Jassika
|
Jst bi se vam rade volje pridružila, ampak sem zaradi izcedka na bolniški, pa nimam napisano, da mam kakšno pravico do sprehoda, ampak strogo počivanje No ja, sicer je pa tudi G ukazala počitek, tako da jo kar ubogam. Sploh pa v tej vročini in s temi napadi slabosti in bruhanja niti pomislit ne smem, da bi bla kaj daleč stran od doma Vam kar malo zavidam tistim, ki vam nikoli ni bilo slabo, ampak roko na srce, ta bebica je tako zelo zaželjena, da tudi če bi bilo 1000x huje, ne bi bilo panike Edino kar mi res malo požira živce je to, da ne morem spati ponoči, ker mi je tako vroče. Stanujem v bloku, kjer imam popoldan sonce in je zvečer tako zgreto stanovanje, da se tudi dihat ne da, pa ni važno kolk luftaš. Hecno, zmeri sem se pritoževala nad svojim slabim krvnim obtokom in konstantno mrzlim nogam in rokam (ne lažem, včas sem še sred poletja spala s termoforjem), zdaj pa vidim da je to prekletstvo. Jao, da se mi je za do konc poletja preselit na Aljasko Skratka, upam, da se vam bom v bodočnosti lahko kaj pridružila na kofetku, do takrat vas bom pa mal morila tuki gor Lep, umirjen dan vsem...
|