|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
25.8.2009 20:47:34   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

LENIKA - ja jaz grem na ptuju v materinsko šolo, prvi dan mam 7.9 ob 11 h, kdaj pa maš ti?

Jaz tudi user posted image  Torej se vidiva. Se ti kaj sanja koliko časa to traja vsak dan? Meni ni noben nič povedal, vprašati sem pa na koncu tudi pozabila.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
25.8.2009 21:08:16   
frrrr
MM - fulll imajo luštne stvari v ikei, pa še drage niso. men je blo zdej tolk hudo, ker imamo že 4 posteljnine za bebo in ne rabimo več kakšne, pa tolk so cort novi dizajni user posted image

rolika - pridna za dplomo user posted image ... js jo mor še začet pisat, kar počnem (začenjam pisat) že 3 leta user posted image noče se sama napisat user posted image

js sm pa včeraj mau brala poste iz prve nosečnosti in ugotovila, da se zdaj vse kasneje začenja... razna raztegovanja, špikanje, nočno lulanje in vse radosti nosečnosti so me v prvo veliko hitreje doletele... verjetno, ker ne delam poln delovni čas in malce več počivam kot v prvo. no, upam da je to to in ne bom tokrat pa dete čakala po pdpju user posted image

lepo spite...

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
25.8.2009 21:08:48   
Emilly
Lep večer še mal z moje strani...

Smo imeli kar pester dan. Z user posted image sva kot nora hodila po vseh pohištvenih trgovinah in zbirala novo kuhinjo... grozno kok te to izmuči...Mava kar težave, ker mava tolk majhno stanovanje in seveda nobene mere ne ustrezajo njihovim standardomuser posted image . Ker se že mal mudi, se bova do jutri že morala verjetn odločit... Joj kar preskočila bi tale september, da bi blo že končn vse urejeno in šla lepo v miru rodituser posted image

Sem pa danes klicala mojo ginek. in čist noro vesela ker mi je odobrila kar štiri tedne bolniške do moje porodniške user posted image sm=bravo.gif]. V četrtek bom sicer še morala na konferenco, od prvega naprej pa kar domauser posted image . Sej mam mal kar slabo vest, ker bolniške pa res nikol ne izkoriščam, ampak ravnateljica je že v mesecu maju našla zame menjavo od 1.9. naprej in je bla bolniška kar njen predlog...

Chrystall
- kateri razred pa učiš? Jst sem bla zdejle že tretjič v 2. razredu, prej pa v četrtem... Sej moram priznat, da po drugi strani me kar mal stisne, da me ne bo to šolsko leto v šoli, jih tud jst pogrešam...Te čist razumem, ker si tolk navdušena... Super!!!!

Za trebušček sem pa tud jst že slišala da v zadnjem mesecu ne raste več...samo še otroček. Zato tud ves čas na koncu preverjajo kolk prostora ma še v trebuščku, da če je potrebno sprožijo porod...

Ja res je super ker se je res nekoliko spremenilo ozračje in se zadnje dneve celo da dihatiuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
25.8.2009 21:15:10   
rakica 2
evo pa sem vas prebralauser posted image                                                                                                MM -mene tut že te kosti v medenicici in kolkih ful bolijo,ža kakšen mesec in g je rekla da je to normalno,en dan je manj en dan več.še malo pa bo težav konc in se začne lepši deluser posted image user posted image .                                                                                          vzorčki-sm jih naročla od nivee in vitaskina in perskindol-to je fajn za mišice,dobiš pa dva vzorčka na eno pošiljko,so to super zadevice,take mini,zauser posted image pa res ni še ničuser posted image user posted image user posted image .                                                                             za tabelco-naslednji pregled 9.9.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
25.8.2009 21:39:10   
rozilu
No pa sem tudi jaz prebrala vse skozi...

IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca
Lepo pozdravljene!
Jaz sem se vrnila z dopusta - ahhhhh, je bilo lepo...

Se pa veselim ene stvari  - to je seveda sladoled pri Žabarju, da vas malo vidim, da poklepetamo, si pokažemo bušije... (moj je en mejčkn zrastu, hehe)

Welcome back! user posted image Smo ti kar zavidale, veš, user posted image user posted image

Sladoled - tako kot je Karmen predlagala bi bilo meni kul - v bistvu ta teden edino v petek - to bo moj zadnji delovni dan za kako leto user posted image . Nasl. teden pa še ne vem kje bom... tako da ve se kar zmenite, pa če bom lahko - pridem, če ne pa ne...

Spanje user posted image - jaz sem dobila košek (ki mislim da je star kakih 30 let, je pa še super lep), zato bo v začetku tam, dokler ne preraste. Upam pa da bo dojenček hotel tam spati - moja dva nečaka namreč nista hotla user posted image ... Kdaj ste pa mislile potem seliti v svojo sobico - tiste, ki jo boste imele?

Študiranje - no vidim, da boste kar pridne, user posted image mogoče bom pa imela tudi sama kaj več volje za končanje mojega študija.... Me čaka še konkretno veliko dela, rezultate treba skupaj spravit... pa napisat user posted image - se mi dozdeva, da se mi med porodniško ne bo dalo to delat... Ampak če se boste ve tako spodbudne, pol bom pa tudi jaz zagrabila user posted image

IKEA - jaaaa, jaz v bistvu komaj čakam, da grem... Samo moram dobro premislit kaj rabim, ker če ne bo tako kot vedno: kupim ful stvari (ne nujnih), pol nujnih pa pozabim (al pa nimajo). user posted image . Potem pa čakat na naslednji obisk user posted image No sej bi lahko v septembru kar dva izvedla, ne?

Aja, pozabila sem napisat za tabelco - naslednji pregled: 24.9.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
25.8.2009 22:07:37   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: *chance*

Sem že zadnjič pisala o posteljnini - kompletu (6-delni), ki ga imajo v BC res ugodno - 49,99 EURuser posted image , od Enota posteljnina sleepy... Mogoče se ti splača it pogledat, ker tudi pri Zibki ne dobiš ceneje, pa še mere tam niso 120x60 ampak 120x80, komplet (5-delni) je pa tam 56,00 EUR... tak da malo poglej, pa upam, da najdeš...
No, zdej sem pa vse že spisala...pa vidim, da rabiš za zibko posteljnino user posted image ... Ah, bo pa kakšni drugi mogoče v pomočuser posted image user posted image

V BC imajo super urejeno, ker dobiš za to ceno že celo kovterček zraven in ga ni treba posebej kupovat, ampak meni pa nobena posteljnina ni bila všeč user posted image In tako sem se pol odločila, da kupim pač samo kovter, za posteljnino bom pa povprašala še na www.posteljnine.si, če mogoče kaj po naročilu zašijejo ... Vem, sem preveč zahtevna, ampak so mi bile v BC res same žive in kičaste...

Še to: jogi rjuha je standardne velikosti 120x60, medtem ko so prevleke za kovtrčke standardne slovenske velikosti 120x80. To bodite pazljive, da vas ne bo kaj zmedlo.. Jaz sem namreč imela kar nekaj časa nagledano prevleko velikosti 140x100, ki pa je za 20cm prevelika tako po dolžini in širini, tako da je žal edina posteljnina, ki mi je bila všeč, šla po gobe user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
25.8.2009 22:21:30   
Tiara123
mala Mravljica, glede previjalne torbe: jaz sem se šla potem pozanimat v BC za Lässig torbo, ker so mi ful padle v oči in bom po moje kar to kupila.

Takole izgleda torba v BC http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200898, drugače je pa veliko izbire na http://www.laessig-fashion.de/ in menda lahko naročiš katerokoli torbo kar v BC. Sicer je med dražjimi torbami, je pa še vedno cenejša kot od Bugabooja user posted image

No, itak pa je pri meni dilema še, katero barvo naj vzamem user posted image

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
25.8.2009 22:24:34   
skačica
čer!

Tud jaz sem imela danes pregled pri G. Vzeli smo mi kri, ampak ne prav veliko, samo eno epruvetko- če mene vprašate,je še to preveč, izmerili pritisk, ki je ves čas med 60-70/100-110, me stehtali- zredila sem se v petih tednih 3 kg, skupaj torej 15 kg ( se ni za sekiratuser posted image ) in naredili en mini uz. Toliko, da se je videlo, da ima mala še veliko prostora, da je živahna kot ne vem kaj, da je plodovnice še dovolj in da je posteljica še zelo lepo ohranjena.  Naslednji pregled imam že 9.9., torej čez dobra dva tedna, ko bom v 37. tednu.

Seveda sem morala it po pregledu še do Baby centra in kupila podlogo za previjalno mizico (tako kjut, rozauser posted image ) pa še nekaj dekoracije za na steni okoli previjalne. Sva z Izo že vse nalepili, previjalno podlogo je tud že stestirala pa še jajčko sva probale. Je dala svojga dojenčka not in sem ga morala pripet, da ga je lahko pol mal pogugala.
Popoldne sem šla pa še s sestro v Zaro, ker je šla kupit oblačila za njenga fantka ,za poroko. Punce, a tam kaj kupujete? Jaz sem za Izo kar nekaj stvari tudi tam nakupila, ko je bila še manjša, sedaj pa tudi. Sem že nagledala en krasen plašček za zimo in ga grem v kratkem iskat. Ne vem zakaj ga nisem že danes vzelauser posted image Imajo bolj take frajerske stvari.

bolečine- me je ravno danes G spraševala kako se počutim, če me kaj muči,...in sem ji rekla, da veliko manj kot v prvo. Pa veliko manj počivam. Imam Izo cele dneve zraven sebe in sem res redkokdaj v ležečem položaju. V bistvu čez dan nikoli, razen kadar se me mami ali kaka sestra usmili in malo počuva tamalo. No, zvečer imam nekaj časa zase, ko se z Izo mož ukvarja. Pa še to ne vedno, danes recimo me je klicala, da sem šla zraven nje ležat, da je zaspala.
Skratka, res me nič ne boli, ne razteguje se nič, spodaj res ne čutim nobenih bolečin. Bolijo me samo rebra na desni strani, ker se mula vedno zgužva v desno. Danes izvaja že cel dan akrobacije.

modrčki za dojenje- kje jih boste kupovale? Sem prej prebrala na eni temi, da imajo v HM full lepe, lahko brez kosti ali pa s kostjo in v različnih barvah. Vem, da jih imajo tudi v Mullerju, sem jih v prvo imela tudi iz tam, ampak res niso lepi, so pa bombažni in zelo poceni- 9 eurov.Za čez noč bodo še dobri. pa enega sem si kupila v eni trgovinici Prestige, je bil tud dober, ampak pomoje je precej zdelan.

denar za paket- sem oddala papirje včeraj in mi je tam rekla, da bo morala fajn z mojo vlogo pohitet, če želim denar dobit 15. septembra, menda izplačujejo takrat. Sem ji rekla, če se bo potrudila in je rekla, da ja. Torej, 15. septembra dobim dinarčke, odločbo pa verjetno zelo kmalu.

sladoled- je sestra v službi zahaklala potnika od Ljubljanskih mlekarn in pri njemu vzela dve 4 litrski banjici- vanilijo mamrmorirano z malino in malago. Ga že dva dni jem kot zmešana. Res mi je dober.

copatki- jaz sem na začetku imela pletene, tud zdej bi jih imela, od Ize sta ostala dva para, eden se je izgubil neznano kam. Naročila sem jih pri eni ženski, ki je oglaševala svoje izdelke na Mami.Zdaj bi potrebovala še kakšna dva para, ampak ga ni kandidata, ki bi mi jih naredil. No, mogoče nažicam mami.
Kasneje sem naročila pri Mojem škratku usnjene, meni so bli full fajn. Ampak Shoo- Shoo, ne Starchild, ker so se takoj znucale, ko je mala puzala.

Grem......lahko noč.

< Sporočilo je popravil skačica -- 25.8.2009 22:28:35 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
26.8.2009 8:14:59   
rozilu
Jutro user posted image

Ste dobro spale? Jaz super, kot dojenček user posted image , dokler me zjutraj ni zbudil komar user posted image Pa še zdaj ga nisem ujela, tako da me še nadleguje... sem se oblekla v dolge, pa še kapuco čez... user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 26.8.2009 8:15:45 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 8:21:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
26.8.2009 8:27:43   
karmen b
Jutro....Žabar ... Ok, vidim, da vas v petek ne bo skor nič, razen če greva midve same rozilu. Kaj pa v četretek zvečer enako okol sedmih polosmih?

Moram se pohvalt, da sem ravno dobila voziček na dom user posted image user posted image user posted image ...sam ga bom pustila v škatlji user posted image user posted image user posted image , da se ne bo po nepotrebnem prašil. Pa Boob mi je torbo zrihtala včerej, tko da na sprehod že lahko grem user posted image ...Boob še enkrat hvala!

Drugače sem pa posrednik za Boob, ker ji ne dela internet; vas vse lepo pozdravlja, ostlo bo pa že sama povedala, ko ji internet popravijo.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
26.8.2009 8:47:28   
katrin***
Jutro, jutro,

tudi mi smo odlično spali in hvala bogu me noben komarči ni napadal user posted image user posted image  zadnje čase tako dobro spim celo noč, da kar ne morem verjeti - res prov tisto trdno spanje celo noč, razn ko okol 1h pibam na wc in potem mir do zjutraj 7.15h ko vstanem in šibam na šiht - pa še to bo vstajanje samo še jutri sigurno, za v petek pa še ne vem al mi bo treba pridt al ne, potem pa težko pričakovani ODMOR ZA ENO LETO!user posted image

voziček... moj je pa takoj, ko je voziček pripeljal razpakiral in pogledal, potem pa počakal še mene, da sva ga razstavila iz športnega tako, da mava zdej samo košaro gor. In ja, pri GT3 gre športni del popolnoma stranuser posted image user posted image user posted image  Sedaj pa čaka pokrit v otroški sobi, da se mi ne praši po njem.

posteljnina...v BC mi je res predraga, tista k mi je pa všeč je pa preveč kičasta in preživa. Za zibko sm jo naročila pri galebu in sm jo ravno včeraj oprala in je full lepa user posted image  za košek sem bom šla pa kar v Zibko na Brezovico zment, če bi mi naredili samo tisto prevleko za čez košek, ker ostale posteljnine ne potrebujem (cel komplet) ker ga že imam. Fali mi samo tole in se mi zdi brezveze dajat tolk denarja za vse skupi, ko pa ne rabim vsega. Bom vidla kaj mi bodo rekl, verjetn da mi bodo naredl a ne.

stanovanje...z opremljanjem nama gre kar preveč po planih oziroma še pred plani hvala bogu. Opremila sva že kuhinjo, kopalnico in spalnico, čakava edino še posteljo da naredi - pa še ta bo baje konec tega tedna zmontiranauser posted image user posted image user posted image  Ostane nama samo še previjalna, ki pa pride na vrsto drug mesec, ko pridemo malo do dinarčkov. Upam, da mo teta s CSD-ja držala besedo in da bom 15. dobila nakazan denar od paketauser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
26.8.2009 8:52:58   
ninasiki
ojla bejbe

kako smo spal jst kr uredu sam ugotaulam da bo meu moj user posted image  od 3 do 4 žurke ponoč ker se skos kle nek zbudim ker me tok nabija v mehur da ni za zdržat tko da me že navaja na njegou ritem življenja user posted image

ŽABAR ja mene spet ne bo user posted image user posted image  ker mi je ob 7 prepozno sm 38km in ljubljane pa še moj dela nočno im se morva prilagajat glede auta tko da mi res ni usojen ta sladoled user posted image user posted image

MM fuuuuuuuull hvala je čist uredu napisan bol k pa uno kar je men vn metal pa kle saj 100% vem da se mi ne bojo smejal tko da hvala še enkrat

nč bejbe coffee time z mojimi pa se slišmo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
26.8.2009 9:10:49   
muca*maca
Dobro jutro!

Nisem še uspela prabrat vseh 40 strani, sem nekje na 25., hehe....

Sem se pa prijavila oziroma poizvedela za šolo za starše in greva z najdražjim 1. septembra ob 16h ali ob 18h, v staro porodnišnico v LJ. A gre še katera??? 

Sladoled pri Žabarju - meni bi bilo kul v petek ob 4h. V četrtek ne morem, v petek je pa ja kul, ko je potem vikend. Pridite tiste, ki morete. Tam bomo Karmen B, Rozilu in jaz - se mi zdi zaenkrat user posted image

Ja, Rozilu, še jaz sama sem si fouš za svoj dopust, zdej ko spet v pisarni sedim user posted image user posted image user posted image

Sicer pa upam, da ne bom več dolgo.

Vidim, da pomalem že zaključujete s službami, jaz imam še tri polne tedne in tega za dokončat.
Se vam lahko pohvalim, da v celi nosečnosti nisem imela niti enega dneva bolniške!!!

Emmm....

To bi blo to za zdej.
Grem še mal za nazaj brat, pa izpolnit obrazec za CSD, itd... mogoče se spravim tudi kaj za službo narestuser posted image

LP

user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
26.8.2009 9:19:12   
Aniiita
Dobro jutro user posted image

Koliko modrčkov za dojenje pa je priporočljivo imeti?
Jaz imam trenutno dva, ker sem potem kar take kupovala.. eden je iz Mullerja, sam res ni lep, pa nasploh mi ni najbolj fajn..drugi pa iz pikapolonice in je prav super. 

Neposredna povezava do sporočila: 1390
26.8.2009 9:28:05   
muca*maca
Aja, še tole:
v ponedeljek sem imela pregled, je vse ok, samo železo mi še vedno malo nagaja oziroma hemoglobin, ki ga imam kljub železovim tabletam samo 108. Ne štekam. Poslušale sva srčka, tup-tup, tup-tup... Kok lepo.
V 4 tednih sem pridobila 2 kg, vse skupaj pa 12 in me je g. pohvalila, da res lepo drzim težo - a ni to lepo od nje - mislim, da nas tudi malo pohvalijo?

Sem pa že v 33. tednu... kako čas beži.

Naslednji pregled pa imam 8.9.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
26.8.2009 10:11:58   
Anonimen
hei

No jst sm bla na dekompresijskem stolu
Je kr ql. Nč posebnga. Bom vidla, če res pomaga.
Sm bla pa dons v DM in sm pogledala kašna je njihova previjalna torba in je ful luškana. Vrjetn bom kr to mela, čeprov ne paše k vozičku user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
26.8.2009 13:03:34   
karmen b
muca*maca, jaz lahko pridem v petek v Žabarja po sedmi zvečer in ne ob 4h, ker sem v sužbi do sedmih. Do tja mam pa par minut po večni poti, tko da sem med sedmo in polosmo na sladoledu, če vam je prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.8.2009 13:08:08   
HelloKitty1
Muca maca - tudi medva greva 1. septembra v šolo v LJ.. tko kt prvošolčki user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.8.2009 13:11:19   
ninasiki
ojla bejbe

ja za ŽABARJA bi men ustrezal tko okol 4 pa mi je vseen kir dan sam da ni zvečer

MODRČKI mam jst zaenkrat 2 mogoče si nabavm še enga tko bl fancy za na preglede ker doma mi je itak vseen kako zgleda

je pa res lep dan punce a ni prou ni prevroče se da lepo dihat naj potegne zdej tko vse do konca septembra user posted image

nč kosilo je treba nardit je tašča začela delat in ko pride domou je čist fertik tko da zdej jst kuham

se slišmo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   [Brisano sporočilo]
26.8.2009 13:11:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.8.2009 13:49:34   
Anonimen
Evo tudi mene..sem imela pester dan in letanje po CSD-ju. Sem oddala vse paprije, skupaj z obračunom za avgustovsko plačo. Sploh ni veliko pogledala, je rekla ko bom vnašala pa če bo kaj manjkalo pa vas obvestim. Sem si mislila, rabim pol ure, da pridem do sem in nimaš časa sedaj pogledat. Tako, da upam, da bo vse ok...Moram jim pa samo poslati sklep o prekinitvi pogodbe, ker mi le-ta poteče 10.10.09 Tako, da to je to...
Mi je pa danes obupno vroče in sem komaj preživela vožnjo v mojem avtu brez klime...grrr..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.8.2009 14:07:36   
lindi1
SKAČICA čudno,da ti je tako rekla zaradi papirjev,jaz sem jih oddala danes in ni nič komentirala ,je rekla ,nakazano dobite s 15 septembrom,pa si bila ti včeraj tam,ne...Tudi za mojega sem vse papirje oddala,samo,ko rodim mora tja z rojstnim listom,da izpolni potem naprej,kdaj se mu začne dopust in to je to,bila sem takoj na vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.8.2009 14:08:42   
lindi1
VIDIM,DA SMO PRIDNE VSE NEKAJ OKROG CSD UREJAMOuser posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.8.2009 14:36:06   
karmen b
Jaz lahko pridem k Žabarju za okol štirih drug teden, ta teden žal delam.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?