malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Tane, ta tvoj ctg ni zaskrbljujoc. Pri meni so ta teden popadki tudi prisli do 43 in je reku, da to so sicer popadki, sam jaz nisem cutila cisto nic, pa rekel je, da to se pac telo pocasi pripravlja na pregled. Me je pa tudi pregledal in baje je nase dete tok dol, da je z roko ze glavico cutil. Men ni cist nic panike naredil, sam rekel, da glede na lego, bo verjetno dojencek prej pritisnil na gumb Izhod. ja, glede ctg mi je že babica rekla, da ni zaskrbljujoč...v ponedeljek imam še pregled pri svoji G in bomo videli kaj bo rekla...meni je tudi v soboto rekel, da čuti glavco spodaj...povej a to pomeni, da je že v medenični vstavi, a si ti imela kakšne probleme z dihanjem? ker kot sem brala pišejo, da ko se enkrat spusti v medenico...meni se je samo trebuh ful spustil, da potem lažje dihaš...ne vem...jaz imam kar težave z dihanjem, ker mi zgleda pritiska na pljuča... ja, to pomeni, da je ze v medenicni vstavi in da ima super lego za naraven porod. Pomiri se. Meni je se pregledal mv, se mi je skrajsal iz 4 na 3 cm, drugace je pa se vse zaprto in to je pomembno. Sam to se bo tudi kmalu spremenilo, ker ravnokar pijem malinov cajcek Ves, men se je tudi osebno zdelo, da se mi je trebuh mal spustil dol in takrat sem imela 2 dni, ko sem imela ze kar tabor postavljen na WC-ju, nooooon stop wc. Sedaj je aml bolje. Drugace pa ne vem, jaz sem mal zadihana, ko pridem po dvojnih ali trojnih stopnicah, drugace pa ni panike. Spanje imam pa tudi sanjsko, sam se po 1 -2 grem na wc, drugace pa spim k angelcek
|