sams
|
Ojla klepetuljice, sem končno malo zaspala popoldan....vsi trije smo, kako je to meni lepo . Samo sem se zbudila v oblici vode-moj pot. Jaz in mali sva budna, še drnjoha... tejči77, oh ta tvoja mama!!!! Katastrofa! Pa tudi boga si glede 1. poroda, se mi prav smiliš. In sem hotela komentirati, da tudi moj ni preveč prijazen zadnje čase, ko kaj pojamram glede npr. vročine. Čeprav sem zeeelo neobremenjena in nimam nobenih težav in sem v rožicah, boh ne daj, da mu kaj potožim (npr. zdej glede te vročine), je takoj frka. Da kakšna sem, da me vsaka malensost uniči kerala, midva sva se pa v petek poskusno šla kopat v KP plažo. Prvič v življenju!!! Sej je pasalo! Ampak nekaj me pa razjezi ko sto !!!! Ob uri, ko sva midva že šla (okoli 10), so nekatere "pridne" mamice šele prihajale s svojimi dojenčki!!! Pa to ni nobena ura za hodit na plažo s takimi majhnimi. OK, v KP plaži je še OK, ker je dosti borovcev, ampak ko jih vidim kje brez senčnikov ali kaj takega pa mi dvigne pritisk. Zadnjič okoli 11h je na največjem soncu en očka hotel umiriti dojenčka, ki je ful jokal in moj si ni mogel kaj in mu je rekel, da joče zato, ker mu je prevroče (da ne govorim o tem, da je bil preveč oblečen)... Ali pa, pazite to: smo videli eno mamico zdej poleti, ki je na vozičku imela spodaj eno fajn toplo DEKICO in gor je bil en na pol skuhan dojenček!!!! Mislim..... Miska, me prav zanima, kako bo s tvojim odhodom v LJ! Sem poslala sms Flori, da vidimo, kaj je. Po mojem pa bodo tudi od Sanikee kmalu kakšne novičke . Pri nas je ravnokar bila nevihta: v skupnem trajanju celih 5 sekund!!!!!!!
|