|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
4.8.2009 21:41:46   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

a ni full smešno da kolk pozornosti naklonjamo torti potem je pa skor noben ne opazi ali pohvali:) jaz še nisem doživela da bi kdo kje torto hvalil.. okus ja, ampak obliko pa ne:) me se pa tok trudimo pa rihtamo:)


Martinčka, pri nas doma je pa drugače... user posted image Od vsake poroke je prvo vprašanje: ali je imela lepo obleko?, sledi pa: kaj pa torta? Pa se reče: čokoladna v obliki... Od zgoraj je bilo, po bokih pa... Žal nikoli nihče ne reče kako se jo reže... user posted image user posted image

Ti se kar smej! Vsak ples je ob nasmejanih plesalcih veliko lepši! Pa naj te user posted image kar fajn zavrti!


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Poroka 2009
5.8.2009 9:24:27   
total
Pozdravljena ŠE prisotne nevestice...jaz sem nazaj iz morja,imeli smo se čudovito....user posted image ,že komaj čakam september da gremo spet.
Danes je pa točno 1. mesec do moje poroke...iiiiii kuk čas bežiuser posted image . Vse že skoraj imava urejeno,sam malenkosti so ostale. Pa za frizuro študiram......ne vem kaj bom melauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidim,da nas je zelo malo ostalo in naše gospe so pozabile na nasuser posted image ..no razen Žana taja nas še pogleda in nam,da kakšen nasvet.

V glavnem,da nam bo lepo.......uživajteuser posted image


< Sporočilo je popravil total -- 5.8.2009 9:25:06 >


_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   RE: Poroka 2009
5.8.2009 10:03:08   
Martinčka
heja total... mah ja veš kako je k so ravno poročene, majo bolj mal časa sedaj za ta forum... nekatere so verjetno tudi na poročnih potovanjih in druge si uštimavajo dokumente ipd... sej se bodo še kaj oglasile:)

njumi ja pri nas je tudi vprašanje obleka potem pa večerja-kakšna je bila hrana in glasbena skupina.. no torte si pa res noben ne vzame nihče k srcu... čeprav midva imava zelo mešano poroko in bodo iz cele slovenije in iz tujine svatje ter možno da imajo kje takšno navado kot pri vas da imajo tudi torto pod drognogledom:) bomo videli..

danes greva iz našega konca na primorsko dva vabila nest... ne morm verjet da greva samo za to na primorsko!? user posted image   ampak dober bova imela en popoldanski izletek oz. izleeeetuser posted image

sedaj pa je čas da se v roke vzamem pa diplomo napišem do konca... zdajle si mizo prestavim v drugo sobo da bom mela čisti mir pa gremo na delo:)




(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   RE: Poroka 2009
5.8.2009 10:18:13   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

a se ti mudi kaj ??? heheh....   takrat ko je prosti dan, se lahko poročiš...v ljubljani so dnevi za poroko sreda in sobota ( p apomoje petek tudi ).   greš z osebno na upravno enoto in poveš svoje želje, pa ti sami pol povedo kdaj je možno....

drgač je pa obred v lj tam ene 15 minut, da in da, podpišeš in šampanjec spodaj v restavraciji. in če nečeš nič drugega več je to to...

Thanks pupe za odgovore  user posted image Ma, ne vem, če se mudi, samo ker mislim itak zamenjati priimek, se mi zdi dobra priložnost. Aja, mudi se pa v smislu, da mora biti poroka poleti (imam nek razlog, zakaj...)
Drugače pa ne, da nočem nič več, samo nimava denarja konkretno za ta namen. Bova dala kar nekaj tistoč evrov za shranjevanje izvornih celic in zelo verjetno porod v tujini ... za ostale stvari pa bova z denarjem totalno "na kratko" ... tako da ... pač, prioritete v življenju user posted image
Srečno še 1x vsem user posted image
Bom poročala, če se bo kaj zgodilo user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 5.8.2009 10:22:10 >

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
   RE: Poroka 2009
5.8.2009 22:39:33   
Njumi
giotti - srečno!

_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   RE: Poroka 2009
5.8.2009 22:59:42   
lottyka
Dva dni me ni gor, pa nastane že kar nekaj za prebrat user posted image .

Kar se tiče torte bova midva imela to eno na drugi, da se ne vidi podstavkov. Kot je meni znano dajo noter palčke, potem pa pride naslednje nadstropje gor. Pomoje pa začneš pri vrhnji in ko se ta zreže se odstrani postavek in nadaljuje enega spodaj. Meni je važno kako zgleda, ko je cela. Na krožniku pa je itak važen okus ne pa to ali je obliv po celi ali ga kot manjka. Moje mnenje.

Drugače pa sva bila midva zaposlena s talanjem vabil. So bili vsi navdušeni, sploh nad imeni gor, ker je res izpadlo tako osebno. Vse daljše imava že obletane, samo še bližnji so ostali, ti bodo pa še malo počakali. Ta vikend greva v Bosno na poroko in komaj čakam da vidim to tako opevano bosansko poroko user posted image , pa še po 14 letih bo to spet ena poroka. Naslednji vikend pa greva končno malo riti v morje namočit. Komaj čakam, je bilo kar naporno zadnje čase.

Zdele pa se intenzivno ukvarjam z izbiro hotela v Egiptu, za potovanje. Se kar ne morem odločit. Toliko lepih hotelov, pa vsakemu nekaj manjka, rada bi pa res enega fenomenalnega našla. Ampak se bo treba odločit. Še dobro da sem najdla eno res dobro agentko, ki me še prenaša po vseh cincanjih, sem se že vsaj 10x premislila kam in kako user posted image . Ampak se vedno vračam k enemu in istemu in ga bom verjetno kar rezervirala. Komaj čakam 14 dni izležavanja na plaži in ob bazenu, pa da imava cel ljubi dan čas en za drugega user posted image , potem pa mogoče nazaj pridemo že 3-je user posted image .

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
   RE: Poroka 2009
6.8.2009 10:19:02   
Njumi
lottyka - pridne smo, ni kaj! user posted image

joj - jaz bom torto malo pozabila... ko bo spet (in zares) na vrsti bom vse izprašala in se potem odločila... Za kakšne okuse pa ste se ve odločile? Midva razmišljava čokoladnega in sadnega, čeprav jaz bi najraje, da ima torta en okus - za ostale je pecivo, a ni tako?

No, javite, kako se kaj imate. In uživajmo!

Martinčka in lottyka - user posted image Še sonček in morje vam bosta pomagala! user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
   RE: Poroka 2009
6.8.2009 10:25:44   
Martinčka
giotti srečno! tudi midva bova ko bova imela otročeka dala za izvorne dinarčke ker se mi zdi to precej pametno! oziroma zdaj že mami govori da nama bo to podarila:) haha.. ker drugače imamo v navadi da babica kupi kakšno zapestnico ali kaj takšnega kar ostane otročku v spomin, ampak ona pa zdaj govori da bo namesto zapestnice otročeku to podarila.. hihi.. bomo vidli..

lottyka jaz sem bila že 3x v egiptu:) seveda boste prišli trije nazaj:) tako kot tudi mi:) upam:) potem se bova pa spet srečevali tam pri kakšnih Junijkah 2010user posted image ... uf sje bi blo luštno.. prvega maja bi šla še cela okrogla malo v toskano, potem pa junija met bebiko:) juhej...

meni se taaako ne lubi pisat diplomskeuser posted image .... a ma katera kakšen s.p. ali d.o.o. da ji lahka pošljem anketo?user posted image
nikakor ne morem dobiti še 11 anketuser posted image  in to me bo kr pokončalo ker zaradi tega ne morem zaključit diplomske:(... tako da če lahko katera kaj pomaga naj sporoči:)

midva sva bila včeraj na primorskem tako da sva tisti konec obdelala z vabili.. so tudi bili vsi full navdušeni nad vabili in tudi so bili prijetno presenečni ker sva osebno prinesla vabila.. tako da sva se imela precej lepo kljub dolgi vožnji...

danes sem mela full grozne sanje o poroki... tako da ko tole diplomo uredim vem kaj bom prvo šla delat.. risat pozicijo stolov na poroki na obredu ker je bilo v sanjah taaako grozno da te kap:) haha...

pozdravček vsem!

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
   RE: Poroka 2009
6.8.2009 16:06:09   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

zdaj že mami govori da nama bo to podarila:) haha.. ker drugače imamo v navadi da babica kupi kakšno zapestnico ali kaj takšnega kar ostane otročku v spomin, ampak ona pa zdaj govori da bo namesto zapestnice otročeku to podarila.. hihi.. bomo vidli..


midva sva bila včeraj na primorskem tako da sva tisti konec obdelala z vabili.. so tudi bili vsi full navdušeni nad vabili in tudi so bili prijetno presenečni ker sva osebno prinesla vabila.. tako da sva se imela precej lepo kljub dolgi vožnji...

danes sem mela full grozne sanje o poroki... tako da ko tole diplomo uredim vem kaj bom prvo šla delat.. risat pozicijo stolov na poroki na obredu ker je bilo v sanjah taaako grozno da te kap:) haha...

pozdravček vsem!



Hej pupica! user posted image tvoja mami - pametna ideja in res otroku lahko koristi. Tako naprej!

Glede sanj - preden sem imela prvo probo sem sanjala, da je obleka prišla fuuuuullllllll grozna - jokala sem dva tedna. user posted image Valjda - obleka je carska in zdaj je na vrsti jedilnik: torej sanjam kako bo vsega premalo in gostom nič ne bo všeč... Z torto se pa sekiram v realu... user posted image Kar hočem reči je: pri takih stvareh se ZMERAJ sanja obratno - nekaj te muči, pa še po noči preganja... user posted image

V glavnem bo vse super! Sto procentov! user posted image

No, nevestice-bodoče mamice, ko boste tam pri Junijkah, ne pozabit na nas! Srečno prav vsaki! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   RE: Poroka 2009
7.8.2009 14:49:37   
Martinčka
no danes sem mela pa sanje ki jih ne morem pozabit.. zbudila sem se in so mi šle kr slze po licih ker kaj tako groznega.. prav zelo v živo sem sanjala da je moj predragi umrl za eno boleznijo.... skratka ne bom sanj kaj dosti opisovala ker sem res v sanjah doživela svoje najhujše nočne more kar jih obstaja.. in danes ubogam mojega dragega kar koli mi reče in ga stisnem vsakič k pride mimo... ma ne no grozne sanje!!!  ker sem že recimo sanjala da ga je napadel morski pes in sem se pač zbudila in se k njemu stisnila in nazaj zaspala.. sam te sanje danes so bile pa tako žive da je to nekaj neverjetnega.. in sploh ne morem pozabit teh groznih prizorovuser posted image user posted image user posted image ...

ah dost o sanjah... midva sva bila včeraj drugič na plesnih in je blo prav fino.. že imamo malo plesa sestavljenega.. sa zdaj me mika da bi pesem spremenila. a pozna katera kero res lepo pesem za angleški valček???

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   RE: Poroka 2009
7.8.2009 16:30:41   
Njumi
Martinčka, sonček, user posted image Saj veš, da vse bo dobro!

Pa, seveda, pesem za valček tudi pri meni dobrodošla... user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
   RE: Poroka 2009
8.8.2009 19:37:48   
Martinčka
njumiuser posted image ...
jaz mislim da bova imela kar od elvisa Cant help falling in love... je ravno pravi takt za angleški ples in še ni dolga kar nama je res pomembno:) tako da mislim da bo ta ok.. vmes imava tri figurce med valčkom z obrati in podobno.. drugače pa klasika... dunajski nama je pa preveč dolgočasen...

danes sem šla k šiviliji tako da sem se zmenila za družice... bo kar zanimivo.... družice mam razmetane po celi sloveniji od krasa do nas in bo kr naporno za šivilijo ker se bo mogla malo prilagajat za probe... mah bo že...

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
   RE: Poroka 2009
8.8.2009 22:31:20   
ŽanaTaja
Total - veš da jaz kar tako ne morem na vas pozabit...se veselim z vami, ker vem, da vas čaka tisot najlepše....

Martinčka -kakšna anketa pa je to??? Moj ima D.o.o. pa če ti lahko kako pomagava ti bova z veseljem....sam da bo tvoja diplomska napisana.....

V glavnem lepe priprave pa se še kaj javim....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   RE: Poroka 2009
8.8.2009 23:37:49   
soraia
hello nevestice,

meni vas je tako lepo brat in se veselit z vami, ker ste res super in vam želim res lep poročni dan!

Martinčka
vse bo dobro in ne se sekirat glede sanj!

In zdaj se pa že bližajo vaši dnevi!

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   RE: Poroka 2009
8.8.2009 23:59:46   
Njumi
soraia - pa daj se malo vključi: kako sta vidva rezala torto in kakšno sta imela?
(oblubim - dost o torti user posted image )

Martinčka - kakšne obleke si dala delat za družice? In koliko družic boš imela, princeska? user posted image (Pa, da veš, da nisi sama - tudi jaz sem danes imela grozne sanje o user posted image - ampak, kot je napisala soraia: ne se sekirat! Veliko user posted image user posted image user posted image in bo VSE NAJBOLJE!) user posted image za lahko noč! user posted image

total - a se spomniš, ko si tam maja enkrat pisala, da bo 'tvoj' september kmalu? Takrat sem se jaz pridružila, zato se spomnim... user posted image Veš, september je že skoraj tu - moj bo čez en mesec in 3 dni! user posted image Skoraj še ne dojemam... user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   RE: Poroka 2009
9.8.2009 8:17:59   
ŽanaTaja
Njumi - rezanje torte????? Midva sva najin prvi kos vrezala spodaj, ker je men ta čokoladna daleč najbolša....
Pol so jo pa oni začeli rezat od tamalega dela torte dol....ko so zgornji del razrezali, so umaknili skrita stojala in so šli na sredinski sel...in tako so prišli do spodnjega, čokoladnega in ker je bil največji in ker so one vse pojedl, nama je čist mičken košček ostal....

Tko da men se okol tega rezanja torte ni nič zdelo sporno, itak je glavno da ko jo pripeljejo, da je lepa, pol ko se pa 1x reže pa je men bilo čisto vseeno kako....

Njumi, tudi to be, nič se  ne obremenjevat, naroči torto takšno kot ti je najbolj všeč in tvoj dan bo popolnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   RE: Poroka 2009
9.8.2009 10:47:34   
Martinčka
ŽanaTaja nič se nisi tukaj pohvalilauser posted image  jaz bi se povsod tako da bi vsi vedliuser posted image ... no potem tudi jaz ne bom nič reklauser posted image .
drugače pa za anketo.. a mi pošlješ tvoj meil na zs pa ti jo pošljem? sej je zoprna anketa sam meni jih še toooliko manjka da ne vem kaj najuser posted image ... sprašuje pa kdaj se je podjetje ustanovilo, kakšna znanja so bila prisotna takrat, če veš katere napake se najpogosteje pojavaljajo pri podjetnikih v zvezi z davki.. 3 minutke so potrebne no... bi prosim lahko???

njumiuser posted image .. ti si tut tak sončekuser posted image ... jooj moje družice:)ena mala vojska..sam bodo pa slikice fine:) hihi.. jaz imam 4 družice stare od 7-10 let, 1 družico 11 let, ter tri od 24-26 let... ena je nosečka:)   skratka moje in njegove sestrične in moje najboljše prijateljice.. veliko nas bo... ampak ta male bodo tako hodile po dve skupaj, tako da ne bo preveč vsega... dala sem jim pa delat oblekice, in sicer ta majhne imajo zlate oblekice in rdeče mašnjice ter nabrane rokavčke, ta velike pa rdeče oblekice z zlato mašnjico ter ozkimi trakci. vse ta male imajo velike mašnje zadaj na hrbtu, ta velike pa mašnjo pod oprsjem... pa spodaj faajn na ven ter spodaj gleda ven til... Bom pa vidla kako bo izpadlo to... zaenkrat sem optimistuser posted image

ta teden pa upam da dobim vrečke za riž.. sem naročila drobne organza vrečke v zlati barvi da bom rižek dala vsakemu noter in komaj čakam da jih dobim. pa metuljčke za sedežni red tui pričakujem ta teden... ahjej.. še malo punce, še malo pa bomo gospe... ravno danes zjutri se moj zbudi in prvo kar mi reče je, "hej da boš rezervirala smučanje pod nov priimek" .. hihi.. in res moram popravit ker je rezervacija narejena na moj dekliški priimek:) hihi.. sva se prav nasmejalauser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
   RE: Poroka 2009
9.8.2009 14:26:41   
Njumi
ŽanaTaja - hvala! Saj bom nehala se obremenjevat in poskrbela, da si četrtino zgornjega nadstripja odreževa zase (jaz sem bolj sladke sorte), pol pa naj si sami rihtajo... user posted image Pri nama bo torta 'prisotna' od začetka, kot 'časta gostja' ob najini mizi. Pa še user posted image zate!

Martinčka - komaj čakam na slike! To bo čisto pravljična poroka! user posted image Pa glede priimka - začni že vaditi, da se boš prav podpisala! user posted image Bosta imela priimek user posted image ?

Kaj pa ostale?

Lepo vas pozdravljam! user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
   RE: Poroka 2009
9.8.2009 16:28:19   
Martinčka
njumi pravljična bo samo če bo lepo vreme da bomo lahko zunaj, sicer bo pa bolj klasična v dvorani... bomo videli.. slike vsekakor dobite! tudi toje upam da vidimo!!! kar od vseh no.. jaz taakooo rada gledam slike od porok da joj... doma imam knjige od Colin Cowie-ja in meni je najljubša njegova "Extraordinary weddings" ... svetovna in res ti da veliko idej.. malo drugačnih idej sicer ampak so pa uau vse poroke noter...

jaz bom imela potem njegov priimek, vendar bom pa v službi uporabljala oba ker je naše družinsko podjetje in bi rada da ostane pod našim priimkom.
pa ve?

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   RE: Poroka 2009
9.8.2009 17:06:48   
Njumi
Martinčka - v vsakem primeru! Pa itak, da bo sonce! Vsako soboto v septembru. Sploh ne dvomim!

Jaz bom imela oba priimka z vezajem vmes, tako, da se držita, navežeta. Drugače, s časom, bom verjetno začela uporabljati samo enega... user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
   RE: Poroka 2009
10.8.2009 8:28:39   
Martinčka
Njumi pa ti niso kaj komplčicirali za vezaj? Ker to bi naj bil po njihovo čist drug priimek!?
jaz sem želela imeti samo prvo črko svojega dekliškega priimka... in če sem npr mojca lopatec in bi imela moža s priimkom smreka, bi bila Mojca L. Smreka..
pa ne dovolijo! bi se morala potem preimenovati v Mojca L. da bi lahko to nardili. brezveze komplicirajo.. tako da ja, zdaj bo uradni priimek samo njegov!

danes pa spet v službi:(
včeraj sem precej nardila za diplomsko pa še ne morte vrjet, laufat sem šla zvečer:) haha.. upam da bom danes tudi šla pa da bom tudi danes nardila velik diplomske:) haha..

uspešen začetek tedna pupe!user posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
   RE: Poroka 2009
10.8.2009 17:25:01   
Njumi
Martinčka - zakaj si se pustila zakomplicirati? Saj, da si ne boš mislila - midva sva 4x bila pri matičarki, je tudi ona imela kaj za povedat glede vezaja... Samo, to je moj priimek in me prav nič ne moti, da mora ona parkrat ne-vem-koga poklicati in se prepričati, da je to ne samo možno ampak celo user posted image dovoljeno! V večini držav, ki jih poznam, se priimke veže z vezajem - nepovezani sta lahko imeni (npr. Mojca Katja Lopata). Kako bi to potem izgledalo: Mojca Katja Lopata Smreka? In bi mi potem kje na meji rekli: gospa, koliko vas je? user posted image

Enako je za kratico! Če bi bila rada Mojca. L. Smreka, pojdita še enkrat k matičarki/ju in naj prepiše protokol. Saj ni nič takega...

Srečno sonček! user posted image


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
   RE: Poroka 2009
10.8.2009 17:46:32   
Njumi
Martinčka - pa še eno. Saj SE s sklenitvijo zakonske zveze preimenuješ. In če lahko spremeniš ime (npr. s Tinčka Lopata na Tina Lopata) potem enako velja za priimek. Samo ne se pustit prepričat!

< Sporočilo je popravil Njumi -- 10.8.2009 17:48:19 >


_____________________________

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   RE: Poroka 2009
11.8.2009 10:55:11   
Martinčka
Ja sam veš v čem je potem problem.. povsod kjer bi me vprašali za ime bi morala recimo potem rečt Mojca L. in ne samo Mojca... če si pa spremenim priimek v L.Smreka pa nimava z mojim pravnomočno enakega priimka ker bi on bil samo Smreka.  Tako da sem se določila da bo kar tako v easy:)

včeraj sva napakirala vse rižeke da imava že pripravljene vrečke z rižeki.. danes pa sem dobila metuljčke za sedežne rede in so res cartasti tako da komaj čakam kako bo vse skupaj izgledalo ko bo na mizah urejeno kot je treba...  

včeraj sem bila pri kozmetičarki na čisščenju obraza in sem se kar še dvakrat do poroke naročila:) haha.. da me ja slučajno kaj ne preseneti  zadnje dni ko bom živčna:) tako da imam eno nego še 24.8. in potem še eno 8.9. Uf potem 19.9. je pa taako ohcetuser posted image .. haha kako gre hitro...
ma jst prej nikol nisem mela problemov s kožo.. sedaj pa ma že tri mesce kar nekaj problemčkov... jaz sem sicer bila vedno veliko na soncu in v morju letos pa ni časa, in se mi to na koži zelo pozna! pa še lani sem nehala jemat Kontracepcijske in je to še dodaten minus za kožo ker se bojde čisti še leto po nehanju.. ojej:(.. ampak bo že.. sem se oborožila s kozmetičarko:) hahauser posted image

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   RE: Poroka 2009
11.8.2009 23:07:00   
lottyka
Prav lep pozdrav vsem,

Kako ste pridne. Jaz moram reči da so me sanje zapustile user posted image hvalabogu nič več ne sanjam o katastrofah ki bi lahko bile. Na jaz sem bila ta vikend v Bosni na poroki in moram reči da je bilo zelo lepo, predvsem pa drugačno. Sploh ni podobno našim porokam, pol manj komplicirajo, sicer pa pri 400 ljudi kaj veliko niti ne moreš user posted image .

Imam pa prav problem izbrati pesem za otvoritveni ples. Vedno sem imela v mislih da bom imela od Dirty Dancing - Time of my life, sedaj pa mi je padlo v vodo, kajti v moji obleki mi to izgleda prav smešno, tako da ali se preoblečem, kar mi ne diši ali pa najdem drugo pesem. Zdele 17. nadaljujeva  s plesnimi in jo bom že rabla, jaz pa v čisti temi. Tako da če katera pozna kakšen res lepo pesem za angleški valček se prav priporočam.

Imam pa eno vprašanje za že poročene, namreč sedaj sem začela razmišljati kdaj imaš vlečko spuščeno in kdaj speto user posted image ??? Lepo mi je če je na obredu spuščena, ampak potem ko greš pa ven, pa jo je pomoje imeti fajn speto, da ne vlečeš vse za sabo ali pa da ti jo kdo drži, kar pa si spet omejen pa še čudno zgleda. Zdele na poroki ko sem bila, so ji jo držali in moram reči da je prav smešno zgledalo, no vsaj meni. Ne vem pa če imaš dovolj časa da jo skoz daješ gor pa dol. Mogoče kompliciram ampak nekako si ne predstavljam kako in kaj z njo. Kako ste mele ve to?

Za priimek pa bom jaz imela samo njegovega. Jaz bi sicer imela oba ampak se moj ne strinja. Njegovemu argumentu da se družina pač isto piše težko ugovarjam ker se sama tudi v večini s tem strinjam, edino kar mi bo težko kar pustiti priimek ki sem ga imela do sedaj. Nekako si ne predstavljam kako bo, ko me bo kdo poklical po novem priimku, se pomoje ne bom niti obrnila user posted image , no vsaj na začetku ne.

Drugače pa imam jaz 3 odrasle družice. Punčke nimam nobene v sorodstvu, ker so sami fantje, tako da bo prstan nosil od mojga nečak, 4 leta star. In ker sta obe priči moški, sem si zaželela da imam zraven kakšne ženske in tako bodo zraven 3 moje prijateljice. Mi je pa prav fajn, ker so veliko bolj vključene v priprave, pa še slike bodo pomoje zelo lepe. Komaj čakam da jih vidim v obleki. Konec avgusta se začnejo šivat.

Drugače pa zdele stvari malo mirujejo. Še ta vikend greva na morje, potem pa spet veselo s pripravami dalje. Uff, čas tako teče, nama pa manjka še kar veliko stvari. Bo treba pospešeno v akcijo, se bo kar kadilo za mano user posted image , en dan v avto, pa v ljubljano naročit prstane, v kamnik se dokončno zmenit za rože, se zmeniti za torto, najti še harmonikaša,... Sploh ne bom naštevala dalje, ker me je kar malo panika zajela. A sem rekla da so se sanje nehale - Mam občutek da se bodo še danes vrnile user posted image .Upam, da ste ve že bolj pri  koncu s pripravami. Koliko pa vam kaj manjka?  Čeprav imava že sloraj vse izbrano je treba še vse se dokončno zmenit. No ja vsaj polovica gostov je že povabljena user posted image .


ŽanaTaja čestitke!

Njumi, se pa strinjam z Žanatajo. Ti jo boš samo zarezala oz. si odrezala en kos. Naprej pa jo bodo drugi rezali. Kako jo bodo narezali je na njih da se znajdejo verjemi, da takrat ne boš imela pomoje časa gledat kako jo režejo in jim razlagat. Vsaj moje mnenje je da ne glede na to kakšna bo, jo bodo dali na kose in na krožnike. Jaz se s tem ne bi obremenjevala, ker verjetno tvoja torta ne bo prva, ki jo bodo postregli. Drugače pa je najlažje razrezati tako ki ima samo eno nadstropje. Je pač po širini večja oz. že kar velikanska. Sem videla že eno tako v obliki dveh src.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?