Anonimen
|
Punce, pozdravljene!!! V ponedeljek sem oddelala zadnji dan. Sm mela prv cmok v grlu. Kr težko sm šla in kr še ne dojemam. Ma jst sm mal deloholika. Ko greš vidiš, da si navezan na kr neko pisarno in stol in delo... Uglavnem, sploh mi ni jasno, da bo 1 leto pavze. No, sva šla pa z mojim lubijem praznovat... Sm jedla polnjene kalamare... Pa najlepšo previjalno torbo Kiplingovo mam.. Pa to še ni nič. Ko sm pršla na blagajno, sm samo vrečko dobila in je rekla, plačano. Pa sm pogledala... Pa je rekla, prjatlca časti. Sm bla tko vesela... Je pa torba drugač 97 EUR. In ta ta ista prjatlca mi je prvlekla vseeeeeeeeeega od A do Ž za bebo. Pa same fine, lepe stvari. Take male otroške firmice... , za zjokat. Bo moj mali pravi maneken. Brala vas nism nič..., časa nimam. Cel dan z mojim letava naokol. Dopust pa tak, hm? No.. vsaj v službo mi več ni treba Mava materinsko šolo, fajn je blo. Moj je kr namesto mene dihal..., sva se tko smejala.., mal sm šla sobe porodne pogledat, pa slikce poroda smo gledal.., pa mal se masiral, pa tko.... všeč nama je blo. Včeraj tema porod, danes dojenju, jutri praktični del... skratka, fino. Sm pa dons uredila tud na CSDju vse. Celjska občina da poleg zavitka tud okol 100 EUR neke subvencije al darilo za otroka, ne vem kaj je. Mal se pozanimite. Ampak to je po rojstvu, se izpolni neke obrazce in pošlje. Ko zvem karkol, sporočim. Možek moj pa ureja vse pol po porodu. Niso rabil materinske sam potrdilo PDP in to je to. Sva v 2 minutah zrihtala, zdej pa čakam na odločbo. No, pa še slaba novička.... dons sm mela sladkorno spet in dobila aparatek za samokontrolo. Po zajtrku, kosilu, večerji se moram piknt. En teden, če bodo rezultati slabi, pol mi dajo pa 5 x dozo inzulina. Mah... KG... kr rastejo..., noge mi noro otekajo...., roke ma noge, ma vseeee... Poročni prstan že vidi na verižici, komi sm ga dol spravla. Uglavnem vzhajam ko kruhek. Zdej mam že 11 +, no 1.9. bom vidla na uni tehtnici pri G. Mal so odstopanja... Nism normalna, a ne? Sam sploh ne jem... tok.. Karmen b, mi ni uspel te poklicat, SORRY. Moja zamenjava je šla takarat kot jaz... skratka na šihtu so ostal brez zamanjave.. cela štala, drama.. sam me briga. Kdaj ste zmenjene v Žabarju v petek?? V petek sm v Lj., bi vas vidla...
|