Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:04:35
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ni mi dalo miru, pa sm ga, sej če bi mela še ene 5 jurjov več bi si pa še traktor... ma za traktor pa tak nimaš več placa ža tale kombajn me zanima kak ga upravljaš
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:06:59
|
|
|
|
sonček33
|
mimi luštna sta ... špelca ne sej hitr zrihta zaja dobrodošla, kako da si naš šele zdaj našla? bravo ula jancci ga pa dons zihr pije...takratke...da bo zdrava, če so v tem vremenu sploh imel triatlon Evo, mi smo bili danes leteči. Jutri sva ppvabila frende na piknik (itak bo lepo vreme, kajne ), pa sva mogla po meso pa pijačo, šli v dežju na sprehod, da je Lovro v vozu spal ..pol smo eno odspal skupaj po kosilu, šli na rd, zdej sem spekla 2 pleha štrudla, pripravial pečene paprike, krompirjevo solato, eno slano pecivo ... jutri pripravim še prebranac pa bovlo iz lubenice, mala nabodalca s češnjevcem in kozjim sirom. Pa bo. Zdejle pijem pivo. Pol urce rabim počit. Pol pa pod tuš pa mal po kuhinji pspravt.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:08:04
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca ma ja frizura je kratka, tam nekje 1 cm dolžine.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:11:13
|
|
|
|
mimi30
|
sonček, itak da bo lepo vreme....je napovedano za jutri brez dežja ulla, kaj pa za celjsko mestno plažo si že slišala? A to še laufa v septembru? Drugače pa menda velja celjski park za srečanje IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 mimi ful sta luštna tamaldva na slikci, sam jst te sploh ne prepoznam več hvala.... itak pa še zresnala sem se
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:12:33
|
|
|
|
mimi30
|
Sem šla v BC po Kiddy-ja pa so vse prodali .....in to glih zdaj, ko se jaz plansko spravim tja bone porabit
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:19:58
|
|
|
|
sonček33
|
Mimi to je vedno tako...ko imša namen zihr tega nimajo. Kaj pa kje drugje? Se ga kar splača zdaj kupiti.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa menda velja celjski park za srečanje ja valjda....za plažo pojma nimam....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:26:19
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mimi to je vedno tako...ko imša namen zihr tega nimajo. Kaj pa kje drugje? Se ga kar splača zdaj kupiti. ma zdaj je v BC kar fajn akcija....mogoč pa naslednji teden še kakšno pošiljko dobijo ....samo če jih bodo popoldan še imeli, ker meni še nikoli ni uspelo zjutraj pred kakšno trgovino stat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:27:39
|
|
|
|
mimi30
|
.za plažo pojma nimam.... na zelenici na drugi strani savinje kot je park....viseče mreže, igrala, ležalniki, kontejner s pijačo....
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:28:32
|
|
|
|
mimi30
|
sladoled: sem kupla grški jogurt z medom....kr fajn zadeva
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:28:47
|
|
|
|
zaja23
|
Ploha - ti firbčna, jaz gobčna ... Se bomo že našli nekje vmes Bila je pa taka scena, da sem šla dva tedna pred rokom na pregled in ostala na opazovanju zaradi zatekanja (ki ga izkušeni predstojnik oddelka sploh ne bi opazil!!). Naslednje jutro sem imela pritisk 180/130 in so mi napovedali takojšen CR. Dobili so me tako (psihično) nepripravljeno, da ni za verjet ... Menda, da sem imela težko preeklampsijo in da bogve kaj bi se zgodilo, če ne bi bila rano v bolnici ... V naslednjem tednu mi je po cevki odteklo toliko vode, da sem imela 16 kil manj kot pred rezom!! Ja, noro je blo ... Ma, se je splačalo!! Moram malo nazaj pogledat, kaj vaši januarčki že počnejo. Naša je v zadnjem mesecu neverjetna, komaj dohajam. Začela se je plazit, sedet, dat pa-pa ( ), postavit na noge, se prestopat ob kavču, na rito pada strašno elegantno:)) etc etc mimi - Anaja: 3800kg, 51cm. Še kaj?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:30:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mimi to je vedno tako...ko imša namen zihr tega nimajo. Kaj pa kje drugje? Se ga kar splača zdaj kupiti. ma zdaj je v BC kar fajn akcija....mogoč pa naslednji teden še kakšno pošiljko dobijo ....samo če jih bodo popoldan še imeli, ker meni še nikoli ni uspelo zjutraj pred kakšno trgovino stat v kranju je še eden...temno plave barve....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:34:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ne ni mi dalo miru, pa sm ga, sej če bi mela še ene 5 jurjov več bi si pa še traktor... ma za traktor pa tak nimaš več placa ža tale kombajn me zanima kak ga upravljaš ne sprašuj, sm mogla vso žvau pregnat nekam ne vem kam, pa ene dve gredice sm mogla ukint, sej mi je blo hudo sam kaj čem zaja: ja povej še kolk zdej vaga in meri?? Ja se bomo že zmenil....ja pa kako da se nisi prej pridružla?? Ti bom jst na kratko povedala kako so teli januarčki, vsi ful napredujejo, sedijo pa kobacajo, pa stojijo, pa ena clo poštevanko zna
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:36:38
|
|
|
|
Ploha
|
zaja: aja pa še kok ma zobkov, pa kdaj si ji začela gosto hrano dajat,...ti kr gvoor in govor...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:36:46
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha tole s poštevanko je pa že stara informacija... meta obvlada že slovnico in osnove angleščine
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:39:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 .za plažo pojma nimam.... na zelenici na drugi strani savinje kot je park....viseče mreže, igrala, ležalniki, kontejner s pijačo.... a tam k smo ga pili v sš v kranju je še eden...temno plave barve.... sem misnla da kombajn
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:40:18
|
|
|
|
mimi30
|
v kranju je še eden...temno plave barve.... Ploha, v ponedeljek še v bistrico pokličem, če je še tam kakšen....danes v BC ni več mogla pogledat je rekla, da ni realna zaloga, ker je prepozno in lahk, da tud tistega, ki piše da je več ni. A ti si ga kupla?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:41:51
|
|
|
|
mimi30
|
a tam k smo ga pili v sšuser posted image user posted image mi smo ga na betoniranem delu.....iz strani parka gledano, levo od mosta
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:42:09
|
|
|
|
sonček33
|
sej res ulla nisem vpr. a so tvoji pol zadnjič preživeli brez tebe, k si šla na sestanek? a si šla še na en pir vsaj?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:44:02
|
|
|
|
mimi30
|
nobena mi ni odgovorila....če strela vseka in je akvarij priklopljen ribe pocrkajo....to sem se danes spomnila, ker sem jim pustila lučko prižgano pol se je pa neurje začelo preden sem domov prišla (pa itak jim ne morem filtra ugasnat )
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 a tam k smo ga pili v sšuser posted image user posted image mi smo ga na betoniranem delu.....iz strani parka gledano, levo od mosta ja ja tm tm.....pa tud desno je blo kul sonček so preživeli, vso mleko so spili tak da jim ni blo sile
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:44:45
|
|
|
|
sonček33
|
barba bo vedla mimi
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:44:51
|
|
|
|
mimi30
|
sej res ulla nisem vpr. a so tvoji pol zadnjič preživeli brez tebe, k si šla na sestanek? glih tole sem se jaz tud spomnala....a, neo pije po flaški?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:46:12
|
|
|
|
Anonimen
|
akvarij priklopljen ribe pocrkajo....to sem se danes spomnila, ker sem jim pustila lučko sori, sam jst sm se prej prov neumno sprašvala kaj ma oakvarij s strelo sam v opravičilo nej povem, da sem bolj un okrogu kozarc mela v mislih, ne glih profesionalni akvarij
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 29.8.2009 22:47:45
|
|
|
|
mimi30
|
pol pa raj nisi nič odgovorila, ker si mislila, da se mi meša ....si mogla prav preverit kdo to sprašuje, ko še avatar ni bil pravi
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.