|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
23.8.2009 18:16:37   
karmen b
Jaz sem danse popoldne malo odspala in se bojim, da ponoči ne bom, ker se mi ponavadi prav to zgodi...bomo vidli user posted image

Jutri pa spet v služpo po celem tednu dopusta. Še tri tedne po 4 ure in potm porodniška, joj kok gre hitro. Upam, da bo ta teden kopalnica končana, da se bom tud jaz lahko namočila v novi banji user posted image

Zdaj grem pa ven, bomo spet mal koruzo pekli....mljask.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
23.8.2009 18:58:31   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tane....ne rojevaj še, prosim te!!!!

Moja znanka je vzela Persen (za katerega Pušenjak trdi, da ne škodi otroku) se naspala, spočila in so se popadki ustavili.......

Ne bo najboljše, če rodiš zdaj..user posted image .Otrok bo mogoče le 2 kg težak in potem se boš mučila s dojenjem in ostalim...

Tiste meritve obsega trebuha in predvidena teža dojenčka na UZ-ju pri G ne držijo povsod.....In jaz ne verjamem, da je tvoj user posted image  prevelik za tvoje drobno telo......Pri septemberkah je en kup mamic, ki so visoke le 150, tehtajo 50 kg in so ustavile te lažne popadke......

Držim pesti, da zdržiš vsaj še 20 dni 2 v 1....

Hvala Betty11, bom poskusila še s Persenom...danes je na srečo stanje zaenkrat status quo, enakomerna bolečina v križu, ki pa bi lahko bila tudi le raztezanje medenice...se tolažim s tem...ves čas bolj ali manj ležim in spim, ker včeraj do 5h zjutraj nisem mogla...pa NAJPOMEMBNEJE sem optimistična...zdaj že, včeraj sem bila čist prestrašena...da bo vse OK in da vas še ne zapustim tako hitro...tamavčku pa ves čas govorim naj še malo počakauser posted image

Meliitak, ja za taščo imam pa res srečo, sem ji danes pripravila plenice, posteljnino itd. da odnese, opere, zlika...

boob, VSE NAJBOLJŠE,user posted image user posted image upam, da si lepo praznovala!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.8.2009 19:00:17   
LINDI
Jaz sem kar denar vzela,lahko kupiš na RECINKO,mislim,da po istih cenah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.8.2009 19:48:36   
tršica
Pozdravljene!

Najprej vsem gospem iskrene čestitke!

Naš dan se pa res že hitro bliža, a ne? Za mano je že 33 tednov.

Mi2 sva ze mimo MŠ in je bilo prav zanimivo. Smo izvedeli precej o porodu, pa prehrani, dojenju, smo pa tudi oblačili in kopali dojenčke.

Na pregledu so povedali, da je vse ok. Naslednji pregled pa 7.9.

Jutri grem po doooooolgem dopustu nazaj v službo za 14 dni, potem pa menda že kaj na porodniško :)

Nič, sem vas ene tri ure brala, zato naj bo moj današnji prispevek čisto kratek. Lepo se imejte, pa kar brez skrbi. Na naš dan nas bodo že tako usmerjali, da bodo vsi naši dojenčki zdravi prišli v naš svet.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.8.2009 19:53:28   
ninasiki
hello bejbe

evo mene da se vam malo javim sva bla na obisku pri sodelaucu od mojga ma 4 otroke pa vsi so ttooooooook živi da ne morm vrjet je žena kr doma ne dela nikjer da se lahko ukvarja z njimi in na koncu mi da dve majčke in dvoje lanene hlače user posted image user posted image user posted image

boob čestitam za rojstni dan in da se ti izpolnejo vse skrite želje user posted image user posted image user posted image

drgač sm pa čiiiiist natečena mam noge k un iz risanke hulk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

letim naprej pa se vam javim še zvečer lepo se mejte papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.8.2009 22:07:48   
katrin***
čer punce,

najpre čestitke vsem ženam - naj bo čim lepše user posted image

boob... še enkrat vse naj naj in veliko, veliko zdravjauser posted image user posted image user posted image

majcy_m... ravno jutri bom poslala prijavnico za shranjevanje popkovnične krvi v javno banko, ker nama žal proračun ne dopušča druge izbire (v zasebno banko, kjer stane zadeva 1980evrčkov oziroma tam nekje no).

tane...drži se. Vse bo o.k user posted image

ne vem čist točn, ktera je govorila o faksu - BRAVO user posted image user posted image user posted image  in verjamem, da ti bo uspelo, kot tudi vsem nam študentkam. Js mam tut v planu še 2 in 5.10 nardit izpit iz ZUP-a, zdele se vpišem v 2.letnik magisterija ker mam vse pogoje narejene. Potem pa sledi še seminarska + izpit, ter še samo 1 izpit iz drugega letnika ter magistrska naloga in smo zmagali. Upam, da bo user posted image  priden in bom lahko vse čim prej nardila in seveda dobila eno pošteno službo, kar pa mi je najpomembneje. Da ne bom potem doma visela in pisala prošnje kot za stavo in nič dobila - upam, da mi bo sreča bolj naklonjena nouser posted image

zdej pa šibam spat, jutri pa v nove delovne izzive user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.8.2009 22:31:23   
stuhica
pozdravljene sonosečke---

boob a ti si pa ravno devička čestitek za rojstni dan, sva si zelo bliz, no jaz dva dni pred tabouser posted image po letih pa ne vem .... user posted image

michelle glede šole pa samo optimistično naprej, jaz sem se vpisala pri tamalmu ko je imel 3 mesece so mi eni govoril da je brez veze itd, drugi da naj grem.... v glavnem pejd meni ni žal sem uspela vse nardit letos diplomirala, sedaj pa že na dobri poti da se vpišem v drug letnk magisterija ker sem šla delat izptie kot občan ker sem bila ene 4 mesce prepozna za vvpis ampak sem dos eddaj uspela nardt 6 izpitov od 10, tako da ta dva tedna do 9.9 no ja skoraj  tri bo pestro morm vsaj še dva izpita uspet nardit da grem lahk  mogoče v 2. letnik naprej... no ja jaz upam da mi uspe.... čeprav zdaj bo še težje ker bosta dva amapak jaz pravim će sem že polovico plačala ne bom stran dnarja metala 3000 eur  ni mal denarja pa še tolk rabm tako da bomo že nekak stisnlki, k sreč dobim marca polovičko zneska od zavarovalnice k je ž e minilo 12 let tako da vsaj to  mi je mal odleglo... sej smo ćist zalimitirani amapak bomo že bemti bomo spedenal ni vrag da ne bomo,,,,,

tako da samo z voljo verjemi mi boš uspela. meni je prvič uspelo ali mi bo sedaj upam da ja,,,, in sem optimistična, tako da bom dokazala tistim zlobnežem in nevoščljvcem ki so okrog mene tolk pametni da to je pa brez veze k nimam take službe pa zdej bom itak brez. pa da mi ne bo uspelo pa da stan denar mećem itd.... a jaz sem prepričana da enkrat v življenju s emi bo vse povrnilo morda res ne čez eno leto dve, kasneje čez 10 let enkrat mi bo že prav pršlo????

tako da punce držte pesti da uspem še tele izpitke pod streho spravt tako da grem lahk naprej....
Sej vas kr redn berem samo uspem ravno ne velikokrat kej napisat...

sem pa res slabe volje teh par dni in skoz me neki stres daje, zoprna sama seb..... user posted image user posted image user posted image  upam sam da bo kmal bolje....

lepo se imejte čveke se še slišimo

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.8.2009 22:36:43   
stuhica
katrin ja pol si še ena pridružena študentka?

Kako to da imaš sam en izpit v 2 letniku al si to že prej nardila? Kaj pa imaš za eno smer jaz sem na turizmu, in tud tako kot ti upam da mi uspe še pogoje nardit, res pa je da sem jaz šele januarja letos uspela hodit ker prej nisme mogla ker nisem še diplomirala tako da sem izpit eza 1 letnik delala kot občanka, zdaj bom pa na vsak način poskusla da se direkt vpišem v drug letnik samo vsaj 1  oz 2 izpitia bi mogla še nardit , mam pa 2 od 3 pogojev in srčno upam da mi bodo dovolil glede na to da sem bila občanka.

v glavnem verjamem da bomo vse študentke šle novim študijskim obveznostim polne optimizma naprej,in tud uspel nam bo č e bomo v to verjele.

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.8.2009 23:45:35   
frrrr
gospa majakla - čestitke! želim vama lep in uspešen zakon!

gospa Meliiitak - tudi tebi čestitke in dolg, ter srečen zakon!

boob - vse najboljše za tvoj RD! sladoled je bil odličen!

mi iz morja... smo uživali... se naplavali... v soboto sem mau paničarla, ker bilo dete v trebuščku zelo mirno, pa skoz sem mogla hodit lulat... ampak je blo zgleda samo prevroče in sem posledično več pila, otročku se pa ni dalo tolk brcat kot ponavadi user posted image

lep teden vam želim!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
24.8.2009 8:04:48   
karmen b
Kje pa ste danes vse? A je še prezgodaj? Jaz sem že dve uri pokonc, pa se mi zdi, da je že pol dopoldneva mimo. Grem malo pospravljat, čeprav me tko neki čudno boli v spodnjem delu trebuha, da me vsake tolk kar malo strah rata, ampak gotovo ni kaj hudega.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
24.8.2009 8:13:44   
Anonimen
Dobor jutro...vas bom poiskusila dohiteti, kar sem zamudila med vikendom.

Izdecek tudi jaz ga imam zadnje čase veliko. Prejšni teden me je še srbelo zraven, vendar sem se pozdravila s Canesten kremo. Imam pa drugi teden pregled in vem, da mi bo dala kakšne svečke, ker imam že celo nosečnot probleme s takimi in podobnimi zadevicami dol spodaj.

Starševska šola midva jo začneva šele drugi teden in takrat vam lahko kaj več povem, kako to izgelda pri nas. Vem pa, da jo imamo nekje 5x po 1,5h. S tem, da se morva midva še 30 min. do tja vozit tako, da bo drugi teden zelo pester.

Tane joj sem se kar sprestraišla ko sem brala tvojo zgodbo. Daj prosim počivaj in pa kar ukaži svojemu user posted image , da naj počaka na kolege/kolegice oktoberskih mamic. Držim pesti in mislim nate, da bo vse ok user posted image user posted image
Se pa verjetno, kar moramo zavedati punce ( predvidevam), da se bo tudi pri nas že lahko začela kakšna akcija, ker je drugi teden že september in me začetne oktoberke...hm bomo videli kako bo. Ampak naj še počakajo malo tamali.

Vsem študentkam veliko uspehov in, da čim prej dosežete končni ciljuser posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
24.8.2009 8:14:27   
Anonimen
Karmen b ne pretiravaj..vem, da je težko ker sem tudi jaz težko pri miru in mi je včeraj vse vkleklo dol, ampak moramo malo umiriti ritem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.8.2009 8:25:20   
frrrr
dobro jutro, dober dan... kolk je fino, ko je sonček in sveže jutro... juhu... uživajte bejbike, pa naj vas ne špika kaj preveč... počakat je treba vsaj do druge polovice septembra user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.8.2009 8:27:08   
gorenka
Jutro (še enkrat)!

Sm že vse napisala pa me je vn vrglo...grrrrruser posted image

Boob - vse najboljše! ti pošiljam mal user posted image k sladoleda nimajo na slikci tleuser posted image

Tane - dobr se je izteklo...sam glej da res počivaš zdej! Hja se pozna da gremo prot koncu a ne? Sam tm do oktobra bi res uhka vse počakale tko da...nč hitet...nobena!user posted image

Seznam - moj se je mal obkljukal v soboto, smo bli u ikei in nabavli od postlce do posteljnin in vse kr zravn paše (hvala frrr za info). Smo bli kr hitr čez k smo šli direktno sam to nakupt in tut jst nism glih v stanju enih dolgih izletov delat. Pa še tko sm včerej cel dan mogla počivat...hb da moj user posted image in mami pol namest mene zrihtata zadeve. Smo pa postlco kupl zato k je od tete podarjena v res bogem stanju, tko da bi najbrž več za šraufe dal k za novo...Pa od nivee nahrbtnik tut kupla gor toys r us- u bližini ikee, je res cenjš (18€) k pri ns (mi je tut ena od vas svetovala..hvala). user posted image

Uživejte dons - saj zdej k je lepo frišno!

Moj naslednji pregled: 4.9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.8.2009 8:53:01   
katrin***
Jutro vsem skupaj,

js sm spet sama na šihtu k je od sodelavke tamala zbolela in spet kraljujem sama med dvema moškima user posted image  (županom in direktorjem)user posted image .

stuhica...ne daj se zlobnim jezikom. A se sploh zavedaš kolk deleč si že pršla in to ob enem otročku - halo!user posted image user posted image user posted image  VSE ČESTITKE RES!!! Itak, da ti bo uspelo, ker imaš zelo močno voljo pa čisto se strinjam s tabo, da se tako velike šolnine res ne sme stran vrečt. Moja zgodba je pa taka, da sem lani (4.letnik dodiplomca) do junija pospravila vse izpite pod streho in do septembra diplomirala (torej sem jim šenkala absolventa!) ter se oktobra vpisala v 1.letnik obramboslovja (FDV), da nadaljujem svoj študij naprej. Trudila sem se, da sem večino izpitov ob rednih rokih spravila skozi (dobila sem jih 5 v prvem letniku) in to 4 izpite. Ostal mi je samo en, ker moram pri tem narediti skoraj doktorsko disertacijo (beri ala seminarsko vendar zelo zahtevnouser posted image !) in sva s sošolko sklenile, da ga pustive za kasneje, ker bove delale skupaj. Verjetno bove začele drug teden, ko js ostanem doma in bom imela veliko več časa, da se še temu posvetim. V 2.letniku pa imamo na izbiro samo 1 predmet - torej skupaj 6 v dveh letih. Ja, pa jaz sem še stari sistem, ti pa verjetno že po bolonjskem. Največji hec je sedaj v tem, ker se predavanja tega predmeta za drugi letnik začnejo že oktobra in pojma nimam kako bo ta predmet opravila. profesorju sem že omenila, da me verjetno ne bo in če bi se lahko kako drugače zmenila pa je samo odgovoril, da bomo že. user posted image user posted image user posted image  js bi rada že zdej vedla, kva mi bo naložu, da bom mogla nardit.
Tko da pogum vsem študentkam, ker se vse da samo če se hoče!user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.8.2009 10:09:28   
Aniiita
Živjo Punce

Majakla in Melittak- čestitke ob odločitvi.. Naj vajina ljubezen samo še raste in se bogati.

Boob, happy happy birthday! user posted image

Michelle, kjer je volja, tam je pot. user posted image

Ma vi ste vse že podiplomske študentke..kaj dodiplomska sem samo jaz tu?

Tane
, joj, sem že kar z grozo to brala, ej.. Samo počivaj in ne skrbi..tudi skrbi pomoje lahko povzročajo take zadeve.. Ni še čas in konec user posted image

Ležalnik sem pa jaz dobila od prijateljice..tako da ga bom kar uporabljala..meni se zdi to praktično, nevem..

No, malo sem pokomentirala, sedaj pa k delu.. Enkrat sem še zaspala ob knjigi dns, tako da bonus je izpolnjen user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.8.2009 10:56:57   
september25
Pozdravček po dopustu!!!
Ne morm verjet, da je 8 dni tako hitr minilo...
Včeraj sem vas brala celo popoldne, čvekice!!!
Čestitke vsem gospem in vsem, ki ste v teh dneh praznovale rojstni dan!!!
Drgač pa mene zanima, če boste vse sprva koristile zibko al pa košek al bo še katera kr takoj uporabila posteljico in user posted image pač bolj založila? midva z user posted image sva se odločla sam za posteljico in zdej res ne vem, če se mi moj user posted image ne bo izgubil tam not!!! Je še pa čas neki nabavit...
se javim pozneje
lep dan vsem

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.8.2009 11:05:09   
malaMravljica
September, jaz sem sicer dobila na posodo zibko, vendar je misljana bolj za cez dan, da bo dojencek bolj ob meni, ponoci imam v planu pa kar takoj v svojo postelco dat. Ce se izkaze, da ni prakticno imam se vedno zibko, sam naceloma je pa postelja misljena za spat.

Lezalnik, jaz ga imam, ker ga je moj videl in pol predlagal. Sama ga pa nisem imela namen kupovat. saj ga das pa na tisto igralno podlago in se zabava tam.

Aniita, ja, men je na banki tko rekla, ker sem ravno zadnjic en nov racun odprla in sem rekla, da bom kmalu priimek spreminjala, pa je rekla,da ni panike, da saj obvestila mi itak na naslov posiljajo.

Majci, porocaj, kako je biti gospa? Kok si kaj vazna user posted image

Punce, jaz imam se 5t1d do konca. In se vidi, da je dojencek ze precej velik, vceraj me je bilo prav strah, sem bila sama doma, v mojem trebuhu pa taka zurka, sem se bala, da bo tam pri popku kar vn kaj pogledalo.

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.8.2009 11:11:12   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. , ŠT. , PREGLED

xx.10

natalia MB                                     (2user posted image ,1user posted image )           ??
štefy Koroška                                (5user posted image ,4user posted imageuser posted image      ??

1.10

nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted image )          ??

2.10

Vijolica77 (31)MB                         (?user posted image ,1user posted image )         ??
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )         ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image    26.8
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     9.9
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )         ??
maj2009 (25) Domžale               (2user posted image ,0user posted image )  user posted image    ??

3.10

hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )          ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )          ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted image )          ??

5.10

emaa (32)                                     (?user posted image ,2user posted image )            3.9
ninčy (27) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image user posted image  ??

7.10

mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image )          ??
metka_zone (24) Laško               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     ??

8.10

tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )         31.8

9.10

pravoda (25)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    1.9

10.10

mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )         ??
Nej@                                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      14.9    

11.10

MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      4.9
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    26.8

12.10

Rižkoo (27)CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      1.9

13.10

trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image )          7.9
rolika (24) MB                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     24.8
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image      ??

14.10

katrin** (25) Grosuplje               (1user posted image ,0user posted image )         27.8
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image )         2.9
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )          ??

15.10

Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      25.8
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )           2.9.
Meliitak (32) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8
Nea_teja_ (34) Cerknica             (5user posted image ,3user posted image )           9.9

16.10

mateja8 (26) Dolenjska               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      28.8.APN

17.10

didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??
ninasiki (26) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     31.8

18.10

Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??

19.10

muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )         24.8

20.10

palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )          ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )          ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10

pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )        1.9
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )          ??

22.10

Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )          ??
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     2.9
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )           ??

23.10

pikica25(27)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image     28.8
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )         ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )        ??
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     24.8,2.9

24.10

vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image )         ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image )         ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image )         3.9
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      31.8

25.10

lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      21.9
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image )         ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image )         25.8
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )          ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image )         4.9

26.10

manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )          2.9
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image     24.8

28.10

Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      ??
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8

30.10

stuhica (30) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )          9.9
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image      9.9

31.10

TRIš (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image )          ??
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image )         ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??

75 OKTOBRSKIH NOSEČK PRIČAKUJE
                                                                 14 x user posted image
                                                                 18 x user posted image
                                                                 44 x user posted image

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO user posted image user posted image user posted image user posted image
               user posted image user posted image user posted image user posted image OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image user posted image DRUGAČE SE ZELO TEZKO user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image user posted image user posted image   LOČI PODATKE OD TEKSTA user posted image user posted image user posted image user posted image

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.8.2009 12:09:46   
lindi1

Punce evo mene iz pregleda glede pritiska iz L jubljane,še naprej jemljem isto dozo 2x dnevno 1 tableto...so se mi pa začele že težave z zatekanjem nog,pokanjem žilic,krči v nogah,kar sem ji tudi povedala,potem sem pa šibala k osebni,da mi pošle naprej papirje za podaljšanje bolniške,zdaj pa čiči pa čakiuser posted image upam,da čimprej pošljejo,pa upam,da mi odobrijouser posted image bi bila zelo vesela.,ker si ne predstavljam letati po trgovini in dvigovati težke stvariuser posted image PUNCEa so vam,ki imate visok pritisk podaljšali do pdp ali do porodniškega dopusta?

Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.8.2009 12:11:26   
emaa
Bolniško dobiš do porodniške, upam, da bojo tako kulturni.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.8.2009 12:22:50   
spelka12
tane upam, da so se popadki ustavili, bolečina v križu in medenici je pa pri meni stalnica že kak mesec, pa včasih se tudi razvije v krče, ampak ni tako hudo. Pridno počivaj in upam, da zdržiš do konca.
vsem, ki so se omožile ISKRENE ČESTITKE
boob tebi pa vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.8.2009 12:27:04   
majakla
Zdravo (pozdravlje vas ga. K. user posted image ) !

Še enkrat hvala lepa za vse lepe želje,
HVALA.

In da ne pozabim še na:
- Meliiitak: čestitam tudi jaz tebi - vama;
Zdaj ko korak usmerjata na skupno pot,
naj vaju sreča spremlja vsepovsod.
Le tam, kjer se rodi ljubezen in spoštovanje,
uresničijo se vse (tudi zelo skrite) sanje.
- Boob:
vse najboljše za te,
vse najboljše za te,
vse najboljše draga Meliiitak,
vse najbljše za te.
- Najčka - user posted image .

No, da Vam končno povem kako je bilo.
Želela sva "poroko na hitro", predvsem brez
kompliciranja in zapravljanja €.
Pa HB ni bilo čisto tako.
Naročeni prstani so že teden dni doma čakali.
V četrtek sem bila na pedikuri, ker nekaj pa
si res lahko privoščim. Obleko sem dala
šivat, je bila v petek gotova, in še v soboto
sem šla na frizuro. Seveda nič ne bom
komplicirala, pa vseeno ne bi imela samo
posušeno, ampak tudi malo speto. (Mi je
držala še včeraj, zvečer sem se pa pol ure
česala, da sem lase dobila narazen! user posted image )
No, ker smo bili na občini zmenjeni ob 14h,
smo se dobili pri nas ob 13h in seveda
ženin je bil točen, jaz pa: - panika.
Obleka mi ni pravilno stala (groza), roža ni
in ni šla v lase, pod moderčkom sem bila že
cela mokra, pod nosom se mi je pojavila
neka rdeča (ful vidno) lisa, da mi je še kar
po čelu teklo, kot da bi me polivali. Še
dobro, da ima moja sestra zelo dobre živce,
da me je prenašala - bila sem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.8.2009 12:37:14   
Anonimen
I am huge ... ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.8.2009 12:47:38   
majakla
2. del (nekaj vmes prišlo)

Brez sestre bi se po moje slekla
in planila v jok - živci + hormoni!
No, v glavnem ob 13.30 sva bile
oz. sem bila končno pripravljena.
Roža v laseh, rdečica pod nosom
skrita, trepalnice in ustnice namazane,
kaj več nisem prenesla.
Pridem dol, vsi (moji starši, njegovi
starši, babica, njegova brata, svak,
svakinja in 2 nečakeca): KONČNO,
nevesta je tu in me je stisnilo, joj,
zdaj pa gre zares. Sem si samo govorila:
nikar zdaj ne joči, kaj si bodo mislili.
Prispemo na občino, vse kul - jaz kul,
vsi gredo v dvorano, midva s pričama
pa naj počakava in ko začne glasba,
vstopimo.
Začne glasba, me (spet) stisne, vstopim
in spet sama pri sebi: zdaj pa res ne joči.
No, solze zadržala (čeprav so to vsi videli,
so mi kasneje rekli), "poseg" prestala.
Župan je imel ful lep govor, tudi matičarka,
morala sva reči, VZAMEM, jaz sem rekla,
JA VZAMEM, dobila sva še darilo, nato
smo še vsi nazdravili, res je bilo lepo
in ne bi si oprostila, če bi šla sama, brez
staršev, sestre, ...
Sledilo je slikanje, smo kar s svojimi foto-
aparati, nato pa (končno - lačna) v kitajsko,
kjer smo se imeli tudi super, pa ful smo
se nabasali, aja, imeli smo še poročno torto,
sva se en drugega "nahranila", potem smo
šli pa še na kavo domov, kjer smo pričakali
sobotno nevihto. No, lilo je kot iz škafa, tak
da (tak pravijo) bo € ogromno.

To je "tako na hitro" to.
Slikice sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Priznanje očetovstva: kdaj je to potrebno ...
Neporočeni pari, ki pričakujete otroka v skupni zvezi, morate pred ali po porodu urediti tudi priznanje očetovstva za sv...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!