Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Boga Tanik, bo mogla cele dneve prepisovat sms-e sem gor
...pa je moj karton v Kopru, roma potem v LJ....in je treba čakati na bolniški list.......Moj direktor misli, da je pameten.....Ko bo dobil odgovor in korpo, pa bom šla jaz v akcijo tožb in drugih spodtikanj.....Pa to ni en tam direktor, temveč direktor CSD-ja, nekdanji sekretar ministrstva za socialo......Politična mafija.....
- že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran, ker ni vsaka postla njegova postla
. Vrjetno pa se zato P...***, ker mora dopust on plačat bolniško bi pa ZZZs. Zaradi tega sem tudi jaz cvikala, da bo direktorica z očmi zavijala ampak mi je v računovodstvu rekla naj ne bom neumna, naj si naredim tako, kot meni bolje ustreza.
. Pa sem se nehala sekirat naj ji kupuje kar želi. če se le da se izgovorim, da razne igrače ostanejo pri njej, da se bo lahko pri njih igrala. Drugače pa je mala pri 4 letih že tako brihtna, da ji gre prav na živce ko vedno nekaj novega dobi.
. Jest bi tudi šla rodit tako kot prvega, zjutraj, ko je mali v vrtcu
Moja mami me sedaj tudi vsak dan kliče kako sem, pa 2x na teden na obisk pride... pa prej ni. Kaj čmo... vnuki in vnukinje delajo svoje