|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.8.2009 15:57:29   
metka_zone
muca*maca: glede vozička bi ti priporočala PegPerego Pliko3 Tri-fix modularni sistem, v Celju v trgovini Pingo ga dobiš za gotovino za 546evra,kar je najceneje v Sloveniji,razen če kupiš rabljenega.Je športni voziček,ki se zloži v marelo,zraven dobiš košaro ( lahko dokupiš še nastavke za v avto pripet) za voziček,avtosedež0+,dežno prevleko,zimsko vrečo za noge za voziček in še eno za košaro,...super zadeva!Jaz sem imela prej PP GT3 in mi je žal,da nisem imela tega sedaj že prej.

Ja,v bolnišnico prideš s sedežem,lupinico ali pa košaro ( takšno,ki ima možnost pripenjanja z nastavki,recimo od PP Navetta)...Ti pa bolj priporočam avtosedež 0+.

Sem se ravno vrnila iz Rogle,ker so mojemu rekli,da gobe rastejo in naj povem,da smo našli le nekaj kostanjevk...no,bo drugič več sreče.

Lp

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
28.8.2009 16:10:56   
katrin***
Pozdravljene punce,

vsaki posebej iskrena hvala za vse besede user posted image user posted image user posted image  Bom kar na splošno odgovorila vsem, ker res ne vem katera me je kej spraševala. Ahm, sem v 33t 2/7, medtem k mi je včerej reku da je 32t 2/7 - sam me to sploh ne skrbi. Bl me muči to, da je posteljica zrela, k mi ni nč povedal n apodlagi česa do tega pride oziroma da ne veuser posted image  Da je plodovnice premalo tut bl z rezervo jemljem sam sm pa kr paranoična zdej, k me je vprašal, če mi je kej voda otekla pa ne da bi vedla in zdej k grem na wc gledam v hlačke a je kej mokro al ni al kaj je. K je vroče tut švicam a ne, jah kako nej pol js vem user posted image  user posted image user posted image user posted image  Da pa na riti čiča mi je pa čisto vseeno, ker vem, da ne bom edina s takim primerom k se da tut naravno rodit - če pridemo do tja seveda. Sej je prov, da mi je povedal hujše scenarije npr. če ne bo dovolj plodovnice, da se tut otrok ne more sam obrnit in da ne bo kaj narobe predčasni CR. Vsaj veš kaj te čaka v najhujšem primeru. Zdej mam 1.9 ob 8.15h spet pregled pri svojem G in verjetno me bo poslal naprej k Pušenjaku, k me je spraševal kej vem, če je pršu z dopusta. RAjš vidm, da grem v LJ pa da mi Pušenjak pove kako pa kaj. Danes sem že veliko bolje kot včeraj, ker je bil kr šok, tut user posted image  ni mogu verjet, da se lahko nardi da čez 14 dni rodim, ampk sva že bolje no - tudi zahvala vamuser posted image  Zdej se na polno nalivam z vodo in upam na najboljeuser posted image  Tolaži me to, da je user posted image  aktiven in žurira v bušiju user posted image

boob...sej ti ponavad več veš kokr jsuser posted image user posted image user posted image

MM...bom poskusla tisto z lučko, škodit ne more - hvala.

Lepo se mejte js šibam na čvek s sošolkami in se javim še kaj zvečer. Moram it ven, da ne mislim na neumnosti.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.8.2009 16:12:47   
katrin***
Aja pa boob ma res dobrga možeka k je odličen prijatelj in tudi meni bo naredil previjalno, tko da ne dvomim, da bo tudi moja lepauser posted image user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
28.8.2009 16:13:09   
Anonimen
Katrin** vidim ( po napisanem), da si se malo sporstila, super. Verjami, da bo vse vredu. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.8.2009 16:39:36   
Aniiita
aha mucamaca, za to gre.. nisem te prav razumela, ne.. Mislim, da če greš peš dva metra, da ne morejo zahtevati lupinice in jo tudi ne.. nevem v bistvu, no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
28.8.2009 16:39:39   
Anonimen
Za iz porodnišnice moraš imeti lupinico, samo pa majo nekatere košare od vozičkov pasove, s katerimi pripneš otroka v košaro. Te košare so odobrene po normativih za otroške avtosedeže razreda 0 (do 9kg) in imaj opravljen test ECE R44/04, saj od peg peregota ma.

Voziček Pliko P3 ma mejhna kolesa, je bl voziček za po mestu in trgovinah, ni za makadam in kej podobnga. Ene par mi jih je že to rekl.

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.8.2009 17:00:48   
ninasiki
ojla bejbe

evo mene končno iz ljubljane po 4 urah user posted image user posted image no sm pršla ob 15.00 sam sm šla takoj jest pa pod tuš ker sm čist sfu***** drgač pa lažni popadki ampak ni sile je rekla da sm zaprta kot kamen user posted image  težki smo 2500g user posted image user posted image user posted image user posted image  plodovnice še dost pojstlica lepo leži uglaunem vse OK, je pa rekla da če se ne bo končalo z temi bolečinami na se zglasim v porodnišnici v sprejemni user posted image  aja pa CTG smo komi nardil je biu tko aktiven da vsakič k je utrip najdla je po kakih 3-4 minutah premaknu se da smo mogle spet iskat  tko da sm zdle udarla akcijo pranja cotk in praznenja predalou madona nikol se ne ve jutr greva po pojstlico pa kako malenkost še od NUJNIH stvari da na res kej ne dohiti

GORENKA sej verjetno bom šla čeprou zdej nimam pregleda sam bi vs pa res rada spoznala še v živo user posted image  tko da se zmenve še

NASLEDNJI PREGLED 7.9.

zdej grem pa mal za ajat ker sm bla dons od 4 pokonc in se mi kr blede že pa se slišmo zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.8.2009 17:12:24   
lindi1
TANEhvala,bom poskusila v ponedeljek,če še ne bo,ker prej nikakor nisem mogla na RR zdaj je pa že itak prepozno,šibam pa pod tuš,pa k mojemu,itak bo delal...tako,da ko bo malo manj vroče grem na  sprehod z eno sosedo,ki že ima bejbija

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.8.2009 18:31:12   
majakla
Joj, sem vas končno prebrala, koliko
se že dogaja, pa sami srečni konci.
Za vse držim pesti. user posted image

Zdaj pa končno imam slikice pripravljene,
tudi od tre(buši)ja in prstanov.

Upam, da mi rata. user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.8.2009 18:41:07   
majakla
Poroka in prstani, plus
trebu(šče)k danes - polnih 35 t.

user posted image
- resna

user posted image
- nič več resna

user posted image
- vsi (Me najdeš? user posted image )

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.8.2009 18:47:27   
majakla
Prstana in moj BUŠI:

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.8.2009 18:53:09   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***

boob...sej ti ponavad več veš kokr jsuser posted image user posted image user posted image

katrin sej ponavadi je tko. . k je za tolažit smo vse 'pametne'. . . ampak sam da pomaga, vsaj mejčkn, a ne. . user posted image user posted image
Pa da neboš mojmu povedla da ga punce hvalijo, da mu nebodo krila zrasla user posted image user posted image user posted image

nina super da je vse ok. Sam ta tvoj fantina je pa kr tapravi dedc. . . jst sm bla v torek na pregledu pa je rekla da je težka 1900g. . A je to možno da je taka razlika, pa še dva dni za mano imaš rok?????

majakla te je pa mal težko zgrešit user posted image
lušni ste bli. . mi je všeč . . k je vse bol na izi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.8.2009 19:06:57   
majakla
Tako, pa me imate po skoraj celi strani. user posted image  user posted image  user posted image

Da vam povem še dogodivščino z morja.
Jaz ji pravim: napadla ma je gosenica.

Na plaži me je nekaj začelo močno srbet
in to tik pod levo ritnico. In seveda, ker
sama tja ne vidim, jaz mojemu možu
sredi plaže tiščim rit, naj pogleda kaj
imam tam. Pa pravi, da neko pikico iz
katere rastejo dlakice. Nič mi več ni bilo
jasno. (Ravno to še rabim tam, ja!)
Tema zaključena, a rit še vedno srbi ko...
Zvečer pa sva v prikolici, da naju ne
popikajo komarji, gledala film in po koncu
sem se spravljala sedečki (menjava položaja
iz leže v sede pri meni traja in traja),
nakar začutim pod roko nekaj mrzlega,
prižgem luč in JOJ, roko sem imela na
črni, kosmati gosenici. Šus do vode, da si
umijem roko, ampak te črne dlačice niso in
niso hotele z roke. Tako sem si jih odstranila
s pinceto in AHA, tudi tisto pod ritjo je bilo
od te BLEK gosenice. Zato mojemu dragemu
(spet) potisnem rit, naj mi odstrani te
dlakice, ki pa so že bile tako v koži, da več
ni imel kaj naredit.
No, in takrat je verjetno cel kemp izvedel,
da imam jaz "nekaj v riti". user posted image
Še zdaj me mrazi ko se spomnim.
Torej je bila gosenica v koci, na kateri sem
jaz zjutraj sedela in zvečer ležala.
Tako, zdaj pa imam že 2 dni močno reakcijo
in sem po nogah, na roki in pod ritjo
cela gobasta, pa še srbi ko user posted image .

Pazite se črnih, kosmatih gosenic.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.8.2009 19:07:59   
LINDI
MAJAKLA lepa siuser posted image pa prstančki,vidim,da ste se imeli superuser posted image čestitke

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.8.2009 19:10:04   
LINDI
user posted image še dobro,da si se je rešila,saj ni smešno,ampak si tako dobro napisala,da sem se morala nasmejatiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.8.2009 19:11:55   
ninasiki
boob ja je kr ornk fant sm šla zdele gledat v nosečniški koledarček tko povprečje je 1918g tko da punce moje mislm da je moj dubu stavo in bo tale najin korenjak kr mal prej vn pršu sam se ne sekiran sam da bo v oktobru user posted image user posted image user posted image user posted image

majakla kok si pa luuuuuuškana pa še enkrat čestitke

no zdej pa grem na eno kavico da še moji mami sporočim potankosti

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.8.2009 19:22:14   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

jooj, sedaj vidim kaj si napisala Tiara. A je to cenejse kot si videla ceno v Slo?
faj se malo, a si sploh povedala katera ti je vsec?

Ajoj, nisem nič brala RR od včeraj.. Sem pa šla včeraj v BC pogledat kaj in se jo kar naročila, ker me je moja barva prišla v BC cenej, kot če bi kupila preko te spletne strani+poštnina user posted image

V BC me pride 65€, na tej spletni strani pa 59 in se pol nisem odločila.

Tisto, ki si jo je pa ninasiki izbrala, je pa fuul cenej, ker je malo manj kot 40€ in še vedno skupaj s poštnino pride manj kot v BC.

Mislim, da sem nekje prebrala, da je znotraj Nemčije dostava samo 3€, če je vrednost nad 20€ pa celo zastonj? Sej to pomeni, ne? user posted image Nisem glih domača z nemščino..

Alle Preise gelten inkl. gesetzlicher MwSt. zuzüglich € 3,00 Versandkosten, ab € 20,00 keine Versandkosten

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.8.2009 19:23:28   
stuhica
 sem vas mogla prebrat... pridne čveke...

Februarka ful luštne slikce si mi ful lušta po morju nardila sta bla mojadva zdej 3 dni jest pa doma okupirana z semianrskimi, smao dve sem uspela nardit še dve me čakat.... kriza....
Tamala je res tolk luštna pravi cortek.... user posted image user posted image

Boob tvoj je pa res majster za 10 ne sam za dva... ful lepa previjalna bi prej nardila reklamo bi lahk še kaj zaslužu.user posted image user posted image ... no ja zmismo zdej naročil za tamalga pograd, pa eno omarco, pod pograd bova pa najine postle dala za silo kakega leta dve pol se bova pa v dnevno verjetn selila.... Tako smo zdej rešl problem... upam sam da nav tamal vsen skoz pr nama spal...

michelle si že zrihtala vse za svojega psa? A se priopravlaš na študij... menupam da uspe nardit te pogoje da grem naprej smao me finance ful skrbijo kako bomo sfolgal... se samo limitiramo.. zdej smo žše pograd kupoval....oh ja... bomo že nekak potrpel...

Ninasiki si zdaj ok? Mali je pa res že kar velik, čprav te mere mormo vzet z najmanj 10-20% odstopanjem tako da nič bat...

Muca maca ja jaz bi ti tud priporočla Peg perego če želiš vse to kar si navedla za vozek- no sej milim da si bila ti, če ne pa oprosti je bilo tolk za nazaj za prebrat...

Jaz komaj čakam svoj pregled šele 9. v torek imam pa diabetoginjo mi cukr spet skače pomoje je to kr mal šolskega stresa... ma bomo že preživel...

Spanje moje je katastrofalnjo, skor nič ne spim zjutrja ib pa tako rada podaljšala pa ne morem

Majakla upam da se ti napad gosenice kmalu pozdravi... sam je to res ful neprijetna zadeva...

Tale vaš žabar... mi kr skomine po sladoledku delate... no ja sam da še zdržimo še tole Bemti če sem skor 26 tednov zdržala na dieti ni user posted image  da ne bi še teh nekaj tednov sam kaj b  guna teta diabetologinja rekla je pa tud vprašanje....

V glavnem punce grem morm po tamalga je pri mami dons v v arstvu pol pa k ga spravm spat pa v napad za seminarskimi nalogami.... Uh se mi že kr mal meša od vsega....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.8.2009 19:24:38   
stuhica
Aja majakla ful ful luštne slikice....res luštna srečka nosečka...  a si kej vesela k zdej s poročenim moškim spiš  hahhahah user posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.8.2009 20:17:56   
Februarka08
Majakla user posted image user posted image user posted image luštna user posted image in srečna gospauser posted image user posted image user posted image se ti vidi na obrazuuser posted image si pa tud mene nasmejala z zgodbico, user posted image user posted image čeprav verjamem da ti takrat ni blo nič smešnouser posted image
Ninasiki, vau, že tolko ma vaš user posted image user posted image user posted image midve sva nekje tam-tam z PDP-ji, a ne? No, samo da naš user posted image niti slučajno nima še tolko, vsaj po zadnjem UZ ne.
Boob, res lepa previjalnauser posted image user posted image user posted image
Imam pa pravo raztezanje ravno v trebuhu, saj ni čudno, od te sladkobe celo popoldneuser posted image ampak sem pa jedla ful dobro pecivo pri sosedi pa še ful sladko in sočno lubenicouser posted image njamiuser posted image prejle sva pa z mojim še koruzo skuhala, tako da sem se še te najedlauser posted image grozauser posted image

Sem pa prejle ravno vse bodije in pajacke od sosede poslikala in si zapisala, tako da mam še 16 bodijev tamalih in 11 pajackov, za začetek čist dost, ker mam še svojga nekaj... jutri spet veselo perem, sušim in likamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.8.2009 20:48:59   
karmen b
Majalka, luštni ste bli vsi na poroki, sevedi nevesta najlepša.

Dopoldne je RR crknla, pa mi je blo tok dolgčas, zdej se mi pa ne da pisat, pa kar grem spat. Jutri je dolg dan. Najprej služba do enih, potem pa v eno planinsko kočo (z avtom seveda) na piknik s pevskim zborom, v katerem pojem. Vendar bom mela jaz poslovilca, ker to sezono sem pač na porodniški.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.8.2009 20:52:11   
Emilly
Majakla - res ste super vsi skupajuser posted image user posted image
Sploh prstančki so mi všečuser posted image
Upam da se ti čimprej pocajta tale reč z gosenico... kaj se vse nam ne zgodiuser posted image

Midva sva se pa dans tako napokala lazanje, pa še jo mamo... Sem čist happy ka sem se jo letos poleti naučila delat in sem čist ponosna nanjouser posted image

Res so že velki vaši otročički, me prov zanima kakšen je naš, upam da kmal kej zvem...

Uživajte še naprej v petkovem večeru...

Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.8.2009 20:59:50   
Februarka08
Punce, nekaj me zanima - danes sva bla na CSD-ju... res da imava že 1 otroka, ampak jaz sem vse pozabila kar se papirjev tičeuser posted image user posted image skratka, vem da sem v 1.user posted image ful enih papirjev izpolnjevala, danes mi je dala 2 papirja - enga morm nest v službo da mi plače vpišejo, 1 je za porodniško... moj je dobil 1 - za očetovski dopust... to je pa touser posted image a ste ve dobile za paket kaj pa za otr. dodatekuser posted image ne vem, a to kasnej dobiš al prej... jaz sem se vse šele doma spomnila in zdaj samo tuhtamuser posted image una tam mi pa tud ni nič povedala kaj še dobim kasnej oz. kaj še rabim izpolnituser posted image mah... bom zgleda še 1x mogla tja... no, hvala za vse odgovoreuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.8.2009 21:02:00   
emaa
Februarka so ratal bolj človeški pa so uno goro papirjev zreduciral na dva lista, je vse na unem listu za porodniško, za paket, podaljšanje, itd. Vsaj nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.8.2009 21:10:41   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Februarka so ratal bolj človeški pa so uno goro papirjev zreduciral na dva lista, je vse na unem listu za porodniško, za paket, podaljšanje, itd. Vsaj nekaj.

ne morm verjetuser posted image user posted image user posted image hvala, zlata si!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!