|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.8.2009 22:47:46   
jasna
sanwebdra, lepe slikiceuser posted image

2ursae, brez kablov pa ne gre, ha?user posted image

miska 1 , čestitke za nosečnostuser posted image

kinnie, drži seuser posted image

kasija, z Nelči sva skoraj cel avgust sami, tako da pridevauser posted image .

Skuštrana, vidim, da si v nizkem štartu za ituser posted image . Uživajte domauser posted image

Berem, kakšne veliki malčki so že postali tile naši škratkiuser posted image . Ne se jezit, če ne bom vsake posebej komentirala, ampak moram kmalu it spatuser posted image . Mehurčica, a Eni ti pol že po postlah skače?user posted image  Nelči tudiuser posted image

Pa še naše slikce:

bohinj:
user posted image

evo triglav:
user posted image

je treba pašnik zalit:
user posted image

v vintgarju je pa naša duda končala pri ribicah:
user posted image

iščemo leve in gladiatorje:
user posted image

alo fanata, hitro pogledat, kaj skrivajo brioni:
user posted image

pa še morski pozdrav:
user posted image

Tako, tudi mi smo nazaj. Fantje so šli k tašči medve z Nelči pa služituser posted image . Ah......

pa, pa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
3.8.2009 23:54:26   
jasna
sem čist v slikce padla in očitno še ne spimuser posted image

Tokrat smo za spremembo dopustovali v app. in moram rečt, da je bilo kar fino, čeprav sem kamp mal pogrešalauser posted image . Ampak če imaš pred hiško tole:user posted image
potem imaš tudi tole:
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Gorenjsko toplo priporočam (ena je spraševala). Imaš ogromno poti za sprehajat, hribolazit, kolesarit in kopat. Vasice okoli so kot iz risanke. Smo bili v eni domačiji in sta bila fanta navdušena nad črno kuhinjo, pa nečkami, pa orodjem... V bližini je ranč Mrcina, kjer sta fanta šla jahat po okolici. Na Bledu smo pa zaveslali do otočkauser posted image . Pa slap savica, vintgar, vogel...user posted image . Pa travniki, rožce in kravce...user posted image .

Aja, mi smo se tudi dude znebiliuser posted image . Ampak se ni dala zlahkauser posted image . Včasih se sprašujem, po kom ima tale dečva temperamentuser posted image .

sanwebdra, glede lulanja. To, da na začetku deca hodijo kar naprej lulat, je čisto normalno. Zadržati večjo količino urina se mora šele naučit. Meni je bilo tudi zoprno, ko je vsakih 10 min. na kahlo letalauser posted image . Pa saj veš.. vaja dela mojstrauser posted image .

klaudia, jaz bi imela Lio kar v gatkah. Ne vem, ampak ta sistem vse ali nič se je pri vseh treh obnesel.  Pač na začetku več pereš, pa je. Imaš mogoče možnost, da jo za kak teden vzameš iz vrtca? Ker če je doma in lahko teka nagica okoli je najlažje.

Srečanje - sem tudi za septemberuser posted image .

jutri bom pa spet zehala v službi...
pa, pa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
4.8.2009 2:06:18   
Pandica
Hallloooo babike  user posted image

Samo, da vas na hitrco pozdravim izpred naše prikolice v Sukušanu, da vam naredim malo lušte po morju user posted image user posted image user posted image

Nisem nič na tekočem kaj se dogaja tu na rr, ni časa za branje, mi uživamo maksimalno na morju user posted image

Danes smo bili malo v Zadru, jaooo je gužva, da smo komaj parkplac dobli.

lepo mi bodite in se vam še kaj javim user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
4.8.2009 8:34:13   
miska1
Moj komentar glede slovenskega srečanja, sem za september.
Za srečanje minuli vikend žal, sem prepozno videla. No, pa tud bli smo cel vikend v Kr pri naših. Martin je užival na igralih dopoldan in popoldan na bazenu, midva pa zvečer na koncertih na kranjski noči. Lahko bi se pa zmenile ta vikend, če ima katera čas.

nosečnost - imam še enkrat tak trebušček kot pri Martinu tak čas. Taka sem bila šele po 6. mesecu. Dvojčka nista, bomo naslednji teden bolj pogledali, če se kateri skriva zadaj.

kinnie - želim ti okrevanje, držim pesti, da bi blo vse v redu user posted image z dojenčkom in seveda s tabo.

kahla - pri nas kar ne gre to. Varuška in tašča ga ne dajeta nič na kahlo. Njima je že veliko, da je in spi ter laufa naokrog k ga morta lovit. Upam, da ga bodo v vrtcu navadili na kahlo, al kako to gre?

morje - mi delate lušte z morjem, da smo še mi rezervirali za en teden k smo imeli junija drugi teden tako slabo vreme, da smo obupali in se šli namakat v terme Olimlje. Martin bo čimveč v hlačkah oz. nagec na plaži.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
4.8.2009 13:57:25   
sanwebdra
jasna, suuuuuper slikice, jaz bi tudi še malo na naša jezera!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.8.2009 7:17:13   
skuštrana
Srečanje, jaz sem tudi za konec septembra v Celju user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3731
5.8.2009 7:51:22   
10ka
srečanje - jaz sem tudi za celje septembra

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
7.8.2009 11:27:24   
živa
Kaj zdaj, radni narod, a smo vse tako lene user posted image ?

Jaz sem ... user posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
7.8.2009 14:35:08   
skuštrana
Živa, lenoba, uh, mi smo bili na dooolgii šetnji, od 10 do 14user posted image Arsen, ubogec, je skoraj v košari zaspaluser posted image

Srečanje - a rečemo pol 26.9 v Celju...Napišite se:
-skuštrana & co

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
7.8.2009 22:02:28   
živa
Joooj, prosim, ne 26., jaz imam en simpozij in menda vodim eno sekcijo ravno na soboto, 26. user posted image  

A lahko teden prej ali pozneje, proooooosiiiiim user posted image  ...

Kdaj pa bi se dobili, najbrž popoldne?

Lenobo sem pa mislila za pisat na RR user posted image .

Jaz sem popoldne otroka vlekla gledat labode in na igrišče in na sladoled, ob 19h pa na eno veselico, kjer moj špila, pa sta me sama prosila, če gremo lahko domov user posted image . In to še pred začetkom veselice user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
7.8.2009 22:58:27   
jasna
Se ridružujem živini rošnji za kak teden prej, ker sem konec tedna v Atenah.

Nelči je pa danes ostala pri babi in tako sem drug teden čisto samauser posted image  hm, a bom znala bit?user posted image

Hej, a je katera za kak babji večer ali popoldan? Trnfest?user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
7.8.2009 23:37:39   
mehurčica
Jasna, štajerke imamo jutri babji večer. Vabljena. user posted image Seveda vabljene tudi druge, če je mogoče katera kje v bližini.

Septembra gremo mi še v Grčijo. Upam, da gremo na začetku, da se vam bom lahko pridružila na srečanju.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
8.8.2009 20:52:41   
janja
Desetke, vidim, da naši otroci res uživajo. Sploh zdaj,ko so v obdobju, ko se tako hitro učijo, posnemajo...

srečanje SLO - jaz žal tudi ne morem 26. septembra, ker grem na oktoberfest (sva dobila nagrado, pa zato ne moreva prestaviti!).

Dons čist nakratko, grem rihtat mularijo, potem pa spat.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3738
8.8.2009 20:55:19   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

če že, pol večer - popoldne lahko pridem kvečjemu z malima prikolicama user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
9.8.2009 11:57:17   
teka
Pozdravljene!

včeraj smo imele štajerke (natančneje mariborčanke) "mums evening out" in nas je sanwebdra vse po vrsti skregala, ker se na forumu nič ne oglašamo! zatorej se uradno vsem opravičujem user posted image in prisegam, da bom od danes naprej tudi kaj napisala, ker berem pa kar redno (pol sem pa sploh nesramna, da se ne oglasim user posted image ).

Vidim, da vse po vrsti uživamo - nekatere ob dojenčkih (ČESTITKE VSEM!!!), druge na dopustu, ali pa kar tako...in prav je tako!

Mi smo končno (upam da ne samo začasno) zlezli iz bolezni, otroka oba rada gresta v vrtec (jupi!), na morju smo že bili junija, mogoče skočimo še septembra...vse ki ste na FB, slikice so naložene...

skupno srečanje - seveda bom prišla, upam da sonček tudi!

imejte se!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.8.2009 16:45:46   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: jasna

če že, pol večer - popoldne lahko pridem kvečjemu z malima prikolicama user posted image

Tudi jaz lahko, zvečer bi bilo še lažje.

Kdaj, kje?

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.8.2009 21:21:27   
2ursae
jasna, živa, kar zmente se, jaz ima itak ob večerih too much dela in imejte mojo udeležbo za pogojno.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
10.8.2009 10:53:53   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: teka
... in nas je sanwebdra vse po vrsti skregala, ker se na forumu nič ne oglašamo!

No, saj tako grozno tudi ni bilo ... user posted image malo pa vas/jih je bilo treba spomnit, kako smo se sploh spoznale!!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
11.8.2009 8:27:06   
janja
Ja lenobice, vas čist razumem. Men se tud čist nič ne da. Ampak sej je čas dopustov, pa nam je malo oproščeno. Jaz sem pogledala vse slikce tu in na FB. Vsi ste tko luštkani, prav vidi se vam kako ste uživali na dopustu. Otročki so pa sploh najbolj cort. Tako, da srečanje mora biti - da se po doooolgem času spet vidimo.user posted image

Glede na želje, zdaj predlagam datum 19. september. Čas - povejte kdaj vam najbolj ustreza. Naš med 12.-14. uro sigurno spi, tako da prej ali potem. Kraj - veliko vas navija za Celjski park.

Pingi - si še v enem kosu? Glede na to, da si Jakata rodila par tednov prezgodaj.

babji žur - zakaj se ne bi še LJ enkrat tako organizirale in šle malo žurat brez prikolic? Jasna ima že predlog.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 3744
13.8.2009 21:10:42   
Ulaa
srecanje: mi imamo sicer v planu se kak dopust, ampak ce bomo prisotni bi pa probala pridit.
mi drugace:  ma naceloma smo super. Nas Nik je itak tak dobrovoljcek in trpezen otrok, da kar ne mores verjet. Samo sva bila danes na pediatricni in so nas dali redno na Flixotid user posted image user posted image . Edino kar upam je to, da mogoce sedaj ne bo vsakih 14 dni bolan.
Vas se malo preberem pa v mizule!!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
13.8.2009 22:07:53   
lane31
Samo čisto na kratko,da se považimo, dobili smo ključe od hiške user posted image .......še stanovanje moramo prodat in jo lahko začnemo dokončevati-je v 4 gr fazi .....

Plenice........pred 10-imi dnevi sem jih slekla in jih dobi le za spanje ,pa nam zadnje 3 dni v celoti uspeva jo pravi čas polovit,danes pa je prvič sama rekla user posted image user posted image user posted image user posted image

Duda.......kuža neso, pineso balice user posted image - tako pove moja mala, prevod kuža odnesel dudo in prinesel barvice......niti enkrat ni jokala user posted image
Pridna je res in zlata kot sonček user posted image

Ulaa.......a kar za vedno pumpica user posted image bogec mali user posted image user posted image user posted image

Nosečkice držite seuser posted image jojjjjjjjjj je naša Noa1 lepaaaaaaaaaaaaa user posted image in kako ji brca user posted image user posted image user posted image user posted image ahhhhhhhhh  luštki,luštki

Lepe pozdrave vsem, mi gremo z ponedeljkom malo na dopust -le 6 dni ....financminister je user posted image
Pa-pa

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
14.8.2009 14:22:48   
Jenny Anny
Pozdravljene vse po dolgem času.

Sem začela še jaz končno nekaj delat za moj faks in seveda zdaj se mi vse drugo bolj da, kot pa učit :(

Berem, da se mate povsod kar pestro, no tud pri nas je.

Smo en mesec brez dude, ampak mi je kar malo žal, da smo jo že ukinli, ker še full velikat vpraša za njo, ampak potem lepo reče ni ni in je OK (na morju padla s kolesa in smo jo izgubili).

No smo pa tud že v hlačkah, pleničke le še za spanje. Kar se tega tiče je res pridna.

Pr kilah smo še vedno v lažji kategoriji, je kar malo zbirčna. Od sadja ne je skoraj ničesar (samo banane grozdje in lubenice), pa kruha tud ne mara - in ji ne morem nič gor namazat, ker ne je. Tako da sem mal obubožala z idejami za hrano. Saj mamo skoz neke zelenjavne čorbice, pa omakce, pa krompir, polento, obožuje sirove štruklje, ampak jaz bi še kaj drugega - kako jih pripravit na novo hrano (pa še alergijo na jajce moram upoštevat).

Pa občasno mam prebliske o user posted image , ampak k dejanjem se pa ne morem spravit, mam zmer eno dilemo??

Nič uživajte še naprej, katere ste na dopustu lepo počitnikujte in upam da se kmalu spet javim.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
14.8.2009 15:25:48   
pingi
Hej dekleta!

Se oglašam po doolgem času. Ti ti, lenoba, a ne.

Jah, sem še kar v enem kosu in to zelo konkretnem kosuuser posted image
Sem bila sicer prejšnjo sredo že poslana v P, ker je mali na CTG-ju pulz skakal od 150 do 200, ampak je bil to očitno samo učinek pravega čaja.
Mi je sam Pušenjak požegnal odhod domovuser posted image

Drugače sem pa čist navdušena, kako vaši malčki in malčice že obvladujejo lulanje in kakanje. Pri nas je bolj kot ne tema na tem področju, pa še ne da se mi s tem trebuhom 5x v eni uri brisat lulanja po tlehuser posted image
Kakšen nasvet bi bil zelo dobrodošeluser posted image
Tudi dudo še ima za spat, tako da smo zgleda čist out. Je pa brez problema zamenjal posteljico za svojo novo veliko posteljo (90x200).

Na večjem dopustu po Grčiji nismo bili, razen po par dni v Trenti in Bohinju, kjer smo kampirali. Je bilo prav fajn, ker ni bilo tako peklensko vroče.

Kar se tiče srečanja, sem vedno za, vendar ne morem obljubit, da bomo prišli (odvisno od situacije)user posted image

Je bilo pa pri nas doma zadnje čase zelo težko obdobje, ker je tastu (živimo v isti hiši) bolezen vedno bolj oteževala življenje (rak) in je bilo za vse zelo težko.
No, danes ponoči je umrl, k sreči dokaj mirno.
Kako se življenje in smrt kruto prepletata; kot bi eden umrl zato, da naredi prostor za novorojenega.user posted image
Je pa v veselem pričakovanju tudi svakova žena (moja soiimenjakinja in sopriimenjakinja) s katero sva se vedno hecali, da bova skupaj noseči. In zdaj bova nekaj časa celo res user posted image

Lepo vas je prebrat, še lepše bi vas bilo videti v živo.
Če je katera za kakšno mini srečanje v Lj., po možnosti dopoldne, bova z Jakatom vesela družbe. Sem pa tudi za kakšno solo žensko variantouser posted image

Miska1, čestitke za user posted image  in vse dobro v nosečnosti. Vama je pa hitro uspelouser posted image

Toliko iz naših logov. Ob priliki pa naložim še kakšno slikco iz dopusta (če ne grem prej rodituser posted image )

Lepo se imejte in uživajte na dopustih ali pa zgolj doma v družbi vaših najljubših!

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.8.2009 22:22:10   
mama06
Pozdravljene!

Se vidi, da je poletje in smo veliko od doma in na dopustih.

jenny anny lepo, da si se oglasila, te je lepo prebrat po doooollllggeem časuuser posted image user posted image user posted image user posted image

lane31 čestitke za hišo. Ampak sedaj ne razumem, kako boste delali naprej. A najprej boste prodali stanovanje, da boste dalje rihtali? Kje pa boste potem živeli, dokler ne bo hiša vseljiva? Joj, sem radovedna, ane?user posted image user posted image

pingi - želim ti lep preostanek nosečnostiuser posted image , ki se lahko zelo kamlu zaključiuser posted image . Potem se boste šele cartaliuser posted image user posted image

Saj vem, da sem marsikaj pozabila pokomentirat, samo sem dopoldne brala, sedaj sem pa že pozabila, kaj vse sem prebrala - teta skleroza me dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še nismo bili na dopustu, ampak imamo že rezervirano 5.9. - Portorož.

Za ostali del se pa še ne morem odločit, saj se bojim it nekam v tujino zaradi te gripeuser posted image user posted image Sem razmišljala, da bi šli v hribe še malo?

Lepo se imejte in se beremo!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
16.8.2009 23:09:58   
10ka
pingi - tjaša je tudi v plenički in ima dudo za spat. na kahlico sicer gre, samo jaz je res ne morem lovit, ko jo prime. saj se mi kaja doji skoraj 30% mojega budnega časa user posted image , pa saj se bodo že odvadili in navadili... želim ti lepe zadnje dneve kot user posted image , vzemi si čas zase dokler lahko.

srečanje v lj - z veseljem drug teden, lahko tudi dopoldne.

tjaši se je naredil ječmen na očesu in zgleda kar grozno, čeprav ji načeloma ni nič hudega. janja še enkrat hvala za nasvete. katjo pa verjetno dajejo krči, ker popolde kar veliko joka, v bistvu mi ni čisto jasno, kaj jo daje. zdaj bo stara 2 meseca in do zdaj je bilo bp. zdaj pa popoldne ful joka, ampak takoj neha, če dobi joško, potem pa v trenutku zaspi. če prav razumem bi se morali krči pojavii že prej in izginiti do 3 meseca? pa jaz hrane ne spreminjam kaj drastično. ne vem kaj naj s to pikico, sploh nimam časa, da bi se ji posvetila, ker moram skoz za tjašo tekat ali pa furat to gospodinjstvo. tjaša je danes skakala po kavču in valda pikirala direktno z glavo na tla na ploščice. in to v 3 sekundah, še preden sem uspela rečt ne skakat po kavču. prejšnji vikend nam je pa katja padla iz mize, samo je na srečo osala v košari med padcem in je ok. sem čist pod stresom zaradi teh punčk, sam0 čakam, kaj se jim bo zgodilo... ejejej. no, sem malo pojamrala.

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!