Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
me je zbudil ob 4h ko je prišel domov, pa nisem zaspala vsaj tričetrt ure....danes pa grema na piknik....mi vsaj ni treba skrbet, kaj bom kuhala...

je zdej dokončno pripravljena sem mogla dat notr še tetra pleničke potem dam pa samo še oblačila za iz P pa smo zmagali... Moja potovalka je pa tudi pripravljena
,prav fino,ko se je malo ohladilo
,spala ko top
razen ko sem ustala ob pol petih mi je krulil v zelodcu,sm mogla nekaj pojest!!!!vila malina vse najboljse z zamudo,veliko zrdavja,srece in predvsem cartanja z svojim
je lahka samo 2100 ampak vse kaze da se normalno razvija in g. reku da naj me ne skrbi,omenil je pa tudi da se bo porod pri meni hitro zaceu,jaz bi pa raj vidla,da je ona se u busiju,da mal na kilazi dobi!!!!bomo videli sicer imam ze lazne krcke in mala se je ze obrnila z glavico navzdol.
. Se tolažim da me lahko vsak moment zgrabi
Kaj pa vem, kaj je bilo, ko pa ne vem, kako zadeva zgleda, če se naravno začne.
Do 2.30 sem sproščala trebušne mišice - so me bolele kot ob menstruaciji, potem sem začutila nekaj mokrega - polulala se nisem, tako da je morala biti ravno plodovnica ali pa tekoča sluz
. Avto je HB vredu, ker je toča bila ful drobna, tako da ni nič vdolbin. Tako je lilo, da nam je pri vseh oknih voda pritekla noter, da sem laufala z brisačami po hiši in brisala mokre police. Pa na strehi je malo prišlo not, je v kuhinji en moker flek na stropu. Naj se gre vse skup solit!