altaja
|
Tudi jaz sem doma CTG zaznal popadek, naprej pa ravna črta ...kr neki. Imela tudi vaginalni pregled, še vedno sem zaprta, vendar imam skrajšan in zrahljan maternični vrat in G je rekla, da je že vse lepo pripravljeno za začetek poroda. In jst njej: A pol še kar noče vn al kaj?" Pa je odgovorila, da se to lahko zelo hitro spremeni in da naj bom kar pripravljena. Če za vikend ne bo akcije, ponedeljek še enkrat pregled. Srčno upam, da ga ne bo! No, in se je začelo..točno sem vedla kaj bo. Dans mam PDP in me že vsi kličejo kako sem, če sem še doma, kdaj grem rodit,... Razumem, da mislijo name, da čakajo, da jih zanima, mene pa to počasi nervira in živcira! Na porod bi bla rada dobro psihično pripravljena, nisem nervozna, živčna, ni me strah, ampak vsi ti klici in vprašanja me delajo živčno . Zato sem se odločila, da se ne oglašam na telefon in jih preprosto ignoriram. Vidim, da boste postale FB prijateljice. Jst mam tud FB, ampak se vam priključim kasneje, a vela? Bom do poroda tud to skenslala ker že vidim da mam na zidu nekaj spročil v smislu A BO KEJ?? Binči , držim pesti!