|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
25.8.2009 9:52:01   
Aniiita
Jojj Frr, kolk je luškan..Jaz sem tako navdušena nad vsemi dojenčki sedaj..zadnjič sem enega samo slišala in takoj šla na balkon pogledat user posted image

MM, ja, saj mi informacija prav pride, veš. Samo sem že pozabila, kaj sem spraševala user posted image DRugače pa ne skrbi,če ni še vse poštimano..v skrajnem primeru bo potem vse v parih dneh, ko boš v porodnišnici..takrat zagotovo..ma saj imaš še nekaj časa, take stvari se potem hitro naredi, ko se enkrat lotijo..

Spanje
, jaz jo bom imela v košku, ker ga pač imamo (je bil še moj, ej)..kupovat nevem če bi šla kaj takega za par mesecev..bi si pa morda sposodila.. Malo bolj varni se počutijo, če je manjši prostor..lahko pa ga tudi v navadni posteljici ogradiš in je čisto enako pomoje.

Študentke
, ja itak, da nam bo šlo, tko al drugače.. meni tudi ne gre čist po planih s to diplomo (malo počasnejše kot sem mislila),ma seprav trudim,da nisem pod stresom zaradi tega, saj bi to še 5 bolj škodovalo kot če mi ostane malo več dela za potem. Vse bomo zmogle! user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.8.2009 9:54:31   
malaMravljica
lenika, men so odlocbo poslali full hitro, v kaksnem tednu se mi zdi. Denar pa baje nakazejo 1 mesec pred predvidenim rokom, ce sem si prav zapomnila. Sam pri meni je bilo lahko tok hitro zrihtano, ker sem na CSD naletela na eno tok fajn gospo, res si zasluzi vse pohvale, sem bila cist presenecena nad njeno ustrezljivostjo.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.8.2009 9:56:59   
Anonimen
lenika83 ... jst sm na CSD oddala vlogo 3.8., odločbo sm dobila pa 19.8. priporočeno. Kej več ti pa ne znam povedat, ker je še nimam pr seb, me čaka na pošti.

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.8.2009 9:58:21   
ninasiki
men so rekla lenika83 da bom v roku 1 meseca dobila odličbo kako pa kaj

punce mama pa en problem prek neta sm naročila previjalno torbo pol so mi pa poslal mail naj kao neki napišem kot potrdilo da sm resni naročnik in sm jim pač postaula vprašanje kdaj približno bo torba pri meni doma in zdej nobenega odgovora zdej jim pa hočm poslat spet mail da jih prosim če mi lahko odgovorijo na mail da sem tud jaz 100% glede naročila in mi un prevajalnik take stauke vn meče da k dam pol prevod v slo me na rit vrže od prevoda

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.8.2009 10:11:21   
malaMravljica
nina, v katerem jeziku pa rabis?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.8.2009 12:53:27   
frrrr
MM - js nisem copatk kupovala... sem kr debele nogavičke vedno nataknila čez pajacek, tut za na sprehode

igračke v posteljici... fotka je posneta čez dan, ko sva se igrala... ponoči ni pametno imet teh igrač v postelji (čeprav eni otročki se navadijo in nočejo zaspat brez kakšne ninice... no naš ni bil te sorte). sicer sva pa z malim imela vzglavnika skoraj skupaj, postelja pritisnjena k najini postelji. no, pol smo zlo hitr tut stranico odstranili in kr zašraufali njegovo posteljico k najini, da je lahko tut na sredini zaspal, js sm pa mau na njegovo posteljico zlezla in ni blo tesno...

žabar - men kak drug dan bolj ustreza. ob petkih nas povečini ni več v lj.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.8.2009 13:02:07   
katrin***
No evo, končno še en glas od mene danes,

delamo danes ko nori pa do zdele res nisem uspela pridt do računalnika na RR.

Spanje...midva bova imela zibelko, ker jo imajo v družini že ne vem koliko časa in je ratala kar tradicija. Čeprav sem js na začetku hotela takoj posteljico in basta, potem pa je moj user posted image  vztrajal in vztrajal pa sm rekla o.k nej bo, bomo pa najprej zibelko imeli. V dnevni sobi bom imela pa še košek (je tudi še moj) za čez dan, da bom lahko sploh kaj skuhalauser posted image  tako da tistega ležalnika ne bo imela. Trenutno kupujem tako za zibelko in za košek podlogo za ležat oziroma jogi, za košek bi rabila pa še posteljnino pa ne vem kje jo nej kej ceneje dobim kot v Baby centru k je pa zame rahlo predraga. Rabila bi v bistvu tisto za okoli in rjuho za jogi, baldahina ne bom imela, dekico pa že imam za pokrit. Ne vem kaj naj - če ma katera kšno idejo kar na dan z njouser posted image

toliko zaenkrat, šibam daljeuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.8.2009 13:51:37   
Anonimen
katrin ... par strani k majo ugodno posteljnino (bl k baby center)

http://www.galeb.eu/si/

http://www.zibka.com/

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 25.8.2009 13:52:48 >

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
   [Brisano sporočilo]
25.8.2009 13:56:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.8.2009 14:13:59   
*chance*
Sem že zadnjič pisala o posteljnini - kompletu (6-delni), ki ga imajo v BC res ugodno - 49,99 EURuser posted image , od Enota posteljnina sleepy... Mogoče se ti splača it pogledat, ker tudi pri Zibki ne dobiš ceneje, pa še mere tam niso 120x60 ampak 120x80, komplet (5-delni) je pa tam 56,00 EUR... tak da malo poglej, pa upam, da najdeš...
No, zdej sem pa vse že spisala...pa vidim, da rabiš za zibko posteljnino user posted image ... Ah, bo pa kakšni drugi mogoče v pomočuser posted image user posted image

Drugače pa naj povem, da imam sestavljeno posteljico Rose od Lip Poljčane in je svetovnauser posted image , medtem ko je pa previjalna miza Erik, ki sem jo kupila v Pikapolonci totalno sranjeuser posted image user posted image user posted image Nikakva ni... glede na to, da jo niso imeli razstavljeno nikjer, sem jo pač kupila, ker je na sliki zgledala super... zdaj pa imamuser posted image Sem tako jezna, da bi jo najraje kar.... in mi je pošteno žal, ker nisem dala še 100 evrčku in bi imela previjalno od Lip Poljčane... vendar... kar je je in se na žalost moram sprijaznit, da nova previjalna izgleda kot da je stara 20 letuser posted image Katastrofa....da ne omenjam kako je moj kleu, ko jo je sestavljaluser posted image
No pa sem se spuhalauser posted image
Drugače pa se je detece malo umirilo in so gibi postali malo bolj blagi, tako da očitno rasteuser posted image čeprav mi je prodajalka v Popku včeraj glede na moj trebuh ponujala majčko pridem decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image ... osebna zdravnica pa je rekla, da očitno ne bom imela velikega bušija, saj baje neha rast tam nekje pri 36. tednu... Bomo videli...do tam je še ceu mesecuser posted image
Saj vem...dost me mate...saj grem... še prej pa vam zaželim lepo popoldneuser posted image

Aha...pa še nekaj... NEHAJTE SE ŽE BASAT S TEM SLADOLEDOM PRI ŽABARJU!!! To več ni NORMALNO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.8.2009 14:30:12   
Crystall
Sam na hitro vas pozdravim! Sem službeno že v polnem teku - še en mesec dela je pred mano, ki se ga tako veselim. Komaj čakam, da pridejo otročki nazaj v šolo user posted image user posted image user posted image . Si moram v nulo pripraviti program za moje zadnje tri tedne - risanje, izdelava sadne solate, športne igre, pesmice, socialne igrice ... Zdajle pa si urejam šolsko osebno mapo, katero ima vsak učitelj, pa ankete analiziram, en kup sestankov, konferenc, aktivov, timov ... Ampak uživam user posted image .

Hitim nazaj delat! Imam že za par urc dela, da bo finito do jutri zjutraj user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.8.2009 14:48:28   
malaMravljica
jaz sem se pa dala sedaj na prislino pocivanje. Me ze cel dopoldne neki tko dol tisci spodaj, pa spika, morem mal sedet da bo.

frrr.. hvala za pojasnilo. Se mi je zdelo, da se ne sme igrac na zacetku v postelco dajat. Jaz imam 3 plisaste igrace, ki bodo sle v sobo, sam bodo v predalniku. Hmm.. kaj te plisaste igrace vrzem tudi v stroj, sedaj sem se spomlna?
Aha, saj jaz imam tudi nekaj toplih nogavick, sem tudi hotla tako, pa sem se ze bala, da me brez takih copatk niti iz porodnisnice ne bodo izpustili. Drugace pa mal razmisljam, da bi dala mami, da mi splete ene, jaz jih sama ne znam.

Chance, kaj zdravnica je rekla, da pri 36 t neha trebuh rasti??? POl bo moj trebuh tudi manjsi ostal, ker sem ze 35 t, trebuh pa, no pol slikco zalimala gor od par dni nazaj.

user posted image   34t2d

Katrin, kaj pa ikea? Al pa ves kaj mi je prislo na misel, poznas trgovino NKD? Imajo tudi posteljnino za otroke, kaj ce kupis eno otrosko in jo das na pol, pa imas 2 oz 3 komplete za zibko? Ce gledas na ceno tam dobis bombazno posteljnino za 10 eur.

Chance, ti pa nehaj ze omenjat ta sladoled, ker sedaj si mi pa ti luste naredila user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.8.2009 15:05:34   
lindi1
V ikei je baje ful poceni,je bila v soboto prijateljica,je dala za posteljnino,kovter inpovšter za oblečt 5e,obroba je okrog 10,imajo pa baje malo drugačne mere in je še kovterček kupila za 7e ali nekaj takega,je bila full navdušena,sta pa bila v celovcu.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.8.2009 15:09:40   
frrrr
MM - pliškote sem js v svojih mladih letih zbirala, pa jih je zdej kr mali podedoval. vse sem oprala, že nekajkrat... na te stvari se res full praha nabere. sicer ima 2 ogromna zaboja in so notr spravljeni, a vseeno tu in tam potrebujejo pranje.

copatki... mogoče bo vseeno kateri prav prišlo:
http://www.copatki.si/
http://www.male-nogice.si/Modeli.aspx
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=281
http://www.star-child.co.uk/items.asp?id=32

Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.8.2009 15:12:09   
frrrr
tu imate vse za dojenčke v ikeii http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10390/ mau poskrolajte dol in potem se šetkate po straneh

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
25.8.2009 15:21:46   
malaMravljica
frrrr... ma dej noooo, a ves kok blizu mam Ikeo nooo in se zadrzujem, sam enkrat sem sla gledat kaj imajo za bejbije, zdej pa direktn link das user posted image   Jaz sem kupila tisto dekco, ce gres na Schlafen in pol na produktih spodaj v 5 vrsti na sredini. Je tok fajn. No, zdej vidim da imajo pa od te dekce se vec zadev v kompletu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.8.2009 15:32:59   
tea85
DAN
jaz pa os pregleda prišla in je z našo pupo vse v redu, ima že skoraj 2 kg user posted image  in tudi razvija se čist vredu.

LENIKA - ker sma iz istega konca ti povemn da sem jaz denar dobila od CSDja zelo hitro, v odločbi piše v roku 8 dneh, tako da mislim da boš ti dobila tudi nekje tak. vlogo pa sem dala že v konec julija, denar pa dobila  14 avgusta.

danes je naša bodoča babica kupla naši mali user posted image  prav luštne stvari, tako lepe hlače, majčko, kapico in jopčko, bila sem vsega zelo vesela saj je 62 ampak kr veliko se mi zdi in to bo prav prišlo ko bo malo zrasla naša pikica.

ah, zdaj pa grem na en šejk, ker se mi tako lušta da dol padeš user posted image

papa punce user posted image

< Sporočilo je popravil tea85 -- 25.8.2009 15:34:46 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.8.2009 15:33:50   
tea85
aja..

nov datum pregleda  22.9.09

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.8.2009 15:36:43   
*chance*
Ja, tako je rekla zdravnica...sicer pa mi je to čudno...glede na to, da prav v zadnjih tednih dete pridobi na teži...no mogoče pa...bomo videle...prva predvsem ti, ki si skoraj mesec dni pred menojuser posted image

Glede sladoleda je pa takole, da mi tudi ve delate lušte že kar konkretne 3 al 4 mesece...samo da sem jaz tako zelo prelena, da odkar se mi ni treba več v lj vozit v službo, me tudi sladoled ne pritegne, da bi šla proti ljuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
25.8.2009 17:03:23   
rolika
Zdravo user posted image tako dolgo vas nisem brala, da se je preveč nabralo user posted image ko bom imela več časa vas preberem za nazaj.
Za tabelico naslednji pregled 14.9.
Smo imeli UZ je rekla G da je naš malček malo velik, koliko pa pa ni nič povedala, upam da je vse vredu, ker se na te njihove oznake v materinski knjižici nič ne spoznam, pa še prvič me je poslala na ta test za sledkor, upam da bo vse vredu. Aja, naj še dodam da so mi začele noge natekat... katastrofauser posted image
Študentke: jaz sem ravno danes dala vezat diplomo in upam da ne bo kakih komplikacij, ker me je tega user posted image bolj strah kot poroda user posted image   Vsem želim uspešen študij...
Vse, ki ste se poročile pa veliko sreče na skupni poti z vašimi user posted image

Lp

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
25.8.2009 18:07:15   
lenika83
Tea85 hvala za informacijo glede csd. Torej lahko očitno računam, da dobim denar septembra, ker sem prejšnji teden dala vlogo. Saj skoraj bolj kot to me zanima koliko bom porodniške dobila, ker sem napisala za en mesec bolj nazaj plačo, ker se mi bolj splača, zdaj pa čakam, če mi bodo upoštevali tako.

Greš ti v materinsko šolo na Ptuj?

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
25.8.2009 19:15:44   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

nina, v katerem jeziku pa rabis?

MM v nemščini

jst bi tud raje kak drug danza žabarja pa še to če je pač varianta tko bl popoudan user posted image

punce jst k sm bla pr sodelaucu od mojga na obisku sta mi rekla da naj grem v H&M v austrijo ker je baje za obleč gor za baby-je fuuuuull več tko če kiro slučajno zanima ker jst namreč nimama še nič in bom verjetno šla gor

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1372
25.8.2009 19:54:06   
LINDI
Punce ali ve že kaj čutite medenico,da se vam širi in boli,jaz jo zdaj skoraj vsak drug dan,sem pa v 32 tednu,danes se mi sploh zdi,da me malo bolj boli kot ponavadi.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
25.8.2009 19:57:14   
tea85
LENIKA - ja jaz grem na ptuju v materinsko šolo, prvi dan mam 7.9 ob 11 h, kdaj pa maš ti?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
25.8.2009 19:59:34   
malaMravljica
Lindi, jaz nisem zihr kaj cutim, sam danes me ze cel dan nekaj tako boli, kot da se siri in milsim, da je medenica. Prav neprijetna bolecina.

nina, ti dan na zs tekst, ok!

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?