malaMravljica
|
ej Nina, oni na spisku kamor posiljajo nimajo Slovenije, sem jim sedaj poslala en mail, da bi ena punca rada eno torbo, ce bi poslali in kolk ti zaracunajo postnino. Pocakam odgovor, ok. Ce recejo ne, ti lahko jaz kupim in se zmenva da ti dam jaz na posto in mi nakazes denar, ce hoces. Sam ne vem kolk me pride postnina, ce osnovna ploskev ni prevelika mi vcasih posljejo kot pismo in placam 3 eur, ce ne zna bit pa tudi 15 eur, pojma nimam kolk pride za torbo. In pol ce bi tebi posiljala bi pa rada, da ce bi bilo Tiari kaj vsec, da posljem tudi njej, ker ona mi je ze eno uslugico naredila. Tiara, dej posrfaj se malo, a si sploh povedala katera ti je vsec? Ej, prejle sem gledala mojo previjalno torbo, cist nic ji ne fali, sam ta na tvojem linku ima tok dobro ceno, pa tooook mi je vsec, pa uni iz DM ne fali nic sam jaz bi to imela. Aniiita, ja v DM sem vzela torbo, sej vidis, mi je vsec , pa se mi je kljub temu sedaj problem pojavu. Te Lässig torbe toooook hvaljo. jooj, sedaj vidim kaj si napisala Tiara. A je to cenejse kot si videla ceno v Slo?
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 27.8.2009 18:21:18 >
|