|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.8.2009 21:32:50   
palegia30
Majakla super fotke in čestitke z moje strani, kr kocine so šle pokonc!

Ninasiki počivat druge ni!

No jaz sem danes imela uz in me je imela prim. Blejčeva in mi je mal čudna baba, kaj pa vem, ali se mi zdi tko provokativna se mi je zdela. Drugače sem 32/3 teden in moja pupa tehta 1700, upam, da je dovolj no Blejčeva je rekla da je normalno vse, samo to sem hotela slišati. Brcike še kar čutim, čeprav manj kot prejšnji teden. No zdaj sem nehala tudi delati in me je kr malo prijelo, da bo počas teba iti roditi, zato komaj čakam šolo za starše, da bom bolj sigurna vase, saj me je zelo strah od vseh teh zgodb različnih izkušenj v bistvu nas je vse ki smo prvič strah neznanega saj ne vemo kako bo, po eni strani se ful veselim, da končno vidim mojega prvega otroka, ki ga bom imela neskončno rada, po drugi strani me je zelo strah, sam kaj čmo, če so naše mame rodile bomo tudi me...Sedaj se bom res posvetila sebi in otroku.

Joj sem zafilozofirlala, samo ste edine, ki ste na istem kot jaz in se mi zdi da me najbolj lahko štekate.

Glede opreme oz dodatkov za otroka sem se odločila iti v Ikeo v nabavo, aa je katera že bila in kakšne stvari kej ponujajo, jaz namreč potrebujem še jogi, previjalno za mahen prostor in vse ostalo.

Punce uživajte z čim manj tegobami ter lep spanec!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.8.2009 21:34:18   
lenika83
Zdaj malo berem teže vaših user posted image , pa se kar boljše počutim. Meni je sredi 31. tedna rekel okrog 1800 g, pa se mi je veliko zdelo. Samo zdaj vidim, da je to očitno čisto ok. Sicer je pa res, da je vse to tako približno. Sem slišala že večkrat, da se po cel kilogram zmotijo.

Vidim, da se že skoraj vse soočate s kakimi nosečniškimi težavicami. Meni pa se zdi, da se prav odlično počutim. Saj mi je vroče, pa tudi me občasno kaj hrbet boli, pa včasih zgaga muči, pa nekaj malega mi noge zatekajo, ampak je pa to bolj ali manj vse. Niti trebuh me nič ne ovira, pa nič posebej dosti ne hodim na wc. Včasih kar pozabim in se na hitro sklonim, pa me niti kaj dosti ne moti. Moram reči, da sem seveda zaradi tega strašno vesela. Sem v bistvu pričakovala, da bom imela večje težave, tako da sem pozitivno presenečena. Je pa tudi res, da ste nekatere že tik pred začetkom zadnjega meseca, jaz pa sem skoraj tri tedne zadaj in imam skoraj dva meseca. Zelo možno je, da se še meni začnejo zadnji mesec kakšne tipične težavice, ampak vsekakor upam, da ostane tako kot je sedaj. Bomo videli in seveda upali na najboljše.

Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.8.2009 21:49:07   
LINDI
FEBRUARKA ja,kot je rekla EMMA,vendar je moj dobil isto 2 lista,enega,da mu isto kot meni izpolnejo v službi in drugega za  očetovski dopust

Neposredna povezava do sporočila: 1553
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 22:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
28.8.2009 22:34:57   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

FEBRUARKA ja,kot je rekla EMMA,vendar je moj dobil isto 2 lista,enega,da mu isto kot meni izpolnejo v službi in drugega za  očetovski dopust

ja, saj sem se spomnila, da mu je dala tud 2 listauser posted image

Zdaj grem pa v mižule... moj me rajca zraven in melje, jaz sem tud lačna ratala, pa raje stran gledamuser posted image sem si že zobe umila in si jih ne mislim še 1xuser posted image

Se javimo jutri, ko bo bolj hladno, jaz bom več ali manj prala, sušila in peglala, potem mam pa zadost za veke vekov amenuser posted image user posted image user posted image

Nočko, lepe sanjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 22:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.8.2009 23:41:59   
skačica
čer!

A je še katera pokonci ali že vse spite?
Mi smo bili na večerji v kitajski in sem se najdla kot user posted image . Ni za govort.
Spet mi je vroče pa sem samo v hlačkah in majici, zavihani nad trebušček. Mah, res je soparno, komaj čakam jutri!

študij- sem se po daljšem pogovoru z možem odločila, da se ne vpišem. Zakaj? Ker bi rada še eno leto uživala z Izo in tamalo, se ne obremenjevala z učenjem in ker diplomo na 7. stopnji že imam. Bom raje to vnovčila, ko končam s porodniško pa morda potem kasneje kdaj nadaljevala študij v isti smeri naprej. če se mi bo dalo.
A veste, da mi je kar odleglo, ko sem se tako odločila?

papirji- februarka- jaz sem dobila samo 2, moj pa enega. Torej- papir za porodniško in naprej za nego je sedaj eden (eden odpade), ta drugi je pa za paket. Mož je dobil za očetovskega, da vpiše plače.
Darilo od občine pa pri nas znaša 300 eurov, ampak pazite to žalost. Moraš biti prijavljen v občini ,v času rojstva otroka, vsaj eno leto, midva bova pa 9 mesecev. Tako ne dobiva ne od ta stare, ne od te občine nič. Sicer mi je zaposlena na CSD-ju predlagala, da napišem prošnjo, da mi morda vseeno odobrijo, ampak ne vem če bom. Mislim, da je BV, ker bodo itak zavrnili.

Aha, še to: za otroški dodatek pa oddaš takrat, ko je drugi otrok že rojen in oddaš vlogo za oba skupaj.

michelle- uau, a kar savno boš imela? Ja, fino, jaz bi jo tud. Čeprav si midva v časih, ko nisem noseča in nimam doma majhnega otrokauser posted image (kar je zadnje čase bolj poredkouser posted image ) privoščiva savnanje in jacuzzi na tur. kmetiji in sva v celi hišici, ki je fuuuuuuul romantična, čisto sama. Sva večkrat dobila darilne bone za to kemtijo ali pa si kar sama plačava 2 ali 3 ure razvajanja. Men je kul, zraven še šampanjček,....eh ja, še malo pa bova spet lahko šla.

majakla- men si super fajna v teli kjut oblekci, res. Pa prstana sta tudi zelo lepa.

palegia30- mene v prvo ni bilo strah ravno zaradi tega, ker nisem vedela kaj me čaka. Res je vsak porod zgodba zase in ne moreš si predstavljat kako bo pri tebi. Me pa sedaj včasih malo zagrabi strah, ko se spomnim tistih končnih popadkov. Ah, ja, ampak po drugi strani pa res komaj čakam, da grem rodit.
Ker so pa potem občutki neopisljivi, neskončno lepi.

Jaz pa komaj čakam jutri, ko greva z možem v šoping. Izo bova dala k babici za kakšne 3-4 ure, ker jo sedaj, ko ne živimo več v isti hiši, bolj poredko vidi, jo pa ima res full rada. Midva pa lepo po jesensko in zimsko garderobo za Izo, v HM bom probala najt modrčke za dojenje pa mogoče bi najdla v Okaidiju al pa v Zari kakšen lep kompletek za iz P. Sicer moj tega še ne ve, bo pa jutri na licu mesta izvedeluser posted image . Res imam kar nekaj lepih kompletkov, ampak nobeden ni bil namenjen za iz P., če najdem kaj res lepega, ziher kupim.

A veste za akcijo v BC? Od danes naprej so bodiji na preklop od 56-68 znižani na 2.95 eura, znamke Eno. So čist fajn, jaz jih imam nekaj tudi od njih in so ok. Pa žabice so tudi znižane. Če katera potrebuje še to, potem hitro v šoping.

Zdej grem pa spat, lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.8.2009 23:55:22   
ninasiki
joooooj kok ste čvekice jst sm pa čist brez energije sm rekla da bom šla popoudan spat pa nism šla ker se je ura tooook hit obrnila da se mi pol že ni splačalo it in sm še kr k en povožen maček tko da sm vm pršla sam lahkonoč zaželet tko da zdej pa res grem pa se vam jutri zjutraj mal več posvetim in vas preberem

sam ne preveč načvekat user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
29.8.2009 7:40:52   
Anonimen
Dobro jutro.

Majakla najprej čestitke za poroko, res ste lepi. Glede gosenice...bjak bjak bjakuser posted image meni grejo gosenice in kobilice prav na bruhanje ( imam fobijo na njihuser posted image ). Upam, da se ti bo kmalu pomirilo.

No jaz sem pa danes kr dobro spala. Naš user posted image je bil včeraj bolj miren, sem rekla da moram danes malo gibe šteti. Do sedaj mi to še na misel ni prišlo, ampak bo kr treba.

Danes upam, da bo dežuser posted image Da se vsaj malo shladi in prepiha tole najino stanovanje. Saj ne da bi imela soparno toliko, ampak rabim svež zrak.

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
29.8.2009 8:35:24   
Anonimen
Še nekaj...včeraj je prišla odločba z kodo za naročilo e.pakete in mi je danes koda že prijela. Samo v vednost, če ima katera isto situacijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
29.8.2009 9:09:39   
skačica
jutro!

Mi smo že vsi trije pokonci, Iza in user posted image  sta šla v trgovino, mene čaka pospravljanje. Ja, ta teden sem ga pustila za čez vikend, v upanju, da bo lažje, ker ne bo vročine, ampak pri nas nič ne kaže na dež.
Popoldne greva z mojim v šoping, se že veselim, jaz grem full rada, še posebej v nakupe garderobe za otroke.

Zjutraj me je zbudil poštar, je prinesel HOTSLING in sem ga že poskušala pravilno namestit. Še sreča, da je zraven CD z navodili, drugače mi ne bi nikol potegnil kako gre. Sem kar od Ize dojenčka noter stlačila. Upam, da prav.

Grem pospravljat, čeprav se mi prav nič ne dauser posted image .
Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
29.8.2009 9:17:25   
Anonimen
No pri nas se je pa po jutranjem sončku, sedaj močno pooblačilo in kot kaže prihaja ena nevihtica. Tudi shladilo se je...tako, da jaz imam trenutno odprto vse po bajti, da se lepo lufta.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
29.8.2009 9:33:09   
Februarka08
user posted image

Pri nas je čista temauser posted image zjutraj je kazalo celo na sonček, zdaj ko je šla tamala ven, je čist črno... samo čakam lahko, da se ulijeuser posted image saj bo pasalo mal osvežitve, samo za otroke je to kazen... boste videle...
Bi si šla pa najraje narest še eno user posted image ker mi učke kar same skup lezejouser posted image user posted image bo treba prej spat hodit, tamala je naštimana na 7. uro, to je čist premalouser posted image user posted image

Cunje se perejo, za user posted image so že v sušilcuuser posted image popoldne pa še 1 stroj in bo za danes. Jutri pa še od vozička vse operem in napišem malenkosti na list kaj še rabimo, tako da bo počasi kaj narejeno...

Ali ima že katera pripravljeno potovalko za v P? Moj mi je prejšnji dan rekel, da jo morm pripravit, me je že prašal, katero naj mi prineseuser posted image user posted image user posted image me je kar stisnilo, da gre zdaj pa res že zares!

Lep dan vam želim, upam da se boste kaj ofrišale, pa saj se itak še kaj javimuser posted image

Aja, hvala za obrazložitev glede papirjevuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
29.8.2009 9:40:34   
skačica
mah, tole moje pospravljanje s prekinitvami bo trajalo vsaj do 12-ih.

februarka- jaz še nimam naštimane torbe za v P. V prvo sem nesla kar malo večji kozmetični kovče, mislim da bom sedaj tudi. Sej gre vse notr, jaz oblačil nisem s sabo nosila, so mi bila tista bolnišnična čist ok. Potem je pa itak samo kozmetika za os. nego in podobno. Pa fotič pa ose. dokumenti. Še kaj posebnega? Za dojenčka ne bom nesla nič zraven, samo zase blazinice za dojenje in kremo za bradavice, čeprav se mi zdi, da tudi to tam dobiš.

Neposredna povezava do sporočila: 1564
29.8.2009 9:49:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

mah, tole moje pospravljanje s prekinitvami bo trajalo vsaj do 12-ih.

februarka- jaz še nimam naštimane torbe za v P. V prvo sem nesla kar malo večji kozmetični kovče, mislim da bom sedaj tudi. Sej gre vse notr, jaz oblačil nisem s sabo nosila, so mi bila tista bolnišnična čist ok. Potem je pa itak samo kozmetika za os. nego in podobno. Pa fotič pa ose. dokumenti. Še kaj posebnega? Za dojenčka ne bom nesla nič zraven, samo zase blazinice za dojenje in kremo za bradavice, čeprav se mi zdi, da tudi to tam dobiš.

ja, maš prav... itak vse tam dobiš... jaz sem nesla mislim da ruzak, da sem dala notri potem cunje zase, pa že za user posted image sem mela sabo, potem mi je moj še rokavičke prinesel, te morm zdaj kar sabo vzet, pa dudico, kreme tam dobiš, Lanolin bom za vsak slučaj vzela, čeprav jo tud tam dobiš, pa mrežaste hlačke pa vložke pa srajco, ostalo pa itak ne rabiš met... sam moj je nekaj paničart začeluser posted image user posted image krtačko, pasto, glavnik in eno kremo pa lahko v tisti minuti not vržem preden gremuser posted image ampak da bo mir v bajti bom vsaj nakazala da bom kozmetični kovček pripravilauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
29.8.2009 11:05:11   
tane
majakla...user posted image user posted image user posted image še enkrat iskrene čestitke, ful mi je bila všeč tvoja obleka

palegia30, ja to je tko za nas PRVORODKE....joj, mi je tako smešen izraz...mene je tudi že malo strah...sploh po tistih lažnih popadkih, ker vem, da ko bo šlo zares bo še 5x huje...ves čas se tolažim s tem, da bo pa potem veselje neizmerno ko ga user posted image bom držala v rokah...

lenika83...upam, da se tvoje počutje nadaljujeuser posted image

skačica, hvala za info za bodije, ker jaz sem zdaj dobila od prijateljice cunjice pa se je izkazalo, da je bolj malo, ker je ona dobila od ene druge velik pa mora vrniti nazaj...pa neumno se mi zdi velik denarja zapravit za te začetne stvari, ki jih itak takoj prerastejo...rajši kupim kaj za potem, ko bo malce večji

pravoda, jaz sem tudi danes super spala...spat šla okrog polnoči in prvič na WC ob 6h...uf, pravi rekord...tamavček pa je danes tudi bolj miren verjetno zaradi vremena

Februarka, jaz imam potovalko tudi že pripravljeno, ok še zložiti moram...ampak bom dala tudi že za dojenčka noter stvari (od prijateljice), čeprav zadnjič v H&M nisem našla nobenega luštnega kompletka za iz porodnišnice...

tiste, ki ste že rodile...sem zadnjič malo ujela debato glede nedrčka za dojenje, če imam 2 bo dovolj?
pa ali moram kupit eno številko večjega kot imam zdaj ali kako? se mi zdi, da je ena rekla, da so v Mullerju večje cifre?

Neposredna povezava do sporočila: 1566
29.8.2009 11:08:06   
palegia30
Ojla,

ste že vse pokonc ko se je tako lepo ohladilo. Jaz sem danes prejela po pošti odočbo, da bom dobila uveljavitev pomoči ob rojstvu otroka, a katera ve ali ti oni nakaejo denar ali kako to gre - jih moram poklicat?

Ja sem se odločila, da grem s tem denarjem v Ikeo in vse nabavim...Jupi, res prav pride tale denarček.

Katera ve ali v Lj kot občina dajo kakšen evro ob rojstvu otroka?

Nič bejbike uživajte v hladnejši soboti in se tipkamo...

Neposredna povezava do sporočila: 1567
29.8.2009 11:15:25   
Crystall
Ufff, zdajle je pa še mene mičkeno stisnilo! Še za malega nimam vse tipi  topi pripravljeno, kaj šele zase! Bo treba ta teden še ostale malenkosti dokupit. user posted image

Majakla ... krasna si bila. Jaz komajjjj čakam, da bom imela priložnost enkrat obleči belo obleko in se sprehoditi do oltarja in reči DA mojemu dragemu. user posted image user posted image user posted image

Michelle ... midva pa obožujeva it v savno v Tuheljske toplice (Hrvaška). Kak je tam super - vodne postelje, viseči gugalniki, fajne savne user posted image . Ima pa moja teta savno doma že nekaj let in so zelo navdušeni. Midva sva se odločila, da bo najina hiška mala in da si bova v njej privoščila samo eno malo sobico za fitnes. Za kakšno savno se pa bosta odločila? Za finsko?

Palegia30 ... midva sva v ikei kupila: posteljico, jogi za posteljico, jogi za prenosno posteljico, kovtrčke, posteljnino, banjico, slinčke, previjalno komodo, dekice, rokavice za umivanje, obešalnike, kresničke, stol za hranjenje, naprstne lutke in še en kup stvari! Je ugodneje kot pri nas in mislim da se splača it.

Danes sem dobila komplet za odvzem matičnih celic. Res so zelo hitro poslali! Enkratno user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 1568
29.8.2009 11:19:37   
Crystall
Palegia30 ... nisem iz Ljubljane, tako da ne vem če so tele informacije verodstojne, ampak kolikor sem brala po forumih ... Ljubljana ne da nič za otročka. Da samo v primeru, da ste socialno ogrožena družina. Tako, da predvidevam, da se glede socialni status. Naša občina vem, da da vsakemu 100 eur, ne glede na socialni status.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.8.2009 11:21:03   
Anonimen
Ljubljana (264 €) o dodelitvi odloča pristojni CSD

Neposredna povezava do sporočila: 1570
29.8.2009 11:35:03   
palegia30
Tale Ljubljana je pa res nesramna, da ti nič ne dajo... Hm to pa ni fer..

Ja Crystall si me navdušila, ker prav vse to kar si naštela potrebujem, pa še stil Ikeje mi je blizu. Po moje bom kar naslednji vikend šla v Celovec, dokler še lahko. Noge mi že zdaj nekaj ful zatekajo, pa obraz in roke. Zjutraj pa čutim neko neprijetno slabost in ZGAGA.. pa pijem Donat mg in seveda če ne morem zdržati še Rupurut. Drugače pa vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
29.8.2009 11:43:52   
Crystall
Palegia30 ... če te peče zgaga, vzemi dva mandeljna, ju zgrizi in pogoltni user posted image  Preverjen recept! In zelo učinkovit user posted image  Za občinsko darilo ob rojstvu se pa potemtakem kar na CSD pozanimaj - če si upravičena ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1572
29.8.2009 11:56:59   
ninasiki
hello

no pa sm vs končno prebrala ste me kr zaposlile

februarka sploh nisi ogromna kaj pa govoriš pro fletna nosečka si

KILOGRAMI ja punce jst se nism tud grama zredila v 5 tednih user posted image  

otrdevanje trebuha ja mam tud jst ta problem pa prou ni luštn k te tm vse zateguje dobr da tašča pije doat da je skos pr bajt da ji pol še jst pomagam mal steklenice prazntuser posted image

odhod iz porodnišnice midva mava lupinco k sva jo dobila tko da morva sam še kako lep kompletek nabaut

palegia30 ne poslušej drugih kar se poroda tiče ker ni noben isti tud 1% to si vzami kot en nou iziu pa boš čist lepo skos pršla user posted image  mislm sej vem lahko je govort ampak jst se res ne ukvarjam z tem mi je učer na pregledu ena prbila jooj nebi bla na tvojm mestu kao nebi še enkrat šla čez te bolečine pa sm ji na hitrco povedala da je čist vse odvisno kako maš v glavi pošlihtano sicer pa še noben ni not ostau user posted image  tko da je pol kr utihnla sm si misnla kako si lahko sploh drznš strašit nosečnice z temi forami prou ni lepo zadrž to zase pa je user posted image  jst mam skos mojo sošolko v glavi če je ona v treh urah rodila prvega otroka pa še to z ritko naprej bom pa tud jst user posted image  

potovalka za v porodnišnico  ja glede na to kaj se je učer mi nardil mi je moj reku da naj jo kr prpravim za vsak slučaj da če bo tm v kotu čakala 1 mesec ga ne bo nč motilo sam da ne bo pol on mogu prpraulat ker prau da bo pou stvari doma pustu ampak sm mu rekla da mava 3 tedne še čas in da naj se ne sekira da mu bom jst vse prpraulauser posted image user posted image

no to pa mislm da je tud to  kle pr ns lije k iz škafa sam bo mal ohladil kar je men čist ušeč se pa vid da je grd vreme vse skačemo po RR nč bejbike grem pa se še kasnej mal javim

aja krči so zginli user posted image user posted image user posted image  vsake tok časa me še neki stisne ampak ni primerjave z včerajšnjim dnem

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
29.8.2009 12:17:43   
malaMravljica
joj cveke, kdo naj vse to prebere.

Maja je bila lepa nevesta, sedaj ima pa lepe prstancke.

Jaz bom pa nevestica v kavbojkah, beli bluzici in belih salonarckih z visoko peto, moj bo iz solidarnosti do mene tudi v jeansu in srajci. Jupii.. pa prstne sva danes narocila, bodo pohiteli, ta dva sta mi veceraj na obhosu zlatarjev bila takoj in najbolj vsec, moj je danes jih pogledal in takoj rekel vzameva.

Potovalko za porodnisnico bom jaz pripravila te dni, danes se mi se ne da, sem pa prejle zlikala pizame. Ko sem brala seznam kaj morem vzet sem dobila obcutek da bo najvecji kufer premali.

Ninasiki, kaj da bo tvoj dojencek najvecji oktobrcek user posted image   hmmm... ne vem ce bo glih drzalo, meni je ta teden naracunal tezo 2.660 g, a te presisam? Sam je pa res, pri teh mirah se dopusca + - 20 % napaka.

Tiara, ja pol se ti pa ne splaca ne. Sicer imas prav glede postnine. JAz se nagibam k dejstvu, da ostanem pri dm torbi, ker ji cist nic ne fali in itak sem tok srecna, da dobim meni tok lep prstancek, pa sem si rekla, zakaj bi pol mogla imet vse tocno tako kot si zelim, bi popustila pri torbi.

michelle, ti si me prosila, ce ti pregledam cena za novo bivalisce kuzija. Ma ves, jaz tocno vem kje se isce baby izdelke, za to bi mogla pa vse precekirat in zacet celo akcijo, pa se postnina za kaj takega bi bila verjetn huda. Saj ne zameris, ma ne bom niti zacela iskat. Saj ves, sedaj sem tok v tem baby svetu.  Ej, pa sam se angelcare morem nabavit, blazino za previjalno imam ugledano, sam je trenutno razprodana, adapterje za lupinico pa trenutno sodelujem na ebayu, ce mi rata. In pol imam v bistvu vse, no ja, sobica, sam jo ne delam jaz user posted image   pa pol se eno posteljnino, ko bo sobica prepleskana in sestavljena.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
29.8.2009 12:23:21   
lindi1
Jaz imam namen kupiti sušilni stroj,a mi lahko katera,ki ga ima svetuje na kaj moram paziti,pralni stroj imam gorenje-FEBRUARKA VEM,DA GA IMA
Meni je tudi všeč tole vreme,ni mi več tako soparnouser posted image ,ponoči sem pa mislila,da bom dol padla od sopare,že tako sem kot napol nagauser posted image ,pa lase moram imeti spete,vse odprto,pa mi še nič ne pomagauser posted image ,upam,da bo danes ponoči boljše...
JOJ POTOVALKE ZA V PORODNIŠNICO,jaz še sploh nisem razmišljala o temuser posted image kaj šele,da bi pripravila.
TANE ja,jaz tudi že razmišljam,a bom sploh znala zrihtati bejbija,kako bom znala dojiti...malo pride strahu,ampak bomo žeuser posted image UPAMuser posted image .

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Rok ali Jaka?
Admin

Katero ime je vam lepše?

Rok. (38%)

Jaka. (43%)

Nobeno od teh dveh. (20%)

Število vseh glasov: 407

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!