malaMravljica
|
Februarka, jaz sem te pa ze pogresala, ste imeli kar dolg dopust. Pa fajn, da si baterije napovlna, sedaj se pa ne pusti provocirat. Ninasiki, sem pogledala tisto stran, naceloma se mi ne zdi nic kaj sumljiva, sam cene pa .. kar sem gledala in kar poznam cene ni lih najcenejse. Lahko mi das na zs al pa kar tukaj katero torbo isces, da imam ime torbe in ti poskusam najdit kaj ugodnega, se zihr najde ce mal pogooglas. Karmenb, ej pusti tisto zalost nekje. Sem jaz tudi zalostna, nasa sobica zihr ne bo nared do poroda, se celo bojim, da se bo vse delalo, ko bo dojencke ze doma. Previjalna, kaj je ze to??? Jaz bom ocitno na zacetku previjala v najini spalnici na postelji, mal spraznila omaro,da dam bejbijeve zadeve notri, kam bom dala kozmetiko in pripomocke ne sprasuj, se mi ne sanja. Ma, saj to bo sam zasilno, mogoce, ma res sam mogoce bo pa celo anred do poroda, ceprav je to tok mali procent moznosti. Imam pa tudi jaz vsaj kompletek za iz porodnisnice in to tako lep, vsaj nekaj pozitivnega.
|