Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 9:54:48
|
|
|
|
Aniiita
|
tane in ninasiki- Boste vidle, dabo na koncu vse ok. Februarka, ma kako maš luštno hčerkico..kot en sonček je. Jaz se pa večinoma še vedno ok počutim..morda zato,ker sem šele 32 teden Ma, upam na najbolje..imam še delo,tako da bi bilo res dobro,da bi se fajn počutila. Previjalna zgleda super, Boob- velika. Midva edino tega še nimava..ma bova kupila kar tisto tršo previjalno podlogo za na pralni stroj, ker prostor ne dopušča drugega.. aja, pa previjalna torba še vedno ni doma..mase mi niti ne mudi tako, z začetka bomo itak verjento bolj doma kot ne..je še čas za nabavit,ko vidim kaj, kar mi je všeč.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 9:58:05
|
|
|
|
gorenka
|
boob - veš maš pa res ne sam pridnga tut "sposobnga" moža! bravo za take!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:02:53
|
|
|
|
muca*maca
|
Jutro! Michelle, hvala za info o vozičkih. A v živo videt se jih da pa samo v MB? Včeraj sva šla z dragim malo pofirbcat in nama niti en voziček ni bil všeč, vsakemu nekaj manjka - pa taka izbira. Midva bi rada 4 kolesa, da se zloži, kar se da na malo, da je lahek, da ma košaro, da gre po snegu, da je fajn material, da se da košara snet. To je prib. to. A katera kej priporoča? Za vse tiste, ki bi rade prišle v ponedeljek k Žabarju, pa ne veste, kako: http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=gostilna+pri+%C5%BEabarju&tab=maps Joj, punce, mene pa moj otroček tako brca... Ima pravo telovadbo že eno uro, mamica pa sedi za pisalno mizo in seveda ne čisto zravnano - najbrž ga tiščim Brca me navzgor, boksa v mehur, pa še glavico najbrž tja tišči ne grem spet lulat, k sm šla pred 15 minutami!!! Včeraj sem imela po dolgeeeem dnevu take nogice kot slonček Komi čakam, da se konča služba in 8-urno sedenje. POgrešam gibanje, pa paše se uležt vsake tok časa, a ne?? LP
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
No da razložim glede nalepk ... Mi rabmo nalepke za MŠ, k jih dobimo v porodnišnici. Te nalepke so tut za dekompresijo, ni treba po druge hodt. Ne vem pa kako je z unimi, k nimajo v porodnišnci MŠ. Vrjetn isto. Stola pa sta samo 2, tko da 2 na enkrat, nč več. Je pa to v eni sobi k je kot predavalnica, pa lohk ostale zravn sedijo pa čakajo pa klepetajo, pa še raztavlen majo kaj se v paketu dobi, tko da si lohk tut to pogledajo. Februarka ... lušni ste Boob ... ful lepa previjalna
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 28.8.2009 10:04:16 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:15:48
|
|
|
|
majakla
|
Ku - ku! Sem že nazaj, ampak v službi. Imam kar gužvo, sem pa popoldne sama, imam cajt, tako da se vam takrat javim, s slikicami seveda. Lep dan, pa - pa.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:28:02
|
|
|
|
Emilly
|
boob - res krasna previjalna, si lahko tvojega moža malo sposodim, da še pr nas kaj naredi pravoda- te še srbijo pikice.? Jst sem mela kak mesec nazaj ogromno pikic okoli zapestij, po stegnih in na koncu so se mi nardil še po trebuhu. Seveda srbelo k pr norcih! Men so sicer rekli da je od vročine in da ni panike, res je pa da nikoli ne veš, raje vseen kar vpraši svojo g. Meni vem da mi je takoj dala preverit jetrne encime, pa je blo k sreči vse OK. Zdej me orng srbi sam še po trebuhu, pa se zdej ne sekiram več... Pri spanju se vam na žalost pridružujem... Ko se sredi noči zbudim, je enostavno konec s spanjem. Kok sem vesela če opazium da sem se zbudila šele recimo ob peti uri, to pomeni, da sem do takrat spala Se mi prov smilte tiste, ki še hodte v službo, jst se res nimam kej pritoževat, ka sem lepo doma . Ninasiki - upam da še ni čas no... si že kaj zvedla? JA pa hvala muci maci za zemljevid do Žabarja
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:37:30
|
|
|
|
skačica
|
dan! Jaz pa dobro spim, samo spat se mi zvečer ne mudi pa mi potem primanjkuje spanca. Danes me je iz postelje vrgel nekdo iz Elektra, k si je izbral ravno naš zvonec, da sem mu odprla vrata na vhodu . Mater mu! Izgleda, da se vas bo tok zbralo pri Žabarju, da bi blo čist fajn, če še midve z malo prideva. Zaenkrat nimam nobenih planov, torej se res lahko zgodi, da še midve uletiva. srbeče pikice- pravoda, kje jih pa imaš? Jaz sem jih imela po trebuhu in drugje, tam kjer sem se pač mazala z oljem proti strijam od Mullerja. Ko sem ga nehala uporabljat, so pa pikice izginile. Zdej imam že nakj časa od Chiccota kremo in je ok. V prvi nosečnosti mi pa Sanosan za strije ni pasal, sem bila isto vsa pikasta pa srbelo kot 100 . Drugače pa ja, lahko bi bilo tudi od jeter, menda. nina- kako??? boob- krasna previjalna! Tvoj je pa res stručko. Grem z Izo risat.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:45:09
|
|
|
|
lindi1
|
NINASIKI,TANE,KATRIN BOOB kako dobra previjalna tale tvoj je res car FEBRUARKA lepe fotke,tamala je ful simpatična,pa tvoj lep buhi,pa morje,pa cele družinica....lepo,da ste se imeli potem tako dobro Ja kolikor jaz vem je treba imeti v LJUBLJANI obvezno lupinico,kok bojo naši moški simpatični z lupinicami,ko pridejo po nas Jaz pa še vedno nisem dobila pošte od komisije pa danes je moj zadnji dan bolniške,a se to da kaj vprašati,kaj so se zmenili...mah,upam,da,ker so tako pozni,da bo podaljšano.
< Sporočilo je popravil lindi1 -- 28.8.2009 10:46:28 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:01:41
|
|
|
|
boob
|
lindi1 če nisi dobila še nič od komisije je to sam dobro. Jst nikoli nism dobila prej, vedno kak tedn po izteku. Prvikrat ko sm čakala me je tud grabla panika, kaj in kako bom, pol me je pa moj os.zdravnik pomiril, da če podalšajo se večino krat zgodi da dobiš kasnej. Tako da ti kar brez panike, bodo že poslali ko bodo. Ti pa kr doma lepo počivej. Jooj se bo mojmu danes fajn zdelo, k ste ga tok pohvale . . sej je res pridn Za Žabarja pa tud jst verjetno pridem. . . . bi blo treba kr cel lokal rezervirat, k nas bo tok Mene pa dans ta naša frajla tok brca da mi je na momente kar slabo, sploh se ne umiri.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:04:38
|
|
|
|
najčka
|
Ne vem več katera ampak ena je spraševala za Epaket če je treba počakat 8 dni. Ravnokar sem govorila z eno gospo iz CSD-ja in mi je rekla naj probam kar naročit ker ponavadi prej kot v osmih dneh prime tista koda. No saj če ne prime, pa bomo drug tedn naročale, saj to bo tako hitro.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:11:16
|
|
|
|
karmen b
|
Boob, superca je tale previjalana res, tvoj je majstr za tri Muca*maca, kličem te,da ti povem, da dobiš uno fensi šmensi brisačko za 20€ takoj, ko grem na gorenjsko k sesetrični. Jaz bi pa sam spala dons, se pa uležem, pa gledam ko čuk. Pa vroče mi je in sem čist zatečena ....bo že minil.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:12:54
|
|
|
|
muca*maca
|
Pa kako to mislite, je treba imeti v Ljubljani obvezno lupinico? A drugače te pa ne spustijo iz porodnišnice? Kaj pa če greš peš? Al pa na avtobus?! Sem vedno mislila, da ima le prometna policija pooblastila za preverjanje, ali je vse v skladu s predpisi?! Dejte me mal razsvetlit
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:13:23
|
|
|
|
najčka
|
Karmen najboljš da prideš na eno kavico. mene tud neki dol vleče, pa bi spila mal kofetka pa se mi sami ne da.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:14:29
|
|
|
|
muca*maca
|
Karmen B! A tako! Sem jo ravno včeraj pokazala dragemu v Bušiju in mu je bila zelo všeč Tako, da super
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:14:40
|
|
|
|
najčka
|
Muca maca, lupinico je treba met če se z avtom odpelješ, vsaj tko so meni povedali.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:38:59
|
|
|
|
karmen b
|
Najčka, ne pijem kave! Kako bi to rešle? Lahko pa vseeno pridem, pa greva na sok in kavo.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 10:45:35
|
|
|
|
lindi1
|
BOOB hvala,a veš,da si me potolažila,ker sem kar naprej mislila na to... sem ful vesela,se že boljše počutim,fuuuuuuuuuuuuuuuuulllllll ti hvala,res.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 11:03:28
|
|
|
|
tane
|
MM, hvala za info...sej jaz sem se zdaj, ko me ne boli več skulirala ampak pa še ne, ga ful skrbi, ne dovoli mi več vozit avta, pa psa ven vozit, hodit v trgovino itd. po eni strani paše po drugi pa tudi ne... pravoda, ja iste težave...je bolje da počivamo, jaz imam tudi kratek maternični vrat in kot si rekla vsaj še 2-3 tedne naj bo v podnajemu boob, UAU, kako lepa previjalna sem si rekla ko sem vidla slikco, potem pa še enkrat UAU ko si rekla, da jo je tvoj možek naredil, bravo svaka čast Aniiita, jaz se tudi s tem tolažim, da sem bila še 1 teden nazaj ok, ene imajo celo 3 trimesečje probleme...upam, da se boš še čimdlje počutila ok lindi1, hitro pokliči na zzzs svojo območno enoto, čeprav ne vem če danes še delajo...jaz sem jih klicala rekla receptorju oddelek za odločbe 1 stopnja in so mi potem povedali ali so že poslali oz. obravnavali, ali pa kdaj naj pokličem...samo rezultatov pa ne dajejo po telefonu
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 14:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
No upam, da bo sedaj delalo. Sploh mi ni deloval ringaraja forum. Glede srbečih pikic : sedaj me ne srbijo več, jih imam pa 5 na desnem zapestju in 1 na levem. Sem se pa namazala z mandljevim oljem in je boljše. Sprostila sem se in pozabila na njih in je res boljše. Samo, če grem z roko čez njih čutim rahlo srbečico. Tako, da bom do torka ko imam pregled počakala. Ji bom pa omenila pa bomo videli kako in kaj. Začelo se je pa to včeraj ko sem dala gor eno leseno zapestnico, ki jo nosim že sicer ene 3 leta ( ne skozi ). Tako, da ne vem ali je sploh možno. Kar se tiče pa praška ( uporabljam persil gold.prej enga drugega in pa lenor ). Ne vem ali je alergija ali kaj, seveda me je strah, da ni kaj z jetri So pa ake rdeče, pikice, rahlo izbočene.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 14:59:52
|
|
|
|
muca*maca
|
Pravoda, poskusi s čim malo pohladiti, npr. najprej daj gor led, potem pa eno čist blago, po možnosti hladilno kremo, najboljše je pa, če vsebuje malo mentola. Bi moralo pomiriti razdraženo kožo. Pa punce, če vam razni dodatki, kot so ogrlice, zapestnice, uhani razdražijo kožo, potem jih pač dajte dol. Mene je tudi danes začelo srbet okol vratu, sem fliknila dol ogrlico (k jo tud mam že fuuul dolg časa) in je takoj bolje. Lupinica - ok, štekam, da jo načeloma morš met, ampak kako pa preverijo, če jo res imaš??? A? Ne mi rečt, da ne morem v rokah odnest svojga otroka iz porodnišnice. A gre sestra pol s tabo do avta? In ti pol prepreči, da bi se odpeljala? Idon't think so. Sej je vse kul, sam mene res živcira ta prisila, morš to, pa morš tist... neki se hitrej razburim zadnje čase, le zakaj???
< Sporočilo je popravil muca*maca -- 28.8.2009 15:00:41 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 15:22:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Cel dan nisem mogla na RR ste ve lahko?? Sem probala na 2 računalnikih, pa nič Zdaj smo ravno po kosilu, sva prišle s tamalo še mal gor (smo bli pri tašči), ker zunaj je še čist prevroče za obe, meni kar od riti curlja Ja, se vidi da smo pri koncu... čist preveč problemov in špikanja in stokanja in oh in sploh mene zdaj že spet skoz nekaj špika in boli spodaj, samo da smo domov prišli upam da bo vse ok, v sredo mam pregled, more zdržat še malo... Sem bila danes pri bivših sodelavkah, ko me je videla ena je rekla, u kakšna si že, da ne boš nekje na cesti rodila res sem ogromna, se mi zdi da vsak dan bolj pa tudi na vagi se pozna ah, bo že, samo da kregana ne bom Joj, punce, zlate ste, hvala vsem za pohvale, sem kar mal zrasla Tamala mi tipka po tipkovnici, morm nehat se javim zvečer ko bo mir
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 15:37:45
|
|
|
|
Aniiita
|
muca maca, po predpisih je tako,da moraš imeti za dojenčka lupinico ali avtosedež 0+..v nasprotnem primeru plačaš kazen, če te policaj ustavi (če ga imaš npr. v košari vozička)..pa kazen ni nič v primerjavi s tem, da bi slučajno prišlo do prometne nesreče (tisto tri kg težko malo bitjece raje niti ne razmišljaj kako bi premetalo)..meni se ne zdi pametno šparat na takih rečeh. Otrdevanje trebuha- vem, da ste o tem že pisale..a kateri še otrdeva? In kako pogosto pa? Meni se namreč zadnjih nekaj dni zdi ful bolj pogosto..
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 15:52:01
|
|
|
|
muca*maca
|
Ma, ne, Aniiita, ne me narobe razumet. Itak, da rabiš avtosedež, moj poudark je bil samo na tem, da kako je vse moraš in ne smeš. Za domov iz porodnišnice "moraš" imeti lupinico. Lahko imaš tudi košaro. Lahko pa greš peš. To sem hotla povedat. Jasno je, da je varnost naših otrok na prvem mestu.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 15:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo muca*maca sem kar upoštevala tvoj nasvet in šla lepo pod hladen tuš cela. In sedaj sedim na kavču v samem spodnjem perilu in lepo uživam in se sproščam Srbi me nič več ne, namazala sem se z lumpijevim mandljevim oljem tako, da bomo videli kaj bo. Pijem veliko vode ( voda je lepo prozorna ), jem sadje...kosilo bom pa za kasneje naredila ker dragi še dela. Tako, da upajmo, da bo boljše oz. da bo tako še naprej. Glede lupinice, sem tudi jaz slišala, da te bez nje sploh ne pustijo iz porodnišnice. Sicer se pa strinjam z Anito, da cena lupinice ni nič v primerjavi s tem kar se ti lahko naredi med prevozom. Uff raje ne premišljuje. Midva imava salbo urco do porodnišnice in cesta je zelo primerna za dirkanje posamznikov, da o motoristih ne govorim.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.8.2009 15:56:46
|
|
|
|
malaMravljica
|
muca maca, ti si pa z zahtevami za tvoj vozicek opisala mojega res no, to kar si opisala ima bugaboo cameleon. ninasiki, dobila sem odgovor, da v slo ne dostavljajo. Ce hoces, da ti pomagam pri narocilu mi daj en zs, da se vse zmeniva. slikca previjalne, saj ne vem vec katera jo ima, sam je lepaaaa in veliiiiika, super!
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?