Bety11
|
Strije.... ....Pa sem vam svetovala, da se mažete z navadno kremo Solea in da strij ne bo....Pa ste zapravljale za draga mleka in mazila, ki pa vem, da nič ne nucajo....In zdaj so strije, kot da se sploh niste mazale....Moj trebuh pa ogromen, brez strij..... ....Verjemite prej izkušnjam, kot reklamam....Ker jaz ne mislim z vami zaslužiti....Lekarne, tovarne in ostali pa imajo samo to v glavi... ...zasluuuuužekkk... Gibi otročička.....Moj Damjan je (imam en občutek ) zelo pameten fantiček.....Obrača se, kobaca in ven pokuka nekaj špičastega. Mogoče koleno, nogica, komolec, rokica....ne vem....In jaz poooočasi primem za tisto reč in pozibljem..... začutim, da ga zibljem skozi vodo.....In če oče da roko na tisto izboklino, pa Damjanček takoj zbeži. ..se resnično skrije nekje od zadaj.... ....In sem tiho, da mojega ne ožalim in mu ne povem, da meni ne skriva nogice.....Jooojjj kako sem vesela ob teh trenutkih.. ..In spi v času, ko jaz spim, ni kaj...Me prav nič ne obremenjuje.... Zjutraj pa je zeeelo poskočen in vesel....tako, da nekaj časa ležim in mu pustim, da potelovadi....Največ telovadi in se premika, ko pridejo drugi otroci zraven in se z mano menijo....Joooj.....Včasih prav pomislim, da jih sliši in se jim veseli........ Nič ne pretiravam.... Še nekaj sem opazila.....Če poslušam glazbo, ki mi seže do srca in solzice začnejo kapljati....pa me močno rukne nekje v trebuhu, tako da moram prenehati s cmeravostjo.....In tako razmišljam, da mi hoče sporočiti: "Daj nehaj se cmeriti..."....hi hi hi.... Ta bo tudi moj športnik....Vsi otroci mi športajo in sem ponosna na to.... //////////////////////7 Sonček Lara.....Veš, z leti ne postaneš bolj miren, zbran, optimističen....Z leti odpadejo lastnosti, ki jih ne gojiš in ostane samo tisto, kar si največ počel in kako si se največkrat počutil... Če boste panične zdaj in se ne boste trudile to spremeniti, boste z leti samo še bolj panične in paranoične.... Majhen perfekcionist postane večji perfekcionisti, kdo rad špara postane veliki skopušnik, kdo ljubi resnico postane nekdo brez dlake na jeziku,..... Dokaz za to so starostniki, ki imajo samo eno ali dve lastnosti....Vse drugo je izginilo...In če premisliš, boš ugotovila, da imam prav...Poglej svojo mamo, poglej svojo babico......To ni moje dognanje, temveč znanstveno dokazano.....jaz se pa profesionalno ukvarjam s gerontologijo, zato ne lupam v prazno.... Lastnosti vam ni dal Bog, temveč jih gradite same..... Lep dan želim....in pri nas napovedan dež popoldan... ...Konec je poletja...HB!!!...
|