polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayathebee IZVIRNO SPOROČILO: polari Jaz bi šla.....ker ne vem, kaj me čaka...bojim se, da zadevo malo preveč na izi jemljem....saj bo, samo malo popadkov na hitro, pa dvakrat potisni, pa bo ...zadnjič sem na youtube poiskala nekaj videov o porodu.....pa nene tak grozno izgleda.... Pol pa ko bom tam, pa me bo pobralo od straha...... da ne bosta s tvojim izvedla tega,kar se je že zgodilo....sicer ne pri nas,mislim,da v Angliji, ko si je partner od neke nosečnice na youtubu pogledal posnetek poroda in je kar doma rodila samo z njegovo pomočjo Joj, marička, ne!!! Cukr07...vse naj naj... IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička Klaja...jst tut za ene ne vem...pa kaj čmo...sej se bomo počas spoznale Pr meni je isto....moram zdaj povezat nick tukaj, pa sliko, pa pravo ime..... IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Js bi tud v nedeljo... Dajva Altaja, če že 25 ni uspel in če že na 28 ne kaže najbolje... pa naj bo 30.8. jst že stiskam pesti za vaju ž Jaz tudi....... IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Po moje smo fullll tečne, ampak ostale boste tudi, ko bo čas za to . Sploh tiste, ki čakate prvo , ko je vse čisto novo in nam noben drug ne zapolnjuje časa in misli. Jaz tudi vedno bolj postajam, ko take berem tu gor!!!!!! Že mam monologe z , da lahko pride, če hoče..... Binči, čestitke za fantka Jooooj, le katera bo jutri? Sem že radovedna....