tane
|
pravoda, VSE NAJBOLJŠE, pa naj se ti čim več želja uresniči...pa ne pozabi praznovat, letos še v dvoje drugo leto pa že v troje, kajne stuhica, upam, da je Alvin že boljši...jah ti desci, jaz tudi pravim, da jim je treba povedat svoje... Crystall, super za uspešen pregled Nej@, no, samo da je bilo vse ok v Turčiji in da ste se imeli lepo Aniita, lep buši, tko velik kot moj Rižkooo, tudi tvoj buši je lep, pa čist huda sobca za moj je šel pa včeri zvečer ven pa prišel zelo podkrepljen domov, no ampak nisem bila nič jezna, ker sem si, pa tudi njemu rekla to je itak zadnjič verjetno...no, za nekaj časa, ker zdaj bi pa raje videla da je doma oz. da ga ne popiva naokrog s frendi, ker nikol ne veš kdaj bova morala iti...mene je že tako strah poroda, pa, da bi mogla iti še sama, uf sem bila pa danes na pregledu, samo malo bakterij v urinu, vendar je G rekla samo veliko piti, gledali ga nisva, ker sva ga zadnjič...sem ji omenila popadke pa me je potolažila, da zdaj je že tako razvit, da kadarkoli pride je ok, sploh pa bi bilo bolje zame, da malo preje, da ne bo še prevelik pred pregledom pa sem bila še v BC v Ljubljani v City parku, tistih bodijev je bilo samo še ene pet pa same velike številke, je rekla, da so v soboto imeli cel naval, potem sem pa kupila še kompletek za iz porodnišnice v H&M, najprej ga nisem nameravala potem pa sem si rekla, no je le prvi pa že težko pričakovan, pa en moderček v Mullerju sem vzela, bi šla še pogledat v H&M pa tu nimajo nosečniškega oddelka je samo na Rudniku, pa blazinice za dojenje od Chicco, pa vate itd. tako, da zdaj imam že skoraj vse... sem rekla da zdaj naj pa naš počaka vsaj še 1 teden, da zašijem posteljnino za košek potem pa kadarkoli... a mislite, da je za košek fajn, da ima tudi 'strehco' ?...a je vseeno če je samo košek, ker sem ga dobila od prijateljice in je tista palica, ki drži 'strehco' že čisto zmahana in ne vem, če bo jo sploh imela? Kaj pa obroč za pod rit, če bomo rezane in šivane, a boste to kaj kupile, meni je prijateljica rekla, da močno priporoča? naslednji pregled 14.9, aha pa še to imeli bomo
|