Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. mi je še zmer kr precej nadrealistično dejstvo, da zdej bomo pa kr družina in bo ena mala pikica še doma
. Pa bravo za skoraj zlikane pleničke. Meni jih je HB zlikala mami.

..
? grem tja, takoj zdej
. klima mi že preseda, čeprav bi me po moje pobral brez nje
. mam pa na vsake toliko vročinske oblive tud ob klimi... jao jao ti hormoni... bi že misnla, da sm v menopavzi
tiščal preveč dol, me praskal in skozi sem imela občutek tiščanja na vodo.....Čeprav sem ležala in gledala TV....Potem sem si dala nosečniški pas, otročička malo porinila gor in tako tudi zaspala....Med spanjem sem pas odstranila in teh težav ni bilo več....
!
že sestavila posteljico in stolček za hranjenje.
Najprej zvečer nisem mogla zaspat, potem mi je bilo vroče in ko sem končno zaspala, sem se zbudila od bolečin, ker mi je mali tako noge ven porival, da je bolelo kot
rak,
je zaenkrat lahko še lev, glede na PDP pa devica... sam se mi zdi, da bo drugo, ker me že vso nosečnost trenira pri nenehnem pospravljanju