|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
29.8.2009 12:30:54   
ninasiki
punce zdej mi je v glavo švignl zakaj je moj user posted image  tok težek vse kar jst pojem mi on vzame merka na mojo linijo zato se pa nism v 5 tednih tud grama zregila user posted image user posted image user posted image user posted image  že zdej merka svojo mamico user posted image user posted image  jst ga mam že zdej toook rada pa se še rodu ni user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
29.8.2009 12:43:05   
Meliitak
hurejjj...sem se Vas končno nabrala user posted image ...pa sva bila z možekem le 4 dni odsotna, bila v Moravskih toplicah

...ne boste verjele punce, sem se tok psihično pripravla da se ne bom kopala mi pol tud vode ni manjkal, čeprav sem vidla da je mojmu možeku mal žal ker se mora sam kopat pa sem ga potolažila da je vse ok in da naj si da duška jest biom pa zvečer po tušem he, he...sem pa te dni več al manj v senci presedela, največ na klopci, ker mi ležanik sploh ni v redu...pa pol zvečer na kratek sprehodek in smo vsi trije užival, sploh bejbika v trebuščku, ker se je skoz muvala...je pa ful majhnih otrok v termah, nosečke pa nobene nisem vidla hmm...verjetno zarad istih razlogov kot jaz sam da sem jaz nekaj posebenga he, he...

...Februarka vidm da je bil super dopust, slikica s tamalo in bušijem pa je najboljša user posted image user posted image user posted image

...ooo Majakla kako lepi smo vsi skupaj, tudi prstančki, niti približno nisem tok luštna izpadla na svoji poroki kot si ti (pač je bil en spodrslajček z obleko)...ko dobim slikice (une ta boljše) pa tud jest kako objavim

Palegia30 kot je napisala Crystall v Ikei se da dobit dobre stvari in neke tud bolj poceni, midva sva tud bila kake 10 dni nazaj tam in sva rekla da bova še enkrat prišla kar s seznamom, da ne hodiva tok okrog, tko da tudi jaz toplo priporočam.

ja, ja se že vidi da smo v 3.trimesečju, vse mamo neke težave, za vse k mate ta večje držim pesti da se le te kmalu uredijo in da naši  user posted image počakajo še kak mesec not...khm mene pa itak vse moti in me povsod špika in peče pa srbi in nevemkaj še, tko da sem kr mal tečna, spat itak ne morem normaln ker me preganjajo bolečine v stegnih ko se obračam, ker sem predolgo na enem boku, potem pa morm vstat se razmigat, po možnosti na wc, pa nazaj v postlo...a si predstavljate vsake 2 uri mene telovadit in se razmigavat he, he...tko da se zbudim kot zombi zjutraj...čez dan bi pa kar spala in spala pa je dost drugih stvari za opravit...pa tale močnejši beli tom in mokre hlačke mi gredo tud na živce, sam kaj morem, kot pa zamenjat hlačke, se dobr obrisat in to je to...mah sj bo že

skačica superca za bodije, sm jih takoj opazila ko sem dobila katalog od BC in grem v pondelk v šoping ker mislm še nekaj v akciji kupt, pa da vidm kok bom spet potratna...verjetn bom še kako igrasčko ubodla ker me kr mikajo, kako bolj naravno...

v ponedeljek ob 16h pri Žabarju pravite...hmm sicer nevem kje je Žabar (bom že našla) bom pa probala pridt, tko da bo velik bušijev na kupu he, he

...danes sem dobila vse kartice tko da sem uradno povsod z novim priimkom, ne morem verjet pa samo 14 dni po poroki...še celo navadila sem se podpisat z novim priimkom, se včasih kr ustavim in pomislim kako se podpisat user posted image user posted image user posted image

po vsej vročini je pa zdej mal bolj sveže, tko da je lažje dihat a ne...uživajte

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
29.8.2009 13:18:08   
Anonimen
Zdravo,

no včeraj sem imela kontrolo in CTG, kjer se je izkazalo da naš mali junak že zdaj noče nič ubogati, ker je bil skoz tako živahen da je komaj posnela ta CTG, no važno je da ni še nobenih spledi o popadkih, čeprav se mi zdi, da mi maternico skoz zateguje in dans sem opazila, da sem imela mokre spodnje hlačke, pa najbrž je to kar normalno - no če se bo ponavljal bo treba bit pozorna na to.

Glede potovalke za porodnišnico sem tudi jaz že vse pripravla za malega pa imam lep kompletek ki sem ga v BC kupila pa eno ful hudo jopico za vsak slučaj če bo kaj bolj hladno - samo kot kaže bo kar lepa jesen... no bomo videli...

Lepo se imejte še naprej user posted image

Drugače pa imam sedaj UZ 8.9., kontrolo pa 18.9..... aja pa stara sem že 28 let - če se še to lahko obenem popravi user posted image

< Sporočilo je popravil pikicaa25 -- 29.8.2009 13:19:06 >

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
29.8.2009 13:31:46   
Februarka08
Vau, ste pa načvekaleuser posted image user posted image jaz sem se pa ravno nalikala in zdaj komaj še sedim, kaj šele kaj drugegauser posted image čeprav sem likala v sede, me vse boli...
No, zlikan je zadnji večji zalogaj cunc za user posted image tako da sem iz hujšega venuser posted image
Evo, zdaj mam pa dost, a neuser posted image user posted image
user posted image

Grem vas v miru mal prebrat in upam da se tamala še ne zbudi, da vsaj malo pridem k sebiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
29.8.2009 13:48:17   
Februarka08
Lindi, ja, mi imamo sušilca, tud jaz mam pralni stroj od Gorenja, sušilca pa od Candy in sem zadovoljna. Na kaj moraš bit pozoren pa nimam pojmauser posted image user posted image bom mojga prašala ko se vidva, ker je on bolj tehničen tip, jaz pojma nimam o temuser posted image

Modrčki za dojenje - jaz sem 1. kupila v BC lani pa nisem bla zadovoljna (vsaj ne do takrat, ko sem ga kupila od Lisce). Tako da sem potem skoz unga od Lisce furala... majo pa 3 barve pa tud dragi niso prav preveč. So pa fajn elastični in z 1 roko komot zapneš tist hakelček, pri unem iz BC pa tega nisem mogla. Ko pa menjaš joško za dojit, maš pa komaj 1 roko prosto, kaj šele 2user posted image user posted image sem bla ravno včeraj v Neži, sem hotla kupt še belega, pa so meli spet samo modregauser posted image tako da bom šla čez 14 dni spet, ko dobijo robo. Kupim še enega in mam dost.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
29.8.2009 13:57:59   
lindi1
 FEBRUARKA je spet pridnauser posted image .
Ja ,daj ga malo vprašaj,ker si ga ful želim,me pa še nekaj zanima,ali je res da iz sušilca dobiš čisto zmečkane cunje in da moraš vse peglatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1581
29.8.2009 14:06:20   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

FEBRUARKA je spet pridnauser posted image .
Ja ,daj ga malo vprašaj,ker si ga ful želim,me pa še nekaj zanima,ali je res da iz sušilca dobiš čisto zmečkane cunje in da moraš vse peglatiuser posted image

ah kje pa! Ok, če bi jih pustila notri cel dan, potem so zmečkane... če pa jih vzameš takoj ven in poglihaš, pa ne rabiš nič peglat! Mogoče kakšno malenkost, to je pa touser posted image jaz, odkar imam sušilca, peglam 3/4 stvari manj. Ko so lepo tople, jih samo zložim in je to to. Razen tistih lepih cunj, tiste raje obesim. Samo to je negativna stvar, da se stvari v sušilcu skrčijo malo. Midva sva to predvsem pri pižamah opazilauser posted image za tamalo je pa super, ker so cunje čisto mehke, pa še likat mi jih ni trebauser posted image tud za user posted image sem dala vse v sušilca, da je lepo mehko, ampak zlikala sem pa vse. To je to... glede mehaničnih stvari pa mojga prašamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
29.8.2009 14:07:10   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. , ŠT. , PREGLED

xx.10

natalia MB                                     (2user posted image ,1user posted image )           ??
štefy Koroška                                (5user posted image ,4user posted imageuser posted image      ??

1.10

nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted image )          ??

2.10

Vijolica77 (31)MB                         (?user posted image ,1user posted image )         ??
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )         ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     8.9
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     9.9
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )         ??
maj2009 (25) Domžale               (2user posted image ,0user posted image )  user posted image    ??

3.10

hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )          ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )          ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted image )          ??

5.10

emaa (32)                                     (?user posted image ,2user posted image )            3.9
ninčy (27) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image user posted image  ??

7.10

mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image )          ??
metka_zone (24) Laško               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     ??

8.10

tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )         31.8

9.10

pravoda (25)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    1.9

10.10

mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )         ??
Nej@                                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      14.9    

11.10

MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      4.9
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    26.8

12.10

Rižkoo (27)CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      1.9

13.10

trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image )          7.9
rolika (24) MB                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      14.9
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image       9.9

14.10

katrin** (25) Grosuplje               (1user posted image ,0user posted image )         1.9
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image )         2.9
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )          ??

15.10

Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )           2.9.
Meliitak (32) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8
Nea_teja_ (34) Cerknica             (5user posted image ,3user posted image )           9.9

16.10

mateja8 (26) Dolenjska               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      28.8.APN

17.10

didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       7.9
ninasiki (26) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     31.8

18.10

Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??

19.10

muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )         8.9

20.10

palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )          ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )          ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10

pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       1.9
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )        1.9
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )          ??

22.10

Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )          24.9
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     2.9
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )           ??

23.10

pikica25(28)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image      8.9,18.9
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )         ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )        ??
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     24.8,2.9

24.10

vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image )         ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image )         ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image )         3.9
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      31.8

25.10

lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      21.9
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image )         ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image )         22.9
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )          ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image )         4.9

26.10

manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )          2.9
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      22.9

28.10

Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      ??
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8

30.10

stuhica (30) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )          9.9
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image      9.9

31.10

TRIš (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image )          ??
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image )         ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      22.9

75 OKTOBRSKIH NOSEČK PRIČAKUJE
                                                                 14 x user posted image
                                                                 18 x user posted image
                                                                 44 x user posted image

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO user posted image user posted image user posted image user posted image
               user posted image user posted image user posted image user posted image OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
   user posted image user posted image user posted image user posted image DRUGAČE SE ZELO TEZKO user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image user posted image user posted image   LOČI PODATKE OD TEKSTA user posted image user posted image user posted image user posted image

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
29.8.2009 14:10:01   
skačica
Evo, midva sva vse pospravila, posesala, pobrisala, mimogrede še skuhala kosilo. Zdele se stuškamo in gremo od doma. Sem pa čist crknjena, me križ boli od pospravljanja.

februarka- ja, madonca, jaz jih imam veliko, ti jih imaš pa tumačuser posted image .Se mi zdi, da je bila že prva runda ogromna. kam jih boš pa dala? No, sej imaš prav, če ne želiš vsak dan prati, pol je boljš, da jih imaš res več.

modrčki- jaz pa kar upam, da bom danes v HM najdla lepe pa da bodo predvsem udobni. Mullerjeve sploh ne vem kam sem jih dala, očitno stran vrgla, imam pa še enega, ki je tud fajn. Se pravi, skupaj bom imela tri, kar je pa tud zadost.

bodiji- ja, če rabite, res pejte po te, ki so v akciji. Mogoče tud jaz vzamem dons kakšnega v 62 ali 68 cifri za kasneje, ker so res ugodni.

Sicer pa še vedno upam, da naletim na kak lep kompletek za iz P, drugače bom enega od teh, ki sem jih do sedaj nakupila uporabila.

Ej, kaka znanost so tile Hotslingi. Danes sem ga dobila po pošti in sem že namontirala notri Izinega dojenčka, ampak šele s pomočjo CD-ja z navodili, se mi tud sanjalo ni kako se to uporablja, čeprav je samo en obroč...
Upam, da se bo Zara rada nosila...

Neposredna povezava do sporočila: 1584
29.8.2009 14:13:00   
skačica
aja, sušilca imam pa jaz Gorenje in je tud super. Odkar smo v bloku, je vedno v pogonu, prej smo vse sušili na zraku.
Tudi za dojenčka sem vse posušila notri, za Izo pa itak smoz sušim notri. Tudi zase vse, edino kakšnih lepših cunjc pa moževih polo majic, ker so se mi že dve skrčili. Vse ostalo pa.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
29.8.2009 15:56:59   
Emilly
Jst pa danes tako uživam v tej čudoviti ohladitviuser posted image user posted image Končno!!!

Danes ko tud doma ni savne, lahko končno normalno mal pospravim, brez da mi vse teče... kopalnica je že gotova, še mal dnevno sobo, pa bo počas že kar nekaj...

Danes smo celo določili točen datum začetka prenove stanovanjauser posted image , sej ne morem verjet...celo... Sreča je samo to, da sta tako vodovodar kot električar najina kolega, če ne se po moje itak ne bi izšlo...Naročeno mamo pe tudi že in kopalnico in kuhinjo...

Drug teden baje pa tud jst dobim prvo rundo cunjic od kolegic, tako da bom končno tud jst lahklo začela s pranjemuser posted image , komaj čakamuser posted image .

Ja torba za v P - tud to bi blo fajn ja...mam v načrtu čez kašne 14 dni...ko bom približno vse mela... ja res močno upam, da bejbika kej ne pohiti...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
29.8.2009 16:09:05   
Nončika
alo!

vidim, da se že pridno pripravljate na prihod malih čmrlekov. jaz sem tudi bila prvotno napisana za oktober, pol pa mi je G prestavil rok na november.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
29.8.2009 16:21:04   
tane
ninasiki, ja jaz se zdaj tudi nič več ne redim, v bistvu sem še malo shujšala...no, 1/2kguser posted image ampak buši pa kljub temu raste

MM, a ti boš tudi še pred porodom gospa postala?

lindi1, jaz sem zdajle sama...in imam vse odprto, da se lepo prezrači, čeprav sem pri zmrznjenih priznam, da mi je bilo tele dni pa že vroče...danes pa imam že štunfe goruser posted image
ne da bomo ITAK bomo zmogle, malo je treba sebe poslušat pa ziher bodo tudi kaki nasveti padal

Meliitak, jaz se pa ves čas obračam iz enega boka na drugega, zdaj imam kar na eni strani blazino za dojit na drugi strani pa povšter, da še tega ne prenašam sem in tja celo noč...

pikicaa25, jaz imam že celo nosečnost mokre hlačke tako, da uporabljam kar dnevne vložke, včasih je tega belega toka ful, ponavadi zjutraj ampak je brezbarven in nič ne srbi ali peče, tako,l da je G rekla da je to normalno

Februarka, a ti še vedno pereš in likašuser posted image ...imaš srečo, ker si dobila toliko cunjic...jaz sem ta teden dobila in bila malo razočarana, ker vidim, da bo treba še ful dokupit, predvsem teh ta malih stvari...ampak ker ne vem koliko bo velik sva bila zadnjič z user posted image v H&M in sem mu pokazala in razložila cifre in kje to imajo in bo pač on šel kupit ko bom jaz v porodnišnici.

Modrček, Kje pa od Lisce prodajajo?

skačica, kakšen pa je ta od Mullerja, ene jih ful hvalijo?
jaz sem pa hotsling dobila na posodo, pa se še nisem lotila navodil

rozilu in gorenka, ali je bila februarka vaju dve vedno mešam...sorčiuser posted image danes delam tiramisu za taščin rojstni dan, jutri praznujemo...bom eno vmesno udarila in dala namesto 4 jajc samo 2...pa malo ga bom vseeno pojedla...vsaj en kos

< Sporočilo je popravil tane -- 29.8.2009 16:23:44 >

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
   [Brisano sporočilo]
29.8.2009 16:21:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1589
   [Brisano sporočilo]
29.8.2009 16:25:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
   [Brisano sporočilo]
29.8.2009 16:36:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1591
   [Brisano sporočilo]
29.8.2009 16:56:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1592
29.8.2009 17:08:47   
lindi1
Javimuser posted image samo zdaj sem že čisto odločena,da bo mojuser posted image čeprav moj pravi,da ga še ne rabim,kaj pa on ve,saj ne pere in ne obeša cunj,da o peglanju sploh ne govorimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1593
29.8.2009 17:51:48   
malaMravljica
Tana, jaaaaaa v soboto bom rekla JA, cist tko nekomplicirano in sama, pa se tko ne vem, ce mi bo ratalo solzice zadrzvat. Ta tedn pa itak ne bom mogla docakat, da koncno prstan lahko nosim, tooooook lep bo.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
29.8.2009 18:55:30   
Nea_teja_
Punce dejte mi povedat a ima še kera probleme z zgago mene zadnje dni peče k user posted image karkoli pojem me je kr groza kej pojest.Pa še nekaj prej sem šla na wc in sem opazila da je voda zelo rumene barve in da prov smrdi.user posted image A ima še kera take probleme ?Kaj bi lahko to blo?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
29.8.2009 19:23:03   
ninasiki
ojla bejbe

evo mene iz ljubljane sva šla po polstlico in je ni blo user posted image  na zalogi tko da je naročena pol sva pa vzela še obrobo in postelnino tko da komi čakam user posted image user posted image user posted image

tkole bo zgledala sam da je pojstlica bela
user posted image

MM spet si pozabla name naslednji pregled mam 7.9 user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
29.8.2009 19:25:28   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Punce dejte mi povedat a ima še kera probleme z zgago mene zadnje dni peče k user posted image karkoli pojem me je kr groza kej pojest.Pa še nekaj prej sem šla na wc in sem opazila da je voda zelo rumene barve in da prov smrdi.user posted image A ima še kera take probleme ?Kaj bi lahko to blo?

ZGAGA ja sm mela probleme pa mi je donat fuuuuuull pomagu tko da si ga nabau pa še magnezij ma maš dve muhi na en mah pila sm ga pa 2dcl na dan

VODA ja pr men je blo tko k sm unetje dobila probi čim več vode pit da se spucaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1597
29.8.2009 19:28:01   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

ZGAGA ja sm mela probleme pa mi je donat fuuuuuull pomagu tko da si ga nabau pa še magnezij ma maš dve muhi na en mah pila sm ga pa 2dcl na dan

VODA ja pr men je blo tko k sm unetje dobila probi čim več vode pit da se spucaš user posted image

Sej pijem full velik vode še malo pa mi bo moj napelu šlauf u usta.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
29.8.2009 20:08:29   
Emilly
Joj srečke kar se tiče kilogramov, sem se glih prej vagala, pa sem šla v14 dneh spet tri kile goruser posted image . Sicer se mi nabirajo počasi, ampak konstantno ne pozabjo it goruser posted image

Mi pa danes tako paše tale osvežitev,drug teden sem tud vidla bodo prov prijezne temperature za nasuser posted image

Zdej pa še kakšen fajn film pogledat, pa ajat...

Neposredna povezava do sporočila: 1599
29.8.2009 20:39:06   
Nea_teja_
Evo jest sem pa glih kar od dežurnega si je tamala zarila v prst un obesek (kosmat) za mobitel je zgledalo kot nekakšen trnk groza ga je komi dubu vn tulila kot bi jo rezal.Sej jo je mogl tud bolet k norc no vazno da je dobu vn sem se bala da bo treba že na kirurgijo v lj.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

zanositev
sashy

Koliko časa po odstranitvi mirene ste zanosile?

takoj (56%)

po treh mesecih (15%)

po 6ih mesecih (8%)

po 9ih mesecih (0%)

po enem letu (5%)

poskušava že več kot dve leti (15%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!