*chance*
|
Sem že zadnjič pisala o posteljnini - kompletu (6-delni), ki ga imajo v BC res ugodno - 49,99 EUR , od Enota posteljnina sleepy... Mogoče se ti splača it pogledat, ker tudi pri Zibki ne dobiš ceneje, pa še mere tam niso 120x60 ampak 120x80, komplet (5-delni) je pa tam 56,00 EUR... tak da malo poglej, pa upam, da najdeš... No, zdej sem pa vse že spisala...pa vidim, da rabiš za zibko posteljnino ... Ah, bo pa kakšni drugi mogoče v pomoč Drugače pa naj povem, da imam sestavljeno posteljico Rose od Lip Poljčane in je svetovna , medtem ko je pa previjalna miza Erik, ki sem jo kupila v Pikapolonci totalno sranje Nikakva ni... glede na to, da jo niso imeli razstavljeno nikjer, sem jo pač kupila, ker je na sliki zgledala super... zdaj pa imam Sem tako jezna, da bi jo najraje kar.... in mi je pošteno žal, ker nisem dala še 100 evrčku in bi imela previjalno od Lip Poljčane... vendar... kar je je in se na žalost moram sprijaznit, da nova previjalna izgleda kot da je stara 20 let Katastrofa....da ne omenjam kako je moj kleu, ko jo je sestavljal No pa sem se spuhala Drugače pa se je detece malo umirilo in so gibi postali malo bolj blagi, tako da očitno raste čeprav mi je prodajalka v Popku včeraj glede na moj trebuh ponujala majčko pridem decembra ... osebna zdravnica pa je rekla, da očitno ne bom imela velikega bušija, saj baje neha rast tam nekje pri 36. tednu... Bomo videli...do tam je še ceu mesec Saj vem...dost me mate...saj grem... še prej pa vam zaželim lepo popoldne Aha...pa še nekaj... NEHAJTE SE ŽE BASAT S TEM SLADOLEDOM PRI ŽABARJU!!! To več ni NORMALNO!!!
|