|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
26.8.2009 14:43:52   
malaMravljica
Punce,

kupila sem previjalno torbo. Bila sem v DM in jih videla, men je cist kul, notri dovolj prostora, pa tisto k drzi steklenicke, podlaga za previjat in se nekaj kremic ter 2 plenicki. NI prevelika in ne premala. Cena pa 23 eur. In se se mi zdi, da bo cist ok sla k vozku, ker sem vzela crno.  Sedaj cakam vozicek, nekje v roku 2 tednov mora bit pri meni.

Sicer sem pa danes imela pregled. Nobene slikce, ker se je takrat, ko smo hotli obrazek posnet lepo stran obrnmil nas dojencek.  Joj, na uz je nekaja naredil in sva gledala celo kri v zilah, neverjetno no. Pa organe sva pogledala, vse ok. Premer glavice 9 cm, izracunana teza pa 2.660 g. Me je tudi pregledal, rekel je,da sem ze pripravljena na porod in da po njegovo bi lahko racunali se na 3 tedne pol pa akcija, da ne bi bilo nic prezgodaj. Ko me je pregledoval je rekel, da je z roko ze cutil glavico, da je full dol ze. Na CTG je bila kar vijuga pri dojencku, tok akcija je bila v trebuhu, da sem se bala, da bo une trake stran spravlo, cist zares, moji popadki so pa tudi zaznani, do 40 je prislo, ce katera ve kaj to pomeni, do kolko pridejo sploh?

Tko, sobica do takrat zihr ne bo koncana, pa kaj, se nam sekirala se za to. Vceraj sem mojemu pokazala in ga vprasala ce se strinja z izborom oblacil za dojencka, ko pridemo iz porodnisnice. Je bil tok naudusen, rekel, da sem full lepo se spomlna, no saj men je tudi cist vsec.

Danes imam spet tecaj popoldne, pred tecajem mi bo pa babica delala masazo stopal, to je tudi priprava na lazji porod.

Modrcki za dojenje, jaz imam tudi enega iz Müllerja, kok je grd, me je kar minilo, da bi se kaksnega kupila.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.8.2009 14:47:16   
najčka
Ste pa pridne čvekice, en dan me ni pa mam polno za prebrat. No tako bila sem na pregledu včiraj in so mi povedali da je naše dete že na glavo obrnjeno tko da za to ni treba več skrbet, da srček dela normalno in velikost je ravno pravšnja za ta čas. Nasledni pregled pa spet čez en mesec 22.9.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.8.2009 15:18:33   
lenika83
Dober dan!

Vidim, da danes spet majčkeno bolj čvekate.

Jaz sem pa danes opravila še zadnje nakupe oblačilc za user posted image , manjka mi samo še podlaga za na previjalno mizo, pa razne manjše kozmetične zadevice, potem pa konec. Jutri pa začnem končno s pranjem in likanjem. Komaj čakam. Sem pa rešila težavo s tem kaj user posted image  obleči iz porodnišnice. Sem kupila en fajn debel kompletek (hlače, majčka in jopica), ki ziher ne bo pretanek.

Vidim, da se ravno pogovarjate o modrčkih za dojenje. Sem kupila zandjič enega v Mullerju, ampak je res katastrofalno grd. Danes sem pa kupila še dva v H&M in sta mnogo boljša. Pa še super je, ker niso samo v beli, tako da imam sivega in črnega. Upam samo, da bodo trije dovolj. Saj drugače pa bomo še kakega kupila, pa bo ok.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.8.2009 15:21:56   
malaMravljica
kaj ti modrcki za dojenje so v HM res toliko lepsi. Jaz sem jih ze parkrat sla gledat, pa mi ze od dalec izgledajo tako grdi, da niti ne grem merit in izbirat.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.8.2009 15:29:39   
Emilly
No midva pa končno kuhinjo naročila, bo čez štiri tedne, jutri še kopalnico, potem pa samo še podrobnosti, ki so v glavnem že kupljeni, le še postavit jih bo treba v na novo prepleskano stanovanje...user posted image

MM - vidim da si že skoraj na ciljuuser posted image , super!!! Še ni nobene panike? Sicer pa mislim da si pa tolk pripravljena od masažic, kremc itd...da bo mogl zadostovat!!!user posted image

Sicer se pa ne sekiraj zarad sobice res, naju bo po moje tud vse skupi vse prehitel, pa se bomo mogl že znajdet...Na koncu itak pravjo, da se vse reši, tako al pa drugač...user posted image

Žabar - tud jst bi lahko v petek prišla ob štirih al pa ob sedmih... Ker nas je pa res tolk mal, se pa res lohk zmenmo za kak drug dan...

Modrčki za dojenje - verjetno je mišljen HM v Supernovi ne? Tud jst moram nujno v nabavo, verjetno bom pa zdej pred porodom kupila enega al pa največ dva zarad velikosti...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
26.8.2009 15:42:20   
rolika
Zdravo user posted image
bi mi lahko dale kakšen nasvet ali karkoli da pridem k sebi, ker sem tako žalostna in živčna user posted image ginekologinja je rekla da je otročiček malo večji in me poslala na test za sladkor z glukozo. danes pa me kličejo da moram ju3 po napotnico za ponovni test z 100 g glukoze. Jaz nič ne vem kaj, kako zakaj....user posted image vem da ste se o tem že pogovarjale, mi lahko povete kako in kaj je s tem???

Lp

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
26.8.2009 15:56:28   
Tiara123
A H&M modrčke za dojenje imajo samo v tistih H&M, kjer imajo nosečniška oblačila, al je možno, da imajo v vseh H&M pri perilu???

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 15:57:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
26.8.2009 16:09:59   
lenika83
mM meni se zdijo v splošnem vsi modrčki za dojenje grdi. Kot za neke stare ome, pa še ogromne košarice imajo. Ampak se mi zdijo vsekakor ti v H&M lažje prebavljivi kot tisti iz mullerja, ker tisti je pa res strašno grd. Res pa je, da meni že na splošno beli modrčki niso preveč všeč, nosim jih samo pod svetlimi majicami, drugače pa sem bolj za barve. Pa mene pri teh še dodatno moti, da so nepodloženi. Po moje sem do zdaj imela v življenju samo en modrček nepodložen, ker se mi zdijo podloženi ful lepši. Ampak dobro, tu zdaj ravno neke izbire ni, poiščeš pač najmanj grdega med grdimi user posted image

Emilly kolikor sem jaz v Mariboru ugotovila, imajo v H&M modrčke za dojenje zraven nosečniških oblačil in torej v tistih trgovinah kjer nosečniških oblačil nimajo, jih ni.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.8.2009 16:54:45   
tea85
HEJ

LENIKA-ja se vidima potem na MŠ user posted image , ne, tudi sama nisem vprašala kak dolgo traja, tako da tu pa ti ne znam pomagat.

se pa danes počutim res grozno, saj imam neznosne bolečine v sp delu, bla že pri zdavniku,sicer ne pri mojem ampak tukaj v mbju, in nič ugotovli. z user posted image je vredu vse, niso popadnki  v glavenm jaz ne vem kaj me tako boli, pa celo noč prav spala nisem, v glavnem groza. tako da jutri grem k svojemu gin. da vidim kaj bojo odkrili, saj ne morem ne hodit, ležat sedet, nič- groza.
je pa mi ful čudno, saj mi je tukaj v mbju pokazalo na uz, da sem v 32 in 5 dni user posted image user posted image  pri mojem zdravniku pa 30 t in 5 dni, pa tudi od menstrualnega ciklusa je to prestavljen datum( le 8 dni odstopanja), tako da sem zmešana ko kura, saj ne vem kaj se z mano dogaja.
no bomo ju3 vidli pa upam da bom kaj več vedla kot danes.

glede moderčkov, jaz ga niti ne bom imela, razen če mi bo res potrebno. jaz mam tudi že vse parajt, cotike oprane pa vse to, no voziček še manjka user posted image ampak saj bo. morem še razmislit kaj bo bebi mel oblečeno za prihod domov, pa saj še je čas.

ah,morem ležat it ...

lp

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.8.2009 17:54:05   
Februarka08
Ojlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

Evo nas... blo je SUPER, moje počutje ENKRATNO, (zdaj malo manjuser posted image ), buši raste nenormalnouser posted image user posted image , Larisa vsak dan kaj novega pove, skratka, uživali smo, zdaj pa spet kle... bljek...

Kaj več pa ko se raztorovorimo in vse operemouser posted image

Ste pa čveke, ni kajuser posted image ni šans da vam sledimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.8.2009 18:34:16   
skačica
lindi- no, sej sem jaz tudi danes že dobila odločbo, da dobim 276 eurov. Verjetno se je hotla ona na CSD-ju sam mal pohvalt, da je od njene hitrosti odvisno, kdaj bo obdelala vlogo. Svašta, ampak ok, se je očitno potrudila, ker sem šele v ponedeljek oddala papirje, danes pa doma že pismo. Zdej še čakam odločbo za porodniško, ta cifra me bolj zanimauser posted image .

modrčki- ja, jaz pa mislim, da jih bomo kar vse, ki bomo dojile, potrebovale. Si ne predstavljam, da bi navadnega gor pa dol vlekla. So pa res grdi, sploh Mullerjevi, ampak ni kaj, so pa udobni.Kakšnih podloženih itak ne bi prenašala na dojkah, polnih mleka, ki so že tako ali tako občutljive.
Potrebovale pa mislim, da bomo vsaj tri, ker se po porodu zaradi hormonov kar precej potiš in jih je treba res velikokrat prat.

Se oglasim še zvečer....grem mal počivat.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.8.2009 18:41:57   
boob
daaaannnnnn,

spet sm mobilna juuuupppiiiiiiiii,  . . . . že od nedelje nam ni internet delu, zdej so pa končno pršli strici in popravli . .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal sm vas spremljala prek telefona, ampak nism kaj dosti brala. . .

Najlepša hvala za čestitke . . . upam da ste si vse tortice razdelile user posted image  . . .sej bi vam jo jst poslala sam smo jo že pojedli user posted image

Učerej sm imela pregled in je vse ok, nobenih posebnosti. . .naslednji pregled imam pa 15.9

. . pa previjalno sm dobila. . tako da zdej lahko začnem cunce prat in zlagat user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.8.2009 19:18:37   
ninasiki
MM full lepo jst že komi čakam da mi reče moja G. neki tazga (3t pa akcija) prou vesela sm zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men pa na UZ ni rekla kok je težek nič jst sm bla pa 100% da bom zvedla (je bla nadomestna)user posted image

MODERČKI mislam da je to sam v H&Mu na rudniku ker ko sm bla jst v city parku ni blo ni tazga

PREVIJALNA MIZA jst jo pa dobim komi septembra user posted image  tko da sva rekla da bova mogla 2 predala spraznt da bova vidla sploh kaj je še za nabaut

ŽABAR men je vseen lahko tud drug tedn karmen sam da je tko bl popoudan in ne zvečer

sm se pa zdele najedla špinače krompirčka in dunajske sm delala mmmmmmmm je blo odlično bi lah špinačo vsak dan jedla user posted image

zdej pa še na kavico z dragim preden gre v službo se slišmo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.8.2009 19:21:11   
ninasiki
sm čist pozabla

ROLIKA držim pesti da se bo vse izteklo tako kot se mora user posted image user posted image user posted image

FEBRUARKA oooooo wwwweeeeellllcccccooooommmmeeee bbbbaaaaccckkkk lepo da si uživala in je tud prou si si pošteno zaslužlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.8.2009 21:05:53   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

je pa mi ful čudno, saj mi je tukaj v mbju pokazalo na uz, da sem v 32 in 5 dni user posted image user posted image  pri mojem zdravniku pa 30 t in 5 dni, pa tudi od menstrualnega ciklusa je to prestavljen datum( le 8 dni odstopanja), tako da sem zmešana ko kura, saj ne vem kaj se z mano dogaja.
no bomo ju3 vidli pa upam da bom kaj več vedla kot danes.

Jaz sem bila v zadnjem času trikrat na 3D uz-ju pa dvakrat pri svojem G in sta mi po meritvah določila menda že vse datume od 15.10. do 31.10. Na 3D mi je v enem dnevu nameril tri datume, ker meri več različnih stvari. Je pa mi posebej poudaril, da je to pač nekje približno. V glavnem se jaz najbolj usmerjam na 25.10., kar je tudi uradni datum, saj je tudi vse ostalo vezano na ta datum (porodniška, kdaj ti porod sprožijo najkasneje,...). Mislim, da se ti zaradi teh datumov ni treba sekirati, ker je itak vse približno.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.8.2009 21:16:03   
Emilly
Hvala vsem za info o modrčkih, bom šla drug teden v akcijo!!

Februarka08 - welcomeuser posted image sam da si se mela finooo!

Jst pa ravno s telovadbe. Tam sem še kar Ok, opažam pa da sem doma čedalje manj gibljiva. Vse bi še rada na hitr nardila, pa me v trebuhu takoj vse špikneuser posted image , ja ne gre več...moj je že kar navajen da me vsakič čaka ene pet minut da vstanem in naredim tri korake do njegauser posted image .

Nič, še mal se pocertat k dragemu.... potem pa spat. Jutri pa po doooolgem času v službo na konferenco. Še dobr da sam jutruser posted image

Nočko...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.8.2009 21:21:01   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

No jst sm bla na dekompresijskem stolu
Je kr ql. Nč posebnga. Bom vidla, če res pomaga.

Oooo, majcy, dej kaj več povej, noooo:) Mene zelo firbec matra in bi tudi šla, sploh zdaj ko mi je tudi G priporočila (zaradi otekanja nog) - samo si prav ne predstavljam kaj počnejo s tabo :) Joooj, pupe ve sploh ne veste kake noge imam. Sploh ne morem nič več obut!!!! OK, japonke pa ene šlape na trakce (samo te niso za v službo, samo za vozit...), edine sandale sem pa pozabila pri dragemu v LJ user posted image skupaj s ta lepimi japonkami, grrrr. No samo še jutri in v petek, pa booooo boljše. Bom lahko cele dneve bosika user posted image

Modrčki za dojenje: jaz si jih že od začetka nos. kupujem v H&M. Če so kaj prav posebej lepi ne vem, pač modrc kot modrc user posted image (si sploh ne predstavljam tega iz Mullerja, ki ga vse kritizirate user posted image ). Mogoče bom morala zdaj na koncu še kakega - svakinja pravi, da te melone še zrastejo user posted image . Sicer pa nosim kdaj tudi samo top - microfila... čeprav pravijo, da naj bi imele v nos. pa pri dojenju prsi dobro oporo. Ma ti so pač komot, kaj čem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.8.2009 21:22:51   
Anonimen
Punce, pozdravljene!!!
V ponedeljek sem oddelala zadnji dan. Sm mela prv cmok v grlu. Kr težko sm šla in kr še ne dojemam. Ma jst sm mal deloholika. Ko greš vidiš, da si navezan na kr neko pisarno in stol in delo... Uglavnem, sploh mi ni jasno, da bo 1 leto pavze. No, sva šla pa z mojim lubijem praznovat... Sm jedla polnjene kalamare...
Pa najlepšo previjalno torbo Kiplingovo mam.. Pa to še ni nič. Ko sm pršla na blagajno, sm samo vrečko dobila in je rekla, plačano. Pa sm pogledala... Pa je rekla, prjatlca časti. Sm bla tko vesela... Je pa torba drugač 97 EUR. In ta ta ista prjatlca mi je prvlekla vseeeeeeeeeega od A do Ž za bebo. Pa same fine, lepe stvari. Take male otroške firmice... , za zjokat. Bo moj mali pravi maneken.
Brala vas nism nič..., časa nimam. Cel dan z mojim letava naokol. Dopust pa tak, hm? No.. vsaj v službo mi več ni treba Mava materinsko šolo, fajn je blo. Moj je kr namesto mene dihal..., sva se tko smejala.., mal sm šla sobe porodne pogledat, pa slikce poroda smo gledal.., pa mal se masiral, pa tko.... všeč nama je blo. Včeraj tema porod, danes dojenju, jutri praktični del... skratka, fino.
Sm pa dons uredila tud na CSDju vse. Celjska občina da poleg zavitka tud okol 100 EUR neke subvencije al darilo za otroka, ne vem kaj je. Mal se pozanimite. Ampak to je po rojstvu, se izpolni neke obrazce in pošlje. Ko zvem karkol, sporočim. Možek moj pa ureja vse pol po porodu. Niso rabil materinske sam potrdilo PDP in to je to. Sva v 2 minutah zrihtala, zdej pa čakam na odločbo.
No, pa še slaba novička.... dons sm mela sladkorno spet in dobila aparatek za samokontrolo. Po zajtrku, kosilu, večerji se moram piknt. En teden, če bodo rezultati slabi, pol mi dajo pa 5 x dozo inzulina. Mah... user posted image
KG... kr rastejo..., noge mi noro otekajo...., roke ma noge, ma vseeee... Poročni prstan že vidi na verižici, komi sm ga dol spravla. Uglavnem vzhajam ko kruhek. Zdej mam že 11 +, no 1.9. bom vidla na uni tehtnici pri G. Mal so odstopanja... Nism normalna, a ne? Sam sploh ne jem... tok..user posted image
Karmen b, mi ni uspel te poklicat, SORRY. Moja zamenjava je šla takarat kot jaz... skratka na šihtu so ostal brez zamanjave.. cela štala, drama.. sam me briga. Kdaj ste zmenjene v Žabarju v petek?? V petek sm v Lj., bi vas vidla...user posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.8.2009 21:53:57   
ninasiki
punce jst bi se pa zdej najraj zjokala končno najdm lepo previjalno torbo in vse naročim pol pa jih uprašam kam nakazat denar mi pa pošlejo naslou glih tko k da bi eni od vs poslala denar na dom sm tok jezna pa razočarana da bi najraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne vem uglaunem zdej morm pa spet iskat neki tazga k je voziček

drgač pa se se katiri dogaja da ji user posted image  dojenček tok prtisne na hrbtenico da ji kr vroče rata men se je to danes ene 3x nardil sm misnla da bom zjokala se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
26.8.2009 22:00:18   
malaMravljica
nina, ma kje si to narocevala?

Drugace pa, a ves, jaz sem danes previjalno torbo vzela v DM, njihovo in se mi zdi tok fajn.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
26.8.2009 22:06:44   
tea85
ja lenika, da pač je to približno user posted image , saj jaz uradni datum tud je kot je, ampak danes sem bla res že tak izmučena od teh bolečin da sem bla cela zmešana.

saj ne vem je mela že kera podobne težave, da je mela v spodnjem delu take močne bolečine in to kar čez celi dan pa noč, z bebijom pa je blo vse ok pa te zadeve? upam res da mi jutri pove kaj je narobe ker drugače še lahko ta 2 meseca samo sedim pa ležim.

lepo spančkajte..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.8.2009 22:25:43   
rozilu
Joj Tea, samo to pa ne bi bilo preveč fino, če bi res morala ležat nasl. 2 mesca... Dej malo počivaj zdaj in še kak Mg spij (čudežno zdravilo za vse user posted image ). Pa boš vidla, da bo vse OK user posted image

Drugače pa je moja G očitno kar mahnjena na ta Mg. Me je spraševala koliko ga spijem, pa pravim da en do dva magnesola (150mg) na dan. Pa kdaj vzamem Fidimag, ko je 300mg. Ona pa: ja lahko tudi 2 Fidimaga, al pa celo 3 (torej do 900 mg Mg na dan) user posted image Fuuuul v glavnem. So mi že kar malo nagravžni ratali, no... sploh te šumečke, se mi zdi da imajo toliko ene svinjarije notri user posted image da nisem zihr, da so prav zdrave.

Aja, Februarka - welcome back. Ostani z možgančki še malo na dopustu, ker zihr je prehitro minilo - meni se je zdelo, da si bila takoj nazaj user posted image

Rižko - no vsaj nisem edina, ki kar vzhajam user posted image . Mi je pa G rekla, da je zihr kak kg na račun otekanja nog/rok. Zihr tudi pri tebi, tako da se ne sekirat preveč. Pri Žabarju pa se nismo še nič konkretno zmenile - varianta bi bila edino ob 19h, ampak takrat bi lahko samo: Karmen, muca*maca in jaz. Če lahko še ti, smo že 4, za to se pa že splačalo dobit, a? Če ne pa naslednji teden, bo vsem lažje se uskladit. 

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.8.2009 22:34:01   
skačica
februarka- dobrodošla nazajuser posted image . Je hitro minilo, kaj?

zatekanje nog- meni pa res bolj malo zatekajo, vsaj zaenkrat. Se mi zdi, da so v prvo bolj. Pa sem mislila, da bo zdej bolj kriza, ker sem noseča čez poletje, ampak ni.

Magnezij- meni je tudi svetovala kakšno tabletko Magnesola, če mi otrdeva trebuh, ampak sem ga res bolj malo pila. Morda ene 4 tablete in adijo. Mi ni glih. Sploh pa zdele ko sem že skoraj konec 35. tedna, ga sploh ne bom več.

bolečine- tea, ne vem. Boš vidla kaj ti bo jutri rekla G. Jaz res izkušenj z bolečinami nimam, ker me v trebuhu ali pač kjerkoli spodaj ni še nikoli bolelo, ne zdaj, ne v prvo. Upam, da me tudi ne bo.

Grem pod tuš in v posteljo. Danes sem bila varuška trem mulčkom, starim 2, 2.5 in 3 leta. Naporno za znort, sploh najmlajši je živi vragec in ga je res težko krotit.

Lahko noč.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 23:08:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?