zdaj še odkrila - kot sem prvotno želela, da bi bilo vse skupaj pod šotorom vendar me malo skrbi zaradi vremena. Saj nevem kako bi bilo pod šotorom v dežju, zato vas vse prosim za nasvet, če ste to izkusile na lastni koži? Tudi na prvem pomerjanju obleke sem že bila, sedaj je še lepša kot prej, pa nakit ki sem ga kupila fajn zraven paše. Še malo pa bo avgust in moj dan. Vsem želim lepe priprave.
upam da se ti vse uredi. Žal ti ne znam svetovati ker ne vem kako obsežni so posegi. Jaz osebno bi, če bi bilo vse o.k. v roku 14 dni, šla verjetno pred poroko, da bi lahko po poroki mirno začela delati na otročičku. Upam da se ti vse uredi in držim pesti da bi bilo vse vredu. Ampak enkrat je treba urediti in mogoče je boljše prej kot kasneje. 50 dni je pa dovolj da se postaviš nazaj na noge.
Nič, bom morala nekomu reči, pa bo!
...
!
.. tako da jaz mislim da se lepo to reže od zgoraj! Če je v kuhinji kar lepo ne raztavijo na tri ali štiri (kolikor je pač nadstropij) navadne torte ter jih klasično režejo da gre hitreje in lažje..