skačica
|
čer! A je še katera pokonci ali že vse spite? Mi smo bili na večerji v kitajski in sem se najdla kot . Ni za govort. Spet mi je vroče pa sem samo v hlačkah in majici, zavihani nad trebušček. Mah, res je soparno, komaj čakam jutri! študij- sem se po daljšem pogovoru z možem odločila, da se ne vpišem. Zakaj? Ker bi rada še eno leto uživala z Izo in tamalo, se ne obremenjevala z učenjem in ker diplomo na 7. stopnji že imam. Bom raje to vnovčila, ko končam s porodniško pa morda potem kasneje kdaj nadaljevala študij v isti smeri naprej. če se mi bo dalo. A veste, da mi je kar odleglo, ko sem se tako odločila? papirji- februarka- jaz sem dobila samo 2, moj pa enega. Torej- papir za porodniško in naprej za nego je sedaj eden (eden odpade), ta drugi je pa za paket. Mož je dobil za očetovskega, da vpiše plače. Darilo od občine pa pri nas znaša 300 eurov, ampak pazite to žalost. Moraš biti prijavljen v občini ,v času rojstva otroka, vsaj eno leto, midva bova pa 9 mesecev. Tako ne dobiva ne od ta stare, ne od te občine nič. Sicer mi je zaposlena na CSD-ju predlagala, da napišem prošnjo, da mi morda vseeno odobrijo, ampak ne vem če bom. Mislim, da je BV, ker bodo itak zavrnili. Aha, še to: za otroški dodatek pa oddaš takrat, ko je drugi otrok že rojen in oddaš vlogo za oba skupaj. michelle- uau, a kar savno boš imela? Ja, fino, jaz bi jo tud. Čeprav si midva v časih, ko nisem noseča in nimam doma majhnega otroka (kar je zadnje čase bolj poredko ) privoščiva savnanje in jacuzzi na tur. kmetiji in sva v celi hišici, ki je fuuuuuuul romantična, čisto sama. Sva večkrat dobila darilne bone za to kemtijo ali pa si kar sama plačava 2 ali 3 ure razvajanja. Men je kul, zraven še šampanjček,....eh ja, še malo pa bova spet lahko šla. majakla- men si super fajna v teli kjut oblekci, res. Pa prstana sta tudi zelo lepa. palegia30- mene v prvo ni bilo strah ravno zaradi tega, ker nisem vedela kaj me čaka. Res je vsak porod zgodba zase in ne moreš si predstavljat kako bo pri tebi. Me pa sedaj včasih malo zagrabi strah, ko se spomnim tistih končnih popadkov. Ah, ja, ampak po drugi strani pa res komaj čakam, da grem rodit. Ker so pa potem občutki neopisljivi, neskončno lepi. Jaz pa komaj čakam jutri, ko greva z možem v šoping. Izo bova dala k babici za kakšne 3-4 ure, ker jo sedaj, ko ne živimo več v isti hiši, bolj poredko vidi, jo pa ima res full rada. Midva pa lepo po jesensko in zimsko garderobo za Izo, v HM bom probala najt modrčke za dojenje pa mogoče bi najdla v Okaidiju al pa v Zari kakšen lep kompletek za iz P. Sicer moj tega še ne ve, bo pa jutri na licu mesta izvedel . Res imam kar nekaj lepih kompletkov, ampak nobeden ni bil namenjen za iz P., če najdem kaj res lepega, ziher kupim. A veste za akcijo v BC? Od danes naprej so bodiji na preklop od 56-68 znižani na 2.95 eura, znamke Eno. So čist fajn, jaz jih imam nekaj tudi od njih in so ok. Pa žabice so tudi znižane. Če katera potrebuje še to, potem hitro v šoping. Zdej grem pa spat, lahko noč!
|