katrin***
|
Pozdravljene punce, vsaki posebej iskrena hvala za vse besede Bom kar na splošno odgovorila vsem, ker res ne vem katera me je kej spraševala. Ahm, sem v 33t 2/7, medtem k mi je včerej reku da je 32t 2/7 - sam me to sploh ne skrbi. Bl me muči to, da je posteljica zrela, k mi ni nč povedal n apodlagi česa do tega pride oziroma da ne ve Da je plodovnice premalo tut bl z rezervo jemljem sam sm pa kr paranoična zdej, k me je vprašal, če mi je kej voda otekla pa ne da bi vedla in zdej k grem na wc gledam v hlačke a je kej mokro al ni al kaj je. K je vroče tut švicam a ne, jah kako nej pol js vem Da pa na riti čiča mi je pa čisto vseeno, ker vem, da ne bom edina s takim primerom k se da tut naravno rodit - če pridemo do tja seveda. Sej je prov, da mi je povedal hujše scenarije npr. če ne bo dovolj plodovnice, da se tut otrok ne more sam obrnit in da ne bo kaj narobe predčasni CR. Vsaj veš kaj te čaka v najhujšem primeru. Zdej mam 1.9 ob 8.15h spet pregled pri svojem G in verjetno me bo poslal naprej k Pušenjaku, k me je spraševal kej vem, če je pršu z dopusta. RAjš vidm, da grem v LJ pa da mi Pušenjak pove kako pa kaj. Danes sem že veliko bolje kot včeraj, ker je bil kr šok, tut ni mogu verjet, da se lahko nardi da čez 14 dni rodim, ampk sva že bolje no - tudi zahvala vam Zdej se na polno nalivam z vodo in upam na najbolje Tolaži me to, da je aktiven in žurira v bušiju boob...sej ti ponavad več veš kokr js MM...bom poskusla tisto z lučko, škodit ne more - hvala. Lepo se mejte js šibam na čvek s sošolkami in se javim še kaj zvečer. Moram it ven, da ne mislim na neumnosti.