skačica
|
čer! Tud jaz sem imela danes pregled pri G. Vzeli smo mi kri, ampak ne prav veliko, samo eno epruvetko- če mene vprašate,je še to preveč, izmerili pritisk, ki je ves čas med 60-70/100-110, me stehtali- zredila sem se v petih tednih 3 kg, skupaj torej 15 kg ( se ni za sekirat ) in naredili en mini uz. Toliko, da se je videlo, da ima mala še veliko prostora, da je živahna kot ne vem kaj, da je plodovnice še dovolj in da je posteljica še zelo lepo ohranjena. Naslednji pregled imam že 9.9., torej čez dobra dva tedna, ko bom v 37. tednu. Seveda sem morala it po pregledu še do Baby centra in kupila podlogo za previjalno mizico (tako kjut, roza ) pa še nekaj dekoracije za na steni okoli previjalne. Sva z Izo že vse nalepili, previjalno podlogo je tud že stestirala pa še jajčko sva probale. Je dala svojga dojenčka not in sem ga morala pripet, da ga je lahko pol mal pogugala. Popoldne sem šla pa še s sestro v Zaro, ker je šla kupit oblačila za njenga fantka ,za poroko. Punce, a tam kaj kupujete? Jaz sem za Izo kar nekaj stvari tudi tam nakupila, ko je bila še manjša, sedaj pa tudi. Sem že nagledala en krasen plašček za zimo in ga grem v kratkem iskat. Ne vem zakaj ga nisem že danes vzela Imajo bolj take frajerske stvari. bolečine- me je ravno danes G spraševala kako se počutim, če me kaj muči,...in sem ji rekla, da veliko manj kot v prvo. Pa veliko manj počivam. Imam Izo cele dneve zraven sebe in sem res redkokdaj v ležečem položaju. V bistvu čez dan nikoli, razen kadar se me mami ali kaka sestra usmili in malo počuva tamalo. No, zvečer imam nekaj časa zase, ko se z Izo mož ukvarja. Pa še to ne vedno, danes recimo me je klicala, da sem šla zraven nje ležat, da je zaspala. Skratka, res me nič ne boli, ne razteguje se nič, spodaj res ne čutim nobenih bolečin. Bolijo me samo rebra na desni strani, ker se mula vedno zgužva v desno. Danes izvaja že cel dan akrobacije. modrčki za dojenje- kje jih boste kupovale? Sem prej prebrala na eni temi, da imajo v HM full lepe, lahko brez kosti ali pa s kostjo in v različnih barvah. Vem, da jih imajo tudi v Mullerju, sem jih v prvo imela tudi iz tam, ampak res niso lepi, so pa bombažni in zelo poceni- 9 eurov.Za čez noč bodo še dobri. pa enega sem si kupila v eni trgovinici Prestige, je bil tud dober, ampak pomoje je precej zdelan. denar za paket- sem oddala papirje včeraj in mi je tam rekla, da bo morala fajn z mojo vlogo pohitet, če želim denar dobit 15. septembra, menda izplačujejo takrat. Sem ji rekla, če se bo potrudila in je rekla, da ja. Torej, 15. septembra dobim dinarčke, odločbo pa verjetno zelo kmalu. sladoled- je sestra v službi zahaklala potnika od Ljubljanskih mlekarn in pri njemu vzela dve 4 litrski banjici- vanilijo mamrmorirano z malino in malago. Ga že dva dni jem kot zmešana. Res mi je dober. copatki- jaz sem na začetku imela pletene, tud zdej bi jih imela, od Ize sta ostala dva para, eden se je izgubil neznano kam. Naročila sem jih pri eni ženski, ki je oglaševala svoje izdelke na Mami.Zdaj bi potrebovala še kakšna dva para, ampak ga ni kandidata, ki bi mi jih naredil. No, mogoče nažicam mami. Kasneje sem naročila pri Mojem škratku usnjene, meni so bli full fajn. Ampak Shoo- Shoo, ne Starchild, ker so se takoj znucale, ko je mala puzala. Grem......lahko noč.
< Sporočilo je popravil skačica -- 25.8.2009 22:28:35 >
|