mimi30
|
evo, Špela je že šla nazaj počivat ....tudi pri nas je bilo ponoči kar pestro....Nejc je parkrat klical za vodico, jokal v sanjah, vdaril se je z glavo v zid , tam ko mora bit glava je vse obloženo samo kaj, ko se kontra obrne, ati porihtal vse primere ....Špela je že nekje okol 24h prišla k meni spat in se je ponoči nekaj premetavala, 100xjedla,..zjutraj so se pa vsi hitro vstali, ob 7:30 sem vprašala kolk je ura in so bili že vsi budni (špela se je že nekje eno uro sukala po postelji, brcala z nogicami, mahala z rokicami in čebljala) razen mene . ulla, če imaš takšno možnost jo kar izkoristi....tole je ful težko dobit, ker verjetno delodajalec rabi pol še enega, ki bi delal od 2h do 6h, sploh če gre za kakšne proizvodne linije....kako je pa s sobotami in nedeljami?....in po zakonu lahk delaš skoz samo ponoči ....no, kolker je meni znano, če so fraj sobote in nedelje je dovolj pavze vmes, da ne bi smelo bit problemov aha, sem vidla da si že neki odgovorila glede zakona MIMI jutri ne morem, v sredo pa lahko!!! Ti sam povej kje se dobimo pa kdaj! snikolina, men je vseen....jaz lahk tud v SB pridem, če bova imele tam kje za pod streho in zunaj kafetkat symona, WB