|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
31.8.2009 13:08:39   
lindi1
STUHICA,saj bo,upam,da bo s tvojim malčkom vse v redu,zgleda,da gre na boljše...Z moškimi je pa velikokrat tako,da nas razjezijo,če imamo pa veliko skrbi,nas pa to še toliko bolj vrže...Pa se kar malo pomiri... boljše da dela,tudi če pride kasneje,kot je obljubil...vsaj veš kje ga imaš,važno,da je zdrav in da si ti zdrava,še malček se porihta,pa bo..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
31.8.2009 14:09:51   
Crystall
PRAVODA ... vse najboljše user posted image user posted image

STUHICA ... upam, da je z malim vse ok in da tudi vročine ni več user posted image

Grem pod tuš in šibam na pregled. Mi ga je ginekolog iz srede prestavil na danes. Držite pesti!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
31.8.2009 14:17:48   
Februarka08
Uf, sem kar mal jezna sama nase, nisem niti minutke počivala še danesuser posted image ampak itak za mojega dragega vse... sem bla celo dopoldne za računalnikom, da sem vse uredila, poslala naročila in zbirala vse dokazeuser posted image kosilo se tudi že kuha, po kosilu morm pa počivat... Grozno me boli spodaj, pa sem samo sedela... ne vem kako zdržite še nekatere v službahuser posted image

Grem pogledat kaj je na šporgetu, danes bojo jetrca, da mal kri popravimuser posted image uživajte maksimalno na sladoleduuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
31.8.2009 15:12:11   
muca*maca
UUuuuuu!
Čez slabo urco se že vidimo pri Žabarjuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
31.8.2009 15:28:52   
malaMravljica
uzivajte na sladoledu! Pa se zame mal sladoleda pojejte, jaz bi ga tudi, pa se vam ne morem pridruzit.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
31.8.2009 15:34:56   
majakla
Jaz bi tudi, kaj ga ne bi prinesle še nekaj v MB? user posted image

UŽIVAJTE! user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
31.8.2009 16:13:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jaz bi tudi, kaj ga ne bi prinesle še nekaj v MB? user posted image

UŽIVAJTE! user posted image

na poti v MB se pa še v KR ustaviteuser posted image user posted image user posted image

Ma jaz sem zdajle namesto sladoleda tamali ukradla Kinder jajčka, je bil pika na iuser posted image user posted image zdaj pa še mal počijem, potem morm it pa ven varuško špilat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
31.8.2009 16:15:26   
katrin***
Živjo punce,

še zame se najejte odličnega Žabarjevega sladoleda user posted image

Žal danes ne bom z vami, ker se ne počutim ravno najbolje - neki sm začela smrkat pa ne vem od česa. Kljub temu sem danes malo polikala plenice in pajacke, vendar nisem uspela vsega in bom pustila še za jutri.

Prejle sem čisto slučajno stopila na vago in me je skor kap od cifre - od prejšnjega meseca so šle 4 kg gor!!! Halo!!! Ja sej imajo za kej it, če mi pa samo sladko paše in jest po 20h zvečer user posted image user posted image user posted image  Bom mogla tole malo zreducirat pa malo bolj po pameti jest, k tole je pa višek od viškauser posted image  Po drugi strani pa tudi tolk pijem zdej, odkar mi je rekel, da mam premal plodovnice, da je tut od tega kakšna kila - dobra tolažba kaj user posted image

Danes nama pripeljejo nov hladilnik user posted image user posted image user posted image  potem pa počakamo še na najin jogi in žaluzije pa se lahko že vseliva v najino stanovanjceuser posted image user posted image

pravoda...VSE NAJ NAJ PA NAJBOLJ ZDRAVEGA OKTOBRČKA!!!user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
31.8.2009 16:46:53   
Crystall
Sem s pregleda! Mali je težki okoli 2kg, sicer je pa vse ok user posted image  Tudi za kri mi je rekel, da imam za nosečnico super, delam lahko še vse in komaj čakam jutrišnji dan - polovico ga bom preživela v šoli, polovico pa na sodišču - sem bila enkrat priča, ko je en Srb sredi belega dne pretepel starega strica. user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
31.8.2009 18:15:04   
tane
pravoda, VSE NAJBOLJŠE, pa naj se ti čim več želja uresniči...pa ne pozabi praznovat, letos še v dvoje drugo leto pa že v troje, kajneuser posted image

stuhica, upam, da je Alvin že boljši...jah ti desci, jaz tudi pravim, da jim je treba povedat svoje...

Crystall, user posted image super za uspešen pregled

Nej@, no, samo da je bilo vse ok v Turčiji in da ste se imeli lepo

Aniita
, lep buši, tko velik kot moj

Rižkooo, tudi tvoj buši je lep, pa čist huda sobca za user posted image

moj je šel pa včeri zvečer ven pa prišel zelo podkrepljen domov, no ampak nisem bila nič jezna, ker sem si, pa tudi njemu rekla to je itak zadnjič verjetno...no,  za nekaj časa, ker zdaj bi pa raje videla da je doma oz. da ga ne popiva naokrog s frendi, ker nikol ne veš kdaj bova morala iti...mene je že tako strah poroda, pa, da bi mogla iti še sama, ufuser posted image

sem bila pa danes na pregledu, samo malo bakterij v urinu, vendar je G rekla samo veliko piti, gledali ga nisva, ker sva ga zadnjič...sem ji omenila popadke pa me je potolažila, da zdaj je user posted image že tako razvit, da kadarkoli pride je ok, sploh pa bi bilo bolje zame, da malo preje, da ne bo še prevelik

pred pregledom pa sem bila še v BC v Ljubljani v City parku, tistih bodijev je bilo samo še ene pet pa same velike številke, je rekla, da so v soboto imeli cel naval, potem sem pa kupila še kompletek za iz porodnišnice v H&M, najprej ga nisem nameravala potem pa sem si rekla, no je le prvi user posted image pa že težko pričakovan, pa en moderček v Mullerju sem vzela, bi šla še pogledat v H&M pa tu nimajo nosečniškega oddelka je samo na Rudniku, pa blazinice za dojenje od Chicco, pa vate itd. tako, da zdaj imam že skoraj vse...
sem reklauser posted image da zdaj naj pa naš user posted image počaka vsaj še 1 teden, da zašijem posteljnino za košek potem pa kadarkoli...

a mislite, da je za košek fajn, da ima tudi 'strehco' ?...a je vseeno če je samo košek, ker sem ga dobila od prijateljice in je tista palica, ki drži 'strehco' že čisto zmahana in ne vem, če bo jo sploh imela?

Kaj pa obroč za pod rit, če bomo rezane in šivane, a boste to kaj kupile, meni je prijateljica rekla, da močno priporoča?

naslednji pregled 14.9, aha pa še to imeli bomouser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
31.8.2009 19:36:00   
boob
mmmmmmmmmmm kok je bil dobr sladoled user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
31.8.2009 19:54:19   
LINDI
Jaz sem že razmišljala o šlavfu za pod rit,baje,da je super,ker drugače tudi sedeti ne moreš,saj ga še vedno lahko uporabim za kopanje kasneje.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
31.8.2009 19:54:27   
najčka
ja prav res, upam da kmalu spet ponovimo, pa tko kot je Karmen rekla če bo premraz za sladoled pa na tortice navalimouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
31.8.2009 19:57:02   
najčka
LINDI imaš prav, super ga je zdej kupit, ker potem oktobra jih ne bomo več nikjer dobile, se ta kopalna oprema kar nekak umakne iz programa. Kolegica k je decembra rodila ga je komaj našla.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
31.8.2009 20:02:01   
Februarka08
Šlauf - jaz sem ga februarja iskala, groza, so ga komaj našli v BCuser posted image na srečo ga nisem rabila, upam da ga tud zdaj ne bom, ampak z menoj gre defenitivno ker baje res ne morš sedetuser posted image

Jest sem pa dons tako slabauser posted image tako me boli spodaj da je za user posted image noben položaj mi ne paše, user posted image se razteguje in me pošteno boli vsak gib, prav mučno je tole danesuser posted image user posted image upam da jutri mine, v sredo mam pregled. Joj, vse mogoče mi roji po glaviuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
31.8.2009 20:34:43   
Anonimen
Hei

No jst sm iz pregleda! Vse je ok. merla pa tehtala mi ga ni, mi je pa zmerla maternični vrat in je supr, 3,2 cm. Rekla, da sexat, pa na sprehod hodt user posted image
Sm se pa od 3.8. zredila 300g. Pregled pa še ne vem kdaj mam, k bom probala v porodnišnci dobit, da hodm na preglede do konc nosečnosti. Sm pa dubla napotnice za rešilca, za rodit, pa za preglede v P.

No upam da je biv dobr sladoled, men je dons itak cel dan že neki slabo, pa vrti se mi, tko da vprašanje če bi šla iz bajte, če nebi mela pregleda. Bi pa kos user posted image zdele z veselom pojedla.

Jutr mam spet stov, dons pa grem počas spat, tko da pridne bodite, pa se jutr kj oglasim

user posted image   PA PA  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
31.8.2009 21:17:15   
frrrr
pravoda - vse najboljše!

vidla, da ste debatirale o hranjenju otročka... men je dojenje na uro čist mim. ko je otrok lačen, mu ponudiš dojko in sta oba srečna.

zgaga - mene tut matra tu in tam. včasih 3 dni mir, pol pa nekaj dni zapored noro. pomaga rupurut, ampak morem kr po dva naenkrat vzet.

skačica - js pa melamu rekla, da bo Izo po dolgem času srečal... pa vaju ni blo user posted image

sladoled bil dober. mi smo šli pol še v šoping, sm bla po enih treh mesecih al pa še več v intersparu. kr mau drugačen dan bil user posted image

lepo spite!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
31.8.2009 21:18:09   
frrrr
aja, jutr imam končno pregled po 23.7. in tut uz. bom mau vidla kolk je kaj naše dete veliko user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
31.8.2009 21:29:26   
Emilly
Ja sladoled je bil res super!!user posted image user posted image .Prov lepo je bilo spoznat tele naše oktobrkeuser posted image

Jst sem pa tud danes imela pregled. Baje vse super, na UZ vse zmerla, je rekla da je v zlati sredini glede velikosti, tko kt mora bituser posted image , z glavco pa že lepo navzdoluser posted image . Pa še enkrat je potrdila da bo punčka. Ja no zdej pa menda bo resuser posted image

Pregled mam pa čez tri tedne 21. 9.

Prav lep dan je bil, neč pretirano vroč, pa še v lepi družbi smo ga preživeleuser posted image . Zdaj sem pa ravno s telovadbe in moram rečt da je kar mal že dost za danes...

Uživajte, aja Chrystall - ful lep prvi šolski dan ti želim (ti kar mal zavidam, ampak čist maluser posted image )!!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
31.8.2009 21:51:27   
tea85
čer

se javljam po nekaj dneh, da vam malo sporočim o teh mojih bolečinah, kijih povzroča moja user posted image saj tako čudno leži v trebuhu da  mi z glavico pritiska na desno spodnjo stran in na čase tako zaboli kot če bi me bolel jajčnik ampak zdaj vsaj vem da ni narobe nič drugauser posted image

je pa zelo živahna ta moja dojenčica in razmišljam o tem da kak čas beži in bo čas ko bo naša pikica že med namiuser posted image user posted image

ah, sem danes tako zaspana...

aja, tiste ko ste mele roj dan pa vseeee najbooooljše user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
31.8.2009 21:51:42   
Februarka08
user posted image za vse preglede!

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
31.8.2009 21:54:57   
najčka
No tako zdej sm se pa do konca zmatrala, po tleh pomila, pa ene 4 stroje cunj zlikala, pa še dva obesila da jutri ne bom brez dela. Samo še pred TV se vržem in zaspim kot angelček, pa se jutri kaj oglasim. Lepo spančkejte!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:01:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 22:05:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1699
31.8.2009 22:13:07   
stuhica
no naše stanje Alvin ima še vendo vročino, jo pod 38 sploh še nisem spravla, zdej čez kako uro mu bom dala spet sirup Calpol, je pa v času ko sem šla jest na sestank za vrtec bila svakinja pri njem pa bl ji rečeš neki da nej mu nič ne daje za jest pa za pit kake sokove bl ne posluša baba smotana Sem bila prav jezna pridem dam, pa kokice na mizi in kva je blo ja ni bilo pol ure tamal na WC in spet drisknu do konca.... za popnet.... mislim pa a je treba narisat pa še na steno z velikimi črkami napisat da otrok  ne sme nič takega pojest.... milim kriza.... drl se je pa tud kokr norc k sem šla na sestank ko da bi ga s kože dajal za popeniti....

V glavnem HB je driskal samo enkrat, no naš je tud se eprkkolovratu z dopusta- sem kr popnenla mal  nanga sme mu povedala ene par stvari pa je bil jezen ko hudič - ma klinc mal mepa turd mora zastopt... za drug teden sem  mu napovedala da bo malega vozu v vrtec pa mene v sredo na izpit v Portorož pa je že jamral kva se grem da on ima službo pa ne ve če bo dobu frej mislimmmmmmmmmmmmm za znorettttttuser posted image user posted image user posted image user posted image

jutr mam  pa pregled pri diabetologinji in ni vrag da si ne bom cajt vzela pa šla nekam na eno kaov al sok al karkol pa v BC pogledat za tiste bodije če sploh uspem kaj pe dobit...in me ne bo kr kmal nazaj.... čeprav me ful skrbi za tamlaga....

Mu morm pol še enkrat sirup za temperaturo dat upam da mu pade... no vsja bruhal ni pa uspel je popit 4flaške po 2,5 dc vode tako da vsaj to vem da je ostalo nekaj v njem....

nč grem počas pogledat če uspem še za to vražjo šolo keaj nardit če mi rata če ne pa ne kaj čmo...

lep večer pa bodite fajn čveke še naprej hvala za tolažbo, pa drćite pesti da bo jutr moj cuker v redu in da uidem inzulinu .... kriza.... za popent...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

merida

(83%)

(17%)

Število vseh glasov: 199

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!