|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
26.8.2009 23:39:04   
frrrr
lepo spite!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.8.2009 23:54:19   
stuhica
pozdravljene punčare

jaz sem dons prkloplena na tale računalnik že skor cel dan se ubadam z semianrskimi

CUKERAŠICE zdej sem šla a mal prebrat pa vidim RIŽKO da si imela visok cuker, pazi se se splača ta teden držat fajn diete, no jaz se jo držim že 26 tednov od 5 tedna naprej in srčno upam da mi uspe brez inzulina skoz spravit...

Pa še eno punco sem prebrala da jo prav skrbi nič skrbet samo pametno se prehranjevat in to je to... pa ni nič narobe če vas pa ta pocukrane še kajveč zania mi pa pišite na Zs al pa pejte mal počvekat na temo nosečniški diabetes al sladkor neki tacga ...

Previjalno mormo še kupt, ostalo načeloma že mamo.... Bomo kr tisto k se položi na posteljico bo še najbolj enostavno, pa tud praktično, ne zavzame drugega prostora...

Cunjice še nimam nič spedenano in pošlihtano bomo že zdaj morm najprej do 9,9 pošlihtat vse za šolo pol pa novim zmagam naproti....

Modrčki ja jaz imam ta dva iz Mullerja pa enega od prej e vme kje sem ga staknila, mi je ful v redu, je boljši in lepši k ta iz Mullerja, ampak ta je pač poceni, ni lep ampak meni je pač zelo funkcionalene pa sploh za tisti čas  doa je čist ok, sej če greš kam pa kakega drugega daš gor...
Sicer pa jaz že od prej nisem pristaš moderčkov z loki ker me blazno motijo tako da mora bit brez...
Mislim da teli trije bodo čist dost, če pa ne bomo še kakšnga nabavl pa bo... Imam tud nekaj naprsnih blazinic za prvo silo, morm le še gune nastavke za bradavice kupt za dojenje,... mi tamal ni hotu potegnt lepo djke k se eje rodil in smo se celo noč matral pol je pa drug dan jih naš prnesu... tako da zdej jih bom zihr kupla že prej...
Kremico za dojke imam tud že kupljeno... tolk da to smo zrihtal... Vse za joške user posted image user posted image to mamo....

Torbico za na voziček imam jaz eno črno še od prej je pa čist ena taka torbica kimi je všeč zato ker ima tolk enih predalčkov sem jo pa takrat kupila v Two Wayu pa jo bom tud zdej kar ponucala, le eno tanjšo podlogico za previjat morm nekje dobit...

kozmetiko za tamalga imam kar precej cel kup enih vzorčkov.... sicer pa na začetku itak nič ne bomo uporabljal.... razen hladilnega mazila....

CSD ste že vse tolk pridne jaz bom pa šele 9,9 dobila vse papirje za zrihtat in nič prej ker imam takrat pregled sem že klicala kdja jih bom dobila je pa rekla da takrat.... user posted image  no ja sej bomo zrihtal in dobl vse sam bo vse mal bl pozn ...

Zatekanje  stem zaenkrat nismam nekih težav...vam ne znam pomagat...

Tolk za zdej gem stan od tega računalnika ker ne morm več pisat grem v mižule...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
27.8.2009 7:29:16   
Crystall
Dobro jutro!

Ne utegnem pisati, ker se ukvarjam zdele res z milijon stvarmi. Za šolo sem vam že rekla. Včeraj sem se veselila, da bom končno postala lastnica majhenaga kosa parcele, pa ko sva z očetom želela urediti vse glede darilne pogodbe, sva zvedela, da nama manjka še en kup papirjev iz občine in ue. Tako, da zdaj najprej čakava, da tole dobiva user posted image , šele potem lahko uredimo vse na davčni, pri notarju ter na zemljiški knjigi. Kolko je tehhh papirjev!!! Jojjjjjjj user posted image .
Za CSD tud nimam še nič zrihtano. Čakam 5. sept. da dobim zadnjo plačilno listo - to pomeni, da imam ravno 12 plač user posted image , ker zdajle se izteka prvo leto mojega službovanja user posted image

Vidim, da ste ve vse v nakupovanju, pripravah ... meni pa kar časa zmanjkuje. Mi pa manjka še kar nekaj malenkosti, pa en del stvari moram še preprati, kupiti moram še angelcare ... Sem pa ravno včeraj dala na pošto prijavnico za darovanje matičnih celic v javno banko. Upam, da bomo izbrani ter da bomo primerni darovalci.

Pozdravček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
27.8.2009 8:11:34   
malaMravljica
Stuhica, ker vidim, da si pravi strokovnjak za te modrcke, te morem nekaj vprasat. Kako je pa z velikostjo, kaj kupim. Sedaj imam recimo 80c, kaj pa po porodu? Se mi ne sanja, pa ne bi rada napacno kupila, ce mojega posljem pol kupit bo pa kaksno tako hudo sexy in neprakticno zadevo domu prinesu.  Pa ti anstavki za dojenje, kaj svetujes, da kar nabavimo ze sedaj, saj nek strosek to res ni. Od katere firme jih pa kaj hvalijo, mohgoce ves oz katera ve?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
27.8.2009 8:24:06   
Anonimen
Dobro jutro...

No jaz sem spet slabo spala, nikjer ne najdem dobre pozicije. Trebuha si ne morem podložiti ( me ful moti ), potem me noga vsake toliko časa boli...ma saj pravim spanje je sedaj moj najslabši del dneva.

Modrčki za dojenje sploh ne vem katero cifro naj kupim, imam isti problem kod mala Mravljica. Sem jih pa gledal v pikapolonici ( od alianse ), v mulerja pa še moram. Ampak res morem prej vedeti glede cifre. Tako, da poznavalke z nasveti na plano.

Tudi mene zanima nadomestilo porodiške in komaj čakam, da dobim papirje. Sem sicer nekaj računala na CSD Šiška, ampak dokler ne vidim dejanke cifre nič ne vem kako pa kaj.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
27.8.2009 8:37:16   
lindi1
chrystall ja za pol stvari itak šele potem izveš,pa malo vprasšaj,koliko notar računa,ker imajo različne tarife,vsaj tukaj pri nas,pa pri nas se moraš naročiti,tako,da malo vprašaj,da ne boš zastonj hodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
27.8.2009 8:38:46   
emaa
Ponavadi eno košarico večje, vsaj meni so se po porodu spremenile ene toliko. Mullerjeve pa tudi, če kupiš isto številko, ker so veliki, za H&M pa ne vem. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
27.8.2009 8:46:02   
katrin***
Dobro jutrouser posted image

spanje...več kot odlično. Spala kot top od 22h do 7.15h zjutraj in se počutim nabita z energijo - ja, zaenkrat še jauser posted image

modrčki...js sm pa dva modrčka za dojenje že kupila v H&M in je en bel in en črn in jih ne bom več kupovala, ker ne vem koliko se mi bodo prsi še povečale - upam, da ne velikouser posted image  Drugače pa tudi jaz odkar sem user posted image  in zaradi bušija ne prenesem več modrčkov s kostjo, ker ko se vsedem me tako žuli da ni za zdržat. Bomo ta stare pa pol nosil nazajuser posted image

Žabar... raje drug teden, če bo še katera za.

Danes imam verjetno zadnji delovni dan user posted image user posted image user posted image  pa četudi bom jutri slučajno mogla še pridt me ne bo pobralo, ker bom samo 5 urc in potem resnično konecuser posted image

zatekanje...tudi jaz imam tale teden bolj zatečene noge kot ponavadi in bom dons to omenila G pa bom vidla kva mi bo reku. Bi pa tut js šla na ta dekompresijski stol. No, bomo vidl kaj bi bo dons na pregledu reku - ga mam ob 18.30h pa vam potem poročam. Ja, pa za akupunkturo ga morm tut vprašat - joj, sam upam da ne bom spet pozabila k zdej je pa res že zadnji cajt.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
27.8.2009 8:46:53   
Anonimen
Stol ... tm se usedš na en stol, pol te pa zapakerajo v eno vrečo do pazduhe, čez trebuh ti dajo eno ogromno zaščito, pol pa iztisnejo zrak in ti tm pol ure čičaš in si sama reguliraš, kok močno te bo to stiskal, pa kok časa. Je pa tut dobr za bolečine v križu, ker deluje na križ in noge. Fajn zadevca. Jst mam 1.9. spet user posted image

Februarka ... dobrodošla nazaj user posted image

Matične celice ... kje dobim obrazec za javno banko?

Spanje ... dons sm po dolgm času dobr spala, pa samo 2x šla na wc (ponavad grem od 3-5x)

Modrčki za dojenje ... nimam še nč, kupt ga bom šla pa pol konc septembra. Drgač jih majo pa tut v šparu, klasika, brez vzorca, bele sigurno, za ostale barve pa ne vem.

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.8.2009 8:51:35   
karmen b
Dobro jutro... jaz mam en modrček id dmja, ki sem ga dobila, če bom pa rabla kej več, bom pa naknadno kupila. 

Previjalno še čakam, pa jo bom še nekej časa, ker tako nimam kam dat se kak mesec, pol pa upam, da že drugače bom izselila desca in sama dokončala gradbena dela v stanovanju. Cunjc tako ne morem prat pa rihtat, ker jih še vedno nimam kam dat.

Predvsem sem žalostna, ko prebiram vse vaše čveke, kaj vse mate že zrihtat, sama pa nimam kej napisat, ker teh stvari ne morem štimat.

Lahko se samo pohvalim, da sem končnno kupila kompletek za iz porodnišnice in moj otročiček bo beautiful. A ne gorenka kok je šikano?

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.8.2009 9:01:24   
katrin***
majcy_m... pošlji e-mail na [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] pa ti bodo vse poslal in povedal. js sm tut že to zadevo poslala, raavno v torek in mi ni popolnoma nič žal. Mogoče bomo pa komu pomagali.

karmen...No, js pa tut kompletka še nimam, ker mi noben ni všeč al pa ni tako narejen k sm si js zamislnauser posted image  Al sm tolk zahtevna al pa preveč zbirčna. Grem jutri s kolegicami na čvek pa bom šla spet mal v trgovine pogledat, če majo kej novga. Full majo še kratkih rokav, k jih pa me nekak ne rabimo sedaj ne. No, upam da ga jutri dobim

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.8.2009 9:02:09   
katrin***
[email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email]

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.8.2009 9:06:43   
Anonimen
Pa še neki glede stola. Jst sm šla v trenerkki, drgač pa morš obvezno met nogavice. Če nimaš obutih jih moraš met s sabo. Za obleko pa ni nč rekla, sam pomojm da ne sme bit gole kože.
Tel. za stol: 01 522 60 48
od 13h do 15h
Je pa to v babiški šoli, zadi za staro porodnišnico, lesena stavba.

katrin ... HVALA

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 27.8.2009 9:07:59 >

(odgovor članu katrin***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.8.2009 9:07:25   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

nina, ma kje si to narocevala?

Drugace pa, a ves, jaz sem danes previjalno torbo vzela v DM, njihovo in se mi zdi tok fajn.

MM na www.babykorb.de je prou njihova stran sam to z dnarjem mi je pa mal čudn user posted image user posted image

TEA85 jst mam tud dons že drug dan krče sam niso full močni so pa neprijetni in prou ni dobr občutek ker skos mislm da je ker narobe user posted image user posted image user posted image

sm pa dons bl slabo spala user posted image  ampak bomo že nadoknadl z zatekanjem nog ja kak dan zatečejo pa še to sam noge ostalo je cool

MATIČNE CELICE mene tu kej več zanima kako pa kaj sploh pa to kako lahko zveš da si ustrezni darovalec mislm a ni to za use user posted image user posted image user posted image

nč bejbike uživite v dnevu pa se slišmo jst mam pa akcijo pospraulanja user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 1439
27.8.2009 9:12:19   
Februarka08
Jutro.

Sem sicer že 2 uri pokonci, pa še komaj gledamuser posted image
Hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

Aja, a bi katera kakšno slikco rada vidlauser posted image user posted image boste dobile kakšno za mal pokušineuser posted image

Sem samo malo preletela, sem vidla, da morm čestitat novopečenim gospemuser posted image user posted image user posted image iskrene čestitke in veliko uspehov na skupni življenski poti vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj morm it pa spet dat cunje prat, možek obeša brisače, potem pa gremo mal ven al kaj, saj ne vem, sem še čist na morju, je blo tko finouser posted image moje počutje tam in tukaj je čisto nasprotje... dobro, da smo šli, da sem se vsaj malo nadihala morskega zraka in parkrat zaplavalauser posted image

Čveke pa ste, ni kajuser posted image upam da pridem na ustaljene tire nazaj in začnem mal komentiratuser posted image se beremo kasneje, grem zdaj mal za delom, ne da se mi pa čisto NIČ!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.8.2009 9:27:02   
muca*maca
Jutro!

Karmen, a si šla brez mene v šoping?! user posted image

No, tkole punce: jaz nimam še totalno NIČ kupljeno, pripravljeno, napakirano...  A je še kera taka?! Do poroda še 8 tednov, še tri tedne službe in ko pridem iz službe, se mi nč več ne da. Sem pa kr skulirana, kt da se ne bi nč dogajal. Bom že. Samo brce me spomnejo, da kmalu ne bova več midva, ampak bomo trije. No pa otekanje nog, pa boleča stopala, pa okornost, pa slabo spim, pa križ me mal boli, ... mah, kaj bi to!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽABAR: tale petek očitno ne bo šlo, zato določamo nov datum:

ponedeljek, 31.8.2009 ob 4h!!!
Lepo vabljene vse. Kdor pride, pride. Jaz bom tam, magari sama s sladoledom user posted image

user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.8.2009 9:32:47   
malaMravljica
Februarka, jaz sem te pa ze pogresala, ste imeli kar dolg dopust. Pa fajn, da si baterije napovlna, sedaj se pa ne pusti provocirat.

Ninasiki, sem pogledala tisto stran, naceloma se mi ne zdi nic kaj sumljiva, sam cene pa .. kar sem gledala in kar poznam cene ni lih najcenejse. Lahko mi das na zs al pa kar tukaj katero torbo isces, da imam ime torbe in ti poskusam najdit kaj ugodnega, se zihr najde ce mal pogooglas.

Karmenb, ej pusti tisto zalost nekje. Sem jaz tudi zalostna, nasa sobica zihr ne bo nared do poroda, se celo bojim, da se bo vse delalo, ko bo dojencke ze doma. Previjalna, kaj je ze to??? Jaz bom ocitno na zacetku previjala v najini spalnici na postelji, mal spraznila omaro,da dam bejbijeve zadeve notri, kam bom dala kozmetiko in pripomocke ne sprasuj, se mi ne sanja. Ma, saj to bo sam zasilno, mogoce, ma res sam mogoce bo pa celo anred do poroda, ceprav je to tok mali procent moznosti. Imam pa tudi jaz vsaj kompletek za iz porodnisnice in to tako lep, vsaj nekaj pozitivnega.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.8.2009 11:02:16   
Anonimen
Uuu sem šele zdaj vidla Februarka si nazaj. Je pasalo malo dopustovati a ?

Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.8.2009 11:11:24   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Uuu sem šele zdaj vidla Februarka si nazaj. Je pasalo malo dopustovati a ?

Uf, veš da je pasalouser posted image user posted image si je fajn takole vsaj mal napolnit baterije in se družit z dragim in otroci, prej smo itak bolj samo na živjo, adijo... zdaj smo bli pa skupaj in se cartaliuser posted image

Eh, se ubadam s slikami že celo dopoldne pa nič ne greuser posted image
Gre že moja bejba gor... zdaj pa morm spet it...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.8.2009 11:31:07   
karmen b
No tako, zdej sem pa boljše volje, ker smo  z mojimi starši znosil v mojo bivšo otroško sobo en štuk nižje vse omare iz bodoče sobice, ki sem jih mela za frizirat in zdaj majo sam še orodje in ostale gradbene pripomočke notri. Jaz sem pa če ne drugega, vsaj vse stvari malo na kup dala za bebo v spodnji sobi, da vem pri čem sem in da ni vse nametano. Zdaj res lažje diham.

Žabar: jaz pridem v ponedeljek ob 4h, odlično, se že veselim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.8.2009 11:35:06   
ninasiki
MM LÄSSIG Wickeltasche Messenger Bag Stripe olive/beige to maš zdej še barvo zravn sam da ne bo mislila je končna cena 75 eur ampak mi ni panike neki za ceno ker mi je bla full ušeč pa tud stran je tko čist cool sam ta nakazilo denarja na en naslou mi pa glih ni normalnouser posted image user posted image user posted image

zdej sm pa najdla na tej strani še lepšo sam ne vem zgleda ne poslujejo z slovenijo
http://www.baby-markt.de/nocache/POLO+SPORT+Wickeltasche+Messenger+Bag+green+stripe,w21251365243-27025.htm
ta mi je clo bol ušeč k una

Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.8.2009 11:38:50   
emaa
Jaz še nisem ničesar kupovala, bo pa počasi sobica končana, ko bo to narejeno, moram pa počasi nabavit, lanolin za bradavice, pa tako zadevo. Bo počasi treba, samo še 5 tednov do poroda, še malo pa bo tu. Komplet za domov, bo moj kupil, ko vidiva katerega spola je naše dete.
Javna banka popkovne krvi, sem v soboto vprašalnik in prijavnico dala na pošto, čakam, da dobim nazaj komplet za odvzem. Zakaj ne bi komu pomagali, če jo pa drugače le zavržejo.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.8.2009 11:41:29   
gorenka
februarka & muca maca - welcome back!user posted image

karmen - ja itak da maš šponski kompletek za user posted image , konc koncev če je 2ma vagama všeč pol že more bit nekej extra a ne?user posted image

majcy - hvala za info glede stola...imam tut namen it čez kakšn teden. Sploh če pr bolečinah u križu in težkih nogah kej nuca...A pa si ti kr tm parkirala? K ponavad je s tem bolj šit tm okol....

Sm se pa zdej napeglalauser posted image morm it mal počit...

Kr se pa sladoleda pr Žabarju tiče...men pondelk čist paše...k jutr tut jst ne morm...

Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.8.2009 11:51:37   
ninasiki
punce mene je pa tooook slabo da ni za zdržat pa mrzu švis me obletava po vrh vsega me pa krči dajejo k da bom teto iz krvauca dobila a se je katira že tko počutla ker je prou groza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.8.2009 11:53:29   
lindi1
PUNCE KAKO,vidim,da skoraj vse kupujete torbe,pa vsaka po svoje je lepa.Jaz pa čakam papirje od komisije,že od ponedeljka,pa ni še nič,upam,da jutri bo,ker je zadnji dan moje bolniške,sem kar malo nervozna...ker ne vem kaj.
Saj bi kam vprašala,če že vejo,pa ne vem kam....očitno bom čakala do jutriuser posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?